HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 13. 09:29

Idézet: NetED - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 17:37

Ez volt egy mai hirdetési lapban:

Kép

Lattatok az email cimuket? m.cskft@monornet.hu - biztos nem olvassak el a leveleiket a konkurencianal... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1122 Felhasználó inaktív   Horny88 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 16. 10:47

Szerintem az is jól minősíti a szolgáltatásukat, h monoros e-mailt adtak meg... enyire nem bíznának a saját hálozatukban h eurocom-os címet adjanak meg :p

#1123 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:38

Idézet: Horny88 - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 11:47

Szerintem az is jól minősíti a szolgáltatásukat, h monoros e-mailt adtak meg... enyire nem bíznának a saját hálozatukban h eurocom-os címet adjanak meg :p

ehhez nem is kell a sajat halozatukban lenni. :D
ez ecceru igenytelenseg.

#1124 Felhasználó inaktív   morgo73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 16:44

Idézet: NetED - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 18:37

Üdv!

Felhozom a topicot:

Ez volt egy mai hirdetési lapban:

Kép

(Remélem jól linkeltem...)

Kicsit elkéstek, kb. 1 évvel ezelőtt még meggondoltam volna.
Ez szerintem még nem MIP által emlegetett alteranatív fejlesztés. Reméljük az is meg fog érkezni.

#1125 Felhasználó inaktív   morgo73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 16:47

:up: Ja és egy piros pont Monornetnek, kb. 1 hete gond nélkül megy a DC++ letöltésem. Valami fejlesztés történhetett.
/Bár szerintem ezért nem piros pont járna, hanem ennek egy alap dolognak kellene lenni, de az elmúlt hetek tapasztalatai alapján érdemes örülnünk minden apróságnak... /

#1126 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 17:02

Idézet: morgo73 - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 16:44

Kicsit elkéstek, kb. 1 évvel ezelőtt még meggondoltam volna.
Ez szerintem még nem MIP által emlegetett alteranatív fejlesztés. Reméljük az is meg fog érkezni.

Ilyen arakon nem sok eselye lenne... aki valtani akar nem fog sok evre alairni es valoszinuleg igen arerzekeny. Plane riaszto a "p2p forgalom" korlatozasa is... a mikrosok sajnos elkestek szerintem. 512/128 mikros kapcsolatert ki, mennyit fizetne max? 8e?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1127 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 18:16

körülbelül. ADSL-ért 10e 1 éves hűséggel, ha jó a ping és stabil a kapcsolat.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1128 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:20

Halihó Régen Olvasott Sorstársak!

Javallom megtekinteni az INDEX cikkét, abban is a GVH-s LIBA szövegét....

"Az adsl magyarországi megjelenése óta senki sem panaszkodott a Gazdasági Versenyhivatalnál arra, hogy nem lehet kiegészítő szolgáltatások (email, webtárhely) nélkül internetelérést vásárolni. Ebből a hivatal szakértője, Gönczöl Tünde arra következtet, hogy ezt a fogyasztók sem tartják sérelmesnek, hiszen egyébként szoktak bejelentést tenni.

Gazdasági erőfölénnyel való visszaélést ráadásul csak olyan cég követhet el, amely erőfölényes helyzetben van, ez azonban még a legnagyobb piaci résszel rendelkező Axelerónál sem valószínűsíthető. A magyarországi internetes vállalkozások tehát nem tudnak tiltott árukapcsolást megvalósítani. "

:mad: Pfffffffff!!!???  :mad:

Nem véletlenül ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ irta alá a válaszleveleket amiket kaptunk????
Vagy én máshol lakom, mással leveleztem?... :think:

NaPÁÁÁ!

szupi
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1129 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 21:42

Titeket nem dobál le a Net? Nekem a napokban kétszer is előfordult. Hihetetlen, hogy ez a szolgáltatás soha nem mehet rendesen. :(

#1130 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 23:10

Idézet: dlt - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 21:42

Titeket nem dobál le a Net? Nekem a napokban kétszer is előfordult. Hihetetlen, hogy ez a szolgáltatás soha nem mehet rendesen. :(

Nálam nem fordult elő még ilyesmi (kopp-kopp).

#1131 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 06:03

Engem azért ledobott most éjszaka is, valamint kb csak ötödikre sikerült feljönnöm. Most akkor kezdődik minden előröl?

#1132 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 08:05

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 16:02

Ilyen arakon nem sok eselye lenne... aki valtani akar nem fog sok evre alairni es valoszinuleg igen arerzekeny. Plane riaszto a "p2p forgalom" korlatozasa is... a mikrosok sajnos elkestek szerintem. 512/128 mikros kapcsolatert ki, mennyit fizetne max? 8e?

Samott

Nálunk spec. 300/128 5900, 400/128 8900. Ez fog árban lejjebb ,sebességben feljebb menni a nyárra. Persze hogy elkésett mindenki. Mert az állam nem az alternatív szolgáltatók zsebét tömia verseny élénkítésére, hanem a nagyokét a monopóliumok stabilizálására. Két éve egy tolvonással az IHM mini-sztár betiltotta a kültéri mokrót. Aztán volt egy kis tiltakozás, meg EU-s példák és rögtön kiderült, hogy nem is úgy gondolták. Az a NEM csak azt jelentette, hogy nem mindenki. Gyomorforgató. Szal örülünk, hogy élünk, növögetünk, majd belepusztulunk, hogy terjeszkedni tudjunk. A pályázatfigyelő cégünknek pl. már ki van adva, hogy belföldi pályázatokat ne is nézzen, minek erőlködjünk rajta, ha nem nekünk szól. A Monortel egy olyan pályázat kapcsán tudott adslt fejleszteni, amiről eleve ki volt zárva. Az6tán mégis nyert. Potom 70 millát. Ebből én egy megyét lefedet mikróval, nem 13k havidíjas szinten. Ehh. Jól kikeseregtem magam. De azért nem volt egészen  :offtopic: .
www.kevenet.hu

#1133 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 10:08

Miert volt kizarva, ha szabad erdeklodni? ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1134 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 22:41

mip, van valószínűsége annak, hogy 2006 nyarán Nagykátán, hűségnyilatkozat nélkül lehessen emberi áron mikrózni nálatok? ugyanis jó messzire megyek majd egyetemre, és 2006 márciusában lejár az mtt-s szerződésem, és hülye leszek úgy kötni még egyet ennyi pénzért, hogy nem is leszek itthon, csak hétvégén. viszont nyárra szükségem lesz netre, mégpedig nem modemre, úgyhogy valami olyan alternatíva kellene, ami nem követel feltétlenül hűséget (szeptemberben kényetlen leszek lemondani, mivel nem is lenne használva), de nem aranyárban mérik. Még egyszer hangsúlyozom, 2006 nyarán, nem idén.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1135 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 08:39

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 9:08

Miert volt kizarva, ha szabad erdeklodni? ;)

A pontos definícióért vissza kell keresned. A lényeg az volt, hogy a MT UPC tulajdon és vállalni kellett volna a kedvezményezett teljes szolgáltatási területén forgalmi korlát mentes csomagok bevezetését, illetve ezek hiánya kizáró okvolt. Csak aUPC számára nem. De ugyanígy a kiírással ellentétes volt a Matáv támogatása is. Vagy szitén a versennyel ellentétes volt a Matáv, mint monopóler 3,2 milliárdos vissza nem térítendő támogatása 2003-ban. Csak erről nem szólt az index.hu (sem).
www.kevenet.hu

#1136 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 22. 08:51

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 21:41

mip, van valószínűsége annak, hogy 2006 nyarán Nagykátán, hűségnyilatkozat nélkül lehessen emberi áron mikrózni nálatok? ugyanis jó messzire megyek majd egyetemre, és 2006 márciusában lejár az mtt-s szerződésem, és hülye leszek úgy kötni még egyet ennyi pénzért, hogy nem is leszek itthon, csak hétvégén. viszont nyárra szükségem lesz netre, mégpedig nem modemre, úgyhogy valami olyan alternatíva kellene, ami nem követel feltétlenül hűséget (szeptemberben kényetlen leszek lemondani, mivel nem is lenne használva), de nem aranyárban mérik. Még egyszer hangsúlyozom, 2006 nyarán, nem idén.

Valószínűsége minden eseménynek van, a kérdés, hogy ez eléri-e a kívánt sziűntet. Mivel az időpont igen távoli, nem tudok nyilatkozni. Annyi publikus, hogy idén szeretnénk Dabas-Monor vonalában megállni a MT területén. Viszont van más szolgáltató, aki a 4-es út feletti területen fog kezdeni valszeg, tehát ott nagyobb az esélye a Nagykátai nyomulásnak.
Emberi áron viszont csak hűséggel, vagy nagyobb összegű belépési díjjal lehet netezni bárhol. Nálunk pl. a határozatlan idejű kapcsolatnak volt induláskor (2 éve) a legkissebb a havidíja. Van pl előfizetőm, aki havi br 4700-ért kap 300/128-at, mert induláskor letett 50 rugót. De nyártól már ennyiért kapja a 384/128-at. Ráadásul éves befizető, tehát 1 hónapot ingyen kap.
Jelenleg az isp-k legnagyobb baja a p2p forgalom. A hagyományos rendszerben a sávszél foglalás sokkal alacsonyabb kihasználtságra volt kalkulálva, mint a folyamatos teljes terhelés. Ezért volt (is)egesen olcsóbb a dsl vagy a kábel, int a bérelt vonal. A p2p előtt is voltak megrögzött letöltők, de annyira kevesen, hogy nem jelentettek számottevő terhelést. A p2p tömeges elterjedésével viszont a felhaszánlók jelentős része jutott olyan eszköz és adatforrás birtokába, mellyel akár 24 órában folyamatos teljes terhelést tud generálni a végpontján. Ezt viszont nem bírják az ISP gerincei. Ezért kell valamit kitalálni a problémára. Egy országos szolágltatónál erre bőven van stex, de nem csinál semmit, csak marketingel, aztán ha a népharag úgy hozza megoldja (upc 2004 december). A kisebb szolgáltatók pedig leülnek gondolkodnak, és kitalálnak vm olyan megoldást, amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Mi az utóbbiba esünk, és júniusban teljes csomagstruktúra váltás is lesz, de erről ajd akkor.
Bocs ha hosszú volt.
www.kevenet.hu

#1137 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 00:56

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 9:39

A pontos definícióért vissza kell keresned. A lényeg az volt, hogy a MT UPC tulajdon és vállalni kellett volna a kedvezményezett teljes szolgáltatási területén forgalmi korlát mentes csomagok bevezetését, illetve ezek hiánya kizáró okvolt. Csak aUPC számára nem. De ugyanígy a kiírással ellentétes volt a Matáv támogatása is. Vagy szitén a versennyel ellentétes volt a Matáv, mint monopóler 3,2 milliárdos vissza nem térítendő támogatása 2003-ban. Csak erről nem szólt az index.hu (sem).

es hol van forgalmi korlat az mtt teruleten?

#1138 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 09:49

Idézet: Ariel - Dátum: 2005. jan. 22., szombat - 23:56

Az MTT UPC tulajdon, és a UPC-nek szolgáltatási területe az MTT körzete(i). Többek között ezért nincs chello az MTT-s területeken.
www.kevenet.hu

#1139 Felhasználó inaktív   Monortel te DRÁGA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 22:25

Idézet: Ariel - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 1:56

Már nincs. Régebben még volt. Ha jól emlékszem tavaly május-június környékén vehették ki az ÁSZF-ből.
Gazdasági VersenyHivatal vs. én vs. Monortel
http://monorteltedraga.freeweb.hu

#1140 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 02:07

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 23., vasárnap - 10:49

Az MTT UPC tulajdon, és a UPC-nek szolgáltatási területe az MTT körzete(i). Többek között ezért nincs chello az MTT-s területeken.

hogy jon ide a chello?
azt allitottad forgalmi korlat van. a kerdesem: hol?

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.