Idézet: sif85 - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 20:15
Nézted a vépi infót?
A jó kurva annyukat!

Most nézem és nem térek magamhoz.
Mondjuk kíváncsi vagyok a szerződésre, mert a 2 éves előfizetéssel a 384-ért a 8900 még azt mondom szódával elmegy de ha olyan szerződést iratnak alá, hogy semmi garantált rendelkezésre állás, meg garantált sávszél akkor bukta.
Nem tudom miért kell ilyen árakkal indítaniuk. Muszáj már az elején elriasztani mindenkit a nettől?
Na mind1 azért ide írom az infókat, mi mennyi hogy akit érdekel az itt megtalálja:
Mimimum csomag:
128/64
Havi 1GB(nevetséges!!!!!!!!!!!!) adatforgalom
ezen felül 30ft/mb
1db email cím
5mb email cím tárterület (hol élünk??? 3 éve adtak annyi tárterületet emailhez, nem kábelnethez)
Havidíjak:
5000 (2 éves hűség)
5500 (1 éves hűség)
6250 (nincs hűség)
(hozzáteszem, ha ISDN2-vel feljövök csak netezni, meg játszani pár órára akkor simán összejön 100mb adatforgalom egy alkalommal, úgyhogy az az 1gb az úgy ahogy van nevetséges, 5gb a határeset)
---
Korlátlan csomag:
384/128
korlátlan adatforgalom
2db email cím
10mb email tárterület (aztaqrva!)
Havidíjak:
8900 (2 éves hűség)
9900 (1 éves hűség)
11125 (nincs hűség)
Ja, mindkét csomagnál csak 1 csatlakoztatott gép lehet.
Na akkor még egy kis ráadás:
Bekötési díj:
nincs (2 éves hűség)
5000 (1 éves hűság)
10000 (nincs hűség)
plusz ~4000ft anyagköltség beszereléskor
És a kábelmodemet sem örökbe kapod, csak használatra, mondjuk ez még érthető csak akkor a belépési díjakat nem értem igazán.
Szóval ennél azért emberibb árakat vártam, mert teszemazt én először csak ki szeretném próbálni mennyire korrekt a szolgáltatás, akkor fizetek 10000 belépési díjat, 4000 anyagköltséget és 11000ft havidíjat aztán lehet, hogy nagy sz*r a szolgáltatás így kidobtam az ablakon 25000ft-ot és a szolgáltatónak jóformán semmibe nem került.
Ez olyan kb. mint a matáv monopóliuma kicsiben.
Nincs már lehetőség, eszed, nem eszed, nem kapsz mást.
Megjósolom, hogy 3-4 hónap múlva majd jönnek a nagy bekötési akciók, meg olcsóbb díjak aztán akik először beköttették, meg kötöttek 1-2 éves szerződést azok rághatják a kefét akik meg kivártak azok örülhetnek.