HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 08:59

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 9:11

Ezek az érdekes dolgok, engem "mint szolgáltatót" nagyon érdekelne, akár PÜ-ben is...

De 1 biztos Kedves Piton. Minden személyeskedés nélkül állíthatom, hogy nem vagy egyszerű eset... Eddig bármit mondtam PÜ-ben is bármiről, sosem azt csináltad, mindent 100x körülményesebben csinálsz, tehát nem biztos hogy a "szolgáltató" az érdekes... :D

Egyébként ha megoldás kell a megosztásos dologra most is mondom keress meg PÜ-ben...

:up:

Hallgatlak megosztas ugyeben...

#322 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 09:19

Idézet: mip - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 16:08

Ezt már egyszer leírtam neki itt, de vmiért nem volt jó. Aztán külön topik is kellett rá, de hogy minek?
Szerintem BL javaslata a legkézenfekvőbb, főle ha a szolgáltatói is pozitívan áll hozzá.

Khm...:D azért jó, ha akad valaki aki megvizsgálja a topicban évek óta írogatók "hozzáértését"  :confused:
Ki tudja, lehet mi csak szórakozásból írogatunk itt  :p
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#323 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:15

Mindenki megnyugodhat... A ma reggeli beszélgetés -telefonos ügyfélszolgálat- után részemről teljes mértékben befejeztem minden féle kapcsolatot a kedves szolgáltatóval. Én és az ismerettségi köröm a továbbiakban teljes mértékben befejezzük a kapcsolatot ezen szolgáltatóval minden téren.
További kellemes kínlódást és idegeskedést mindenkinek, aki ennél a szolgáltatónál szenved!

Szerkesztette: Piton 2006. 04. 03. 11:16 -kor

#324 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:22

Húúú, bekötötték ismerőshöz, aztán anynit reportolt ICQ-n, hogy "csak lassabb, mint a modemes" Mondju toronytól kurva messze lakik, szomszéddal is ki kellet vágatni pár fát, mert első térerőméréskor még nem volt mit mérni :-)

Hétvégén szakértem meg, hogy géppel van-e baja, avagy tényleg hálózatos nyűgök, de _talán_ még így is jobb, mint az analód dialuppal szenvedni. Ennyit vidékről, lehet választani, nekem 50k az uploadom, ott meg mindenki pacsizik a local kocsmában, és igen jó pacalt is mérnek :-)
Make love not Wor.

#325 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 10:22

..... Ennyit vidékről, lehet választani, nekem 50k az uploadom, ....

:offtopic:
Ez nem esett igazán jól.  :mad:
Ne általánosítsunk, én sem küldök el egy chellóst a hülyeségeivel azzal, hogy panelproli... :p
www.kevenet.hu

#326 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 12:03

Idézet: mip - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 11:57

Ez nem esett igazán jól.  :mad:
Ne általánosítsunk, én sem küldök el egy chellóst a hülyeségeivel azzal, hogy panelproli... :p

Pedig az, hülye köcsög aszfaltbetyár vagyok én is  :D Nem rosszallásból mondtam, meg kurva jó az a pacal, azt be kell vallani, autó az naponta 1 megy el, az is csak akkor, ha arrajárok, kerti tóban meg ott tanyáznak a kis sárkányok.

Ha lenne net, meg meló, már én is nekilódultam volna, de elég szar nézni, hogy az embernek nem sok válaasztása van, másik tanyámon még analóg telefon sem létezik, 2 éve meg csak béreltvonalon tudtak volna netet adni.

Szóval kész, mikor itt a panelesek baszakodnak 1-1 ping miatt, akkor én mindig írom, hogy vaze, néha csak 40 kilométert kell odébmenni, oszt már van szélessáv, de távmelóra alkalmatlan.
Make love not Wor.

#327 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 15:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 13:03

Pedig az, hülye köcsög aszfaltbetyár vagyok én is  :D Nem rosszallásból mondtam, meg kurva jó az a pacal, azt be kell vallani, autó az naponta 1 megy el, az is csak akkor, ha arrajárok, kerti tóban meg ott tanyáznak a kis sárkányok.

Ha lenne net, meg meló, már én is nekilódultam volna, de elég szar nézni, hogy az embernek nem sok válaasztása van, másik tanyámon még analóg telefon sem létezik, 2 éve meg csak béreltvonalon tudtak volna netet adni.

Szóval kész, mikor itt a panelesek baszakodnak 1-1 ping miatt, akkor én mindig írom, hogy vaze, néha csak 40 kilométert kell odébmenni, oszt már van szélessáv, de távmelóra alkalmatlan.

:offtopic:

Azért ez vicces tényleg, hogy van még olyan pontja nem kevés GY-M-S megyében ahol nincs szélessáv.

A másik vicces amikor nyaggatnak ismerősök, hogy ennyi annyi jelentkező lenne, vigyünk netet. Mikor érdeklődünk hogy itt a papír jelentkezés írd alá összejön 2-3 ember... Mikor elindul meg jön 30... Szóval félnek az emberek az újtól az biztos!

#328 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 18. 12:25

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 15:32

A másik vicces amikor nyaggatnak ismerősök, hogy ennyi annyi jelentkező lenne, vigyünk netet. Mikor érdeklődünk hogy itt a papír jelentkezés írd alá összejön 2-3 ember... Mikor elindul meg jön 30... Szóval félnek az emberek az újtól az biztos!

Én vagyok erre a személyes példa: Mikor "bevezették" nálunk a WLAN-t, nem mertem belevágni. Inkább kivártam, hogy lássam milyenek a tapasztalatok. ADSL-re sajna nincs más lehetőség 1212 szerint.

RLAN most már domboríthatna ide egy kis plusz sávszélt, mert különben passzív rezisztencia gyanánt szüneteltetni fogok minden letöltést és éhségsztrájkba kezdek!  :sandor:
Legszebb öröm a műköröm.

#329 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 16:28

Sziasztok!

Röviden: 3 hónapja vagyok előfizetője ennek az erősen kifogásolható minőségű szolgáltatásnak. 384/64-es csomagom van, de a letöltésem több oldalon is megmérve átlagosan 60-100 közötti értékeket mutat. A mérési eredményeket nem fogadják el, csak a sajátjukat, ami szerintük jó. Folyamatos veszekedés a szolgáltatóval. Szeretnék velük szerződést bontani, de mindenáron ki akarják velem fizettetni a szerződésben foglaltakat! Én meg erre nem vagyok hajlandó, hiszen a szolgáltatás minősége erősen kifogásolható!
Ha valaki tuda nekem ötletet, tanácsot abban, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük, kérem segítsen!
Előre is köszönöm Mindenkinek!

#330 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:04

Idézet: werth - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 17:28

Sziasztok!

Röviden: 3 hónapja vagyok előfizetője ennek az erősen kifogásolható minőségű szolgáltatásnak. 384/64-es csomagom van, de a letöltésem több oldalon is megmérve átlagosan 60-100 közötti értékeket mutat. A mérési eredményeket nem fogadják el, csak a sajátjukat, ami szerintük jó. Folyamatos veszekedés a szolgáltatóval. Szeretnék velük szerződést bontani, de mindenáron ki akarják velem fizettetni a szerződésben foglaltakat! Én meg erre nem vagyok hajlandó, hiszen a szolgáltatás minősége erősen kifogásolható!
Ha valaki tuda nekem ötletet, tanácsot abban, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük, kérem segítsen!
Előre is köszönöm Mindenkinek!

Át kell nyálazni töviről hegyire a szerződést és az ÁSZF-et, leginkább azokat a részeket, amikben a szolgáltató kötelezettségeket vállal rendelkezésre állás, minőség (csomagkésleltetés, minimum sávszél, ügyfélszolgálati magatartás, hibaelhárítás) és megkeresni, hogy mi az, ami kifogásolható. Erről - mindenféleképpen, akár telefonos bejelentések mellett is - ajánlott levélben tájékoztatni a szolgáltatót, megemlítve a kifogásokat, illetve választ várva a problémákra. Ha ezek sem vezetnek eredményre, akkor jöhetnek az érdekképviseleti szervek, olyan mint Kamarák mellett működő Békéltető Testület. Az ilyen viták rendezésének ez a brigád az első lépcsője.

üdv:
addictive

#331 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:35

Sajnos ezen már túl vagyok! Ilyen egyoldalú szerződést kevesen tudnak létrehozni. Ott követtem el a hibát, hogy nem olvastam el mielőtt aláírtam. Örültem, hogy bekötötték a netet, működött, egy kis próba, aztán itt és itt írja alá! Gondolkodás nélkül megtettem, óriási hiba volt!
Semmiféle kötelezettségük nincs a sávszélességre vonatkozóan!
Mindent szabad a Szolgáltatónak, semmit sem szabad az Előfizetőnek! Röviden így fogalmazhatnánk a leírtakat.
Egy biztos! A havidíjakat addig nem fizetem be, amíg nem orvosolják a problémákat! Már írtam nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni, de lepereg róluk.
Az elmúlt percekben is mértem, "teker" is 5.22 kbps sebességgel!!!
Őrület! Meg akarok szabadulni Tőlük!!!

#332 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:39

Idézet: werth - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 18:35

Sajnos ezen már túl vagyok! Ilyen egyoldalú szerződést kevesen tudnak létrehozni. Ott követtem el a hibát, hogy nem olvastam el mielőtt aláírtam. Örültem, hogy bekötötték a netet, működött, egy kis próba, aztán itt és itt írja alá! Gondolkodás nélkül megtettem, óriási hiba volt!
Semmiféle kötelezettségük nincs a sávszélességre vonatkozóan!
Mindent szabad a Szolgáltatónak, semmit sem szabad az Előfizetőnek! Röviden így fogalmazhatnánk a leírtakat.
Egy biztos! A havidíjakat addig nem fizetem be, amíg nem orvosolják a problémákat! Már írtam nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni, de lepereg róluk.
Az elmúlt percekben is mértem, "teker" is 5.22 kbps sebességgel!!!
Őrület! Meg akarok szabadulni Tőlük!!!

Akkor nem a sávszélt kell kifogásolni. Abba kell belekötni, ami a szerződésben is le van írva. Valamilyen kötelezettségük csak van. Amúgy van képük a számlára ráírni, hogy 384/64?

#333 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:55

Idézet: addictive - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 17:39

Akkor nem a sávszélt kell kifogásolni. Abba kell belekötni, ami a szerződésben is le van írva. Valamilyen kötelezettségük csak van. Amúgy van képük a számlára ráírni, hogy 384/64?

Igen ráírják! Sőt! Múlt hónapban volt egy teljes hetem net nélkül, és képesek voltak a teljes havidíjat kiszámlázni. Mikor reklamáltam, hogy hogyan gondolták, akkor csak annyi, hogy majd jóváírjuk a következő haviban. Remélem arra már nem lesz kapcsolatom velük! A szerződésük mint már említettem nagyon egyoldalú. Kötelezettségem csak nekem van, nekik szinte semmi. Azért még átolvasom sorról sorra, hátha mégis.
Azért nagyon jóleső érzés, hogy valaki ilyen gyorsan hozzászól a témához, és próbál a segítségemre lenni.
Köszönöm!

#334 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 22:26

Idézet: werth - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 18:55

Igen ráírják! Sőt! Múlt hónapban volt egy teljes hetem net nélkül, és képesek voltak a teljes havidíjat kiszámlázni. Mikor reklamáltam, hogy hogyan gondolták, akkor csak annyi, hogy majd jóváírjuk a következő haviban. Remélem arra már nem lesz kapcsolatom velük! A szerződésük mint már említettem nagyon egyoldalú. Kötelezettségem csak nekem van, nekik szinte semmi. Azért még átolvasom sorról sorra, hátha mégis.
Azért nagyon jóleső érzés, hogy valaki ilyen gyorsan hozzászól a témához, és próbál a segítségemre lenni.
Köszönöm!

Peresztegen használod a netet ugye?

Figyu, írj egy püt részletesen bajjal mindennel és kedden (akkor megyek melózni) felhívlak és megoldjuk a problémádat. Részletesen higgadtan írj le mindent pü-be vagy emailba (adataimnál) hogy mizu és intézem. Nagyjából tudom az ügyedet, láttam az ügyfélszolgálatra küldött leveleidet de nem én foglalkoztam vele. Ha megírod az emilt ígérem segítek és megoldjuk a számlagondokat is!

Üdv.:

LACI

#335 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 00:01

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 23:26

Peresztegen használod a netet ugye?

Figyu, írj egy püt részletesen bajjal mindennel és kedden (akkor megyek melózni) felhívlak és megoldjuk a problémádat. Részletesen higgadtan írj le mindent pü-be vagy emailba (adataimnál) hogy mizu és intézem. Nagyjából tudom az ügyedet, láttam az ügyfélszolgálatra küldött leveleidet de nem én foglalkoztam vele. Ha megírod az emilt ígérem segítek és megoldjuk a számlagondokat is!

Üdv.:

LACI

Azért ez elég érdekes... Téged akkor nagyon útálnak a cégnél? Nem sértegetni akarok, csak úgy tűnik erősen szembemész a cég "üzletpolitikájával"... :D

#336 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 08:51

Idézet: addictive - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 1:01

Azért ez elég érdekes... Téged akkor nagyon útálnak a cégnél? Nem sértegetni akarok, csak úgy tűnik erősen szembemész a cég "üzletpolitikájával"... :D

Szeretnek a cégnél, és én is elvagyok. Nem szeretem a vitatkozást, illetve az elégedetlen ügyfelet. Akinek tudok segítek. Miért ne?

#337 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 15:08

A Dunántúlon terjeszkedik az RLAN

Új területeket kapcsol szolgáltatásához a dunántúlon WLAN és ADSL-elérést nyújtó RLAN Internet Távközlési Szolgáltató Kft., miután a sikeresen tárgyalások eredményeképp július 1-től átveszi az Itsnet Kft. hálózatát. (szombatheéy környéke)
Legszebb öröm a műköröm.

#338 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:31

Idézet: gezza - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 15:08

A Dunántúlon terjeszkedik az RLAN

Új területeket kapcsol szolgáltatásához a dunántúlon WLAN és ADSL-elérést nyújtó RLAN Internet Távközlési Szolgáltató Kft., miután a sikeresen tárgyalások eredményeképp július 1-től átveszi az Itsnet Kft. hálózatát. (szombatheéy környéke)

Aláirták az elöfizetök a hálálos itéletüket? :(  :)
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#339 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 09:41

Idézet: uboat - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:31

Aláirták az elöfizetök a hálálos itéletüket? :(  :)

:up: NO COMMENT részedre... :D

#340 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 18:30

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 9:41

:up: NO COMMENT részedre... :D

Más f.sz.v.l könnyü a csollánt verni! :smoker:  :p
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.