HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Atesz.tv 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 29. 21:48

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Dunaweb 5Ghz-es hálózata pontosan milyen frekvencián,ill. freki tartományban sugároz. Nagyobb nyereségű antenna vásárlása kapcsán szeretném megtudni.

#462 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 22:44

Idézet: Atesz.tv - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 21:48

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Dunaweb 5Ghz-es hálózata pontosan milyen frekvencián,ill. freki tartományban sugároz. Nagyobb nyereségű antenna vásárlása kapcsán szeretném megtudni.

Pontosan nem értek hozzá, de sztem ha antennát vásárolsz, az a lényeg hogy 5ghz es rendszerhez kell, ez alapján vedd. Itt találsz kiindulásnak egy pár antennát, http://www.addel.hu/template/temp1/product...rcategory=18739
Bridge-n keresztül kapcsólódik a géped, az antennához? Ha igen szerintem egyeztes a Dunával, és segítenek a pontos adatok ügyében, és utánna szerintem a bridge confogjában be tudod lőni a megfelelő frekvenciát.
De szerintem az antennát nézve neked az a lényeg hogy 5ghz-es legyen, minél nagyobb dbi es nyereséggel (23-27dbi) ben gondolkozz. De igazság szerint ha vételezési gondjaid vannak, és eddig nem voltak, az inkább arra utal hogy valami ami addig nem volt a antennád és duna fejállomása között, most oda került. Gondolok itt fára ami megnőtt, vagy belombosodott, vagy csak kapott egy szelet az antennád és elmozdult, ha korai, vagy esti órákban van gond vele, és a fa még nem nőtt bele zavaróan, lehet hogy a levelein a páracseppek zavarják a kapcsolatot, már ilyenröl is hallottam. Esetleg nálad van valami pl bridge megbolondult, stb...
Ha viszon már bekötés óta fennál a gond akkor mindenképp jelezd az ügyfélszolgálatnak, mert akkor nekik kell orvosolniuk. Ja meg nehiszem hogy díjjazzák ha te módosítod az ő hihetetlen "hightech" berendezéseik állapotát. Egyszóval akármit teszel a duna cuccát ne módosízsd mer, náluk azt büntetik.  :( 
De mondom én igazán mélyen ne vágom, csak amit tudtam meg eszembe jutott, azt igyekeztem leírni, hátha segítek vele valamit.  ;)

Szerkesztette: Norc 2007. 03. 29. 22:47 -kor

#463 Felhasználó inaktív   gyoztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 30. 19:45

Vannak olyan mikrós szolgáltatók, ahol az ügyfeleknek kell megvenniük az antennát, érteni hozzá, és jobb esetben fel is szerelni? :-> Szerintem elég tré, ahol az ügyfélnek kell állítania az antennát, nem? Mi köze a jelszinthez az ügyfélnek? És hogy deríted ki, hogy hol a hiba? Az antenna vagy a kábel vagy a mikrós eszköz vagy az utp kábel? Mindenből veszel cserét? :-) Annyit segíthetek, hogy azért annyira nem egyszerű jó antennát venni. Nem mondom, hogy nincs választék, csak a 90%-át ne nevezzük már antennának, ha egy kicsit jobb a jelszint a kábelen akkor, ha nincs a végén az antenna.
Szerénytelenség nélkül mondhatom - függetleül attól, hogy nem vagyok mikrohullámú szakember - hogy jónéhány antennát láttam már, mérési eredményekkel együtt, és gyalázat a nagy része. De tényleg.

gyoztes

#464 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 30. 23:59

behalt a fórum? vége a témának, akkor nem ír senki? akkor mondom:
a hét termése kb.: 6 hibejegy... :D gyűlik, lassan de biztosan! (lassan az túlzás, de érkeznek)
nektek?
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#465 Felhasználó inaktív   andrás.nagy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 16:55

Idézet: desiderius - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 6:39

Hát ha nem is átnevezni, de kellene egy újat nyitni a "szervezkedéshez", akár a bolhán is, mert ha most ide betéved valami szerencsétlen, aki épp most akar dunawebet kötni, hát nehezen fogja megtalálni a releváns információkat.

Ps.: És ha már alternatív szolgáltató innen gyűjt ügyfelet: szerintem azt nyugodtan megteheti a bolhán is, névvel, linkkel, stb., találgatás nélkül.

Az alternatív szolgáltatók mint győztes vagy én vagy a többiek. Nem itt gyűjtik az ügyfeleket!!
Csak szeretnénk segíteni olyanoknak mint a dumawebesek. Mert szomorúan háljuk és látjuk azt a tényt hogy fikázzák a technikát mikor nem azzal van a baj. Hanem a hozzánemértő koléggákal.
Én sem vagyok egy mikrós zseni. De leégne a képemről a bőr ha enyiembernek megkeseríteném az életét mint ők.

#466 Felhasználó inaktív   csabam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 01. 09:12

Hello
Én csak most keveredtem ide,és teljesen levagyok döbenve!!!!! ;)
Itt máe vannak 2002-es hozzászolások is.
Azt hittem csak én lehetek ilyen szerencsétlen hogy a Dunawebbel kötök szerzödést :mad:
1 éve van szerzödésem velük,és az a tapasztalat hogy 1,2 honapig ugy ahogy müködik,aztán katasztrofális az ország szégyene mint szolgáltató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már vagy 6-8 szor cseréltek nállunk antennát,most 5Gzh van,ugyanolyan sza.....
A hozáálásuk az ügyfelekhez szintén katasztrofális!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1024 elérésünk lenne,de ha 200 müködik az már jó!!!!!!! MÁR AMIKOR MÜKÖDIK!!!!!!
Röviden a Dunawebnél GUSZTUSTALANABB,SZA......... szolgáltató?????,biztos hogy nincs mégegy az országban!!!!!!!!!
MINDENKIT LEBESZÉLNÉK ROLLUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#467 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 01. 12:45

Idézet: csabam - Dátum: 2007. ápr. 1., vasárnap - 9:12

Hello
Én csak most keveredtem ide,és teljesen levagyok döbenve!!!!! ;)
Itt máe vannak 2002-es hozzászolások is.
Azt hittem csak én lehetek ilyen szerencsétlen hogy a Dunawebbel kötök szerzödést :mad:
1 éve van szerzödésem velük,és az a tapasztalat hogy 1,2 honapig ugy ahogy müködik,aztán katasztrofális az ország szégyene mint szolgáltató!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már vagy 6-8 szor cseréltek nállunk antennát,most 5Gzh van,ugyanolyan sza.....
A hozáálásuk az ügyfelekhez szintén katasztrofális!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1024 elérésünk lenne,de ha 200 müködik az már jó!!!!!!! MÁR AMIKOR MÜKÖDIK!!!!!!
Röviden a Dunawebnél GUSZTUSTALANABB,SZA......... szolgáltató?????,biztos hogy nincs mégegy az országban!!!!!!!!!
MINDENKIT LEBESZÉLNÉK ROLLUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Öröm ez a hozzászólás, még egy boldog ügyfél! :D Üdv. a dumazsebesek körében!
Azt írtad 1 éve van szerződések velük, de 2évre? ha igen, akkor harcolj a bontásért, ha 1re akkor meg a lemondásért, és egy másik szolg.-ért! Ennél rosszabbat nem kapsz, és lehet legalább beismerik máshol, h: "igen, vannak gondok, türelem!" NA DE ITT??? Szarnak az emberre, csak a pénzt kapják meg, ahogy Norc írta korábban!

Szerkesztette: TomcaT86 2007. 04. 01. 12:47 -kor

ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#468 Felhasználó inaktív   fezo10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 16:05

Sziasztok!
Azonnali segítségre lenne szükségem:
tegnap rendeltem meg a DW mikróját, s persze csak a mai napon jártam utánna(fórumok), végül is ez így normális, nem..ÁÁÁÁÁÁÁ
na mindegy, holnap lemondom.....
viszont szülinapi meglepetés lett volna, így sürget az idő,  ki tud ajánlani nekem egy jó és persze megfizetthető szolgáltatót Nagykőrösön. gondolom, hogy ez nem a reklámok fóruma, de tegyetek velem kivételt.
előre is köszi
fezo

#469 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 16:25

Idézet: fezo10 - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 17:05

Sziasztok!
tegnap rendeltem meg a DW mikróját, s persze csak a mai napon jártam utánna(fórumok), végül is ez így normális, nem..ÁÁÁÁÁÁÁ
viszont szülinapi meglepetés lett volna, így sürget az idő,  ki tud ajánlani nekem egy jó és persze megfizetthető szolgáltatót Nagykőrösön. gondolom, hogy ez nem a reklámok fóruma, de tegyetek velem kivételt.
előre is köszi
fezo

Ha elég, hogy csak 100* jobb, akkor analógmodem...  :D

#470 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 16:32

Idézet: fezo10 - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 17:05

Sziasztok!
előre is köszi
fezo

részvétem! :eek:
szerintem inkább ADSL,vagy ISDN!!!!
vagy Pr telecom

Szerkesztette: blitz 2007. 04. 05. 16:39 -kor

| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#471 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 19:45

Haverom Nagykátán 768/128-as csomaggal 130k-val töltött le tegnap délután... csak nem emeltek?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#472 Felhasználó inaktív   sarkiróka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 23:27

Na a netrollerről is lehetne ilyen témát indítani, csak náluk nincs gond egy évig, ha fizeted a telepítési díjat (ami a dunawebnél nincs!) akkor a következpő hónapban már nem is kell hogy ügyfél legyél. Mert még silányabb a szolgáltatása. Igaz csak egyszer becsap abból gyűjtik a lóvét. Sokan inkább a DW-t választják helyette vagy utána. Nem csak azért irom ezt mert nekem is DW van egy éve, de nincs más ilyen olcsón itt.
Igaz hogy a 2Mbit csak 1.8-al jön maximum, de ezt csak az veszi észre mint én hogy tudom mit nézzek.

Egyébként meg minden wirelessnél magasabb a ping mert sok az átjátszó, akinek pedig ez nem jó az válassza a kábelt, már ha van.

#473 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 11:35

Idézet: sarkiróka - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 23:27

Na a netrollerről is lehetne ilyen témát indítani, csak náluk nincs gond egy évig, ha fizeted a telepítési díjat (ami a dunawebnél nincs!) akkor a következpő hónapban már nem is kell hogy ügyfél legyél. Mert még silányabb a szolgáltatása. Igaz csak egyszer becsap abból gyűjtik a lóvét. Sokan inkább a DW-t választják helyette vagy utána. Nem csak azért irom ezt mert nekem is DW van egy éve, de nincs más ilyen olcsón itt.
Igaz hogy a 2Mbit csak 1.8-al jön maximum, de ezt csak az veszi észre mint én hogy tudom mit nézzek.

Egyébként meg minden wirelessnél magasabb a ping mert sok az átjátszó, akinek pedig ez nem jó az válassza a kábelt, már ha van.

2 helyett 1,8 nem a világ vége, igaz, nekem is b*szná a csőröm! a minőséggel viszont akadnak problémák, mert a ping van, h game közben 200, ami rohadtul zavaró! amikor jó a ping, akkor 90, de akkor már nagyon jónak kell lennie!
-------------------------------------------
Nos, egy kis változatosság!  ;)
BOLDOG NYÚLNAPOT MINDENKINEK!  :D

#474 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 14:17

Idézet: sarkiróka - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 22:27

Érdekes! Nálunk van egy falu, aki szinte csak játszik, és 4-5 átjátszón keresztül jutnak el a betápunkig, és semmi gondjuk a mikróval válaszidő terén. Ezzel szemben júpíszís nettel haverok közül rengetegen problémáznak, hogy sajnos esténként magas, akár 2-3000-es pingek is lehetnek... Na az már tényleg döfi! ADSL-nél meg alapból 120-130 ms az 1400-as csomagok pingje...
Szerintem nem technológia függő, hanem szolgáltató függő a dolog. Függ attól, hogy milyen a betápod. Nekünk optikán jön a betáp, és elég jól megy minden. Sőt! Van olyan játékosunk, aki direkt azért jött át, mert nálunk tök jó a játékszerverrel a kapcsolat.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#475 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 15:21

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 15:17

Na az már tényleg döfi! ADSL-nél meg alapból 120-130 ms az 1400-as csomagok pingje...

:think:

#476 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 20:46

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 15:17

Érdekes! Nálunk van egy falu, aki szinte csak játszik, és 4-5 átjátszón keresztül jutnak el a betápunkig, és semmi gondjuk a mikróval válaszidő terén. Ezzel szemben júpíszís nettel haverok közül rengetegen problémáznak, hogy sajnos esténként magas, akár 2-3000-es pingek is lehetnek... Na az már tényleg döfi! ADSL-nél meg alapból 120-130 ms az 1400-as csomagok pingje...
Szerintem nem technológia függő, hanem szolgáltató függő a dolog. Függ attól, hogy milyen a betápod. Nekünk optikán jön a betáp, és elég jól megy minden. Sőt! Van olyan játékosunk, aki direkt azért jött át, mert nálunk tök jó a játékszerverrel a kapcsolat.

Ez Dunazseb????? :confused:
Ha igen akkor valamit jól el*sztak, hogy ez ilyen jól sikerült!!! :D  :D

Szerkesztette: blitz 2007. 04. 09. 20:47 -kor

| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#477 Felhasználó inaktív   andrás.nagy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 19:05

Idézet: sarkiróka - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 23:27

"A silány szolgáltatás" :D
Talán nem véletlen hogy a netroller nek nincs fóruma. :D
Másik dolog IGEN van belépési díj. De nincs hűség és gyors a szerelés. "A silány szolgáltatás" meg legalább megy 1,8 Mbps fel is meg le is. Amúgy el árulhatnád hogy merre van gondod? és mi pontosan?.
A 2 Mbps meg nem garantált fel és letöltés ez nem bérelt vonal.

Azért mesélj nekem a dumawebnél hogy sikerülte a 2 Mbps böl kapnod 1,8 att.

"Sokan inkább a DW-t választják helyette vagy utána."

Na ne nevetes. :D

"Nem csak azért irom ezt mert nekem is DW van egy éve, de nincs más ilyen olcsón itt."

Mongyuk nézd meg a monori árakat a netroller nél és utána mond ezt.
Nem gyanús hogy csak te vagy itt meg elégedve a dw-vel?

Amúgy a dw-nek az lenne a nagy meg váltás ha meg venné valami normális szolgáltató az egész hálózatukat. Legalább nem sanyargatná a népet.

#478 Felhasználó inaktív   Norc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 19:26

Osztom andrás.nagy véleményét.
Mitöl lenne jó a Dw, mikor az 1024 et se tudja teljesíteni?
Hiába olcsó, ha az 1024-ből csak 241kb/s sebességre képes!
Magyarul 1024 es áron kap az ember egy 600 as pingel rendelkező 256-os elérést, na ez oszt jó olcsó!  :down:

#479 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 19:22

hali! érdekes dolog zajlik kis városunkban! már 2hete nem telefonáltam be a hibaügyeletre :D!
lehet kezdenek megjavulni? "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hülyeség"
egyébként tudja vki, h egyes településeken, miért osztogatnak Thomson modemeket, még máshol azt az ócska 2Kg-os...... VMIT?

#480 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 14:53

Mi a szösz :think:

Dunaweb hírlevél:

"INTERNET MEGOSZTÁS ENGEDÉLYEZÉSE SAJÁT TULAJDONÚ SZÁMÍTÓGÉPEKEN

Tisztelt Előfizetőnk!

Örömmel értesítjük, hogy 2007. május 2-től minden szolgáltatástípus, minden csomagja esetén engedélyezzük az Internet
megosztást saját tulajdonú hálózaton, 5 számítógépig.
Felhívjuk figyelmét, hogy az egy számítógépre jutó sávszélesség a megosztás következtében lecsökken, ami az Ön gépére
jutó Internet kapcsolat lassulásaként jelentkezhet. Kérjük, ilyen hibák bejelentése előtt tájékozódjon az esetleges
megosztásról.
Az Internet kapcsolat harmadik fél részére történő továbbadásához cégünk nem járul hozzá, ez szerződésszegésnek minősül,
aminek következménye kötbér fizetés és szerződésbontás is lehet.
A megosztással kapcsolatban kérje ügyfélszolgálatunk segítségét!"

A csapda ott van benne, hogy lesz mire hivatkozniuk miért lassú a net-ed...... :Đ :Đ

Szerkesztette: arsenlupin 2007. 05. 05. 14:54 -kor

Üdv:Arsene

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »