HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (413 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 01. 18:18

Jelenleg 11.55 KB/sec sebességgel tudtál letölteni a szerverünkr?l.

pedig chellom van, delelott meg rendesen ment, delutan meg mar ilyen...pedig minden ugyanugy van, semmi nem lett meg odebb teve sem. -miskolc-

#62 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:30

idézet:
Ezt írta nr4tw:
Nálam csak félig, tegnap délután óta, bár szép lassan azért emelkedik a sebeség.[/quote]

Olyan nincs, a modem vagy normál, vagy korlátozott konfigot kap meg és aszerint működik.

#63 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:42

klespo: Tatabányán laksz?

#64 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:47

idézet:
Ezt írta H A M M E R:
Jelenleg 11.55 KB/sec sebességgel tudtál letölteni a szerverünkr?l.

pedig chellom van, delelott meg rendesen ment, delutan meg mar ilyen...pedig minden ugyanugy van, semmi nem lett meg odebb teve sem. -miskolc-
[/quote]

DOCSIS vagy TeraPro modemed van?

#65 Felhasználó inaktív   nr4tw 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 20:47

idézet:
Ezt írta Nagy Sarga Domper:
Olyan nincs, a modem vagy normál, vagy korlátozott konfigot kap meg és aszerint működik.[/quote]

Átlagban 30 kBps körül volt, lehet, hogy csak én észleltem (tévesen) a sebesség emelkedését. A gáz az, hogy ezt az átlagos harmincat most sem haladja meg, ezek szerint a normál konfig sem az igazi most. Ezer év, mire lejön a Fedora. :(
Department of Redundancy Department

#66 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 21:13

idézet:
Ezt írta nr4tw:
Átlagban 30 kBps körül volt, lehet, hogy csak én észleltem (tévesen) a sebesség emelkedését. A gáz az, hogy ezt az átlagos harmincat most sem haladja meg, ezek szerint a normál konfig sem az igazi most. Ezer év, mire lejön a Fedora. :([/quote]

Ha docsis modemed van, akkor valami gáz van nálad. Ha terapro, akkor várd meg, míg docsis lesz. A terapro-val nagyságrendekkel jobban érződik a korlát feloldása (gyk. a fejállomások terhelésén).

#67 Felhasználó inaktív   nr4tw 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 22:07

idézet:
Ha docsis modemed van, akkor valami gáz van nálad. Ha terapro, akkor várd meg, míg docsis lesz. A terapro-val nagyságrendekkel jobban érződik a korlát feloldása (gyk. a fejállomások terhelésén).[/quote]

Akkor jobb híján várok ... :s
Department of Redundancy Department

#68 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 23:08

idézet:

DOCSIS vagy TeraPro modemed van?
[/quote]

terayon - az kekes szinu, 4ledes.
barmi is az oka hogy ilyen lassu a netem, ez nem allapot, hasznalhatatlan, 21napot vartam arra hogy ismet hasznalhassam a netem, de most se nagyon haladja meg a 64kbps et, amikor lemertem az "gyors" sebesseg igen csak veletlen lehetett.
amig ez a modem van ezek szerint nem is tudok majd netezni? hogy van ez? mar csak az uj modemesek tudnak netezni? en meg hiaba fizetem a havi 12k t?

#69 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 01:26

Kép
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#70 Felhasználó inaktív   Pooh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 01:27

Sziasztok!

Van aki csepeli es Chello-ja van? Nekem hol van netem, hol nincs, teljesen kiszamithatatlan, 1-10 KB/sec a sebesseg intervallum. Kedden jon egy technikus, allitolag valami "zajok" vannak. Csak nehogy kopogo szellem is legyen!
A szerzodesben 72 ora szerepel, szoval ezt a harom napot nem vonjak le a szamlabol, miert is vonnak, ha a munkamhoz kell, menjek net cafe-ba! :mad:

#71 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 05:30

idézet:
Ezt írta Pooh:
Sziasztok!

Van aki csepeli es Chello-ja van? Nekem hol van netem, hol nincs, teljesen kiszamithatatlan, 1-10 KB/sec a sebesseg intervallum. Kedden jon egy technikus, allitolag valami "zajok" vannak. Csak nehogy kopogo szellem is legyen!
A szerzodesben 72 ora szerepel, szoval ezt a harom napot nem vonjak le a szamlabol, miert is vonnak, ha a munkamhoz kell, menjek net cafe-ba! :mad:
[/quote]

... nah, talan ennyit arrol, hogy humekkora telib*szott nagy fejlesztesek vannak az UPC-nel, csakis azert, hogy csupa jot tegyenek az oket fenntarto usereknek ...

Reszvetem Pooh, remelem segitenek rajtad, es kepesek lesznek legalabb a sajat maguk altal megigert dolgokat teljesiteni :(
Udv: Nezelodo

#72 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 14:24

idézet:
Ezt írta Pooh:
Sziasztok!

[/quote]

Csepelen az egyik fejállomást megfekteti, hogy valaki rákötött valami szart a koaxra, amiből olyan zaj árad, hogy ellehetetliníti a netkapcsolatot. A technikusok keresik a zajforrást, és remélem, hogy jól megverik :mad: Csepelen egyébként nem olyan rég volt egy hasonló jellegű probléma...

#73 Felhasználó inaktív   klespo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 15:53

idézet:
klespo: Tatabányán laksz?[/quote]

Igen! Már vártam felbukkanásodat a fórumon, hátha tudsz erre valamit... Legalább magyarázatot...
" Egyszer még örülni fogsz nekem, de addíg... "

#74 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 16:04

idézet:
Ezt írta klespo:

Igen! Már vártam felbukkanásodat a fórumon, hátha tudsz erre valamit... Legalább magyarázatot...
[/quote]

A fejállomáson minden ok, vmi jellemző adatot mondjál már magadról és ránézek... modem mac, hálókártya mac, ügyfélszám, valami, amivel más nem ér semmit. Egyébként Motorolák még csak felétek vannak, idővel lesznek máshol is. Van rajta jó sok led meg suspend gomb :)

#75 Felhasználó inaktív   klespo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 16:09

[QUOTE]Ja és klespo még kérdezni szertne :p :
[QB] Ahogy látom, most a modemnek a mac-je van rögzítve. Akkor most regisztrációs hókuszpók nélkül is cserélhetek mögötte gépet?

#76 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 16:11

idézet:
Ezt írta klespo:

Idézet

Ja és klespo még kérdezni szertne  :p :
[QB] Ahogy látom, most a modemnek a mac-je van rögzítve. Akkor most regisztrációs hókuszpók nélkül is cserélhetek mögötte gépet?

Nem, a gépnek is és a modemnek is MAC címe van, mindkettő rögzítve. Tehát a Te szempontodból semmi sem változott, csak most a modemszámot nem ESN-nek hanem MAC-nek hívják.

#77 Felhasználó inaktív   klespo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 16:22

idézet:

A fejállomáson minden ok, vmi jellemző adatot mondjál már magadról és ránézek... modem mac, hálókártya mac, ügyfélszám, valami, amivel más nem ér semmit. Egyébként Motorolák még csak felétek vannak, idővel lesznek máshol is. Van rajta jó sok led meg suspend gomb :)
[/quote]

Ü: 518452
Modem: 00-0e-5c-41-90-f4
Háló: 00-50-FC-CD-57-08

Led az van, de minek.. A Terrán legalább láttam hogy mi van,jön az adat, megy az adat. Itt meg ha jön, ha nem, 4 led folyamatosan(luxus), a PC activity meg villog folyamatosan és előrébb már utaltam rá, hogy folyamatos adat beáramlást mutat a pc hállózati ikon. Igaz nem túl jelentőset, de miért, ha egyszer nem is lógok a neten?

#78 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 17:47

Sziasztok.

Mostmár valaki világositson meg lsz. Immár másodszor vagyok lekorlátozva chellon. Vagyis elvileg, mert Elöször az első adandó hétfőn feloldották. Gondoltam mellényomtak. Most megint megtörtént. Ez hogy van?! Persze jo dolog csak nem értem!!
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#79 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:00

idézet:
Ezt írta Wyco:
Sziasztok.

Mostmár valaki világositson meg lsz. Immár másodszor vagyok lekorlátozva chellon. Vagyis elvileg, mert Elöször az első adandó hétfőn feloldották. Gondoltam mellényomtak. Most megint megtörtént. Ez hogy van?! Persze jo dolog csak nem értem!!
[/quote]

Hali

Hááá... nem kéne annyi Pandora videot tőtikézni, hogy két nap alatt elérd a 15Gigát!
Ráadásul ez még Chello plusszal is csuda lenne. :D

-------------
Hali UFO

ui: pénteken hozzák a szép új modememet. :)

#80 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:02

idézet:
Ezt írta ufonauta:

Hali

Hááá... nem kéne annyi Pandora videot tőtikézni, hogy két nap alatt elérd a 15Gigát!
Ráadásul ez még Chello plusszal is csuda lenne. :D

-------------
Hali UFO

ui: pénteken hozzák a szép új modememet. :)
[/quote]

Chello Pluszom van, de volt már 35GB is :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (413 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.