LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék
Elküldve: 2003. 10. 16. 05:35
Mielőtt azt mondanád, hogy Leon ment el a meccs, számold már össze, hogy Sasu hány megszerzett labdát szórt el. Azt hiszem, egy ilyen fontos meccsen tíz perc játék után le kellett volna cserélni, látva, mit csinál.
Sajnos ez már nem a fradi szív. Nemzetközi meccs, hajtanak a srácok, de valami nagyon hiányzik.
Mindemellett gratulálok a srácoknak, szép eredményt értek el. Csak sajnos csakúgy, mint tavaly a Stuttgart, vagy tavalyelőtt a horvátok ellen, mit sem ért. Ez már a mai magyar futball krónikus szerencsétlensége.
Elküldve: 2003. 10. 16. 09:15
Szegény Fradi... Nem nagyon tudom, mit írjak. A bíró nagyon rossz volt, tény. Leandro nem volt csúcsformában, tény. Garaminak nem Penksát kellett volna lehozni, és nem Sasut beküldeni, tény. De ezt a meccset mindezek mellett is a Fradinak meg kellett volna nyerni...
Rég voltam így elkeseredve futballmeccs után. Magyar csapat végre TELJES MÉRTÉKBEN MEGÉRDEMELTE VOLNA A TOVÁBBJUTÁST EGY NÁLA TÖBBRE TARTOTT ELLENFÉLLEL SZEMBEN, ÉS MÉGSEM JÖN ÖSSZE... A válogatottat annyira nem sajnáltam: lélektelen, gyenge játék, törvényszerű kiesés. MTK dettó. De tegnap a Fradi nagyon okosan, kifejezetten jól játszott. Szűcs mellett Gera - bátran állíthatom - európai mércével mérve is nagyon jól teljesített. Gera csinált egy tizenegyest az első félidőben, nem adta meg a bíró. Volt egy hatalmas lövése, óriási bravúrral tolta kapufára a kapus. Szűcs meg mindent megfogott, még azt is, amit nem lehetett...
Tényleg nem tudom, mit írjak, nagyon el voltam tegnap kenődve.
Elküldve: 2003. 10. 16. 09:34
idézet:
Ezt írta Studi:
Piftuka!
Mielőtt azt mondanád, hogy Leon ment el a meccs, számold már össze, hogy Sasu hány megszerzett labdát szórt el. Azt hiszem, egy ilyen fontos meccsen tíz perc játék után le kellett volna cserélni, látva, mit csinál.
[/quote]
őőőőőő... Gondolom, te egy Fradi drukker vagy. Nos nem mondtam, hogy Sasu jó volt. Bűn gyenge volt; hiba volt behozni.
De Leandrot mindig is egy impotens nullának tartottam és ez most is így van. Szóval lehet elfogultan rajongani a "brazilért", de attól a tény, az még tény. A meccs elsősorban rajta ment (végül is ő buktatott, emellett, mintha a pályán sem lett volna végig, sőt az ellenfélnek adogatta a labdákat bármiféle ötlet, elgondolás nélkül).
Ha Garami Penska helyett őt viszi le -mondom, amikor látszott, hogy csere lesz, meg voltam győződve, csak ő lehet-, aztán amikor buktatott, akkor azt mondtam "hihetetlen" !
Egyébként a dánok nem érdemelték meg a továbbjutást, mert a Fradit illette volna ez. A bíróról már írtam, de annyit megjegyeznék, hogy "legdurvább" Vukmir kiállítása után volt. Addigra megunta szvsz, hogy a magyarok végig reklamáltak neki. Persze ez nem indok, csak magyarázat. Vukmir sárgát kapott jogosan, majd pofázott. Nem véletlenül cseszte le az öreg Garami, amikor lejött a pályáról.
Mindent összevetve hasonlóan éreztem, mint Satriani és meg kell mondjam, a hosszabbítás elejétől a meccs végéig gyomoridegem volt, úgy kívántam, hogy a Fradi menjen tovább. Sajnos nem sikerült.![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 16. 09:38
idézet:
Mestermérleg
Hans Backe: "Drámai mérkőzés volt. A két kapus nagyszerű teljesítményéről szólt ez a találkozó, és mi csak a szerencsénknek köszönhetjük a továbbjutást. Gratulálok a Ferencvárosnak, nagyszerű ellenfelünk volt ebben a körben."
Garami József: "Természetesen roppant csalódott vagyok, hiszen a csapat végig taktikusan, jól játszott. Sajnálom, hogy a rendes játékidő végén tizenegyesből egyenlítettek a dánok, és hogy emberhátrányban küzdöttünk. Méltó meccspartnerek voltunk…" [/quote]
[url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=33658"]http://www.nemzetisp....php?cikk=33658[/url]
Érdemes egyébként beleolvasni a nemzetisport.hu kedves olvasóinak kommentárjaiba... Csak egy gyöngyszem:
idézet:
Most sirtok fagyisták hogy milyen 11-est kaptatok!Most átérezhetitek milyen is ez az érzés! SZÉP VOLT JÁTÉKVEZETÖ UR JOL LESZOPATTAD A FAGYIT! GRATULA NEKED! CSAK A LILA [/quote]
Szánalmas...
Elküldve: 2003. 10. 16. 09:39
idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
Haho en az MTK meccsen voltam kint. [/quote]
Te szegény ! Hát komolyan mondom, botrány, hogy nem a szenzációs debreceni mérkőzést közvetítette a TV. Ez az MTK meccs valami borzasztó gyenge volt. Ezt meg lehetett állapítani, ha átkapcsolt néha az ember. De hogy még helyzet sem volt szinte a mérkőzésen egyik oldalról sem !Elképesztő. A "nagy" bajnokcsapat ! Pfffffff ! A 182 szurkolójával.
Hát már akkor rosszul van az ember, amikor egy ilyen meccset néz, ahol nincs közönség. Az szánalmas látvány.
Bezzeg a Loki esetében ! Nem fértek be sokezren a stadionba, mert tömve volt ! De ők meg is érdemelték a közönséget.
Az MTK-nak szvsz még az is sok, ahányan rendszeresen kijárnak a meccseire. Mert méltatlan bármely figyelemre.
Jó lenne, ha végre nem pumpálnák pénzzel, hanem az olyan helyre kerülne, ahol jobban rászolgálnak !
Elküldve: 2003. 10. 16. 12:58
Sajnos, én csak a neten követtem a fradi meccset, mert egy szál drót lóg ki a TV-ből, amivel az m1-et, az RTL klubbot, és a TV2-t tudom fogni. Az MTK meccs alatt majdnem elaludtam, annyira gyenge volt. Egyedüli szinfoltja a meccsnek a Horvát szurkolótábor volt. Énekeltek, néha dobáltak mindenféle pirotechnikai vackokat, jól érezték magukat.
A Hungária körúttal ellentétben, Debrecenben több ezren nem fértek be a stadionba!!! Egyre szimpatikusabb nekem, az ott elvégzett munka, a hozzáállás, a közeg. No nem, azért továbbra is ETO drukker maradok, még mielőtt valaki rosszra gondolna.
Végül a Fradihoz is hozzászólnék. A meccset, mint azt korábban írtam, sajnos nem láttam, de a hozzászólásokból, valamint az újságokból olvasottakból eltudom képzelni. Tiszta szívemből sajnálom, hogy nem léptek tovább!!!
Egy két szót, a külföldön játszó honfitársaink csapatairól is szólnék. A Herta gödörben van! Egy noname lengyel csapattal szemben kiesni úgy, hogy még gólt sem rúgnak a 2 meccsen, az több mint szégyenteljes dolog! Nem is olyan rég, még BL meccsen a Milannal jatszottak parádés 1:1-et a San Siro-ban, most ide jutottak. Furcsa.
Fehér Miki úgy látszik tényleg csak a válogatottban nem tud villogni... Győztes, sőt mi több, tovább jutást eredményező gólt szerzett csapatának, a Benfica-nak! Gratula neki!!!
Babos Gabinak asszem fekete nap marad a tegnapi. Sajnálom szegényt, és mielőbbi felépülést kívánok Neki a [url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=33657"]kartöréséből[/url]!
[ 2003. október 16.: GNR szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:23
Az FCK-FTC meccset 1:1-nek vettem, mivel az lett a vége 120 perc játék után. Nem tudom, jól tettem e? :confused:
Satirani 2 pont
Piftuka 1 pont
Tank 2 pont
Caris 0 pont
Error 1 pont
GNR 3 pont
Nyertem!!!
Mázli volt!
Csak azért nyertem, mert talibe trafáltam az MTK bűn gyenge produkcióját...
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:28
(szokásos jelöléssel)
DVSC-Varteks 3:2
FCK-FTC 1:1
MTK-Dinamo 0:0
Satirani
1:1
2:2 X
1:1 X
Piftuka
2:1 X
3:0
1:2
Caris
2:1
0:1
Tank
3:1 X
2:2 X
3:1
Error
2:0 X
1:0
2:1
GNR
2:0
0:0
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:29
idézet:
Ezt írta Satriani:
Szegény Fradi... Nem nagyon tudom, mit írjak. A bíró nagyon rossz volt, tény. Leandro nem volt csúcsformában, tény. Garaminak nem Penksát kellett volna lehozni, és nem Sasut beküldeni, tény. De ezt a meccset mindezek mellett is a Fradinak meg kellett volna nyerni...
Rég voltam így elkeseredve futballmeccs után. Magyar csapat végre TELJES MÉRTÉKBEN MEGÉRDEMELTE VOLNA A TOVÁBBJUTÁST EGY NÁLA TÖBBRE TARTOTT ELLENFÉLLEL SZEMBEN, ÉS MÉGSEM JÖN ÖSSZE... A válogatottat annyira nem sajnáltam: lélektelen, gyenge játék, törvényszerű kiesés. MTK dettó. De tegnap a Fradi nagyon okosan, kifejezetten jól játszott. Szűcs mellett Gera - bátran állíthatom - európai mércével mérve is nagyon jól teljesített. Gera csinált egy tizenegyest az első félidőben, nem adta meg a bíró. Volt egy hatalmas lövése, óriási bravúrral tolta kapufára a kapus. Szűcs meg mindent megfogott, még azt is, amit nem lehetett...
Tényleg nem tudom, mit írjak, nagyon el voltam tegnap kenődve.[/quote]
Én is én is!Nem szeret(t)em a fradit sajna a sok idióta szurkolója miatt, de tegnap egyszerűen nem bírtam felállni a gép mellől, végig a nemzeti sport online tudósítására összpontosítottam és szinte végig gyomoridegem volt nekem is. Nagyon jó meccs lehetett, sajnálom, hogy nem jött össze a dolog. Emelem kalapom Szűcs Lajos előtt!!!!! Ő tegnap emberfelettit vitt véghez, én komolyan nem is találok szavakat!
És az utolsó percekig reménykedtem, de szvsz a bíró miatt ment el a mérkőzés.
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:31
idézet:
Ezt írta GNR:
Nyertem!!!![]()
![]()
![]()
Mázli volt!
Csak azért nyertem, mert talibe trafáltam az MTK bűn gyenge produkcióját...
[ 2003. október 16.: GNR szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Gratulálok!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:32
idézet:
Ezt írta Tank:
Gratulálok!![]()
[/quote]
Thanks, Tank!
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:33
idézet:
Ezt írta Piftuka:
őőőőőő... Gondolom, te egy Fradi drukker vagy. Nos nem mondtam, hogy Sasu jó volt. Bűn gyenge volt; hiba volt behozni.
De Leandrot mindig is egy impotens nullának tartottam és ez most is így van. Szóval lehet elfogultan rajongani a "brazilért", de attól a tény, az még tény. A meccs elsősorban rajta ment (végül is ő buktatott, emellett, mintha a pályán sem lett volna végig, sőt az ellenfélnek adogatta a labdákat bármiféle ötlet, elgondolás nélkül).
Ha Garami Penska helyett őt viszi le -mondom, amikor látszott, hogy csere lesz, meg voltam győződve, csak ő lehet-, aztán amikor buktatott, akkor azt mondtam "hihetetlen" !
Egyébként a dánok nem érdemelték meg a továbbjutást, mert a Fradit illette volna ez. A bíróról már írtam, de annyit megjegyeznék, hogy "legdurvább" Vukmir kiállítása után volt. Addigra megunta szvsz, hogy a magyarok végig reklamáltak neki. Persze ez nem indok, csak magyarázat. Vukmir sárgát kapott jogosan, majd pofázott. Nem véletlenül cseszte le az öreg Garami, amikor lejött a pályáról.
Mindent összevetve hasonlóan éreztem, mint Satriani és meg kell mondjam, a hosszabbítás elejétől a meccs végéig gyomoridegem volt, úgy kívántam, hogy a Fradi menjen tovább. Sajnos nem sikerült.[/quote]
Nekem a kezdő sípszótól kezdve volt gyomoridegem, még azt is mondták, hogy falfehér vagyok...(igaz, ez a második dán 11-esnél volt).
"Impotens nulla" - ennél tökéletesebben meg sem lehetne fogalmazniegy szánalmas senki, aki annyira brazil, mint Hófehérke...legalábbis a játékán nem látszik
![]()
A bíróról: a játékvezetők sokszor elfogultak, de ez a tegnapi bolgár CSALT! szánalmas volt, vérlázító, visszataszító. undorító. Alig várta, hogy hozzáérjenek egy dánhoz, és szabadrúgást (11-est) ítélhessen.megtette...
![]()
A 11-esek: Gerában bíztam, hogy berúgja, Leora, Sasura, Lipcseire hiba volt rábízni. Leo semmit nem játszott, Sasu keveset volt játékban, Lipcsei meg idén 5-ből 1-et rúgott be...Kár, hogy nem rúghatta mind az 5-öt a Lajos
A Dánok utolsó büntetőjéről meg nem érdemes beszélni, egy rossz horrorfilmet idézett. Így kiesni. Évek óta nem láttam honi csapatot így küzdeni. Belevetődtek a lövésekbe, szinte felszántották a pályát...hiába
Amíg nincs normális sportdiplomáciánk, ne is számítsunk arra, hogy a hasonló helyzetekben mellettünk álljanak a bírók. Sajna ez a valóság...
A Lokinak sok gratuláció, Az MTK meg rúgott gól nélkül nem juthatott tovább. Remélem a Debrecen mellé valami gyenge csapatot sorsolnak, és a következő körben jöhet egy nagycsapat. Még egy fordulót menjenek, kívánom nekik.
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:42
Elküldve: 2003. 10. 16. 13:59
idézet:
Ezt írta bálesz:
A bíróról: a játékvezetők sokszor elfogultak, de ez a tegnapi bolgár CSALT! szánalmas volt, vérlázító, visszataszító. undorító. Alig várta, hogy hozzáérjenek egy dánhoz, és szabadrúgást (11-est) ítélhessen.megtette...
[/quote]
Így van, ez volt a legrosszabb. Egyszerűen nem hagyta a Fradit kibontakozni, mert a dánok faultjainál továbbot intett, ha pedig a Zuma eldőlt (és mindig eldőlt), akkor már fújt is. A bíró egyértelműen felelős az eredményért. Tipikus esete volt a tegnapi meccs a "széllel szemben nehéz..."-nek.
Elküldve: 2003. 10. 16. 14:29
idézet:
Ezt írta Satriani:
Így van, ez volt a legrosszabb. Egyszerűen nem hagyta a Fradit kibontakozni, mert a dánok faultjainál továbbot intett, ha pedig a Zuma eldőlt (és mindig eldőlt), akkor már fújt is. A bíró egyértelműen felelős az eredményért. Tipikus esete volt a tegnapi meccs a "széllel szemben nehéz..."-nek.[/quote]
a "legszebb" volt, amikor Kristont felrúgták, ez a barom meg mutatta neki, hogy keljen fel. Amikor Titi bizonygatni kezdte, hogy őt bizony bántották, még a bírónak állt feljebb...No comment
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2003. 10. 16. 14:43
idézet:
Ezt írta bálesz:
No comment[/quote]
Az.
Volt ott a Kristonénál szebb is (pl. Gera sárgája, vagy a meg nem adott tizenegyes, vagy a Zuma műeséseinek megkajálása, biztosan "véletlenül", vagy a Gera folyamator faragása egyetlen sípszó nélkül), de inkább tényleg hagyjuk. Elment a hajó, keserű emlékként megmarad.
Mondhatjuk azt is, hogy nem kellett volna a 2x90 perc első és utolsó percében beszedni azt a két buta gólt (ezeken kívül a dánok csak szervezettséget meg egy bolgár bírót mutattak fel...), és akkor 2:0 ide összesítésben, csak így ennek utólag semmi értelme...
Elküldve: 2003. 10. 16. 16:41
idézet:
Ezt írta GNR:
Thanks, Tank!
[ 2003. október 16.: GNR szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Avec plesír! Banturutyu! Bitte schön! Sziancin! Your welcome! Humutyu! Szívesen! Hogy mondjam még?![]()
PS: A többieknek: bocs!És még mindig fáj a szívem a fradi miatt.. már olvasnék valami beszámolót vagy inkább egy riportot Szűccsel. Tudtok linket?
![]()
Elküldve: 2003. 10. 16. 16:48
Elküldve: 2003. 10. 16. 19:18
idézet:
Ezt írta Limonade Joe:
Hát sajnos meglátszott a tegnapi Fradimeccsen, hogy az UEFA haragszik a Fradira, meg nekik nem üzlet, ha egy (nyugati értelemben vett) pénztelen csapat nyer. Gusztustalan volt, amit a bíró művelt. Függetlenül attól, hogy nem szívem csücske a foci, most sajnálom Őket, mert tehetelenek voltak a bíróval szemben.[/quote]
Szvsz az UEFA-nak ehhez semmi köze nem volt. Én változatlanul hiszem, hogy ez a bíró nem mostanában fog nemzetközi meccset levezetni.
Engem érdekelne egy olyan link, ahol ezekről az esetekről lehet információkat szerezni. De gondolom, nincs ilyen, mert erre nem sokan lehetnek kíváncsiak. Pedig tanulságos lehet.
Vagy mégis létezik és esetleg tudtok ilyenről ?
[ 2003. október 16.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 16. 19:33
idézet:
Ezt írta Limonade Joe:
Hát sajnos meglátszott a tegnapi Fradimeccsen, hogy az UEFA haragszik a Fradira, meg nekik nem üzlet, ha egy (nyugati értelemben vett) pénztelen csapat nyer. Gusztustalan volt, amit a bíró művelt. Függetlenül attól, hogy nem szívem csücske a foci, most sajnálom Őket, mert tehetelenek voltak a bíróval szemben.[/quote]
Ez szerintem is így van.Ez ugye foci oldal ,de megjegyzem hogy a VESZPRÉM is akkor nyert utoljára kupát(KEK) amikor még elég volt a bulgár bíróknak négy téligumit venni.Az pedig ,hogy tegnap mi történt a fradival ,csak magyarországon téma.Egyébként a tizenegyeseket addig rugatta volna a bíró amíg nem a dánok állnak jobban.Ha nem hibázik magyar játékos a rúgásnál, akkor sem lett volna esély.Éljen az europai egyenlő mérce!![]()
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.