Idézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 05. 03. 15:59
Műszaki tudásom legjavát adva sem menne még egy izzócsere sem.

Na jó, azt lehet, hogy össze tudnám hozni egy délután alatt.

Alvaro cserélte már az izzókat, amit lehetett, LEDre, de a bowdent nem ő akarja

Csak mostanában háromszor voltunk Csepelen a szervízek miatt, nem akar megint felutazni ilyesmi miatt, Fehérváron keres egy helyet, ahol megcsinálják
Az időjárás kaotikus folyamat, pici eltérés naggyá nő hamar, nem lehet előrejelezni. Ha a következő hétre országos esőket ígérnek, akkor valszeg esni fog valamikor, de hogy ez az apró felhőtömb mikor és hova ér, azt nem nagyon lehet megmondani, főleg több nappal előre nem

De az idokep.hu-n láttam olyat, hogy délutánra (az akkori jelen), teljesen mást írtak, mint ami volt.
Volt egy ilyen szezonindító találkozó március 15-én, egyesek elég megmosolyogtatóan írták be, hogy jaj, 8 fokban nem megy, mindezt februárban... Kis naiv elhitte a 30 napos előrejelzést, pedig az csak olyan, hogy megkeresik, mikor volt hasonló az idő egy pár napos intervallumban és odarakják az azután következőt (amikor április végén ráhúznak egy régi március közepi időjárást, akkor különösen nem célszerű arra számítani, hogy májusban hideg lesz, de egyébként is 100% fikció).
Végül meleg napos idő volt március 15-én, ha jól emlékszem, valami 20 fok. Most nem nézem meg.