HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (432 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 20. 10:34

Üdv mindenkinek

Tudja valaki esetleg, hogy miért nincs TV közvetítés a magyar meccsekről. Mi az indoka a TV közvetítések befagyasztásának, a MLL határozatot miért hozták????? :confused:

Érdekelne az indok ;).

Szerintem hozzá kéne dobni még, hogy minden meccs zártkapus legyen :D.

Üdv
macska ;)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#42 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 14:45

Íme a hétvégi eredmények a Borsodi Ligából:

Debrecen-Pécs 1:0
ZTE-FTC 1:2
Újpest-Haladás 0:0
Békéscsaba-Videoton 2:2
Sopron-Győr 1:2
MTK-Balaton FC 1:0

Hát sok meglepetés van. Az Újpest meccset kivéve én nagyon mellétippletem.
De pozitív, hogy a Csaba-VIDI és ZTE-FTC találkozók magyar viszonylatban jó, lendületes játékot hoztak. Különösen igaz ez az utóbbira.

Érdekességként azonban itt egy részlet a Lipcsei Petivel (aki mellesleg a forduló játékosa lett :eek :)készített interjúból:

idézet:
Riporter: Szép, hogy így dicséri a legyőzött ellenfelet, de mi a véleménye saját csapatáról?
Lipcsei: Aki látta a szombati találkozónkat, az elismeri, hogy most valóban nagyon együtt van a Fradi. Csak sajnálhatják a televízió illetékesei, hogy mégsem közvetítették ezt a mérkőzést, mert ez valóban remek, izgalmas kilencven perc volt. Bevallom, magam sem hittem volna, hogy a szerdai, nyíregyházi kupameccs százhúsz perce után ilyen remek teljesítményre leszünk képesek. Ebből is kiderül, hogy a kondíciónkkal nincs gond.
Riporter: Kicsit el kell rontanom a jókedvét. Tudja, a szurkolóktól milyen kritikát kapott a lettek elleni válogatott meccs után? Minden volt, csak gyors, képzett és válogatott szintű futballista nem.
Lipcsei:Igen, hallottam, hogy lassúnak, körülményesnek és tehetetlennek tituláltak, és bizony el kell fogadnom a kritikát. Mentségemre szóljon, hogy kényszermegoldás volt, hogy a hátvédposzton szerepeltem. Gellei Imre szövetségi kapitány ezzel a feladattal bízott meg, nekem pedig kötelességem volt ezt elfogadni. Azóta is nehezen emésztem meg a Lettországban történteket, de állítom, mi rontottuk el azt a meccset. Túlságosan nekimentünk a letteknek, területet hagytunk gyors embereiknek, ezért kényszerültem én is sok-sok futásra.
Riporter:A szurkolók nagy része megint a futball ellen fordult, és már nem bízik a lengyelek elleni sikerben.
Lipcsei: Valóban elképesztő, hogy Magyarországon egy-egy győzelem vagy vereség mennyire befolyásolja a közvéleményt. Kikaptunk, csalódást okoztunk, és sokan a futball ellen fordultak. Pedig én azt mondom, van esélyünk, a mi válogatottunk igenis egységes csapat, ezt korábban már bebizonyítottuk. Nem akarok megint fogadkozni, inkább azt mondom, jöjjenek ki a szurkolók az Európa-bajnoki selejtezőre, mi igyekszünk meghálálni a szurkolást és a bizalmat.[/quote]

Forrás: [url="http://"http://www.nemzetisport.hu"]www.nemzetisport.hu[/url]

Leg szembetűnőbb nekem az, hogy a Peti gyereknek milyen mértékben túláradó önbizalma van. Magyar játékosok és a "remek kondi".
Emellett valóban azt hiszik ezek a játékosok, hogy annyi a gond a magyar focival, hogy most kikaptak a lettektől ?

Hát ez bizony gond ! :rolleyes:

Visszatérve a hazai bajnokásghoz...
Azt hiszem jót tett a ZTE-nek, hogy megszabadult Bozsiktól.

[ 2003. szeptember 22.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#43 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 16:45

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Azt hiszem jót tett a ZTE-nek, hogy megszabadult Bozsiktól.[/quote]

Ja, így csak 1:2 lett a meccs :D

Egyébként a Zete nem hinném, hogy a mezőny leggyengébb csapata lenne, pedig most tuti kiesőknek tűnnek.

Aki pedig a Fradit temette: nézze meg a tabellát, hány veretlen csapat van, és (tudom, hogy nincs ilyen a sportban, de) adja hozzá csak egy pillanatra a levont 6 pontot az FTC pontjaihoz... Nem túl jó így sem a Fradi, de aki azt szeretné, hogy kiessen, az legalább a következő szezonig nem lesz túl boldog... Én a dobogót simán elérhetőnek tartom még a -6 ponttal is, ehhez tartom magam.

#44 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 16:53

idézet:
Ezt írta Satriani:

Ja, így csak 1:2 lett a meccs :D

Egyébként a Zete nem hinném, hogy a mezőny leggyengébb csapata lenne, pedig most tuti kiesőknek tűnnek.

Aki pedig a Fradit temette: nézze meg a tabellát, hány veretlen csapat van, és (tudom, hogy nincs ilyen a sportban, de) adja hozzá csak egy pillanatra a levont 6 pontot az FTC pontjaihoz... Nem túl jó így sem a Fradi, de aki azt szeretné, hogy kiessen, az legalább a következő szezonig nem lesz túl boldog... Én a dobogót simán elérhetőnek tartom még a -6 ponttal is, ehhez tartom magam.
[/quote]

Bezony...azzal a 6 ponttal másodikak lennénk. :(
De csak lennénk, és amíg a köcsög Demjánbozókypúlmezey-ligaemeleszbizottság a helyén van, nem lesz rend a Magyar fociban, és lesznek ilyen törvénytelen pontlevonások... :(
vesszen a liga!
és egyébként is: ELÉG VOLT!

[ 2003. szeptember 22.: bálesz szerkesztette a hozzászólást ]
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#45 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 17:10

Ugyan már, azért nem a Bozóky meg a Demján rugdosta meg a Tökölit meg a Szentes Lázárt... Köszönje meg a klub magának és a kedves abnormális töredék-szurkolótáborának a büntetést. Egyébként biztos vagyok benne, hogy bármilyen büntetés született volna, azt a közvélemény igazságtalannak/túl igazságosnak/túl keménynek/enyhének találta volna :o ;)

A Liga sokkal inkább azért bírálható, mert nem következetes.

#46 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 18:15

Egyetértek az előttem szólóval.

Kiegészítem azzal, hogy sajnálatos, hogy vége a "zárt kapus" büntetésnek. Higgyétek el, nem kell sok és hamarosan megint a TV hiradóban fog szerepelni egy Fradi meccs.

Nekem a tippem mindjárt a szerdai dánok elleni meccs !

#47 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 09:21

idézet:
Ezt írta Satriani:
A Liga sokkal inkább azért bírálható, mert nem következetes.[/quote]

A Fradi sem az. Ugye emlékszünk: a Liga súlyosbította az ítéletet, majd a Fradi az MLSZ-hez fordult, majd mikor az MLSZ még rosszabb döntést hozott, azt mondta, hogy mégis a Liga által kiszabott büntetést tartja érvényesnek :confused: :rolleyes: :D

#48 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 10:10

idézet:
Ezt írta Satriani:

...

A Liga sokkal inkább azért bírálható, mert nem következetes.

...
[/quote]

Persze, hogy nem az. Ha az lenne, akkor az Újpest-pályát is bezárhatták volna a múltkori Újpest-Fradi meccsen történtek miatt. Erre kaptak egy kétszázezres büntetést, ami nem több egy ejnye-bejnyénél. De hát mit is várhat az ember, amikor ott van "A" Gyuri bácsi... :(
Vagy a Diósgyőr stadionját tavasszal, amikor a nézők megkergették a bírókat, meg a játékosokat, akik csak a rendőröknek köszönhetik, hogy nem lett bajuk. Ezt az ügyet nagyon elhallgatták.
:rolleyes:

ennyit a ligáról.
És egyébként is :Azellen nem véééd.
Konfig

#49 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 10:16

Hétvégén történt a Somogy megyei II. bajnokságban. Bár megye II-ben ilyenek előfordulnak :)

"A Kiskorpád–Sántos találkozó 0–1-es állásnál félbe szakadt. A mérkőzés 30. percében a második vendégkiállítás után a sántosi labdarúgók sportszerűtlenül viselkedtek : a játékvezető kezéből kiütötték a sárga lapot és széttépték. "

Jó, a MU-Arsenal meccsen is majdnem ez történt.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#50 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 10:16

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egyetértek az előttem szólóval.

Kiegészítem azzal, hogy sajnálatos, hogy vége a "zárt kapus" büntetésnek. Higgyétek el, nem kell sok és hamarosan megint a TV hiradóban fog szerepelni egy Fradi meccs.

Nekem a tippem mindjárt a szerdai dánok elleni meccs !
[/quote]

Persze, hogy a Híradóban lesz, mert ez a jó téma.
Akkor is ott volt, amikor nem volt semmi balhé (lásd, tavaszi Fradi-Újpest, ami nyugiban lezajlott, erre a "hírműsorokban" több éves felvételeket játszottak le, az újságok másnap "futballháború" szalagcímmel jelentek meg. Na, így kell hinni ennek a hazug médiának :(
Télen a terembajnokságról szóló összeállításban mi volt? mást nem mutattak, mint kutyásrendőröket, kordonokat, pajzsokat. Semmi említés arról, hogy mi történt a meccseken. No Comment...
Szóval ne lepődj meg, ha valóban találkozol a szerdai meccsel a híradásokban. Bár remélem azért, mert megalázó vereséggel távozik a dán bajnok az Üllői útról. Úgy legyen. Ámen :D
Konfig

#51 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 10:18

idézet:
Ezt írta DzsiAr:

Jó, a MU-Arsenal meccsen is majdnem ez történt.
[/quote]

Pedig az nem Megye II :D asszem...
Konfig

#52 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 10:44

Bár, erről jut eszembe: Nyáron egy előkészületi meccsünkön (szintén megye II szint, csak BLSZ II...) a javunkra fújt a bíró egy 11-est. Az ellenfél játékosai egyből lerohanták, és üvöltöztek vele, majd elhangzott egy mondat:
"-Ezt persze befújod, a k...a anyádat!"
erre a bíró mit csinál? piros lap? ugyaaan.
"-jó, akkor legyen kirúgás!"
ennyi. basszus, ha nem ellenünk történik, sz@rrá röhögöm magam, de így. Magyar foci 2003 :D
Konfig

#53 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 11:41

idézet:
Ezt írta bálesz:

Persze, hogy a Híradóban lesz, mert ez a jó téma.
Akkor is ott volt, amikor nem volt semmi balhé (lásd, tavaszi Fradi-Újpest, ami nyugiban lezajlott, erre a "hírműsorokban" több éves felvételeket játszottak le, az újságok másnap "futballháború" szalagcímmel jelentek meg. Na, így kell hinni ennek a hazug médiának :(
Télen a terembajnokságról szóló összeállításban mi volt? mást nem mutattak, mint kutyásrendőröket, kordonokat, pajzsokat. Semmi említés arról, hogy mi történt a meccseken. No Comment...
Szóval ne lepődj meg, ha valóban találkozol a szerdai meccsel a híradásokban.
[/quote]

Hát persze. Te komolyan elhiszed, amit írsz ? :o

A következő mi lesz ? Hogy valójában nem is voltak soha balhék, hanem egy népszerű filmrendező által készített film az, amit láthatunk, tapasztalhatunk ?

Ecsém, ekkora szemellenzőt ! :eek:

#54 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 12:17

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Jó, a MU-Arsenal meccsen is majdnem ez történt.[/quote]

Néztem a meccset. Szerintem a van Nistelrooy ugyanúgy kiállítást érdemelt volna, mit a Viera. Nem egy sportszerű ember, többek között azért rúg annyi gólt, mert a könyöke meg a keze mindig ott van, ráugrik az ellenfelére, és rendszeresen lehet látni, hogy beszól a védőknek. Nem bántam volna, ha jól pofán vágja végre valaki, undorító stílusú egy ürge. Jó focista, egyik legjobb csatár mostanában, de ellenszenves nagyon.

Keown - mikor a holland kihagyta a büntetőt - ordibált is vele egyet, meg Cole - asszem - jól fejbecsapta meccs végén. Az Arsenal nem tartozik a durva csapatok közé, biztos, hogy csinált még valamit a holland, amit mi nem láttunk, hogy így rászálltak.

A bíró meg szétfújta a meccset, nem csodálkoztam egyáltalán azon, hogy a vendégek kiakadtak a meccs végére.

#55 Felhasználó inaktív   SDN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 13:11

idézet:
Ezt írta Piftuka:

A következő mi lesz ? Hogy valójában nem is voltak soha balhék, hanem egy népszerű filmrendező által készített film az, amit láthatunk, tapasztalhatunk ?

[/quote]

Te sem igazan tudod mirol beszelsz. Ha venned a faradtsagot es elokeresned a fejedben mirol van szo, akkor nem irnal ilyeneket. A TV2, RTL-Klub es a masnapi napilapok (pl.: metro,blikk) is archiv kepeket, felveteleket mutattak a "merkozesrol".
A media hazug, ha hiszel neki a te dolgod, de nem kellene ecsemezni, szemellenzozni a masikat, aki esetleg tapasztalatbol beszel.

#56 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 23. 13:34

idézet:
Ezt írta Piftuka:

[/quote]

Ecsém...ha megengeded, hogy így hívjalak.
Ha szabad kérdeznem, hány Ferencváros meccsen voltál életedben? Azt, hogy hány Fradi-Újpesten, azt nem is kérdezem, erősen nullaszagot érzek.
Akkor viszont nem kéne ilyen dolgokban vitatkoznod, ugyanis évek óta MINDEN hazai Fradi-meccsen kint vagyok, és kísérgetem idegenbe is a csapatot, tehát látom, hogy mi van kint. Gondolod, hogy a kerítésen is viccből lóg kint egy éve a "HAZUG MÉDIA" drapi? nem hinném. Ha gondolod, keress vissza a tavaszi meccs utáni fórumokban, és meglátod, hogy valóban csak szenzációhajhász módon levetített archiv felvételek voltak a tévében. Erről ennyit. Üdv.
Konfig

#57 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 09:58

Ma 3 meccs is lesz, ebből a Dinamo-MTK-t a Sport1 (fél hattól), a Fradi-Koppenhágát pedig az MTV1 (negyed kilenctől) élőben közvetíti.

(Erősen optimista, a valóságtól és a tapasztalatoktól picit elrugaszkodott :D) tippjeim:

Dinamo - MTK 2:1
Varteks - DVSC 2:2
FTC - FC Köbenhavn 3:1

#58 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 10:01

idézet:
Ezt írta Piftuka:

[/quote]

Nyugi, Pifta; a TV2-re konkrétan emlékszem, hogy valóban archív képeket adott be a kommentár alá. Haver volt kinn, azt mondta, hogy a nagy rendőri jelenlét igaz volt, de egy-két előállításon kívül (a szokásos: pár hülye kopasz közül kiszedték a kemény zsaruk a kisebbeket :D) nem volt balhé. A srácoknak igazuk van: egyes média-szereplők ha nem is hazugok, de hajlamosak csúsztatni.

#59 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 10:01

idézet:
Ezt írta Satriani:

Néztem a meccset. Szerintem a van Nistelrooy ugyanúgy kiállítást érdemelt volna, mit a Viera. Nem egy sportszerű ember, többek között azért rúg annyi gólt, mert a könyöke meg a keze mindig ott van, ...
[/quote]

:eek: Na azért ez egy igan durva, a valóságtól igencsak elrugaszkodott kijelentés !

#60 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 10:04

idézet:
Ezt írta Piftuka:

:eek: Na azért ez egy igan durva, a valóságtól igencsak elrugaszkodott kijelentés !
[/quote]

Persze, kedves szelíd gyerek az :rolleyes: :D Átgondoltam és visszavonom :p

Téma megosztása:

• (432 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.