GNR 20pont
DzsiAr 19pont
Piftuka 20pont
Error 20pont
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 10. 14. 11:09
Elküldve: 2003. 10. 14. 11:41
idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
NO megszamoltam azok pontjait akik megjeloltek az eredmenyeiket. Ezek alapjan eleg szoros lett. mivel a Horvátország-Bulgária meccset csak en talaltam el EN nyertem.![]()
GNR 20pont
DzsiAr 19pont
Piftuka 20pont
Error 20pont[/quote]
![]()
Sebaj, majd legközelebb!!!
Különben is, Piftuka nyert, ő találta el a legtöbb helyes eredményt!![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 12:15
Elküldve: 2003. 10. 14. 12:32
idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
...
GNR 20pont
DzsiAr 19pont
Piftuka 20pont
Error 20pont[/quote]
Vazze, még dobogóra sem kerültem![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 12:41
Elküldve: 2003. 10. 14. 13:37
idézet:
Ezt írta Caris:
Szerdán UEFA kupa visszavágók, lehet tippelni. (Zárójelben az "odavágók" eredményei)
DVSC-Varteks (3-1)
FCK-FTC (1-1)
MTK-D. Zagreb (1-3)[/quote]
Sorrendben 1:1, 2:2, 1:1![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 13:53
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
[url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=33442"]Na, kedvenc hátvédünk nyilatkozott a Nemzeti Spotban.[/url]
Hát szimpatikusabb nem lett számomra
[/quote]
Hú, de felháborodtam a véleményén !![]()
Csemegézzünk:
idézet:
Tiszta a lelkiismeretem, valamennyi találkozón mindent megtettem a sikerért, [/quote]
Ezt elhiszem. Minden irónia nélkül mondom. De sajnos ennyire képes.
idézet:
Nem vagyok lassúbb a magyar átlagnál, ezt ki merem jelenteni. [/quote]
Na itt van a bibi ! Amikor valakinek ilyen erős önértékelési zavarai vannak. Mert bizony ő minden viszonylatban egy nagyon lassú és bűn gyenge játékos.
idézet:
Ha tönkre akarnak tenni, tessék. Egészen másként látom a helyzetet, és ahogyan a szövetségi kapitány, Gellei Imre is mondta, talán csak a Lettországban kapott harmadik találat előtt hibáztam. [/quote]
Na ezen akadtam ki legjobban. A teátrális "hamut szórok a fejemre ! Ide lőjetek !" sajnáltató duma, nem kellene.
Az meg, hogy Gellei szerint mindössze ennyi hibája volt Juhárnak egyértelműen megmutatja, hogy nem való edzőnek az az ember. Most már ez a véleményem.
idézet:
Nem tudom, figyelte-e a szombati meccsen a két válogatott taktikai felállását. Ha igen, akkor látnia kellett, hogy a mi csapatunk egészen a félpályáig tolta a védvonalát. Ezzel igyekeztünk saját térfelére szorítani az ellenfelet, ugyanakkor teret adtunk az esetleges kontrákra. Nehogy már szégyenkezni kelljen amiatt, hogy a lengyel csatárok két százszázalékos helyzetet dolgoztak ki, amelyeket be is lőttek. [/quote]
Ez a másik !A "szokásos" duma, melyben nem ismerik el, hogy az ellenfél jobb volt. És nem csak két góllal. Most úgy állítják be, mintha egy egészen jól játszó, a győzelemért mindent megmozgató magyar válogatott kapott volna ki az ellenfél mindösszesen 2 szerencsés góljával. Na azért álljon meg a menet ! Ez hihetetlen, hogy van képük ilyesmivel védekezni, ami ráadásul nem is igaz.
idézet:
úgyhogy nem tartom különösebben tragédiának vagy minősíthetetlen produkciónak, ahogyan a védelmünk játszott szombaton. [/quote]
Hát ez bizony öreg hiba. Ha nem lennének meggyőződve, hogy olyan fene jó játékosok, akik hibátlan teljesítményt nyújtanak rendszeresen, akkor ott kezdődhetne a magyar foci fejlődése. Náluk százszor jobb külföldi sztárok sokkal szerényebbek és hatványozottan nagyobb alázattal állnak a foci és az esetleges jogos kritikák elé !
idézet:
Hallottam, hogy voltak, akik Gellei-bébinek tituláltak, és azt mondták, csak azért válogatott be a kapitány, mert annak idején jó kapcsolatba kerültünk a Vasasnál. [/quote]
Márpedig ez így igaz. Hiába tiltakoznak ellene mindketten.
Szóval egy vicc ez az egész. Egy nagyon szomorú, tragikomikus vicc !![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:06
idézet:
Ezt írta GNR:
Hogy válaszoljak eme remek kérdésre (nem is tudom, ki tette fel), véleményem szerint nem fekszik nekünk a 3 védős felállás. [...]
[/quote]
Én 4:4:2-t játszatnék velük. A szóba jöhető válogatott kerettagoknak szvsz ez lenne a legideálisabb. Éppen a rossz, gyenge fizikum miatt. A 4 védő közül a 2 hátsó akár söprögető felállásban is játszhatna. Így kellőképpen le lenne védve a kapu előtti terület.
A középpályások közül a két szélsőnek kellene jobb fizikummal és nagyobb sebességgel rendelkezni, hogy felfutásaikkal segíthessék a két csatárt, akiknél szintén fontos a jó fizikum. Mivel úgyis fiatalok, ez nem lehet akadály. Szóval szvsz a két szélsőnek kellene a leginkább "top-on lennie". Középen Lisztes ideális "osztogatni". Nagyon hasznos, rutinos, jó játékos.
A felosztást most nem sorolom fel, mert sokan szóba kerülhetnek, de mint azt már mondtam többször Lipcsei kapásból nem kerülhet be. Mint játékos már éppen a nullával egyenlő. Lassú, fantáziátlan, körülményes.
Fehér Miki sem nagy szám szvsz. Lehet házi gólkirály a Benfica-ban, de nem minden az a 3 gól. Egy teljesen középszerű csatár. Maximum cserének, vésztartaléknak venném be.
És a válogatottba tényleg ideje lenne nagyon fiatal, tehetséges játékosokat tenni. Hogy együtt érjenek össze.
Mert eddig a duma mindig az volt, hogy 16-17 évesek tapasztalatlanok. Kikapnának sok góllal, nem bírják stb.
Kérdem én ? Mivel szinte mindig kikapunk, nem mindegy, hogy 2:1-re, vagy 4:0-ra ? Az öregek bírják ?
Szóval ezek ócska kifogások egy "belterjes" szakmai vezetés részéről.
Igenis játszatni kell a fiatal tehetségeket. Nyugaton ezt teszik. Hagyják őket kibontakozni és ott már egy 16-17 éves játékos teljes jogú tagja a csapatnak. Persze ahhoz méltóan is játszik. Nem ám a 24-25 éves játékosokra mondják, hogy "nagy tehetség", mint azt nálunk teszik.
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:09
idézet:
Ezt írta GNR:
Különben is, Piftuka nyert, ő találta el a legtöbb helyes eredményt![/quote]
Nemnem. Ez most valóban szoros volt. A pont számít. Abban meg nincs különbség (jó Dzsiarnak eggyel kevesebb, de úgyis mindig ő találja el messze a legjobban az eredményeket) Amúgy jó móka szvsz ez a kis tippelősdi, amit kitaláltunk mi itt !
![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:15
idézet:
Ezt írta FCs:
[url="http://"http://www.wunder-von-bern.de/helden_ungarn.htm"]az aranycsapatról[/url]. a németek is elismerik, hogy akkor ők voltak a legjobbak..[/quote]
Ez soha nem volt titok. Már a mérkőzés után elismerték. Azt nyilatkozták a játékosok, hogy ha a meccset tízszer játszák le, akkor kilencszer biztosan a magyarok nyertek volna.
Az összes akkori lap is úgy írt, hogy nem a németek nyerték meg a meccset, hanem a magyarok vesztették el; és bár a németek a világbajnokok, azért a világ legjobb csapata a magyar.
Persze ez sovány vigasz nekünk, mert a másodikokat sehol nem jegyzik.
De akkor valóban toronymagasan a világ legjobbjai voltunk.
A TV-ben volt pár éve riport az egyik öreg angollal, aki a híres 6:3-as meccsen játszott. Azt mondta, hogy míg él nem felejti el azt a 11 srácot, aki 95 év után otthon megverte őket, teljesen megérdemelten, bámulatos játékkal. Fel is sorolta őket !
Amúgy Helmut Rahn góllövőcipője ki van állítva az ADIDAS múzeumban.
Egyébként érdekes, hogy akkor a VB döntő után, itthon óriási zavargások voltak és a csapatot úgy kellett "hazalopni" titokban.
Most azért kiegyeznék egy VB második hellyel.![]()
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:17
idézet:
Ezt írta Caris:
Szerdán UEFA kupa visszavágók, lehet tippelni. (Zárójelben az "odavágók" eredményei)
DVSC-Varteks (3-1)
FCK-FTC (1-1)
MTK-D. Zagreb (1-3)[/quote]
Tippjeim:
DVSC - Varteks 2:1
FCK - FTC 3:0
MTK - Dinamo Zagreb 1:2
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:45
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ez soha nem volt titok. Már a mérkőzés után elismerték. Azt nyilatkozták a játékosok, hogy ha a meccset tízszer játszák le, akkor kilencszer biztosan a magyarok nyertek volna.
[/quote]
az oldalon fent van puskás statisztikája; 84 válogatott meccsen 83 gól, bajnokságban 349 meccsen 358 gól..
Elküldve: 2003. 10. 14. 14:53
Elküldve: 2003. 10. 14. 15:02
Elküldve: 2003. 10. 14. 16:52
Elküldve: 2003. 10. 14. 16:54
Elküldve: 2003. 10. 15. 06:15
Elküldve: 2003. 10. 15. 10:25
Elküldve: 2003. 10. 15. 10:48
idézet:
Ezt írta Piftuka:
A kérdésem az, hogy melyik TV és melyik mérkőzést közvetíti ? Tudjátok ?[/quote]
Sport1:
19.45 Labdarúgás, UEFA-kupa, 1. forduló, visszavágó: FC Köbenhavn (dán)–Ferencváros, élô.
MTV:
20.05 Labdarúgás, UEFA-kupa-selejtezô: MTK Hungária–Dinamo Zagreb (horvát), élô.
Elküldve: 2003. 10. 15. 10:54
idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
Sport1:
19.45 Labdarúgás, UEFA-kupa, 1. forduló, visszavágó: FC Köbenhavn (dán)?Ferencváros, élô.
MTV:
20.05 Labdarúgás, UEFA-kupa-selejtezô: MTK Hungária?Dinamo Zagreb (horvát), élô.[/quote]
Köszönöm a gyors választ ! Nem is tudom, melyiket nézzem.
Majd amelyik jobb meccs lesz. Az hamar kiderül.