HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#381 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 14. 17:44

Na Pannoniám még nem volt, de szeretnék...sajna ami szép az drága vagy nem eladó, ami meg hulladék azt nincs időm/energiám összerakni. Ez volt az igazi MAGYAR motor...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#382 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 16:34

Ezt most találtam.

Ki is válogattam, jövőre milyen motorokra fogok vágyni :). Aztán előbb utóbb megadom magam, és veszek valamit.

KépKép
KépKép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#383 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 19:43

Szépek, jó ízlése van kendnek. :D

Azt hittem te nagy bringás vagy. Vagy motorozol is? :)

#384 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 20:25

Idézet: hko - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 20:43

Szépek, jó ízlése van kendnek. :D

Azt hittem te nagy bringás vagy. Vagy motorozol is? :)

Saját motorom nincs, csak igényem rá. Idén majdnem vettem egy Aprilla-t, de aztán mégsem.
Kép
Szeretem az enduro motorokat, de nem nagyon használnám ki. Durvább terepen maradok a bringánál, inkább valami elvárosiasodott, de kissé krosszmotor jellegű valamit veszek majd jövőre, mint amiket beszúrtam (ha meg épp nagyon másra kéne a pénz, akkor egy olcsóbb, de korrektül működő robogót, csak hogy legyen már valami).
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#385 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 22. 07:37

Hogyan tegyem el télire a mocimat? Az ugye evidens, hogy kiszedem belőle az aksit, de hogyan tovább?
Azt ugyan mondták, hogy ha tudom, akkor függeszem fel, hogy a kerekek ne deformálódjanak el, de ezt nem biztos, hogy meg tudom valósítani.
És a többi? Gyergya, olja, szűrő? Kell ezekkel valamit csinálni, vagy majd csere tavasszal?
Ne menj mögöttem, mert nem vezetlek.
Ne menj előttem, mert nem követlek.
Mellettem se menj.
CSAK HAGYJ A FRANCBA BÉKÉN!

#386 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 18:56

Semmi különös.
Lehetőleg emelőre állítsd, hetente egyszer indítsd be 5-10 percre, ellenőrizd a fagyállót, néha told odébb hogy ne ugyanott álljon, tankold tele így nem rozsdásodik be, várd a tavaszt. Ja az aksit nem kell kiszedni ha hetente beindítod.

#387 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 22. 22:47

Mivel garázsban áll, így nem biztos, hogy hetente kigurulok a ház elé bőgetni a szomszédok nagy örömére! :)
Viszont hogyan állítsam emelőre?
Mellettem se menj.

#388 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 14:51

vegyél.. ;)

Viccen kívül, lehet kapni motoremelőket (unverzális) 5-10e HUF körül. Ez végülis azért kell hogy ne álljon oldalsztenderre dönve sokáig merta szélső hengereknek nem tesz jót. Ha van középsztendered az is elég.

#389 Felhasználó inaktív   sztivi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 11:47

Szevasztok ló(v)erő tulajok :lol:

minap lett meg hál istennek elsőre a korlátos jogsim, mostmár tavaszig vadászhatok tapasztalatokra meg motorokra...
Minap láttam egy Gilera DNA 180 tesztet, mondjuk kicsit lehúzták, meg ugye plexije sincs szegénynek, de nekem megtetszett...
Tényleg vigyázni kell az olasz mocikkal?
Talán, keselyu, te irtad jó fórumnak a MOTORLAND-ot, jónak éppen jó, de kinek? :)
ugy néztem, akinek korlátos gép kell, az csak egy puhap...ü kisgyerek.
Akkor ugy mondom, hogy gondolj vissza pár évet, mikor neked még nem ezres géped volt.
Igaz, hogy első motorra vadászok, de szerintem ez a 30-34 ló környéke pontosan megfelelne tanuló mocinak.
Pár cikket tesztet elolvastam, pár ezer forintnyi ujság, katalógus ott áll a szekrényemet ;) csak már a pénztárcát kellene belekalkulálni. Magamfajta csóró egyetemistanak lehet elég lenne egy 125, mert fenntartás, stb.
Szerintem tökhülye lettem, mióta forgalomban motoroztam a 250-es MZ-vel a tanfolyamon. Annak már csak van valamennyi ereje. Csak akkor huppanok a katalógus becsukása után, mikor a számlakivonatot nézem :)

TI MIT VENNÉTEK KEZDŐ MOCINAK? TI MIVEL KEZDTETEK? VAGY MIVEL MENTETEK TINIKOROTOKBEN? Jut eszembe, nyilván kisgép, de szerintem a közönséget kiméljük meg az 50 ccm-től...
Coolink AP400-X, ASUS A7N8X-X, XP 2500+, 512/400 MHz Samsung, Asus Gef 4 Ti 4200, 40Gb Quantum, 120 Gb Samsung, 4*DVD-író

#390 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 11:57

Én ezt vettem tanuló mocinak:

Kép

Ez pont a korlátos jogsi felső határa! 25Kw. :)

Amikor én is nézelődtem/informálódtam vásárlás előtt, mindnenhonnal az jött le, hogy 400/600-as gépet érdemes venni, az ennél kisebbekből hamar kinő az ember.
Viszont ugye a korlátos jogsi miatt a 600-asok többsége ( hanem az összes ) kiesett...
Mellettem se menj.

#391 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 12:53

Én már nem is emlékszem mikor volt utoljára 100LE alatti gépem..de ez mindegy.

Ha kezdet akkor egy évet lehúzol egy Suzuki GS500 szerű géppel aztán váltasz. A 34 LE-höz nem kell tartanod magadat, lényeg hogy papíron legyen annyi, mert akkor a rend őre nem buzerál.

#392 Felhasználó inaktív   sztivi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 14:43

Idézet: keselyuu - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 13:53

Én már nem is emlékszem mikor volt utoljára 100LE alatti gépem..de ez mindegy.

Ha kezdet akkor egy évet lehúzol egy Suzuki GS500 szerű géppel aztán váltasz. A 34 LE-höz nem kell tartanod magadat, lényeg hogy papíron legyen annyi, mert akkor a rend őre nem buzerál.

na nagyon jó témára tapintottál rá: tegyük fel, egy 600-as fojtott :lol: 34 lovas géppel megyek, és zsaru bácsi azt mondja ejnye-ejnye 600-as gép? nézzünk csak utána! mit tehet? elviheti próbapadra, vagy hasonló? Gondolom olyan létezik hivatalosan, hogy veszek egy GS500-t (50? lovasan) és viszek róla papirt, hogy az 34 lovas és akkor felülhetek rá, mert átirják. Ilyen "fojtási igazolás" kell egy nagygép "lekorlátozásához" ? hosszú bonyi elintézni?
Coolink AP400-X, ASUS A7N8X-X, XP 2500+, 512/400 MHz Samsung, Asus Gef 4 Ti 4200, 40Gb Quantum, 120 Gb Samsung, 4*DVD-író

#393 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 20:06

No-ban van 34 lovas GSXR 750...itthon is lehet. A forgalmiba azt írják ami az eredetvizsgán rákerül a lapra, az eredetvizsga meg ugyen nem állami tevékenység. Ennyi. De ha akarod akkor elviheted lefolytatni, asszem a Motorradban csinálnak ilyet. A rendőr meg nem bírálhatja felül azt amit a forgalmiban lát. Szóval no para. Engem milliószor igazoltattak anno A korl jogsival és 1000-es géppel a rendőrnek föl sem tűnt. Ezzel nem bíztatni akarlak semmire, csak azt mondom hogy a 34 LE az nem kell hogy 34LE legyen...az nagyon kevés. Én azt mondom 50LE körül kell a 2 személyhez.

Szerkesztette: keselyuu 2004. 10. 26. 20:06 -kor

#394 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 20:09

itt egy példa...

Példa

Szerinted 34 lovasként használja?

#395 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 27. 06:08

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#396 Felhasználó inaktív   Scytam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 09:07

Tegnap motoroztam 1 keveset a környékünkön. Bukó, kabát, kesztyű szépen fel, nadrág csizma még nincs. Nem mentem sokat, talán fél órát, és gyorsan sem mentem, max. 50-60, de ma 1 kicsit érzem a térdemet! :blink: Azt gondoltam, hogy a megfelelő ruha hiánya tönkre teszi az izületeket, de hogy ilyen hamar érezteti hatását...
Az olyan csókák, akik végignyomnak egy szezont póló+gatya kombóba, azok hogy mozdulnak meg utána? :think:
Mellettem se menj.

#397 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 10:17

Régen sokat tekertem ruha nélkül, és nem tett jót, ropog mindenem. Vegyél ruhát.

#398 Felhasználó inaktív   sztivi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 11:35

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 7:08

Kép

egy ilyenre én is befizetnék...
főleg két ilyen csajt :lol:

#399 Felhasználó inaktív   sztivi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 11:39

Idézet: keselyuu - Dátum: 2004. okt. 26., kedd - 21:06

No-ban van 34 lovas GSXR 750...itthon is lehet. A forgalmiba azt írják ami az eredetvizsgán rákerül a lapra, az eredetvizsga meg ugyen nem állami tevékenység. Ennyi.

Akkor az uccsó kérdésem: az eredetvizsgán annyit ir be a csákó, amennyiben megállapodunk? :)
Gondolom érdemes pár darab ezressel felserkenteni a folyamatot :)

#400 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 11:42

és ezt nem én mondtam... :D

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18