HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Thunder78 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:18

Győr környékén szolgáltat más is?  :think:

#142 Felhasználó inaktív   tjsz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 15:13

Idézet: Thunder78 - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 9:18

Győr környékén szolgáltat más is?  :think:

Csak Int-Air.Net és RLAN. Sopronban Aircom.

#143 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 17. 09:08

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 0:34

Mireföl??? A szerződés letellte után, ráadásul szolgáltatót is váltottál?  :( Ez abszurd, bár nem igazán lep meg.  :D

Mire föl a mireföl?  ;)  És gondolom annyira azért nem "letellte", max. letelte...  :D
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#144 Felhasználó inaktív   Sofi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 16:59

6900 Ft most a 256kbit/s. Állítólag újra emelnek sebességet, és akkor 6900 ért 384k lesz, 9900 ért 512k, 14800 lesz az 1 mega! És minden korlátlan és mikrós ugye! Vélemény?

#145 Felhasználó inaktív   gabeeapunk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 17:49

Ennyiért inkább ADSL-t...az egybetűs szolgáltatót ajánlom a mutogatós szőke sráccal...nekem 9.900Ft ÁFÁval az 1megás ADSL stabilabb...(én is hasonló szőke srác vok, csak nem mutogatok :D  :D  :D )

Szerkesztette: gabeeapunk 2005. 06. 30. 17:51 -kor

#146 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 20:39

Idézet: Sofi - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 15:59

6900 Ft most a 256kbit/s. Állítólag újra emelnek sebességet, és akkor 6900 ért 384k lesz, 9900 ért 512k, 14800 lesz az 1 mega! És minden korlátlan és mikrós ugye! Vélemény?

Nálunk ez kb így néz ki: 384/192 4900, 512/192 7900. Viszont itt vége is a dalnak. Akinek gyorsabb kell, az valóban vegyen dsl-t. Céget nem írok, nem reklám. Azért írtam le, mert szerintem ez korrekt, és a sajtó is állandóan az 5khufot emlegeti, csak senki (na jó, kevesek) nem csinálja.
www.kevenet.hu

#147 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 22:21

Idézet: Sofi - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 16:59

Meg kalkuláld hozzá a 300-as pinket meg sürü kimaradásokat meg no ügyfélszolgálat+meg lenézik az embert!Azért meglehet nézni hogy az utobbi 1v2 évben hány szerelö fordult meg a cégnél meg az álommunkadij 5k/bekötött ügyfél!Hát nagy LOL!Ja és nyálazd át az 5 oldalnyi véleményt is!
:D  :rolleyes:

Szerkesztette: uboat 2005. 06. 30. 22:22 -kor

A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#148 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 22:25

Idézet: mip - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 20:39

Nálunk ez kb így néz ki: 384/192 4900, 512/192 7900. Viszont itt vége is a dalnak. Akinek gyorsabb kell, az valóban vegyen dsl-t. Céget nem írok, nem reklám. Azért írtam le, mert szerintem ez korrekt, és a sajtó is állandóan az 5khufot emlegeti, csak senki (na jó, kevesek) nem csinálja.

Egy átlag usernak meg mire nem elég 384?Föleg ha kezdö netes és csak ugyis online radijó,chat,meg olvasásra használja talán még pár mp3 eze is belefér!?

#149 Felhasználó inaktív   gabeeapunk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 05:38

Számtech. boltban vettem 2 éve 2 hálókártyát (noname 10/100 UTP) itthonra kellett, 1500Ft volt ÁFÁval, akkor néztem nagyot, de a pipától szóhoz sem tudtam jutni, amikor a srác elém dobta és kioktatott, de fellengzősen, hogy ez egy akkora ... mint állat, érdekes módon nekem máig nincs vele semmi gondom LAN-ban hozza a tőle elvárható teljesítményt, egyébkéntis én vagyok a kedves vevő, értem van a bolt, nem fordítva. Egyébkéntis milyen jogon néz le boltos/szolgáltató akkor, mikor halvány gőze sincs az ember végzettségéről, pedig lehet magasabb, mint az övé.

Az RLAN meg csoda, hogy még működik, ha igazak a fenti állítások (miért ne lennének)...lehet bele kéne kalkulálni az előfizetési díjba a hálózati eszközöket. Haver rendszergizdaként végzett OKJ-n, nagyon el van szállva, pendítgettem már neki, hogy diploma nélkül rendszergizdaként elhelyezkedni...hááááááát, mind1 majd rájön, itthonra akar üzleti ADSL-t és szétszórni a környéken UTP-n, mondtam neki kicsit gázos, meg szabályozd a sávszélt "de van olyan SOHO router, amivel lehet", persze van L2 switch...

Elvileg a WiFi olcsóbb az ADSL-nél, ha nincs más alternatíva, de ezen az áron még mindig jobb az ADSL telefon előfizetési díjjal együtt ... én elgondolkodnék rajta. Amikor kezdetem erre a fórumra járogatni kicsit elkerekedett  a szemem, milyen szolgáltatók vannak (többségben).

A szerelő "fogyó eszköz" általában nem fix bérrel veszik őket fel, ha van munka akkor szólnak nekik nálunk már 2x járt a One Telekom-tól (mindig más) itt ők az invitel szerelői.

#150 Felhasználó inaktív   Öreg Csóka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:23

Helló Mindannyian!
Jómagam is mikrohullámról nettezek, és hasonló cipőben járok mint Ti, de mi ezt a "ki"szolgáltatást havi br. 12500 HUF-ért kapjuk, itt Kom.Eszt. megyében. Mivel Győr közelebb van, mint Esztergom, arra gondoltunk, hogy "átigazolunk" az RLAN-hoz. Már el is kezdtük a szerveszkedést, és akkor futottunk bele ebbe a fórumba. Hát nem semmi amiket itt lehet olvasni. Pedig "izmos" szolgáltatónak tűnik az RLAN, hisz osztrák-szlovák-magyar cég. Keresnék valakit a környékből, Bana, vagy Bőny községekből akinél, ha szívesen látna, testközelből láthatnám, mit tud ez a szolgáltató.
Üdv: Öreg Csóka

#151 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 23:44

Idézet: Öreg Csóka - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:23

Helló Mindannyian!
Jómagam is mikrohullámról nettezek, és hasonló cipőben járok mint Ti, de mi ezt a "ki"szolgáltatást havi br. 12500 HUF-ért kapjuk, itt Kom.Eszt. megyében. Mivel Győr közelebb van, mint Esztergom, arra gondoltunk, hogy "átigazolunk" az RLAN-hoz. Már el is kezdtük a szerveszkedést, és akkor futottunk bele ebbe a fórumba. Hát nem semmi amiket itt lehet olvasni. Pedig "izmos" szolgáltatónak tűnik az RLAN, hisz osztrák-szlovák-magyar cég. Keresnék valakit a környékből, Bana, vagy Bőny községekből akinél, ha szívesen látna, testközelből láthatnám, mit tud ez a szolgáltató.
Üdv: Öreg Csóka

Hogy osztrák meg szlovák cég azt nagyon kétlem!Magyar cégként kezdte még anno még pc shop névem majd hozzá alakult az eniach oktató kzp. :omg:

#152 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:27

Pedig ugy tudom tervezik a Fertő szomszéd oldalán is.....
De tény és való akkor inkább már a másik mikrós csapat.A hozzáállásuk korrekt elérhetők (mondjuk éjjel nem zavarnám őket  ;) )  hétvégén is...ők FELHASZNÁLÓ BARÁT szolgáltatók...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#153 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 12:12

Idézet: Öreg Csóka - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 18:23

.... Mivel Győr közelebb van, mint Esztergom, arra gondoltunk, hogy "átigazolunk" az RLAN-hoz. Már el is kezdtük a szerveszkedést, és akkor futottunk bele ebbe a fórumba. Hát nem semmi amiket itt lehet olvasni. Pedig "izmos" szolgáltatónak tűnik az RLAN, hisz osztrák-szlovák-magyar cég. .......

Érdemes nagyon figyelmesen átolvasgatni a topicot  :D és arról sem szabad elfeledkezni  ;)  a - népi bölcsességet szem előtt tartva-,  hogy nem minden arany ami fénylik. :cool:
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#154 Felhasználó inaktív   rholas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 06:35

Most nézem a hirdetést hogy sávszél emelés az RLAN nál.

Érdekes,

3 Mibt -es vonal havi 19.200 ért  , 5 GB -os havi határral.
Ez már vicc kategória. 5 GB.  ha nagyon megküldöm mondjuk
egy dvd debian distribbel  8 óra alatt megvan az 5 giga.

#155 Felhasználó inaktív   gabz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 09:10

Sziasztok!

Anno több mint 1 éve én indítottam a topicot és csodálkozva látom, hogy még él:D Ez azt jeleti, hogy az RLAN még nem szűnt meg:D Nos nekem sikerült megszabadulnom tőlük a 2 éves hűségnyilatkozaton belül. Persze 2 NHH-s vizsgálat után szerintem ők is jobbnak látták, ha elengednek.Azt azért megvártam hogy megérkezzen az ADSL, leszerelni viszont még nem jöttek pedig augusztus első hetére ígérték:D Lehet nem is jönnek, nem is érdekel. Levágom azt a csövet:D

Üdv: Egy boldog adsl-es user

#156 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 10:20

Idézet: rholas - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 6:35

Most nézem a hirdetést hogy sávszél emelés az RLAN nál.

Érdekes,

3 Mibt -es vonal havi 19.200 ért  , 5 GB -os havi határral.
Ez már vicc kategória. 5 GB.  ha nagyon megküldöm mondjuk
egy dvd debian distribbel  8 óra alatt megvan az 5 giga.

Szerinted egy terhelt ap-n fogjak neked biztosítani a 3megat?amikor olyan ap-kal doldoznak aminek az átteresztö képessége 700k-nal kifullad! :p
Meg hát röhej az egész csomag!
Azért szoktak ekkora csomagot választani álltalában aki letölteni szeretne és nem webezni meg chat-elni! :rolleyes:
Érdekes még a cégtöl nem jött ide komment a topichoz nem mint anno Sanyika féle felmozdulás!

Szerkesztette: uboat 2005. 08. 29. 10:24 -kor

#157 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 11:24

Idézet: uboat - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 11:20

....
Érdekes még a cégtöl nem jött ide komment a topichoz nem mint anno Sanyika féle felmozdulás!

Szeretnéd, hogy jöjjön?  :think:

#158 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 14:29

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 11:24

Szeretnéd, hogy jöjjön?  :think:

Szerintem kutyának sem hiányzik! :p

#159 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:42

Idézet: uboat - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 15:29

Szerintem kutyának sem hiányzik! :p

:D

#160 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 20:39

Idézet: uboat - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 9:20

Érdekes még a cégtöl nem jött ide komment a topichoz .....

Szerintem volt már  "képviselő" ;) "álruhára" nem gondoltál? :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »