HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#7721 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 22. 09:49

Anno sejtettem, hogy jobb egy újat/sértetlent beszerezni. Főleg, ha nagy igénybevételnek van kitéve. Bár most lehet, hogy önmagamat ismételgetem. :)

Nem lenne gond, ha nem lett volna már buzerálva, mert akkor gyári állapotúra tudták volna megcsinálni. Így nem, de ezért az előző tulaj a hibás... :)

Azért szombaton tekergek egyet vele, ha felraktuk a deknit. Hiányzik már, főleg, hogy egyre több motoros van az utakon.

El is felejtettem elmesélni, hogy rendeltem vidékről bontott gyári Bandit tükröket (3600 volt a pár, mert pici karc van az egyik szárán, persze postaköltséggel 5200 forint lett, köszi), mert meguntam a mostani fekete visszapillantót, króm flessem lett. :) Hétvégén azt is felrakom.

Szerkesztette: Etele 2011. 04. 22. 09:41 -kor

#7722 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:17

Hú, Teresához mennyire nem passzolna a króm :D se tükörben, se máshogy.
Ennek ellenére láttam már CS-t gyárilag krómszínű "kopoltyúlemezzel". Mint pl. ez. Nem tudtam megemészteni.

Az egyszerű ezüstszürkén túl (fekete üléssel), amilyen Teresa is (persze a név kötelez :-D), bejön a rézszínű is, a grafit-ezüst-fekete is, vagy akár a sárga (elég GS-es hatást kelt), esetleg a midnight blue - de hogy bárhol króm legyen rajta, azt el nem tudnám képzelni. Mint ahogy a kék-barna és hasonló tarka verziókkal se tudok mit kezdeni :think:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#7723 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 22. 09:48

Olyat nem tud, hogy számítógépen keresztül szinkronizálsz egy tervet? Az lényegesen lerövidítené a folyamatot.

Jó kérdés, nekem is eszembe jutott már. A pc-re kapott kliens menüket feltúrtam már és semmi ilyen funkció nincs. Hogy valami kisokos progival elkezdjek google maps linket ájgósítani és memóriába kézzel berakni azt inkább kihagyom. Bár lehet hogy lenne megoldás de nem vagyok kütyübuzi, ezzel most hátrányba kerülök :laugh:

#7724 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: alvaro - Dátum: 2011. 04. 22. 11:17

Hú, Teresához mennyire nem passzolna a króm :D se tükörben, se máshogy.
Ennek ellenére láttam már CS-t gyárilag krómszínű "kopoltyúlemezzel". Mint pl. ez. Nem tudtam megemészteni.

Az egyszerű ezüstszürkén túl (fekete üléssel), amilyen Teresa is (persze a név kötelez :-D), bejön a rézszínű is, a grafit-ezüst-fekete is, vagy akár a sárga (elég GS-es hatást kelt), esetleg a midnight blue - de hogy bárhol króm legyen rajta, azt el nem tudnám képzelni. Mint ahogy a kék-barna és hasonló tarka verziókkal se tudok mit kezdeni :think:

Enyémhez megy a króm, elvégre naked bike-ról van szó. :) Főleg, hogy gyári tükrök.

Szerkesztette: Etele 2011. 04. 22. 12:24 -kor

#7725 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 04. 22. 07:44

Vigasztalom magam azzal hogy az erejéhez képest étvágytalan és a karbantartás költségei is alacsonyak.

Apropó fogyasztás, ugye ide még nem írtam, végre lett egy normálisabb érték a téliek után. 2.91, ami tekintve, hogy úgy negyedrészt ketten utaztunk rajta, egyszer pedig viharba keveredett, nem rossz. A normál nyári kis laza tramparampok 2.8-at hoznak, hegyekben 2.7.
Persze Teresa jobb, de nem is úgy néz ki, mint Cili, akinek az áramvonalassághoz még távolról sincs köze :D

A karbantartás nem tudom, másnak mennyibe kerül, a mieinknek szerintem teljesen jó. Teresáé mostanság megugrott, mert elérte azt a kort, amikor lejár a szíj és a szíjtárcsa, de most néhány tízezer km-en át lehet, hogy semmi különös nem lesz, csak a szokásos kopóalkatrészek. A CS szívós fajta. A Hyóhoz nincsenek olyan impresszív élettartam adatok, gondolom, eleve kevesen állnak neki olyan elszántan túrázgatni, hogy összejöjjön 1-200 ezer km... De majd én igyekszem :) Nem fogok minden évben olyan keveset menni, mint az első, csonka szezonban.

#7726 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 22. 12:21

Enyémhez megy a króm, elvégre naked bike-ról van szó. :) Főleg, hogy gyári tükrök.

Az enyémhez is megy, a tükrökkel még nincs is bajom. Azzal van, hogy a blokkok környékén minden csilivili. Szeretem, ha egy motorban több a matt fekete és csak dísznek van rajta itt-ott króm. A kipufogón még elmegy, főleg, ha szép, karcsú, dupla, mint Cilin... Az új GV250-eken már nem ilyen, nem is tetszik.

#7727 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: alvaro - Dátum: 2011. 04. 22. 09:53

= gyakran tervezi, hogy esik vele? :think: :Đ

Dehogy! Inkább arra gondoltam, hogy jön a nyár, a forróság és ilyenkor nem hűl ki a blokk annyira menet közben sem. A repedések (még ha javított, akkor sem) nem szeretik a nagy hőingadozást. A 25-30°C és az üzemi hő között nagy különbség szokott lenni.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7728 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 22. 15:34

A repedések (még ha javított, akkor sem) nem szeretik a nagy hőingadozást.

Huhh, tényleg: nem emlékszem, milyen motorról van szó? Vizes vagy levegős? Attól is függ például.

#7729 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 16:57

Bandim kérem szépen levegő/olaj hűtésű csoda. :)

#7730 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 11:00

Eh, a ********************.
A hegesztett dekni nem nyert, beleérnek az alkatrészek forgás közben.

Szóval megint kezdhetem felkutatni a bontókat, hátha találok sérülésmenteset.
Ha valaki vágja: németül és angolul hogy van az olajdekni (baloldali)? :D

RE: megvan, starter gear cover. :)

Szerkesztette: Etele 2011. 04. 23. 11:22 -kor

#7731 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 11:59

Hát, részvétem.

#7732 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: shr - Dátum: 2011. 04. 22. 13:33

Apropó fogyasztás, ugye ide még nem írtam, végre lett egy normálisabb érték a téliek után. 2.91, ami tekintve, hogy úgy negyedrészt ketten utaztunk rajta, egyszer pedig viharba keveredett, nem rossz. A normál nyári kis laza tramparampok 2.8-at hoznak, hegyekben 2.7.
Persze Teresa jobb, de nem is úgy néz ki, mint Cili, akinek az áramvonalassághoz még távolról sincs köze :D

A karbantartás nem tudom, másnak mennyibe kerül, a mieinknek szerintem teljesen jó. Teresáé mostanság megugrott, mert elérte azt a kort, amikor lejár a szíj és a szíjtárcsa, de most néhány tízezer km-en át lehet, hogy semmi különös nem lesz, csak a szokásos kopóalkatrészek. A CS szívós fajta. A Hyóhoz nincsenek olyan impresszív élettartam adatok, gondolom, eleve kevesen állnak neki olyan elszántan túrázgatni, hogy összejöjjön 1-200 ezer km... De majd én igyekszem :) Nem fogok minden évben olyan keveset menni, mint az első, csonka szezonban.

Nem neked személyesen válaszolok csak úgy mindenkinek a fogyasztással kapcsolatban.
Nemtom miért kell ennyit rágódni azon hogy mennyit fogyaszt a jármű. Én is eljárkálok 4,5L-el, de nem hat meg ha egy Alpoki kanyar után 5,5 vagy 6L lesz a vége. 300Ft-ot igazán megér nekem hogy nem nagypapa tempóban csorgok fel-le a kanyargós hegyi utakon. Ez motorozás, hobbi, élvezkedés. Arról szól az egész hogy kecijól érezzem magam ha motorozok és olyankor más nem számít. Nem fogom figyelni hogy jajj most 2L-el több lett, ezzel megöltem 2 fát az esőerdőből. Ilyen alapon el se induljunk, azzal mentjük meg a legtöbbet.
Igen, most ilyen hedonista hangulatom van :D Hadd kopjon a gumi meg a lábtartó ^^

Szerkesztette: Teppik 2011. 04. 23. 15:53 -kor

#7733 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 15:59

*legyint*

Én kecijól érzem magam. És direkt nem is írok már ide ilyesmiről, mert úgyse fogja senki. Vannak direkt erre való oldalak.
Illetve egyvalamit még biztos ide fogok pakolni a témakörben :laugh:

#7734 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 04. 23. 12:00

Eh, a ********************.
A hegesztett dekni nem nyert, beleérnek az alkatrészek forgás közben.

Szóval megint kezdhetem felkutatni a bontókat, hátha találok sérülésmenteset.
Ha valaki vágja: németül és angolul hogy van az olajdekni (baloldali)? :D

RE: megvan, starter gear cover. :)

Fel a fejjel! ;) Amúgy egy új, gyári darab mennyibe fájna? 20-25 ezer környékére saccolom.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7735 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: alvaro - Dátum: 2011. 04. 23. 16:59

*legyint*

Én kecijól érzem magam. És direkt nem is írok már ide ilyesmiről, mert úgyse fogja senki. Vannak direkt erre való oldalak.
Illetve egyvalamit még biztos ide fogok pakolni a témakörben :laugh:

Nem fogom - nem értek egyet - nem érdekel külön kategóriák. Neten vitatkozni meg olyan mint a paraolimpia, megnyerheted de maradsz ugyanaz a mozgássérült :D

#7736 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 04. 23. 18:22

Fel a fejjel! ;) Amúgy egy új, gyári darab mennyibe fájna? 20-25 ezer környékére saccolom.

35k. :(

Bontottak olyan 8-10k körül mocorognak, elég durva különbség. Főleg, hogy nem mozgó alkatrész, hanem csak egy fémdarab.
Alsónémei bontóban állítólag van dekni, csak fekete színű, nem ezüst, jövő héten lemegyek és hozzápasszintom az enyémet, ha stimmel, el is hozom. (Majd csajost megkérem, hogy vigye el a seggemet, mert az én autómban pénteken szétesett menet közben (!!!) a gyújtáskapcsoló, szerelőnél dekkol. Szóval most se moci, de autó, mázlista vagyok mi? :) )

#7737 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:21

!!!!!!!!!!!!

Kép

#7738 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:22

Bukókeret? :)
Nem is értem, miért linkelted a képet. :p

Szerkesztette: Etele 2011. 04. 24. 09:22 -kor

#7739 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Teppik - Dátum: 2011. 04. 23. 15:53

Nem neked személyesen válaszolok csak úgy mindenkinek a fogyasztással kapcsolatban.

Nem igazán érdemes, mert itt csak Alvarót érdekli nagyon a fogyasztás, őt meg nem győzöd meg :D Főleg, hogy én SEMMIT nem áldoz be, ő boldog, ha lassan mehet.
Én csak figyelem az értékeimet :) Nem is nagyon tudom befolyásolni őket, mert Cilit hidegen hagyja a technikázás (már a normál ésszerű meg hedonista dolgokon túl), Alvaro próbálta hardcore hipermilerként vezetni, mégis én értem el a legjobb eredményt. Hegyekbe kell menni és akkor jó. Meg valszeg városban, de ott nem sokat járok. A sebesség árt a fogyasztásnak leginkább, de nem fogok 50-nel menni, az világos. De az autópályákat kerülöm, ott még 3.5 fölé is tud menni :-o
Az esőerdők momentán eszembe se jutnak, miért tennék.

Viszont megjöttek a gumik, kedden csere, már alig várom :D

Szerkesztette: shr 2011. 04. 24. 13:49 -kor

#7740 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 14:02

Na úgy néz ki találtam deknit. Vidéki bontó, egy szépséghibája van: nem ezüst, hanem fekete (gondolom GSX-R600-ról van, aminek a blokkja majdnem u.az mint a 600-as Bandité.)
10k, postázza is.

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • Utolsó »