idézet:
Ezt írta Nagy Sarga Domper:
Több van abban a docsis technológiában, mint amit elsőre kaptál belőle és talán így a fórumos hozzászólások sem lesznek egyoldalúan lehúzók - jobb a pozitív visszajelzést olvasni[/quote]
Ez betudható annak is, hogy az új modemben 100-as hálózati csatlakozás van?
(A netmegosztók mehetnek új routerért)![]()
Már ha nem főbenjáró bűn a lakáson belüli megosztás chellóéknál.
UPC chello: bővítések és korlátozások
Elküldve: 2004. 01. 29. 16:22
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2004. 01. 29. 16:47
idézet:
Ezt írta csozsi:
Ez betudható annak is, hogy az új modemben 100-as hálózati csatlakozás van?
(A netmegosztók mehetnek új routerért)![]()
Már ha nem főbenjáró bűn a lakáson belüli megosztás chellóéknál.[/quote]
Idézek [url="http://"http://index.hu/tech/net/netmeg0119/"]innen[/url]: "A cikkünkben felsorolt módszerek sajnos csak lakáson belül alkalmazhatóak, mivel a hírközlési törvény szerint a lakáson kívüli megosztás engedély nélküli hálózati szolgáltatásnak számít, tudtuk meg Szűcs Lászlótól, az UPC sajtókapcsolati igazgatójától. A vállalat egyébként azonnal megszüntetheti a kapcsolatot, ha illegális megosztást észlel."
Elküldve: 2004. 01. 29. 17:12
S
Elküldve: 2004. 01. 29. 17:17
idézet:
Ezt írta Smiler:
Megérkezett chellos pályafutásom első 80%os figyelmeztetése. Gondolom, a következő két napot bőven kihúzom a maradék 20%-kal, de... Nektek is enyhén olvashatatlan az ilyen email? Direkt megnéztem nagykékE-ben is, hátha csak az Opera nem tetszik neki, de nem. Ott is szép ?-ek sorakoznak ékezetes karakterek helyett...
S[/quote]
Az bug, csak a javítása még úszik a bürokrácia tengerén...![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 18:36
idézet:
Ezt írta Avicularia:
na megint semmi oldal nem jön be ,a hwsw is csak éppenhogy![]()
se belföld ,se külföld
másnak jó?[/quote]
Nincs semi baja csak az az 5 betű "Chello".
Lassú, korlátolt és ha gondolnak egyet akkor nem működik a forgalommérés. Találd ki magadnak, vegyél programot ami méri, de a legjobb ha nemis használod a rendszert. Csak fizess elő rá, írd a több éves nyilatkozatot és kész.
Máris boldogok a szolgáltatók. Én is meg itt mindenki azért van, létezik hogy a szolgáltatók jól éljenekPersze ez mérhetetlen örömmel tölt el engem is és gondolom mást is.
hát mer nehogy már
Elküldve: 2004. 01. 29. 19:39
idézet:
Akárhányszor átszámolom, nekem mindig 6 jön ki. Hol rontottam el?[/quote]
Háát gondoltam:
1X az első vagy uccsó vetüvel önmagában nem lehet gond
2X az l betű kétszer szerepel és én azt nem számoltam csak egyszer
3x lehet elszámolta magamemberek vagyunk (legalábbis én tuti) szemben az önkényeskedő korlátolt szolgáltatókkal szemben, akik még egy levelet sem tudnak megírni. Ennyire becsülik azokat akikből élnek.
[ 2004. január 29.: Woody szerkesztette a hozzászólást ]
hát mer nehogy már
Elküldve: 2004. 01. 29. 23:03
Elküldve: 2004. 01. 29. 23:14
idézet:
Ezt írta zoli62:
Akkor az ilyen megosztás eddig is bevett gyakorlat volt intézményekben is, lakóházakban is. Nem egyszerűbb lenne az Anmerikában használt módszer átvenni?[/quote]
na ja, de az intézményes verziónak, ami mellé adnak egy routert is (axelero adsl) 100eft fölött van a havidíja.
amíg a szomszéd havernak nyújtok továbbszolgáltatást (pénzért, vagy ingyen, mindegy) addig még elmegy a dolog, akkor szüntetem meg, amikor akarom.
de hogy egy többlakásos társasháznak szolgáltassak az én sávszélességem rovására (+ villanyszámla, ami magamnak mindegy de ne 10-50 lakás miatt legyen x ft-tal magasabb), elég, ha a fiam itthon van, beindul a letöltőgép, nekem meg egy kép percekig próbál megérkezni.
oda tényleg kell egy szerver, sávszélkorláttal, és akkor megint mindenki magának vesz előfizut, elvégre az "amerikai módszer" is csak arról szól, hogy a szolgáltató alig fektet a hálózatba, az ügyfél költsége lesz, a szolgáltatásért viszont teljes díjat kér...
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:04
Nem tudja valaki, hogy ma reggel 9 körül mi volt Zuglóban?
Mert a modem online led-je olyan szép pirosan villogott és ugy érdekelne mitől
Elküldve: 2004. 01. 30. 11:22
idézet:
Ezt írta CorsairS:
Hali
Nem tudja valaki, hogy ma reggel 9 körül mi volt Zuglóban?
Mert a modem online led-je olyan szép pirosan villogott és ugy érdekelne mitől[/quote]
Egy fejállomás volt érintett, karbantartottak a srácok, de csak pár perc volt. Ha még nem állt helyre, akkor Nálad van gáz -> tel.
Elküldve: 2004. 01. 30. 11:40
idézet:
Egy fejállomás volt érintett, karbantartottak a srácok, de csak pár perc volt. Ha még nem állt helyre, akkor Nálad van gáz -> tel.[/quote]
Kösz, 11 előtt elment mégegyszer a net, azóta nem csinálta![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 20:13
Már cs@k azt a kurv@ korlátot kéne megszüntetni és tökéletes lenne a chello.
Elküldve: 2004. 01. 30. 21:11
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Na az új modem jelentős javulást hozott, stabilan megy a letöltés feltöltés mellett is:
![]()
Már cs@k azt a kurv@ korlátot kéne megszüntetni és tökéletes lenne a chello.[/quote]
Ilyen modem nekem is kell! Téged hívtak v. te telefonáltál? Mert nálam még semmi se történt ez ügyben.![]()
![]()
:confused:
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.
Elküldve: 2004. 01. 30. 21:26
idézet:
Ezt írta mozesapo:
Ilyen modem nekem is kell! Téged hívtak v. te telefonáltál? Mert nálam még semmi se történt ez ügyben.![]()
![]()
:confused:[/quote]
Szia!
Múlt héten felhívtak és időpontot egyeztettünk. Ma pedig be is szerelték. Nem én hivtam őket, szerintem hamarosan téged is hívnak biztosan.
Amugy szeretném külön kiemelni mind az ügyfélszolgálatos mind a szerelő kimagasló udvariasságát, ami ugye régen nem volt megszokott.
Elküldve: 2004. 01. 31. 00:54
Elküldve: 2004. 01. 31. 09:53
Elküldve: 2004. 01. 31. 10:15
idézet:
Ezt írta joe39:
úgy hallottam, valami tőkeinjekciót kapott a magyar cég a holland anyavállalattól fejlesztésre, és valami "nagy dobásra" készülnek.[/quote]
Hogy mennyire lesz nagy dobás azt szerintem tavasszal majd mindenki eldöntheti, azért valóban nem lesz rossz, de túl sokat ne várjatok.![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 10:41
idézet:
Ezt írta joe39:
úgy hallottam, valami tőkeinjekciót kapott a magyar cég a holland anyavállalattól fejlesztésre, és valami "nagy dobásra" készülnek.[/quote]
Hol olvastad?
Elküldve: 2004. 01. 31. 12:06
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Már cs@k azt a kurv@ korlátot kéne megszüntetni és tökéletes lenne a chello.[/quote]
Nana, az aron mindig van mit javitani.![]()

Súgó
A téma zárva.