HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#7541 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 11. 08:27

Lehet én is, de még nem tudom hogyan alakul a hétvégém.

Lehet hogy ha tényleg jó idő lesz kedden, meglesz az idei első szabadtéri sütögetős buli is. :)

#7542 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 11. 09:27

OK aki kimegy írja meg, mehetünk együtt. Összekötjük egy yooo kis Esztergom körrel (bár valószínű csúcsforgalom lesz, ez nem csak nekem jut eszembe)

#7543 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 11. 11:11

Jó ötlet, én szerintem legkésőbb hétfő délelőtt jelzek megyek-e vagy sem, hwsw biker club előre! :D

#7544 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 12:02

Srácok, ma senki nem veszi elő a vasat?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7545 Felhasználó inaktív   Teppik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 12. 11:02

Dehogynem, elhoztam a szervízből és betettem a garázsba :D
Majd holnap! (ma egyéb elfoglaltságaim vannak)

#7546 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 14:29

Elmentem a Motorfesztiválra. Háát. Rosszabbra számítottam, de még így is igen messze van az 5-6 évvel ezelőttiekhez.
KomposztWC

#7547 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 12. 12:02

Megtörtént, kurva jó volt. :)

Végigvigyorogtam azt az 1 órát amíg kicsit megtekertem Bandit. Mondjuk első utam a kútra vezetett, ahogy sejtettem, kellett fújni a gumikba. Meg nézegettem, a lánc is lehetne kicsit feszesebb, majd utána kell állítani, de nem sürgős.

Motorkiállítás: én azt hallottam egy kalap fos, erősen meginogtam, hogy elmenjek-e holnap... :(

#7548 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 15:19

Igazából az mindenképp pozitívum, hogy nem 2x2500 forintért mentünk be, hanem az 1 éves gyerkőc miatt kaptunk családi jegyet, ami egyben volt 3800 Ft.
Érdemes lehet megnézned a programokat, és akkor menni, amikor van valami érdekes.
KomposztWC

#7549 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 17:09

A tavalyihoz képest sokkal színvonlasabb volt.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#7550 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 03. 12. 15:19

Igazából az mindenképp pozitívum, hogy nem 2x2500 forintért mentünk be, hanem az 1 éves gyerkőc miatt kaptunk családi jegyet, ami egyben volt 3800 Ft.
Érdemes lehet megnézned a programokat, és akkor menni, amikor van valami érdekes.

Főleg azért mennék, hogy talán kiállítók között találok kedvemre való protektoringet meg kormányvégsúlyt. :)
Holnap lesz a legkevesebb program, ezt tudtam, utolsó nap végül is, nem meglepő.

#7551 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 20:50

Megvolt, holnap bicikli, hétfő kedd még szabad.

#7552 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 20:53

Ezt nézzétek, EU homológ az üzemanyag cellás burgman:

http://www.suzuki.hu...ngedelyt_kapott

Kiállításon volt?

#7553 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 21:11

Én nem: ahhoz előbb el kellett volna tenni :Đ
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#7554 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 21:24

Az előző oldalon azt írtam, shiNIN... Szinte minden fórumon az vagyok már, de ez ősi. Mindegy, az az újabb művésznevem :D Szó szerinti művésznevem, mert azóta az, amióta rajzolok.

Nos, mentünk egy kört, rongyos 140km, mégis kifáradtam s egyébként sem voltam a topon... Sok volt az a két hónap kihagyás. Azért persze jó volt, de legközelebb még sokkal jobban fog menni.
Teleírtam a hypermiler fórumot, amin vagyok (Alvaro bezzeg van egy csomón :D), úgyhogy itt már nem fogok végtelen sokat írni, azt is kevésbé hypermileresen.
Az idő szép volt, csak kissé szeles. Bakonyi falvakban mászkáltunk, egy kavicsos részen eldobtam szegény kicsikémet, azóta újra jó a tükör, amit még decemberben görbített el Alvaro s azóta nem annyira láttam hátrafelé (csak a jobb tükör használatával, illetve jól hátradőlve), a két célszerszámból pedig csak egy volt megtalálható a szerszámostáskában s az persze nem volt elég.
Úgyhogy most szuper, csak egy vékony kesztyű kéne, mert a téli már meleg is, nemcsak kényelmetlen. Az ujjatlan egyik darabja pedig elveszett valahol a házban.

Tankoltam is (tartalékra állítás utáni közel félórás várakozás a benzinkút előtt 1.5 km-rel, ennek a nagyobbik felét már gurulva is megtettem volna, de az emelkedőn felmenni nem jó móka benzin nélkül. elvoltunk, s kiderült, elég sok indítózást elvisel a friss, üde, tavalyi aksi ;)), kicsivel 3 l/100km alatt teljesített ez a tank, novemberi, decemberi, januári és mai utakkal. Teresa fagyban hasonló, de ő idomos és nincs egy rohadt nagy plexije, mindazonáltal nem cserélnék télen Alvaróval :D (Máskor se és senkivel sem amúgy)

#7555 Felhasználó inaktív   kutya. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 13. 07:04

én kellemesen csalódtam, az elmúlt évek übergyenge kínálatához viszonyítva most tényleg összerakták a dolgot - plusz sok-sok emberrel találkoztam, akikkel a tél alatt egyszer sem, szóvalja: alapvetően pozitív az összkép. (és mentem pár kört egy Segway-el, ami negyed óra alatt feliratkozott a top3-ba a motorizált járművek között... hatalmas móka :)

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 03. 12. 15:09

Megtörtént, kurva jó volt. :)

Végigvigyorogtam azt az 1 órát amíg kicsit megtekertem Bandit. Mondjuk első utam a kútra vezetett, ahogy sejtettem, kellett fújni a gumikba. Meg nézegettem, a lánc is lehetne kicsit feszesebb, majd utána kell állítani, de nem sürgős.

Motorkiállítás: én azt hallottam egy kalap fos, erősen meginogtam, hogy elmenjek-e holnap... :(

#7556 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 13. 13:32

Nagy találmány a segway, de megfizethetlen.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#7557 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 17:38

Végre egy jó kis 7vége volt, ilyet még sokat. Befejeztem a gps projektemet is, az aljzat felszerelése sajnos nem lett valami elegáns. Akárhova raktam hülyén nézett ki. Naked-en minden látszik. A lámpa mögé lehetett volna eldugni de ott meg nem volt mihez rögzíteni, valami egyedi tartólemezke kellett volna de úgy döntöttem azzal nem vacakolok. Maradt a legegyszerűbb megoldás, a kar oldalához kötegelőztem, és ez most ilyen nem foglalkozok vele többet.

Kép

A vasárnapi biciklizés volt kissé rázós, ugymond, egyikünk mocskos nagyot perecelt. Egy lejtőn száguldoztunk lefelé, mikor egy murvás kanyarhoz értünk ahol a két keréknyomon volt tiszta az út, mellettük vastagon állt a hordalék. 40-50 között mehettünk lefelé (ami az én csotrogány mountain bike-omon a durva rücsis gumikkal eléggé merész tempó) ahogy elértük azt a kanyart kissé belém is fagyott a sz** de végül sikerült a tiszta részen fékezni és befordulni. Előtte egy pillanatra átfutott az agyamon hogy a mögöttem jövő példány kisebb sebességekre szocializálódott, neki ez sok lesz de aztán a magam bajával foglalkoztam. Ahogy kiértem a kanyarból hallottam egyből a kiáltást :omg:, ahogy hátranéztem még pont láttam ahogy elesik, visszapattan az útról és keze-lába négyfelé kalimpálva átrepül az árkon. Aztán ott is maradt fekve. Ekkora buktát bringával még nem láttam. Szerencsére sűrű vastag aljnövényzetben landolt, nem lett különösebb baja. Mikor lenyugodott jóindulatúlag magyarázni próbáltuk neki hogy nem jó ötlet a besokallt kanyarban sóderen belefékezni, jobb lett volna ha lefekteti, de nem igazán értette, vagy csak nem akarta elismerni hogy hibázott. Pedig alapvetően rutinos bringás lenne.

#7558 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 21:00

Ma én is gurultam egyet végre! :) Dobogókő és Esztergom volt a cél (128km összesen). Ugyan egy kicsit esett az eső, de nem érdekelt. Többnyire úgyis száraz utak voltak. Te merre jártatok ma?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7559 Felhasználó inaktív   kutya. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 16. 07:10

én felvállaltam, hogy felkészítem újdonsült motorostársunkat a vizsgára: három óra szlalomozás, némi izomláz, de alapvetően jól telt... és pont rám is fért a gyakorlás a szezon elején :)

Kép

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 15. 21:00

Ma én is gurultam egyet végre! :) Dobogókő és Esztergom volt a cél (128km összesen). Ugyan egy kicsit esett az eső, de nem érdekelt. Többnyire úgyis száraz utak voltak. Te merre jártatok ma?

#7560 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 16. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 15. 21:00

szintén dunakanyar, hosszabb utak még kicsit később lesznek.

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.