HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (413 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások Értékeld a témát: -----

#8181 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 18:45

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:41

A szüneteltetés immár - azóta - nem számít megszegésnek. Gondoltam érdekel :)

Pedig én mondtam is a hölgynek, hogy csak szüneteltetni akarom, nem felmondani...

Köszönöm a segítséget, ezek szerint a szüneteltetés a hűségnyilatkozat idején is működik!
Tyraan - Artum Inferniti

#8182 Felhasználó inaktív   Lori_vfts 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 18:47

Tudomásom szerint a szüneteltetés nem lehetséges a hűségnyilatkozat idején.

#8183 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 18:52

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:29

NSD!
Megnyugtattál.
Mondtad, hogy valami fekete csoda jön Miskolcra.
Mikor láthatjuk vendégül a fiúkat, esetleg miben tudunk segíteni?

Egyelőre asszem semmiben. Egyébként tényleg zavaró jel volt bizonyos frekvencián, még múlt hét végén át lettek téve a modemek más frekire, ahol tiszta minden. Most ez van, jelenleg Miskolc jónak mondható és a hibák nem központiként vannak kezelve.

#8184 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 11. 18:58

Idézet

chello, 2005.01.10 

chello hírlevél 

Ingyenes spam-szűrő szolgáltatás előfizetőinknek

Levelezzen biztonságosan!

Tisztelt Előfizetőnk!

Hamarosan INGYENES spam-szűrő szolgáltatással is bővítjük az Ön szolgáltatási csomagját. Ez a szolgáltatás felderíti, azonosítja és kiszűri a kéretlen e-maileket, és elkülöníti azokat az Ön hasznos üzeneteitől, ezáltal szolgálva a biztonságos és hatékony levelezést.
A szolgáltatás 2005. január 17-től része lesz minden chello előfizetői csomagnak.

A spam-szűrő szolgáltatás is része annak a kiterjedt programnak, melynek célja a vírusos levelek és levélszemetek megfékezése. E program keretében indítottuk el 2004. szeptember 15-én az ingyenes vírusszűrő szolgáltatást is. A vírusszűrő az üzembe helyezése óta több mint 1 600 000 levelet tisztított meg Magyarországon. Biztosra vehető, hogy a spam-szűrő is hasonlóan sikeres szolgáltatás lesz.

Mi a spam?
Napjaink email postafiókjainak pestise, a kéretlen reklámlevél, levélszemét, más néven spam, amely gyakorta elárasztja a levelesládákat. Ezeket a leveleket általában nagy számban küldik szét kereskedelmi cégek.

Hogyan működik a chello spam-szűrő szolgáltatás?
A rendszer automatikusan megvizsgálja az email fiókba érkező összes levelet. A spam-nek minősülő leveleket a szokásos "Beérkezett üzenetek" mappa helyett egy "SPAM" nevű mappába helyezi át. Így Önnek lehetősége van arra, hogy elkülönítve kezelje a kéretlen leveleket és szükség szerint egyszerűen törölje azokat.

Önnek nem kell tennie semmit a szolgáltatás telepítése érdekében, viszont az igényeinek megfelelően lehetősége van szabályozni a szűrő működését. Akár ki is kapcsolhatja a szolgáltatást, így minden levélszemét a szokásos módon továbbítódik a postaládájába.
A szolgáltatás csak a spam-küldők leveleit szűri ki, más leveleket érintetlenül továbbít.
A spam-szűrő semmilyen módon nem befolyásolja az internetkapcsolatot vagy más biztonsági rendszert, amely az Ön gépén működik.

A spam-szűrő nagyon fontos lépés a kéretlen levelek távoltartásában. Jelentősen csökkenti a levelek kezelésének idejét és a "Beérkezett üzenetek" mappa rendben tartását. Ha Önnek nincs szüksége erre a szolgáltatásra, egyszerűen kikapcsolhatja. A szolgáltatás használatáról bővebb információval szolgálunk 2005.  január 17-én a szolgáltatás elindításának napján.

Reméljük, hogy új ingyenes szolgáltatásunkkal hasznos segítséget tudunk nyújtani a biztonságos és zökkenőmentes elektronikus levelezéshez.

Üdvözlettel,
UPC Magyarország Kft.
--------------------------------------------------------------------------------

Free anti-spam service for our customers

Use your secure chello mailbox!

Dear chello subscriber,

Soon we will provide you with FREE anti-spam protection to your chello subscription. This service will scan and filter your emails, identify all potential spam and separate it from your genuine messages, ensuring that your email communications remain fun, uncluttered and efficient.
From January 17, 2005 this valuable service will be provided as standard with your chello subscription.
The free anti-spam service is part of our extensive program to stop viruses and spam being sent to your mailbox. Also part of this program is the free anti-virus service launched on September 15, 2004. The anti-virus program has been very successful and filtered more than 1 600 000 viruses since the launch in Hungary. We are confident the anti-spam service will be as valuable.

What is spam?
The plague of today's email Inbox, spam refers to unwanted or unordered junk emails that occupy and clutter your mailbox. These emails are generally advertising products, which are sent wide-scale to a mailing list or newsgroup.

How does the chello anti-spam service work?

Every email you receive will be automatically scanned and filtered. If potential spam is identified, it will be placed in a separate SPAM folder and not in your regular email Inbox. You then have the option to view your spam messages separated from your regular mail, or simply delete them all.
You do not have to install or configure anything, but you can customize the filtering options to suit your personal needs. It is also possible to turn this service off; you will then get all spam emails delivered to your Inbox.
The service will only affect the emails from spammers, not your friends.
The chello anti-spam service does not interfere with your Internet connection and does not conflict with other security solutions you might have installed on your PC.
Spam filtering is a vital measure to help ensure your Inbox stays free of unsolicited emails. It reduces the time spent dealing with annoying mail and eliminates Inbox clutter. However, if you do not wish to receive this service, you can simply turn it off. On January 17, 2005 we will provide you more information on how to adapt the settings to suit your needs.

Kind regards,
UPC Magyarország Kft.

Ezt a levelet a UPC Magyarország Kft. küldte tájékoztató jelleggel. A szolgáltató az adatait bizalmasan kezeli. A hírlevél tartalmáért a szolgáltató felelős.

Amennyiben a jövőben nem kíván hírlevelet kapni, kérjük
kattintson ide a leiratkozáshoz...

© 2005 UPC Magyarország Kft. Minden jog fenntartva.
Jogi közlemény

A chellós címre érkezett:

Idézet

ANGOL INFO [hozzajarulas@swissinfo.org] K 2005.01.11. 17:11
Tisztelt Hölgyem / Uram!

Érdekli Önt, családját, cégét, vagy egy kollégáját A N G O L T A N U L Á S?
K Ü L D J E  V I S S Z A  E Z T  A  L E V E L E T! Tájékoztatót kap hamarosan.

Gyorsan szemetelünk, mielőtt a szűrő működik?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#8185 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:00

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:45

Pedig én mondtam is a hölgynek, hogy csak szüneteltetni akarom, nem felmondani...

Köszönöm a segítséget, ezek szerint a szüneteltetés a hűségnyilatkozat idején is működik!

Ez - hangsúlyozom - január 1-től érvényes ÁSzF-ben van benne, decemberben még nem ezt kommunikálták, illetve pár nap, míg az ügyfélszolgálatosok is átállnak az új feltételekre. Tudod, ők is emberek, megszokják a régi feltételeket, amik évek óta úgy vannak, aztán most egyik napról a másikra át kell állni... De elvileg január 1 után már ilyen tájékoztatást kellene, hogy kapjál.

#8186 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:04

Idézet: Lori_vfts - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:47

Tudomásom szerint a szüneteltetés nem lehetséges a hűségnyilatkozat idején.

Január 1 óta de.

#8187 Felhasználó inaktív   Lori_vfts 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:09

NSD!

Téged vágtak ki az előbb a KOLI-ról tiltott kliens miatt? Milyen kliens használsz?

Üdv: Lori

#8188 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:18

Idézet: Lori_vfts - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 19:09

Téged vágtak ki az előbb a KOLI-ról tiltott kliens miatt? Milyen kliens használsz?

Off:

Aha, most hogy mondod, ránéztes és engem. StronDC-t használok, de ezek szerint nem tökéletes benne a kliensemuláció. Nem tom, miért kell azt a xar CZDC-t meg BCDC-t erőltetni...

Na mindegy, elvagyok a koli hub nélkül is.

On.

#8189 Felhasználó inaktív   Lori_vfts 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:28

Hali!

Miskolciakhoz körkérdés: hogy megy a net? Pingek milyenek? DC jó már?

Én is miskolci vagyok (perecesi), nálam az emelés után rövid ideig volt gond. Azóta megy ezerrel, na jó csak 187 körül, a DC is. Pingek külföldre kicsit magasak. Igy 40GB körül töltöttem korlátozás nélkül. Kopp-kopp....

Remélem már nálatok is pozitivan változott a helyzet.

#8190 Felhasználó inaktív   Straum 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:36

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:18

Off:

Aha, most hogy mondod, ránéztes és engem. StronDC-t használok, de ezek szerint nem tökéletes benne a kliensemuláció. Nem tom, miért kell azt a xar CZDC-t meg BCDC-t erőltetni...

Na mindegy, elvagyok a koli hub nélkül is.

On.

Engem is kinyomtak RC9 es strong miatt......
Nemtom miért fosik mindenki a többszálas kliensektől, ami pedig HASHEL is.

#8191 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:40

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:52

Egyelőre asszem semmiben. Egyébként tényleg zavaró jel volt bizonyos frekvencián, még múlt hét végén át lettek téve a modemek más frekire, ahol tiszta minden. Most ez van, jelenleg Miskolc jónak mondható és a hibák nem központiként vannak kezelve.

Semmi változás. Ugyanúgy jelen van a packet loss (este 20% felett volt)és a sebesség ingadozás.

Szerkesztette: localnet 2005. 01. 11. 19:41 -kor

#8192 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 20:17

Idézet: Lori_vfts - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 19:28

Hali!

Miskolciakhoz körkérdés: hogy megy a net? Pingek milyenek? DC jó már?

Én is miskolci vagyok (perecesi), nálam az emelés után rövid ideig volt gond. Azóta megy ezerrel, na jó csak 187 körül, a DC is. Pingek külföldre kicsit magasak. Igy 40GB körül töltöttem korlátozás nélkül. Kopp-kopp....

Remélem már nálatok is pozitivan változott a helyzet.

Mostmár itt is rendben.
Csak egy gond van:
:offtopic: "Vár minket a belvárosi söröző" :offtopic:

#8193 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 20:46

MATÁV:

Kép

Érdekes dolgok lehettek :) Nálunk is látszik a kiesés itt meg itt.

De a BIX total se rossz!

;)

#8194 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:10

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 21:46

MATÁV:

Kép

Érdekes dolgok lehettek :) Nálunk is látszik a kiesés itt meg itt.

De a BIX total se rossz!

;)

Érdekes lépés volt, talán azért léptek ilyen elhamarkodottan a harmadik GE felé mert nagyon csutkán jár már a 2GE a nap felében. Én 10GE-t vártam volna most hogy a BIX szabályzatba is bekerült a lehetősége meg hogy te is jelezted korábban ti erre felé tendáltok. Ahogy néztem az átterhelés alatt mindent külföldön át küldtek ezért születtek európát megjáró tracek, egekbe szökött pingekkel.

Egyébként mennyire alkalmas szerinte a 10GE-re a jelenlegi BIX infrastruktúra? Gondolom a régi supervigyor 1A-t még nem erre tervezték, azért írtam korábban hogy ilyen jellegű fejlesztéshez talán más fronton is bővíteni kellene az elégé elhanyagolt BIX infrastruktúrát.

#8195 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:15

Lehet, hogy mindenki csak szépíti azt a valamit?
A nagy pénzeket gyorsan, rendszeresen beszedni, aztán majd lesz valami?
Ez ma a magyar versenyszféra?, ez ma  a konkurencia?,  ez ma a nagy átverés?

#8196 Felhasználó inaktív   NorJoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:30

Egy érdekes jelenséget tapasztalok rendszeresen. Ahogy fellépek valamelyik DC HUB-ra, maximum 30 másodperc múlva szinte teljesen meghal a kapcsolatom. Ilyenkor max 40KB/sec a letöltésem, ha párhuzamosan webről töltök vmit, akkor is ennyi. A processzor terheltségem alacsony, tehát csak a kapcsolattal lehet gond. Ahogy kikapcsolom a DC-t, ismét kb 30 másodperc után hopp, felugrik 360KB/sec-re a töltés!  :eek:
Ez mi, ha nem a fájlcserélés elleni harc? Képtelenség bármit is letölteni DC-ről!

December eleje küzdök a UPC-s ügyfélszolgálattal, volt olyan, hogy 1-2 KByte/sec volt egész nap, év elején jöttek rá, hogy túlterhelt a fejállomás, 15.-én lesz fejlesztés. Helyileg Tatabánya, szóval már rég befejezték az emelést, elvileg.

Szóval akkor most van szűrés, vagy nincs szűrés, NSD? Vagy ha elkezdek DC-t használni, akkor megbélyegződöm, és alacsony prioritású leszek????

#8197 Felhasználó inaktív   Lori_vfts 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:40

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 19:17

Mostmár itt is rendben.
Csak egy gond van:
:offtopic: "Vár minket a belvárosi söröző" :offtopic:

Üdv!

:offtopic: Hát elférne egy újévköszöntősöröző. Szerintem...  :offtopic:

#8198 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:40

Idézet: NorJoe - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 22:30

Egy érdekes jelenséget tapasztalok rendszeresen. Ahogy fellépek valamelyik DC HUB-ra, maximum 30 másodperc múlva szinte teljesen meghal a kapcsolatom. Ilyenkor max 40KB/sec a letöltésem, ha párhuzamosan webről töltök vmit, akkor is ennyi. A processzor terheltségem alacsony, tehát csak a kapcsolattal lehet gond. Ahogy kikapcsolom a DC-t, ismét kb 30 másodperc után hopp, felugrik 360KB/sec-re a töltés!  :eek:
Ez mi, ha nem a fájlcserélés elleni harc? Képtelenség bármit is letölteni DC-ről!

December eleje küzdök a UPC-s ügyfélszolgálattal, volt olyan, hogy 1-2 KByte/sec volt egész nap, év elején jöttek rá, hogy túlterhelt a fejállomás, 15.-én lesz fejlesztés. Helyileg Tatabánya, szóval már rég befejezték az emelést, elvileg.

Szóval akkor most van szűrés, vagy nincs szűrés, NSD? Vagy ha elkezdek DC-t használni, akkor megbélyegződöm, és alacsony prioritású leszek????

Korlátozod a feltöltési sebességedet?

#8199 Felhasználó inaktív   NorJoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 22:49

Idézet

Korlátozod a feltöltési sebességedet?

Nem korlátozom. De a feltöltési sebesség is visszaesik.

#8200 Felhasználó inaktív   PAStheLoD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 07:44

Imádom ha reggel van .. ilynekor mindig jó a net .. és 2 wines gépről van szó , énis úgy gondoltam , hogy a registrybe kell turkálnom .. route-val próbálkozom majd még ..
-= hátööö ... msn://pas@uze.net  ilyen-eg0-bl0g: pasthelod.ashes.hu =-

Téma megosztása:

• (413 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.