idézet:
Ezt írta Satriani:
Detto, cirka 40-50 gigával én is beszállnékMilyen kár, hogy egy rádió nem így működik
[/quote]
Ugyanilyen mennyiseg nalam is megtalalhato, es szepen gyarapodik.
Netes radio mehetne... Van T3-mas ismerosom.![]()
96.4 ROXY RÁDIÓ
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:10
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:48

Még a Rádió1 belefér.
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:48
idézet:
Ezt írta Satriani:
Így van!
Édesapám reggel zuhany alatt szokta hallgatni a Boros-Bochkor duót, így mikor utána bemászok a zuhany alá, én is hallom. Múltkor leadtak egy AC[villám]DC nótát, majd felolvastak kb. 30 lelkendező SMS-t. Mindenkinek tetszett, mindenki követelte, hogy máskor is adják le, több, hasonló zene társaságában... Egyszer Pestre menet hallottuk, hogy lenyomták a Metallica Nothing else matters c. számát. Arra is hasonló volt a reakció.
Olyan jó kis rockzenék vannak! Nem csak az "I was made for loving you"-t kéne nyomni![]()
SZERK: mennyire jó, hogy a téma címe "96.4 ROXY RÁDIÓ"Én kiszálltam
[ 2003. május 13.: Satriani szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ja, ja. A kereskedelmi adók közül nekem is Sláger jön be a legjobban. Ha tényleg változatosabb lenne, kevesebb ismétléssel lealázná az összes többi gány adót.Különösen a magamfajta "vén trotty"-oknak, akiknek ezek a számok/előadók mondanak valamit. (35 év
)
[ 2003. május 13.: Colonel Brett Shaw szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:51

2. Direkt szétnéztem és nem volt ilyen topik! Az lehet h. vmin belül esett róla néhány szó, én nem láttam.
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:53
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:55
Itt a HWSW-n kb. milyen az átlagéletkor?
Elküldve: 2003. 05. 13. 12:57
idézet:
Ezt írta Benec:
Ha 35 lennék akkor nekem is tuti a sláger teccene, de mivel csak tinyó vagyok, ezért nem tudom igazán értékelni a klasszikusokat.[/quote]
1.Ez nem (csak) életkor kérdése. Láttam én már buszon tizenévest, amint éppen Led Zeppelint tesz a discman-ba.
Jómagam akkor voltam tini, amikor berobbant a disco a zenei életbe. Boney M. Baccara, stb. Ennek ellenére az akkori nagy kedvencem a Deep Purple volt (most is az), discoban életemben nem voltam.
2.Hogy mennyi lehet a fórum átlagéletkora? Szvsz 25 év körül.
[ 2003. május 13.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:04
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Ez nem (csak) életkor kérdése. Láttam én már buszon tizenévest, amint éppen Led Zeppelint tesz a discman-ba.[/quote]
Persze. Meg hát ugye az izlések és pofonok...Nem azzal van baj, hogy a Roxy tüc-tüc zenéket ad. Itt az nagy baj, amit Csiresz is irt, hogy 2 éves slágereket adnak, meg ami vadiuj abból egyet naponta 48x.
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:15
idézet:
Ezt írta Benec:
Ha 35 lennék akkor nekem is tuti a sláger teccene, de mivel csak tinyó vagyok, ezért nem tudom igazán értékelni a klasszikusokat.[/quote]
A sok korodbeli nem is hallott meg normalis zenet, ugyanis nem jatsszak oket sehol. Ergo azt sem tudja, hogy mik vannak. Na, mintegy, hagyjuk, nekem elso meghatarozo elmenyem az Iron Maiden -Seventh son of a seventh son-ja volt. Azota mar csak hasonlo stilust tudok hallgatni, elvezettel.
Reszemrol 29 leszek, de nem tudom, mennyi lehet az atlag. Szerintem is 25 korul lehet.
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:19
idézet:
Ezt írta leslie:
Ugyanilyen mennyiseg nalam is megtalalhato, es szepen gyarapodik.
Netes radio mehetne... Van T3-mas ismerosom.[/quote]
[url="http://"http://www.vilagradio.hu"]www.vilagradio.hu[/url] -hoz ingyene lehet csatlakozni es nem kell T3-as, eleg a 128k is
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:26
idézet:
Ezt írta leslie:
A sok korodbeli nem is hallott meg normalis zenet, ugyanis nem jatsszak oket sehol. Ergo azt sem tudja, hogy mik vannak. Na, mintegy, hagyjuk, nekem elso meghatarozo elmenyem az Iron Maiden -Seventh son of a seventh son-ja volt. Azota mar csak hasonlo stilust tudok hallgatni, elvezettel.
Reszemrol 29 leszek, de nem tudom, mennyi lehet az atlag. Szerintem is 25 korul lehet.[/quote]
Sejtettem én, hogy az általam irányodba nemrég hirtelen felindulásból elkövetett pozitív minősítés nem volt indokolatlan...
Amúgy mindig, minden korosztályban vannak olyanok, akik megtalálják ezeket a muzsikákat.
( Kivéve engem, aki most épp veszettül nem találom a Twins: Ballet Dancer c. számát...ha valakinek van ötlete, ossza meg velem
- amúgy épp a Sztár FM-en hallottam nemrég a nótát... ők egészen izgalmas zenéket tudnak időnként nyomni
)
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:29
idézet:
Ezt írta mocsi:
[url="http://"http://www.vilagradio.hu"]www.vilagradio.hu[/url] -hoz ingyene lehet csatlakozni es nem kell T3-as, eleg a 128k is[/quote]
Jaj, Te, Linuxos zseni!Nem hallgatasrol volt szo, hanem radio szerverrol!
![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:32
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Sejtettem én, hogy az általam irányodba nemrég hirtelen felindulásból elkövetett pozitív minősítés nem volt indokolatlan...
Amúgy mindig, minden korosztályban vannak olyanok, akik megtalálják ezeket a muzsikákat.[/quote]
Jotett helyebe...
pirulva bevallom, hogy 18 eves koromig en is tuc-tuc zenet hallgattam. De akkor egyszeruen nem volt modom ra, hogy mast halljak. Radio, TV hagyjuk, haverok szinten tuc-tuc... De katonasagnal kaptam a jobol rendesen.![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:37
idézet:
Ezt írta leslie:
...nekem elso meghatarozo elmenyem az Iron Maiden -Seventh son of a seventh son-ja volt. Azota mar csak hasonlo stilust tudok hallgatni, elvezettel.
[/quote]
Fent említett lemez nálam is a gyűjtemény becses darabja, de én emellett zenei mindenevő vagyok. Na azért mégsem mindenevő, de nálam megfér egymás mellett Mike Oldfield (főleg az instrumentális albumai), Pink Floyd, Vangelis, Rick Wakeman, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow, Malmsteen, Iron Maiden, Narnia, sőt mi több, Bach, Vivaldi.
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:44
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
( Kivéve engem, aki most épp veszettül nem találom a Twins: Ballet Dancer c. számát...ha valakinek van ötlete, ossza meg velem
[/quote]
Ebben asszem tudok neked segíteni. Holnap felteszem tar.hu-ra.
Ja 80's évek disco slágerei rulez!![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:50
idézet:
Ezt írta Colonel Brett Shaw:
Ebben asszem tudok neked segíteni. Holnap felteszem tar.hu-ra.
Ja 80's évek disco slágerei rulez![/quote]
Heyhó! Remegő kezekkel várom...
(Rulez, bizony, vagy legalábbis voltak rulez dolgok...imádom, ahogy visszahozza a gyerekkoromat egy-egy ilyen dallam)
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:52
idézet:
Ezt írta leslie:
Jotett helyebe...
pirulva bevallom, hogy 18 eves koromig en is tuc-tuc zenet hallgattam. De akkor egyszeruen nem volt modom ra, hogy mast halljak. Radio, TV hagyjuk, haverok szinten tuc-tuc... De katonasagnal kaptam a jobol rendesen.[/quote]
, pirulva bevallom, hogy 12 éves koromig én is ilyesmit hallgattam, bár nem sokat. Aztán jött a Tátrai Band, Meat Loaf, a Guns, és hát onnan meg a határ a csillagos ég...
![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:57
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Fent említett lemez nálam is a gyűjtemény becses darabja, de én emellett zenei mindenevő vagyok. Na azért mégsem mindenevő, de nálam megfér egymás mellett Mike Oldfield (főleg az instrumentális albumai), Pink Floyd, Vangelis, Rick Wakeman, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow, Malmsteen, Iron Maiden, Narnia, sőt mi több, Bach, Vivaldi.[/quote]
Ezeknek a nagy reszet ismerem, es szeretem is. Ja, es van is.Mostanaban felvaltva megy otthon Bach, illetve Black Sabbath.
Jo kombinacio.
![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 14:04
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
, pirulva bevallom, hogy 12 éves koromig én is ilyesmit hallgattam, bár nem sokat. Aztán jött a Tátrai Band, Meat Loaf, a Guns, és hát onnan meg a határ a csillagos ég...
[/quote]
Huhh... Ha ennyire visszamegyek a múltba, nekem is dereng, hogy hallgattam én Kovács Katit, Abbát, még Apostolt is. Azután valamelyik zenei műsorban benyomták a Smoke On The Water koncertváltozatát a la Made in Japan...
Elküldve: 2003. 05. 13. 14:06
idézet:
Ezt írta leslie:
Ezeknek a nagy reszet ismerem, es szeretem is. Ja, es van is.Mostanaban felvaltva megy otthon Bach, illetve Black Sabbath.
Jo kombinacio.
[/quote]
Hangulat kérdése. Van, hogy elmerengek Vivaldi zenéje mellett, máskor meg Hallowed By The Name ezerrel.