idézet:
Ezt írta Avicularia:
nem tudom miért de nekem nagy sárga dömper hozzászólásainál mindig mcw,mistral és Infinite Reality kolléga jut eszembe ,ahogy védi a céges mundért![]()
bár hozzá kell tegyem sokkal kultúráltabb ,de akkor is![]()
téged ezért fizetnek ,hogy fórumokban oszd az észt?
[/quote]
Nem vagyok nagy hwsw olvasó, nem tom kikre gondolsz, de ismerem a chello gyengeségeit és ismerem a jövőbeni erősségeit. Nem védem, próbálom más szemszögből megvilágítni. Na jó, védemIngyen.
UPC chello: bővítések és korlátozások
Elküldve: 2004. 02. 03. 00:02
Elküldve: 2004. 02. 03. 00:48
Elküldve: 2004. 02. 03. 00:58
[ 2004. február 03.: zoli62 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 03. 01:07
idézet:
Ezt írta zoli62:
Amúgy én is váltottam, de nem a divatos közvélekedés miatt, hanem azért, mert ki akartam próbálni a "másik" oldalt. Az ügyintézés, ügyfélszolgálat korábban is korrekt volt. Mostanában meg beindulnak azok a fejlesztések, amikről múlt év elején beszélgettem többször az üfsz-el, és ez pozitív.Mintha közhangulat is javult volna kicsit. :)Amit javasolnék, az a webportál bővitése, javítása.Esetleg kliens oldali sebességmérés, illetve talán több csomag bevezetése,(home1, home2, home3, üzleti) esetleg egy korlátlan is.[/quote]
Jó ezt hallani, az index fórum hangulatáról nekem is ez jön le. Fura volt pl látni, amikor az adsl marketinggel szemben kiálltak a chellisták az igazukért(Avicularia őrjöng...
)
A webportálon most kint van a mydoom, a keretet meg nem igazán lehet módosítani, mert vannak bizonyos nemzetközi termékjellemzők. Így meg mindenkinek mostohagyerekDe ami nagyon fontos, mindig kikerül.
Kliens oldali sebességmérés alatt nem tudom, mire gondolsz, csomagok létrehozása, turbózása folyamatban. A többit holnap, mert álmonhalok. Béke.
Ja és thx az építő jellegű kritikát.
Elküldve: 2004. 02. 03. 10:10
idézet:
Ezt írta Nagy Sarga Domper:
Csepelen az egyik fejállomást megfekteti, hogy valaki rákötött valami szart a koaxra, amiből olyan zaj árad, hogy ellehetetliníti a netkapcsolatot. A technikusok keresik a zajforrást, és remélem, hogy jól megverikCsepelen egyébként nem olyan rég volt egy hasonló jellegű probléma...[/quote]
Hello Domper!
Hogyhogy rakotott??? Emiatt a fel kerulet sziv?
Elküldve: 2004. 02. 03. 10:39
Fordult elő már valakinek, hogy a régi routere nem ment az új modemjével?
Kicsit ideg lennék, ha a múlt héten berakott SMC ABR7004 b***na működni az új csoda-modemmel, mivel szerintem lassan felénk is esedékes lenne a modemcsere! :confused:
THX!
[ 2004. február 03.: Atomcsirke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 03. 12:31
idézet:
Jó ezt hallani, az index fórum hangulatáról nekem is ez jön le. Fura volt pl látni, amikor az adsl marketinggel szemben kiálltak a chellisták az igazukért(Avicularia őrjöng...
)
A webportálon most kint van a mydoom, a keretet meg nem igazán lehet módosítani, mert vannak bizonyos nemzetközi termékjellemzők. Így meg mindenkinek mostohagyerekDe ami nagyon fontos, mindig kikerül.
Kliens oldali sebességmérés alatt nem tudom, mire gondolsz, csomagok létrehozása, turbózása folyamatban. A többit holnap, mert álmonhalok. Béke.
Ja és thx az építő jellegű kritikát.[/quote]
Kliens oldalon, tehát a bejövő , kimenő oldalon, nem néztem ezket az új modemeket, tudnak forgalmat számlálni, vagy estleg külön eszközzel, persze ez már költségesebb letelepiteni.A a forgalom figyelése miatt gondoltam erre, meg a mérése, és ezután lehetne különböző csomagokra előfizetni. Persze gondolom akkor fejállomásoknál is kellene kompatibilis eszköz.
Elküldve: 2004. 02. 03. 13:35
Vagy itt nem lesz???
Elküldve: 2004. 02. 03. 17:11
Chello light: 416/64, 1G
Chello: 512/128, 15G (változatlan marad)
Chello classic: 768/256, 15G
Chello plus: 1024/512, 20G
DOCSIS területeken a jelenlegi sima chellosok chello classic-ot fognak kapni, ha kell, ha nem. Árak, webspace paraméterek, e-mail paraméterek változatlanok maradnak. Akiknél még TreaPro modem van, azoknál a DOCSIS cserénél automatikusan át fog állni chello classic-ra.
Kinek-kinek ízlése szerint lehet örömködni vagy indulhat a flame.
Elküldve: 2004. 02. 03. 17:12
idézet:
Ezt írta joe39:
csak NSD tett is le az asztalra valamit, utánanézett dolgoknak, és segített, ha módjában állt.
az m*** nevűekről ez nemigen volt elmondható.[/quote]
Ezzel én is egyetértek! Nem tudom, hogy mi történt, de ma, mire hazaértem du4.00-re A bb-teszt 64,58 KB/s-t mutatott!
(Tényleg jó ez a modem, és olyan szépek a ledek is rajta, a sztendbáj kapcsoló meg egyenesen csodálatos a tetején....)De első sorban köszönet NSD-nek!!
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 03. 17:19
Elküldve: 2004. 02. 03. 18:07
idézet:
Tavasztól lesz chello light, chello, chello classic, chello plus.
DOCSIS területeken a jelenlegi sima chellosok chello classic-ot fognak kapni, ha kell, ha nem. Árak, webspace paraméterek, e-mail paraméterek változatlanok maradnak. Akiknél még TreaPro modem van, azoknál a DOCSIS cserénél automatikusan át fog állni chello classic-ra.
Kinek-kinek ízlése szerint lehet örömködni vagy indulhat a flame.[/quote]
Lássuk jól értem-e. Ha én már új modemes vagyok, akkor DOCSIS területen vagyok? Ebben az esetben ugyanezért a pénzért jön a nagyobb sávszélesség? Vagy többet kell fizetnem automatikusan? Tehát akkor ez most hogy?![]()
- Mert Debiant használok!
Elküldve: 2004. 02. 03. 18:20
idézet:
Tavasztól lesz chello light, chello, chello classic, chello plus.
Chello light: 416/64, 1G
Chello: 512/128, 15G (változatlan marad)
Chello classic: 768/256, 15G
Chello plus: 1024/512, 20G
Kinek-kinek ízlése szerint lehet örömködni vagy indulhat a flame.[/quote]
Az első két csomag még ok, de a harmadik csomag min. 20GB, de inkább 30GB-al lenne jó (a mostani áron), az utolsó pedig korlátlan kéne legyen a mostani akciós chelloplus árán.
Így most csak az történik, hogy akár két nap alatt is elérhető lesz a korlát![]()
Elküldve: 2004. 02. 03. 18:26
idézet:
Igen, igen, nem.[/quote]
Fincsi![]()
- Mert Debiant használok!
Elküldve: 2004. 02. 03. 18:30
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Az első két csomag még ok, de a harmadik csomag min. 20GB, de inkább 30GB-al lenne jó (a mostani áron), az utolsó pedig korlátlan kéne legyen a mostani akciós chelloplus árán.
Így most csak az történik, hogy akár két nap alatt is elérhető lesz a korlát[/quote]
Ugyanazért a pénzért pluszszolgáltatást kaptál. Ha azt nézzük, bővültek a lehetőségeid, innentől kezdve méginkább a saját önmegtartóztatásodon és a netezési szokásaidon múlik minden. Az jobb lenne, ha 48 kbit (6k/sec) lenne a sima chello? Végülis pont kitartana egész hónapra a 15G. Így Te döntöd el, mire és mennyi idő alatt használod fel.

Súgó
A téma zárva.