HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 20. 23:16

Idézet: uboat - Dátum: 2004. jún. 20., vasárnap - 17:20

Na akkor vettél magadnak 2évre havi 10e -ért idegeskedést!Rossz befektetés! :bolond:  :pokeas:
:lol:  :pokeas2:  :sandor:

Hát még nem fizettem elő, de nem is erősítettetek meg benne.
www.kevenet.hu

#62 Felhasználó inaktív   ANTIRLANMAN 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 06. 20:22

Emberek, kötelességem hozzátok szólni. Van néhány dolog, ami az RLannal kapcsolatban nem hangzott el. Vannak emberek, akiknél jól megy, szó szerint hasít náluk. Ezek az emberek akár fizetett sávszélességük többszörösével is képesek használni a kapcsolatukat. Nem is ezzel van a baj. Sajnos ott van a másik réteg, akik akkora adatátvitelre képesek, hogy egy középkori postagalamb kiröhögné őket. A legnagyobb probléma az, hogy a szolgáltatót a dolog a legkevésbő sem érdekli. A telefonos és személyes bejelentés áprilisi szerződésmódosításuk óta nem fogadják el, a levelekkel meg egyszerűen nem foglalkoznak. Mit tehet az a szerencsétlen, akinek nem megy a net? Semmit! A szerződésről el lehet mondani, hogy nagyon szolgáltatóbarát. Benne foglaltatik, hogy nem kötelességük az internethozzáférést szolgáltatni. Ha valaki úgy gondolja, hogy akkor neki nem kötelessége fizetni, akkor az téved. Ha nem fizet, a szerződést felbontják. A mezei user azt gondolná erről, hogy "Na és akkor mi van?" de nem ez a helyzet. Ha valaki szerződése annak lejárta előtt szűnik meg, köteles a hátralevő előfizetési díjat egy összegben kifizetni. (Megjegyezném, hogy ettől a kifizetésre kerülő havidíj, és az internetelérés aránya nem változik!) Van még egy szomorú dolog, amit nem lehet nem megemlíteni. A felhasználókat az "indiai kasztrenszer szerint" tartják számon. Magyarán szólva a kedvezményezett (működő) csoportból bármikor a kedvezménytelen (egyátalán nem működő) csoporthoz kerülhet az ember, és ez fordítva nem működik. Én már ismerek olyan embert, aki beperelte őket, de jól rá is fizetett, hisz a szerződés csak havidíj fizetési kötelezettségről, és nem internetszolgáltatásról szól. Perelhetetlenek. Én egyetlen dolgot tudok ajánlani az embereknek: Ha RLan feliratot látnak, mindent hátrahagyva meneküljenek, mielőtt "Szirén ajánlataik" pusztító csapdájába esnek!

#63 Felhasználó inaktív   rholas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 06:21

HI

Sajnos ez ilyen. En ugy szabadultam hogy buktam 70 ezeret.
Most adsl van :D.
Nem tudom meddig fog elni a szolgaltato, 1 ev mulva mar lejarnak az elejen
kotott 2 eves szerzodesek.
Sebesseg:
Nalam is volt, hogy lassan ment. Aztan meguntam. Valtoztattam pár paramétert.
Igy atkerultem egy masik csomagba.
Persze a kerdes az hogy nalad mi a lassu? Lefele? Felfele?
A fizetett csomag hany %-a van a sebessegnek?

Poen: Miről lehet felismerni az RLAN os szamitógépet? Állandóan fut a Dumeter.
(Ez mar legalabb 10 esetben bejott nalam)

#64 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 09:45

Idézet: ANTIRLANMAN - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 21:22

... A legnagyobb probléma az, hogy a szolgáltatót a dolog a legkevésbő sem érdekli. A telefonos és személyes bejelentés áprilisi szerződésmódosításuk óta nem fogadják el, a levelekkel meg egyszerűen nem foglalkoznak. Mit tehet az a szerencsétlen, akinek nem megy a net? Semmit! A szerződésről el lehet mondani, hogy nagyon szolgáltatóbarát. Benne foglaltatik, hogy nem kötelességük az internethozzáférést szolgáltatni. ...

EMBEREK!

Igaz, nekem semmi közöm ehhez a szolgáltatóhoz, de eléggé dühítő, mik mennek ott! Ha mindez igaz, pl. az is, hogy a földi júzer nem tehet semmit, akkor össze kell fogni. Vannak szervezetek, akik azzal foglalkoznak, hogy jól seggberúgják az ilyen cégeket. Ajánlom a Gazdasági Versenyhivatalt!

http://www.gvh.hu/index.php?id=134&l=h itt. Minél többen tesznek bejelentést, annál nagyobb prioritást kap az ügy. De, elvileg egy ember is elég. Szűkebb családi körömben volt már precedens, igaz nem informatikai téren... egy utazási iroda miatt  :reklamacio:, s elmondhatom, hogy legalább elvi szinten foglalkoztak a dologgal. Eredmény nem lett, érveink kevesek voltak, mint orosz rulettben a jackpot.
Azért, ez egy esély.

Szal, tegyetek valamit!

Mellesleg, az sem kóser, hogy valakiknek meg a szerződött sávszélesség többszörösével megy. Úgy értem, hogy "marha pöpecül be lehet lőve" az a rendszer.
"A bolondok háza. Nem hülyék háza. Nem véletlenül nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet"

#65 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 13:50

Idézet: ANTIRLANMAN - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 19:22

Emberek, kötelességem hozzátok szólni. Van néhány dolog, ami az RLannal kapcsolatban nem hangzott el. Vannak emberek, akiknél jól megy, szó szerint hasít náluk. Ezek az emberek akár fizetett sávszélességük többszörösével is képesek használni a kapcsolatukat. Nem is ezzel van a baj. Sajnos ott van a másik réteg, akik akkora adatátvitelre képesek, hogy egy középkori postagalamb kiröhögné őket. A legnagyobb probléma az, hogy a szolgáltatót a dolog a legkevésbő sem érdekli. A telefonos és személyes bejelentés áprilisi szerződésmódosításuk óta nem fogadják el, a levelekkel meg egyszerűen nem foglalkoznak. Mit tehet az a szerencsétlen, akinek nem megy a net? Semmit! A szerződésről el lehet mondani, hogy nagyon szolgáltatóbarát. Benne foglaltatik, hogy nem kötelességük az internethozzáférést szolgáltatni. Ha valaki úgy gondolja, hogy akkor neki nem kötelessége fizetni, akkor az téved. Ha nem fizet, a szerződést felbontják. A mezei user azt gondolná erről, hogy "Na és akkor mi van?" de nem ez a helyzet. Ha valaki szerződése annak lejárta előtt szűnik meg, köteles a hátralevő előfizetési díjat egy összegben kifizetni. (Megjegyezném, hogy ettől a kifizetésre kerülő havidíj, és az internetelérés aránya nem változik!) Van még egy szomorú dolog, amit nem lehet nem megemlíteni. A felhasználókat az "indiai kasztrenszer szerint" tartják számon. Magyarán szólva a kedvezményezett (működő) csoportból bármikor a kedvezménytelen (egyátalán nem működő) csoporthoz kerülhet az ember, és ez fordítva nem működik. Én már ismerek olyan embert, aki beperelte őket, de jól rá is fizetett, hisz a szerződés csak havidíj fizetési kötelezettségről, és nem internetszolgáltatásról szól. Perelhetetlenek. Én egyetlen dolgot tudok ajánlani az embereknek: Ha RLan feliratot látnak, mindent hátrahagyva meneküljenek, mielőtt "Szirén ajánlataik" pusztító csapdájába esnek!

Most semmi ujat nem mondtál!szerintem miröl szolt 3 topic ez idáig? :omg:  :eek:  :smoker:
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#66 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 21:04

Idézet: ANTIRLANMAN - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 19:22

Emberek, kötelességem hozzátok szólni............... Vannak emberek, akiknél jól megy, szó szerint hasít náluk................ Én egyetlen dolgot tudok ajánlani az embereknek: Ha RLan feliratot látnak, mindent hátrahagyva meneküljenek!

Te is a "kiválasztottak" közé tartoztál egykoron?  :D  :D  :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#67 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 21:11

Idézet: WaqWarYou - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 8:45

EMBEREK!

Igaz, nekem semmi közöm ehhez a szolgáltatóhoz, de eléggé dühítő, mik mennek ott! Ha mindez igaz, pl. az is, hogy a földi júzer nem tehet semmit, akkor össze kell fogni. Vannak szervezetek, akik azzal foglalkoznak, hogy jól seggberúgják az ilyen cégeket. Ajánlom a Gazdasági Versenyhivatalt!
Azért, ez egy esély.
Szal, tegyetek valamit!

Gondolod?  :(
Ha időd engedi nézz körül a Vodanettel kapcsolatos topicban. :D  Volt már hasonló kezdeményezés :(
Az egyetlen lehetősége az egyénnek, ha nem ír alá szerződést, vagy, ha már rákényszerül erre, akkor nem sajnálja az idejét és áttanulmányoz minden iratot A - Z -ig aláírás előtt. :cool:

#68 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 08:11

Szintén zenész. Én is akartam letölteni pár bemutató-avit, és /512 lévén 50 k helyett/ hamar lement 5 kB/secre. Felhívom a szolgáltatót, a szerződésre hivatkozott. Ma elolvastam. Az FtP és a fájlletöltés nem ajánlott itt...csak azt enm tudom, minek böngészek, mélezek 512 k-val...

"Az xElőfizető a szolgáltatás hozzáférési ponton keresztül az előfizetői szerződés szerinti
sávszélességen, az előfizetői szerződés szerint meghatározott maximális forgalmat
bonyolíthat le folyamatosan a nap 24 órájában, illetve havi lebontásban. xSzolgáltató a
vállalt átlagos átviteli sávszélesség kielégítésének prioritását, illetve magát a
sávszélességet a normál, hétköznapi használatra tartja fenn. xHétköznapi használatnak
minősül a WEB oldalak böngészése, illetve az e-mail-ek küldése és fogadása. xMinden
más nem minősül hétköznapi használatnak! xSzolgáltató fenntartja magának a jogot, mi
szerint az átlagos átvitelt, illetve annak prioritását a vállalt minimum értékig
korlátozhatja nem hétköznapi használat esetén."

hát asszem sokan vagyunk nem hétköznapiak... :D  :D  :D

Szerkesztette: Ghilette 2004. 09. 20. 08:11 -kor

. . . a n y t h i n g

#69 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 16:41

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 7:11

Szintén zenész. Én is akartam letölteni pár bemutató-avit, és /512 lévén 50 k helyett/ hamar lement 5 kB/secre. Felhívom a szolgáltatót, a szerződésre hivatkozott. Ma elolvastam. Az FtP és a fájlletöltés nem ajánlott itt...csak azt enm tudom, minek böngészek, mélezek 512 k-val...

"Az xElőfizető a szolgáltatás hozzáférési ponton keresztül az előfizetői szerződés szerinti
sávszélességen, az előfizetői szerződés szerint meghatározott maximális forgalmat
bonyolíthat le folyamatosan a nap 24 órájában, illetve havi lebontásban. xSzolgáltató a
vállalt átlagos átviteli sávszélesség kielégítésének prioritását, illetve magát a
sávszélességet a normál, hétköznapi használatra tartja fenn. xHétköznapi használatnak
minősül a WEB oldalak böngészése, illetve az e-mail-ek küldése és fogadása. xMinden
más nem minősül hétköznapi használatnak! xSzolgáltató fenntartja magának a jogot, mi
szerint az átlagos átvitelt, illetve annak prioritását a vállalt minimum értékig
korlátozhatja nem hétköznapi használat esetén."

hát asszem sokan vagyunk nem hétköznapiak... :D  :D  :D

Hát ha 512k kértél akkor annak kéne jönni ugy 60-62k-val de rlanfos-nál ne is álmodj ilyenröl!
Hiába van van 100mbit/sec kapcsolat a bix fele amikor kb 40% használnak ki és többin meg dvd-isokat töltenek le a Soproni fészekben!
Hát ha nem megy a biznisz akkor mart warezolni kell arra megvan a lehetöség (vagy nincs) mert lehal! :D

#70 Felhasználó inaktív   drblum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 19:19

Beke,

latom, elöbb kellett volna ellatogatnom erre a forumra... jo ajanlatnak tünt, de miutan a savszelessegem a modemet is allulmulta...

Probalta mar valaki a Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselőjenek elöterjeszteni a problemakat? Hivatalosan felügyeleti szervhez tartozik (NHH), es pont ezekkel kellene foglalkoznia. Ha nem, akkor kollektiv panaszlevelaradatot kell zuditani ra, hogy mihamarabb reagaljon.

drblum

#71 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 21:45

Idézet: drblum - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 18:19

"...latom, elöbb kellett volna ellatogatnom erre a forumra....."

Jobb későn, mint soha :D .......ajánlom, olvasd figyelmesen végig ezt a topicot!  :cool:

#72 Felhasználó inaktív   drblum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 15:25

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 22:45

Jobb későn, mint soha :D .......ajánlom, olvasd figyelmesen végig ezt a topicot!  :cool:

köszönet a vigaszert...  :D  szerintem adok meg egy hetet nekik es irany az összes felügyeleti szerv, forum meg miegymas. majd meglatjuk, hogy mit szolnak egy kis negativ reklamhoz... :up:

#73 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 22:37

Idézet: drblum - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 14:25

köszönet a vigaszert...  :D  szerintem adok meg egy hetet nekik es irany az összes felügyeleti szerv, forum meg miegymas. majd meglatjuk, hogy mit szolnak egy kis negativ reklamhoz... :up:

Ugye nem felejtesz el tájékoztatni minket sem itt ebben a topicban.....mi minden, régi  rajongói vagyunk ennek a szolgáltatónak :D  :D  :D

#74 Felhasználó inaktív   drblum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 18:07

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2004. nov. 8., hétfő - 23:37

Ugye nem felejtesz el tájékoztatni minket sem itt ebben a topicban.....mi minden, régi  rajongói vagyunk ennek a szolgáltatónak :D  :D  :D

Nem fogom magamnak megtartani, ha sikerül, de azt sem, ha nem.

#75 Felhasználó inaktív   reaxol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 17:08

Szerintetek ez milyen lehet?

ADSL SZOLGÁLTATÁST INDÍT AZ RLAN INTERNET

Előfizetőink tájékoztatásához2004 december 1-től beindítjuk az RLAN ADSL szolgáltatásokat. A szolgáltatások a mai naptól már megrendelhetőek rendkívül kedvezményes és bevezető árakon december 31-ig szóló akciónkban!

A piaci igényekre figyelemmel, valamint műszaki és szolgáltatási lehetőségek megteremtése után cégünk elindította ADSL vezetékes szolgáltatásait.

A szolgáltatás a piacon már megszokott körülmények és feltélekhez hasonlóan áll ügyfeleink rendelkezésére. Az ADSL szolgáltatásokat azokon a területeken értékesítjük ahol RLAN MIKRO vezeték nélküli mikrohullámú szolgáltatásunk nem elérhető, vagy bekötése nem biztonságos.

Honlapunkon minden az új szolgáltatásokkal kapcsolatos információ megtalálható. Ha az itt leírtakon kívül további információra lenne szüksége kérem, hogy keresse meg ügyfélszolgálatunk közül az Önhöz legközelebb találhatót

#76 Felhasználó inaktív   reaxol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 17:14

Idézet: reaxol - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 18:08

Szerintetek ez milyen lehet?

ADSL SZOLGÁLTATÁST INDÍT AZ RLAN INTERNET

Előfizetőink tájékoztatásához2004 december 1-től beindítjuk az RLAN ADSL szolgáltatásokat. A szolgáltatások a mai naptól már megrendelhetőek rendkívül kedvezményes és bevezető árakon december 31-ig szóló akciónkban!

A piaci igényekre figyelemmel, valamint műszaki és szolgáltatási lehetőségek megteremtése után cégünk elindította ADSL vezetékes szolgáltatásait.

A szolgáltatás a piacon már megszokott körülmények és feltélekhez hasonlóan áll ügyfeleink rendelkezésére. Az ADSL szolgáltatásokat azokon a területeken értékesítjük ahol RLAN MIKRO vezeték nélküli mikrohullámú szolgáltatásunk nem elérhető, vagy bekötése nem biztonságos.

Honlapunkon minden az új szolgáltatásokkal kapcsolatos információ megtalálható. Ha az itt leírtakon kívül további információra lenne szüksége kérem, hogy keresse meg ügyfélszolgálatunk közül az Önhöz legközelebb találhatót

Az érdekelne a szolgáltatással kapcsolatban, hogy vajon az ő rendszerük miatt ilyen rossz a szolgáltatás, vagy az Antenna Hungária ad nekik ilyen pocsék vonalat?
Mert ahogy nézem az AHtól veszik a belföldi és a nemzetközi sávszélt is.

Mert ha az ő rendszerük miatt rossz a rádiós netjük, attól még lehet jó az ADSL, de pl. ha az AHvonala ilyen ócska, akkor mindegy, hogy ADSL vagy rlan, egyformán xart lehet.

Esetleg ha megtenné valamelyikőtök linkelne be nekem egy tracert index.hu-t és egy tracert sky.dk-t?

Köszi!!!

#77 Felhasználó inaktív   chx_o 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 09:23

Az AH "vonalai" durva jók. Sok-sok cégnek, vezetékes és mobil szolgáltatóknak is, ISP-knek is adnak sávszélt, nem véletlenül 2.4 gigán. Ha valami xar van, biztos lehetsz benne, hogy nem ott van gond. Tudok egy céget, aki AH-ékon keresztül a bpi telephelyre csatlakozik, és több mint 4 éve SOHA nem volt baj se eszközzel, se kapcsolattal. Az, hogy mint ISP itt-ott wlannal szolgáltat, erről nincs tapasztalatom.
Másik: én felnyomtan a HTCC-t a GHV-nál, egy másik fórumozó a MonorTel-t, durván hülyének néztek mindkettőnket.
Szóval én már csak a fizikai erőszakban hiszek  :D

Üdv!

#78 Felhasználó inaktív   chx_o 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 11:34

Opsz, elírtam: nem véletlenül NEM 2.4 gigán. Bocs :)

chx

#79 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 16:51

Idézet: chx_o - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 10:34

Opsz, elírtam: nem véletlenül NEM 2.4 gigán. Bocs :)

chx

Igen, az lett volna igazán durva. A kérdéses VÉDETT frevencia 3,5GHz. És a teljes országos hálózat bármely két pontja között nem lehet nagyobb a késleltetés 8ms-nál átlagos terhelés mellett.
A hunyó a helyi szolgáltató. Az adsl-hez meg valszeg semmi közük, csak a nevüket adják hozzá viszonteladóként. Szvsz a mikrónak kistérségekben van jövője, városbsn csak free hotspot szinten.
www.kevenet.hu

#80 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 16:31

Ugy látszik kedvenc cégünk ismét pénzt akar lehuzni az userek-böl!
Hát nem tudom ettöl a cégtöl még rlan-os macskát sem ne hogy még bármilyen  netett!
Wlan ugyan olyan sz@r náluk mint volt és nem az AH a hunyó arra megesküszöm!
Tudnék mesélni dolgokat!
Egyszerübb inkább mennyél az axelero,datanet,interware stb.. régi motoroshoz és akkor nem lesz gond hogy nem megy a net!Aztan dsl-t meg csak valami viszonteladóként fogják majd adni!

Szerkesztette: uboat 2004. 12. 07. 16:33 -kor

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.