idézet:
Ezt írta ufonauta:
-------------
Hali UFO
ui: pénteken hozzák a szép új modememet.[/quote]
Sok szerencsét hozzá!! Én azóta a letöltést pont Pandora videókon látott tevékenységeivel tudnám összehasonlítani...
:o
:o
![]()
![]()
![]()
UPC chello: bővítések és korlátozások
Elküldve: 2004. 02. 02. 18:29
Elküldve: 2004. 02. 02. 19:59
idézet:
Ezt írta Nagy Sarga Domper:
Keresni fognak a helyiek.[/quote]
Köszi szépen a segítséget! De mégis távlatokban mi lehet a gond?
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:17
idézet:
Jelerősségekkel van némi bibi, azt helyben tudják orvosolni.[/quote]
Hmmm.. Most, ahogy mondod, a srác aki az installációt csinálta is megjegyezte, hogy így elsőre elég nehezen talál a modem a hálózatra... Mégegyszer köszi.
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:19
Thnx
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:54
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 02. 02. 21:06
Na itt a XIII-ban se fenékig tejfel. Max 40-50k. Eddig mindig megvolt a 60 körüli. Hozhatnák már az új modemet. Ez kriminális amit az UPC csinál net néven.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.
Elküldve: 2004. 02. 02. 21:28
A sebesseg jo, de az eddig is jo volt...
idézet:
Ezt írta jazzman:
Itt a 13. kerületben cserélték nekünk a modemet. Azóta folyton villog a data led. A Chello-t kérdeztük, azt mondták ezt normális. Nektek is ilyen?[/quote]
Nalam is ilyen, csak akkor hagyja abba, ha kikapcsolom a gepet. :confused: Szoval azt meg tudom rola allapitani, hogy ki van-e kapcsolva a gepem, wowww! :o![]()
Amugy jellemzo, hogy a hetvegen csereltek, es ma jott level arrol, hogy miert es mit is akarnak csinalni. Bravo! :o
Elküldve: 2004. 02. 02. 21:30
idézet:
Ezt írta mozesapo:
Na itt a XIII-ban se fenékig tejfel. Max 40-50k. Eddig mindig megvolt a 60 körüli. Hozhatnák már az új modemet. Ez kriminális amit az UPC csinál net néven.![]()
[/quote]
Felesleges a hangulatkeltés, elindult a "kriminális állapotok" felszámolása, Te is tudod. Kicserélik a modemed, oszt' jó lesz. Hétvégére Nálad is.
Elküldve: 2004. 02. 02. 21:46
Elküldve: 2004. 02. 02. 21:50
idézet:
Ezt írta Wyco:
Nem, mindég hétfőn oldottak fel. De a korlátozás nem egy honapra szol? [30 nap ugyértem][/quote]
Nem, folyó hó 1-től 31-ig szól a 15G (plus: 20G). Elsején hajnalban meg korlátfeloldás. Ha Te mindkét esetben 30-án érted el, akkor az mák![]()
Elküldve: 2004. 02. 02. 22:20
idézet:
Felesleges a hangulatkeltés, elindult a "kriminális állapotok" felszámolása, Te is tudod. Kicserélik a modemed, oszt' jó lesz. Hétvégére Nálad is.[/quote]
Ugyan mar, ha elofizet es a penzebol kapja az UPC minden alkalmazottja is a fizeteset, jamegmert kotelesek vagytok szerzodes szerint szolgaltatni, ugyan had panaszkodjon mar egy kicsit ontopic jelleggel
U.i.: Te nem Buci vagy veletlenul ?![]()
Elküldve: 2004. 02. 02. 23:03
idézet:
Nem, folyó hó 1-től 31-ig szól a 15G (plus: 20G). Elsején hajnalban meg korlátfeloldás. Ha Te mindkét esetben 30-án érted el, akkor az mák[/quote]
Oh, azt jo tudni. Akkor végülis szabad a töltögetés, csak ho végére időzitsem...kösziii.
Elküldve: 2004. 02. 02. 23:03
bár hozzá kell tegyem sokkal kultúráltabb ,de akkor is
téged ezért fizetnek ,hogy fórumokban oszd az észt?
[ 2004. február 02.: Avicularia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 02. 23:08
idézet:
Ezt írta Avicularia:
nem tudom miért de nekem nagy sárga dömper hozzászólásainál mindig mcw,mistral és Infinite Reality kolléga jut eszembe ,ahogy védi a céges mundért![]()
bár hozzá kell tegyem sokkal kultúráltabb ,de akkor is![]()
téged ezért fizetnek ,hogy fórumokban oszd az észt?
[ 2004. február 02.: Avicularia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
először nekem is...
csak NSD tett is le az asztalra valamit, utánanézett dolgoknak, és segített, ha módjában állt.
az m*** nevűekről ez nemigen volt elmondható.
Elküldve: 2004. 02. 02. 23:27
idézet:
Ezt írta joe39:
először nekem is...
csak NSD tett is le az asztalra valamit, utánanézett dolgoknak, és segített, ha módjában állt.
az m*** nevűekről ez nemigen volt elmondható.[/quote]
ezért irtam hogy sokkal kulturáltabb![]()
de akkor is sok hasonlóságot érzek,ez van![]()

Súgó
A téma zárva.