Remélem áprilisig lesz valami változás, mert ha nem akkor marad a 15G-s chello.. ami szintén nem rossz egy modemhez képest
Minden csak nézőpont kérdése!
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 03. 08. 13:51
Elküldve: 2004. 03. 08. 13:53
idézet:
Ezt írta mATy:
![]()
Na még 1 építő jellegű reagálás![]()
Hát öreg, az ilyen gondolatmenettel elmehetsz a jó bdös pcsába. A felesleges nyálad meg kenegesd a szép és okos nagytudású fejedre.[/quote]
Figy, a srác nem komolyan gondolta amit írt (ezért volt az IRONY az elején meg a végén), teljesen megérti a problémád szvsz, úgyhogy kár beszólogatni mindenkinek.. attól még sajna nem lesz jobb..![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:06
idézet:
Ezt írta BuPe:
Figy, a srác nem komolyan gondolta amit írt (ezért volt az IRONY az elején meg a végén), teljesen megérti a problémád szvsz, úgyhogy kár beszólogatni mindenkinek.. attól még sajna nem lesz jobb..[/quote]
Az a baja ennek és a többi fórumnak is, hogy kb. a hozzászólások 40-50 %-a az érdemi. Akkor szoljon hozzá a témához az ember, ha építő jellegű. Én is telefoshatom az összes topikot mindenféle poénos beszólással, attol nem javul senki helyzete. Persze másrészröl meg mindenki azt ír amit akar, demokráciában élünk. Csak tudod, már uncsi, hogy folyton poénkodnak a dolgokkal. Meg mindenki belenyugszik a helyzetébe. Én valahogy nem szeretem a komoly dolgokat elpoénkodni (főleg ha pénzem van benne) és nem igazán nyugszom addig amíg meg nem oldom a problémákat. Ilyen vagyok. Nem vagyunk egyformák.
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:10
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:17
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:19
idézet:
Ezt írta mATy:
Az a baja ennek és a többi fórumnak is, hogy kb. a hozzászólások 40-50 %-a az érdemi. Akkor szoljon hozzá a témához az ember, ha építő jellegű. Én is telefoshatom az összes topikot mindenféle poénos beszólással, attol nem javul senki helyzete. Persze másrészröl meg mindenki azt ír amit akar, demokráciában élünk. Csak tudod, már uncsi, hogy folyton poénkodnak a dolgokkal. Meg mindenki belenyugszik a helyzetébe. Én valahogy nem szeretem a komoly dolgokat elpoénkodni (főleg ha pénzem van benne) és nem igazán nyugszom addig amíg meg nem oldom a problémákat. Ilyen vagyok. Nem vagyunk egyformák.[/quote]
Alapvetően gyűlölöm, mikor vki rohadt demagóg módon lekicsinyíti valaki más problémáját az olyan hozzászólásokkal, mint hogy "ez legyen a legkisebb problémád". Milyen joggal teszi ezt? Nincs joga ítélkezni afelett, hogy a másiknak mi a fontos. Ezért (is) vagyunk indivíduumok.
Ellenben Te meg egy kicsit visszafoghatnád magad. Neked sincs arra jogod, hogy mert vki egy kicsit poénosabban fogja fel a dolgot, és jelzi is, hogy vicceskedni fog, azt leugasd. Ha Te elvárod, hogy a hozzáállásodat elfogadják, legyél kicsit Te is toleránsabb, köszi!![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:25
idézet:
Ezt írta mATy:
![]()
Na még 1 építő jellegű reagálás![]()
Hát öreg, az ilyen gondolatmenettel elmehetsz a jó bdös pcsába. A felesleges nyálad meg kenegesd a szép és okos nagytudású fejedre.[/quote]
Azért kicsit vegyél vissza pls! (legalább stílusügyileg)
Nem egymásnak kéne esni sztem...
Egyben a vicces hozzászókat is megkérem, hogy +információ nélkül ne írjanak, ne szemeteljük tele a topicot!
Köszönöm!
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:27
idézet:
Ezt írta LiGhTSaBeR:
Alapvetően gyűlölöm, mikor vki rohadt demagóg módon lekicsinyíti valaki más problémáját az olyan hozzászólásokkal, mint hogy "ez legyen a legkisebb problémád". Milyen joggal teszi ezt? Nincs joga ítélkezni afelett, hogy a másiknak mi a fontos. Ezért (is) vagyunk indivíduumok.
Ellenben Te meg egy kicsit visszafoghatnád magad. Neked sincs arra jogod, hogy mert vki egy kicsit poénosabban fogja fel a dolgot, és jelzi is, hogy vicceskedni fog, azt leugasd. Ha Te elvárod, hogy a hozzáállásodat elfogadják, legyél kicsit Te is toleránsabb, köszi![/quote]
Tudomásom szerint én nem szoltam be senkinek. És nem én kezdtem a poénos hozzászólásokat. Valakinek volt 1 problémája, ami nekem is, ez a ping. Ehhez képest kicsit elcsúszott a beszélgetés. Kétlem, hogy az én hozzászólásaim miatt. Viszont ha nekem írnak valamit, nyiván reagálok a saját szájízem szerint. Ismétlem, ha valaki nem tud érdemben a témához szolni,akkor ne tegye. Lásd eredmény.
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:31
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:33
idézet:
Ezt írta Pierre.hu:
Sziasztok!
Ha mar ilyen sok zugloi van: Nekem Enternet ADSL em volt a Czobor u ban, patak előtt még...nalam nem volt gond a pingel meg a gamekkal sem...sajnos most nem tudok pinget mondani, mert koltozes miatt atviszem mashova zuglon belul.
Ki merre lakik Zugloban? Kov miatt kerdezem: Atvinnem a cuccot a patakon tulra, mindossze 3 utcanyira...viszont a Matav szerint 50-50, hogy ott menni fog, merthogy a patakon tul az mar messze van...( amde par hazzal odebb a matav adatbazis egy akkora IGEN t ir a telepitesre, hogy netovabb...
Van vkinek infoja errol? Esetleg olyat lehet csinalni, hogy aszongyak szar, mondjuk lassabb lenne a sebesseg, vagy neha szakadna es en ennek ellenere megprobalom bekottetni? mert meg az is jobb egy modemes kapcs nal
Varom a hozzaszolasokat!
Udv:
Pierre[/quote]
Esetleg meg tudnád kérdezni, hogy ahol eddig voltál milyen telefon hálózaton voltál? Esetleges támpont: nálunk 93-ban lett vezetékes telefon, és sztem ahol ez után a környéken, ott mindenütt optikai...
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:35
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:36
idézet:
Ezt írta BuPe:
Én füredi utcai vagyok, itt az üfsz szerint nincs, adatbázis szerint van
Szóval a netes adatbázis egey kalap sz@r..
Van egy ingyenesen hívható ADSL info szám, ami kerületenként más, én a 14. kerületit tudom, ez: 80/444118.
Na itt meg tudják mondani, hogy adott telefonszámra tudnak-e ADSL-t kötni. Az itteni hölgy hiteget már hónapok óta, hogy majd köv. hónapban tessék próbálkozin, hátha
Tavaly még nagyon rá voltam izgulva az ADSL-re váltásra, de manapság már nem nagyon érdekel.. kicsit összehúzom magam, akkor beleférek a 15 gigába..![]()
Főleg így nem mozgat a dolog, hogy mindenféle ping problémák vannak optikai körzetben.. nem túl sokat játszok online, de ha igen, akkor azért elvárom hogy élvezhető legyen..
Dióhéjban ennyi, ha valamit kifelejtettem kérdezz nyugodtan!
Szerk: helyesírási hibák
[ 2004. március 08.: BuPe szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ooo a telszam ismeros, viszonylag normalisan kezelik a dolgot, legalabbis eddig...a holgy szerint 6km es korzetben megy a DSL(nemtom menni igazsag van ebben), namost a zuglo kozpont a Rona 120-122 ben van.
Namost az utak.hu -n megnezve a 2 utca kozti tavolsagot, 2.65 km(es ugye ez nem legvonal)...1 utcara vagyok a pataktol...
telszamom meg nincs, mert direkt ezert kottettem be a vonalat, ha mar koltoztem akkor legalabb netem legyen
de ha jon az ipse a vonalat kotni, o ugysem tudja megmondanimert az kulon csapatra tartozik...
nem tudtok vkit, aki a kornyeken lakik, es van net nala?dsl...
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:40
idézet:
Ezt írta mATy:
Holnapra várom a Matávos emberkét (szombat volt eredetileg megbeszélve, csak hát ők is emberek). Beszámolok a fejleményekről. Állítólag átkötögetnek valamit a központban ilyesmit mondott a telefonos hölgyike, mikor hívott. Majd meglátjuk. Holnap estére többet tudok.[/quote]
jut eszembe! volt egy problemam: megpedig csomoszor megszakadt...huzavona,szolgaltato tel, matav tel, oda vissza, keresztbe mindenhogy...aztan egy szep napon felhivtak, hogy vmit atkotottek a kozpontban(vagy engem tettek masikra?? mert azelott a query zuglo kozpontot irt ki, aztan varosmajort??? ), es lon vilagossag minden priman mukodott azota...csak ne kellett volna koltozni
[ 2004. március 08.: Pierre.hu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:46
idézet:
Ezt írta mATy:
...Viszont ha nekem írnak valamit, nyiván reagálok a saját szájízem szerint... [/quote]
Erre nagyon jól használható eszköz a privát üzenet..
Szerk: nem tudok helyesen írni..
[ 2004. március 08.: BuPe szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:51
idézet:
Ezt írta BuPe:
Erre nagyon jól használható eszköz a privát üzenet..
Szerk: nem tudok helyesen írni..
[ 2004. március 08.: BuPe szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ugye
Akkor tessék is használni
[ 2004. március 08.: mATy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:51
idézet:
Ezt írta Pierre.hu:
nem tudtok vkit, aki a kornyeken lakik, es van net nala?dsl...[/quote]
Van egy imerősöm a patak és a körvasút sor között, a Mogyoródi folytatásán. Nála ugyanaz van, mint nálam. (70-ről indul a ping, mikor még ki sem ért a netre) Axelero 512.
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:53
idézet:
Ezt írta Pierre.hu:
jut eszembe! volt egy problemam: megpedig csomoszor megszakadt...huzavona,szolgaltato tel, matav tel, oda vissza, keresztbe mindenhogy...aztan egy szep napon felhivtak, hogy vmit atkotottek a kozpontban(vagy engem tettek masikra?? mert azelott a query zuglo kozpontot irt ki, aztan varosmajort??? ), es lon vilagossag minden priman mukodott azota...csak ne kellett volna koltozni
[ 2004. március 08.: Pierre.hu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ha ez megvalósítható, és van a környéken nem-optikai hálózat is, akkor tlaán megoldás lehet. (ha kivitelezhető)
Technikai részről azonban semmit nem tudok, ezt csak úgy remélem.
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:57
idézet:
Ezt írta MM:
Ha ez megvalósítható, és van a környéken nem-optikai hálózat is, akkor tlaán megoldás lehet. (ha kivitelezhető)
Technikai részről azonban semmit nem tudok, ezt csak úgy remélem.[/quote]
a 06-80 as matavos holgy szerint rezes halozat van zuglo nagy reszen...??
Elküldve: 2004. 03. 08. 15:02
idézet:
Ezt írta MM:
Van egy imerősöm a patak és a körvasút sor között, a Mogyoródi folytatásán. Nála ugyanaz van, mint nálam. (70-ről indul a ping, mikor még ki sem ért a netre) Axelero 512.[/quote]
en a korvasut-erzsebetkirne-rakospatak altal hatarolt reszen vagyok...akkor ahogy jol neztem az kb ugyanolyan tavra van a kozponttol??
Elküldve: 2004. 03. 08. 15:07
idézet:
Ezt írta Pierre.hu:
en a korvasut-erzsebetkirne-rakospatak altal hatarolt reszen vagyok...akkor ahogy jol neztem az kb ugyanolyan tavra van a kozponttol??[/quote]
Hát, akkor kb igen, de itt nem a távolság a lényeg, hanem a miniDSlam... (eddigi információk szerint)