HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 16. 20:44

Idézet: kajak - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 10:56

az a kettő már három (vekker, kajak,bak)
De te rlan dógózó vagy és így minden gyanús.
Micsoda véletlen :)

Olvasgasd csak szorgalmasan a topicot  :p
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#802 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:36

Idézet: kajak - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 9:56

az a kettő már három (vekker, kajak,bak)
De te rlan dógózó vagy és így minden gyanús.
Micsoda véletlen :)

Mármint Kaktusz?
Nem. Kérlek Kaktusz nem Rlan dolgozó.
Ex-áldozat.
www.kevenet.hu

#803 Felhasználó inaktív   vekker9 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:33

Sziasztok!

Kicsit nyaralgattam, így hanyagoltam a hwsw-t. Olvastam, hogy bak elégedett és végre jó a sávszélessége is, ezt mondta az egyik barátom is. Gondoltam átmegyek hozzá és megnézem, hogy az RLAN milyen hatalmasat fejlődött, futtattam nála egy speed testet, ami hasonló eredményt adott mint bak esetében, de gyorsan kibújt a szög a zsákból, mert egy folyamatos letöltés (NEM P2P) 30 sec után már teljesen mást mutatott, konkrétan a duplázás előtti szimpla sebességet. LOL Egyszóval a jó sebességed 30 másodpercig tart azért, hogy nyugodtan tudjál sebességet mérni. :))) Köszönd meg Gáncs Gábornak :)))

#804 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 13:56

Idézet: vekker9 - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 16:33

Sziasztok!

Kicsit nyaralgattam, így hanyagoltam a hwsw-t. Olvastam, hogy bak elégedett és végre jó a sávszélessége is, ezt mondta az egyik barátom is. Gondoltam átmegyek hozzá és megnézem, hogy az RLAN milyen hatalmasat fejlődött, futtattam nála egy speed testet, ami hasonló eredményt adott mint bak esetében, de gyorsan kibújt a szög a zsákból, mert egy folyamatos letöltés (NEM P2P) 30 sec után már teljesen mást mutatott, konkrétan a duplázás előtti szimpla sebességet. LOL Egyszóval a jó sebességed 30 másodpercig tart azért, hogy nyugodtan tudjál sebességet mérni. :))) Köszönd meg Gáncs Gábornak :)))

ezt hivják burstnek, hogy x mp-ig feljebb van tolva a sebességed.

#805 Felhasználó inaktív   Diabrotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 06:25

Ó. nem tart az a "burst" 30 mp-ig sem!

#806 Felhasználó inaktív   gigi1979 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 13. 11:53

Idézet: Diabrotica - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 7:14

Sziasztok!
Már azt hittem, ez a fórum bedöglött, de az RLAN-nak "hála", megint új lendületet kapott. Ennyi sz..ság után kíváncsi vagyok, mi lesz a következő húzásuk.

Remélem most sem döglött be ez a fórum!
Szeretnék én is csatlakozni azokhoz akik nincsennek megelégedve az RLAN-nal.
2006 óta vagyok előfizetőjük, több esetben sikerült már kihúzniuk a gyufát de most nagyon.
Szerencsére már nem köt "hűségnyilatkozat" hozzájuk jóideje, és most itt az ideje, hogy váltsak.
Jelenleg is folyamatban van panasz velük szemben és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség sem marad ki belőle. Arra kérek bárkinek akinek panasza van velük szemben jelentkezzen ezen a fórumon.
Sajnos tényleg semmibe nézik és nagyívből leszarják az előfizetőiket!
De talán ha többen együtt és nem egyenként reklamálunk akkor végre komolyan vesznek bennünket és megkapják méltó "büntetésüket"!

#807 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 14:09

Nem böngésztem végig a fórumot, csak a témára figyeltem fel....volt hozzá szerencsém és....:

Meneküljön az Rlantól mindenki aki csak teheti, Székesfehérvár belvárosában, jó rálátással is enyhén fogalmazva küzdelmes volt az a bő egy év amit rlan szolgáltatónál töltöttem.....durvább időjárásban akadozott, ha sok user lógott rajta dettó, sávszélesség/ár arány csapnivaló, aki játszik az készüljön fel sűrű és erőteljes laggra....az egyetlen pozitívum a szimmetrikus 512/512-es vonal volt, de legtöbbször ez is csak elmélet maradt......ráadásul 12.000 jó magyar forintért........főleg, hogy jelenleg 6 rugóért korlátlan mobilinterneten nyomom, átlag 2-2.5 megával....szóval asszem inkább ez a jövő, esetleg még kábeltévés net (csak nem kis szolgáltatónál)....

Uff

További jó küzdelmet: Egy Ex-bajtárs....:D

#808 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 11:34

Sziasztok!

Ez nem jó hír számomra amit olvasgatok itt a fórumon!
Van egy kis település Győr-Moson-Sopron megyében Győrtől 30 km-re! Nem rendelkezünk semmiféle nettel, egyik szolgáltató sincs itt jelen adsl-el, kábellel! Egyedül a rádiós net jöhet még jó egy darabig szóba! Úgy néz ki ez a cég az RLAN lenne, lesz!
Szóval azt mondjátok vele csak a gond van? Ha nem létfontosságú a net akkor inkább ne vágjunk bele?
Ha vhol ők már fenn vannak vmilyen toronyban és onnan lövik át hozzánk a netet, mennyire számít a távolság? Azaz ha 5km-ről vagy 35 km-ről kapná a mi tornyunk a netet sebességben a fogyasztók felé lenne különbség?
üdv

#809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 10. 14. 11:50

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 12:34

lövik át hozzánk a netet, mennyire számít a távolság? Azaz ha 5km-ről vagy 35 km-ről kapná a mi tornyunk a netet sebességben a fogyasztók felé lenne különbség?

Távolság nyilván számít, de kérdés milyen eszközzel melóznak. Rlant nem hinném, hogy rendesebb cuccuk lenne, de mivel nincs más választásod a netre, így nem mindegy? Úgyis be kell köttetned.
Make love not Wor.

#810 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 12:04

Annyiban nem, hogy jelenleg pannon, mobilos netem van edge kapcsolattal! ha az rlan is tetü lassu,akkor nem váltok, nem vágok bele!
örülök ha a pannonos 150 kbitet eléri, de az a baj, hogy az is eléggé ingadozó és nem felfelé. A pannon garantálta a min 300 kbit/sec-et
Nehéz!
Ha otthon netezek, majd megöl az ideg! hozzászoktam a munkahelyi 4megához

#811 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 12:28

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 12:04

Annyiban nem, hogy jelenleg pannon, mobilos netem van edge kapcsolattal! ha az rlan is tetü lassu,akkor nem váltok, nem vágok bele!
örülök ha a pannonos 150 kbitet eléri, de az a baj, hogy az is eléggé ingadozó és nem felfelé. A pannon garantálta a min 300 kbit/sec-et
Nehéz!

-------Valami kábeles megoldás nem jöhet szóba? Nekem chello-m volt, drága, de gyors és megbízható, digiről csak hallottam, egyenlőre többnyire jót, de az ár az eléggé meghökkentően kicsi....----------
Na ezt jól leírtam és csak utána olvastam vissza az előző oldalt, okuljatok hibámból.....:D

Nekem a melóm miatt kell a korlátlan net, de mint mondtam a Voda nálam nagyon bevált....

Lefedettségeket mindhárom szolgáltatónál néztél a lakhelyeden?

És, hogy ne legyen teljesen OFF a hozzászólás:
Az rlan ha épp jól működik hozza az előírt sebességet nagyjából, csak az a baj, hogy ez általában max 1megás vonalat jelent, és azok a pingek...................nomeg szar időjárás ne legyen,

Szerkesztette: Mosolygyár 2008. 10. 14. 12:31 -kor

#812 Felhasználó inaktív   gigi1979 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 14. 12:36

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 12:04

Nehéz!

Az RLAN-nál 9504 Ft-ért 115kbit igen drága.
Akkor inkább mobil és "bárhol" az országban, nem csak otthon tudok netezni.

#813 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 13:14

most van akció 512 K mini csomagra 2500Ft/hó
ebben 512K, ha töltessz levmi zenét filmet stb..., 1Mbha csak böngészel

#814 Felhasználó inaktív   Mosolygyár 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 14:27

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 13:14

Ez mit jelent?

Torrent/Ftp 512k html: 1 megabit?????

Ilyenről még nem is hallottam.....

#815 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 14:36

igen, kb ilyesmi

#816 Felhasználó inaktív   gigi1979 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 14. 18:03

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 13:14

Érdemes elolvasni mindent nem csak az árát, kevés adatforgalom (le- és feltöltés együtt számít!!) ezért is ajánlják csak levezeléshez és böngészéshez nem film és zene stb. letöltéshez, ha meghaladod számláznak rendesen, 2 évig csak ezt tudod használni ezzel a díjcsomaggal. Kezdeti plusz díjak: telepítési díjat mindenképp fizetsz (min. 10.000 Ft +ÁFA), szerződéskötési díj: 2 éves szerződés esetén: 7920 Ft

RLAN hírdetése:
„2008 október 1-től lehetőség van egy új, lényegesen olcsóbb díjcsomag igénylésére. A most bevezetett RLAN WDSL 512K MINI csomag csak havi 1990,- forint+ÁFA/hó áron biztosít internet elérést szolgáltatási területünkön belül.

A szolgáltatás 5 Gb le-, vagy feltöltés elérése után 200,-/Mb+ÁFA díjat számláz az előfizetők felé. A letöltési korlát eléréséről az ügyfelet email-ban értesítjük! A letöltési adatmennyiség honlapunkon a nap 24 órájában ellenőrizhető.

A csomaghoz az alapárban (szerződéskötési díj) 1 db PCI, vagy USB eszközt, 1 db antennát, 5 m koax kábelt és a szükséges csatlakozókat biztosítjuk. A kapcsolatot a szokásos telepítési díj ellenében szereljük fel. Az ettől bármely okból eltérő telepítés esetén 10 eft+ÁFA díjat számítunk fel.

A díjcsomagot kizárólag ÚJ előfizetőink igényelhetik. A csomagot SZM csomagként nem értékesítjük. Meglevő szerződéseinkről ezen díjcsomagra váltani nem lehet.

Az új, kedvező árú csomagot olyan egyéni ügyfelek számára ajánljuk, akik havi adatforgalma tervezhető, alacsony mértékű, elsősorban levelezésre és böngészésre használja.
A díjcsomagot kizárólag 2 éves szerződéskötéssel lehet megrendelni.”

#817 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 20:27

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 14:14

merre felé laksz? hátha tudok ajánlani valaki mást

#818 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 07:08

Idézet: dnyl - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 19:27

merre felé laksz? hátha tudok ajánlani valaki mást

Tárnokréti
Győr-Mosonmagyaróvár-Csorna háromszögben található

#819 Felhasználó inaktív   buktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 07:14

Idézet: gigi1979 - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 17:03

Érdemes elolvasni mindent nem csak az árát, kevés adatforgalom (le- és feltöltés együtt számít!!) ezért is ajánlják csak levezeléshez és böngészéshez nem film és zene stb. letöltéshez, ha meghaladod számláznak rendesen, 2 évig csak ezt tudod használni ezzel a díjcsomaggal. Kezdeti plusz díjak: telepítési díjat mindenképp fizetsz (min. 10.000 Ft +ÁFA), szerződéskötési díj: 2 éves szerződés esetén: 7920 Ft

RLAN hírdetése:
„2008 október 1-től lehetőség van egy új, lényegesen olcsóbb díjcsomag igénylésére. A most bevezetett RLAN WDSL 512K MINI csomag csak havi 1990,- forint+ÁFA/hó áron biztosít internet elérést szolgáltatási területünkön belül.

A szolgáltatás 5 Gb le-, vagy feltöltés elérése után 200,-/Mb+ÁFA díjat számláz az előfizetők felé. A letöltési korlát eléréséről az ügyfelet email-ban értesítjük! A letöltési adatmennyiség honlapunkon a nap 24 órájában ellenőrizhető.

A csomaghoz az alapárban (szerződéskötési díj) 1 db PCI, vagy USB eszközt, 1 db antennát, 5 m koax kábelt és a szükséges csatlakozókat biztosítjuk. A kapcsolatot a szokásos telepítési díj ellenében szereljük fel. Az ettől bármely okból eltérő telepítés esetén 10 eft+ÁFA díjat számítunk fel.

A díjcsomagot kizárólag ÚJ előfizetőink igényelhetik. A csomagot SZM csomagként nem értékesítjük. Meglevő szerződéseinkről ezen díjcsomagra váltani nem lehet.

Az új, kedvező árú csomagot olyan egyéni ügyfelek számára ajánljuk, akik havi adatforgalma tervezhető, alacsony mértékű, elsősorban levelezésre és böngészésre használja.
A díjcsomagot kizárólag 2 éves szerződéskötéssel lehet megrendelni.”

egyszeri fix költség: telepítés + 2 éves hűségnyilatkozat : 9600+9500HUF
5GB levelezéshez és böngészni, amit a feleségem otthon használ arra elég, na jó meg néha én is, de én otthon nem szívesen ülök gép elé, csak ha nagyon muszáj!

Viszont azt nem tudom, mennyire változó a sebesség, mert azért bízom abban, hogy egy állandó szinten, ha nem is a maxot de tudják produkálni, tartani! Ha fixen menne akár csak 512Kbit/sec-el az már azt mondom elfogadható

#820 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 08:24

Idézet: buktor - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 7:08

Tárnokréti
Győr-Mosonmagyaróvár-Csorna háromszögben található

Raktak átjátszót Tárnokrétire?Anno volt arra fele csak még nagyon kiestetek a területünktöl.
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.