Casetek CK-1018-1A & 2A - tapasztalatokat ide.
Elküldve: 2003. 10. 28. 15:38
[url="http://"http://www.casetek.com.tw/html/super.html"]CK-1018-1A, CK-1018-1B, CK-1018-1C, CK-1018-2A, CK-1018-2B, CK-1019-2A, CK-1019-2B[/url]
Üdv: Dan
[ 2003. október 28.: td szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2003. 10. 28. 17:37
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Igen, elvétve akad náluk is, attól függ, ad-e nekik a nagyker. Azt mondták, azért nem rakták fel, mert nem stabilan beszerezhető áru. Ez mondjuk hülyeség, mert egy csomó olyan dolog van fent, amit nem tudnak szállítani.
Én bruttó 22k-ért,vettem, de futár hozta le, szóval a tiszta árát nem tudom fejből.[/quote]
Mi sem tudjuk, csak adjuk, ha vanAsszem 1 db :confused:
Elküldve: 2003. 10. 28. 18:02
Kérdésem lenne velük kapcsolatban, mivel a honlapon lévő képek erről nem adnak felvilágosítást.
Az ajtaja ha jól látom balra nyílik. Át lehet-e fordítani, hogy jobbra nyíljon, vagy sem.
Illetve van-e valakinek javaslata, hasonló kinézetű, paraméterű, és természetesen beszerezhető házikóról, aminek az ajtaja jobbra nyílik.
Előre is köszönöm a felvilágosítást.
Putt Putt
Elküldve: 2003. 10. 28. 18:38
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Nagyon szimpatikusa ezek a házikók.
Kérdésem lenne velük kapcsolatban, mivel a honlapon lévő képek erről nem adnak felvilágosítást.
Az ajtaja ha jól látom balra nyílik. Át lehet-e fordítani, hogy jobbra nyíljon, vagy sem.
Illetve van-e valakinek javaslata, hasonló kinézetű, paraméterű, és természetesen beszerezhető házikóról, aminek az ajtaja jobbra nyílik.
Putt Putt[/quote]
Én láttam életben ilyet, és ha jól emléxem, nem lehet átfordítani...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 10. 28. 18:41
idézet:
Ezt írta csucs:
Mi sem tudjuk, csak adjuk, ha vanAsszem 1 db :confused:[/quote]
Ki az a mi?
Elküldve: 2003. 10. 28. 18:44
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Nagyon szimpatikusa ezek a házikók.
Putt Putt[/quote]
Nem lehet átfordítani, de le lehet roncsolásmentesen venni az ajtót és úgy is jól néz ki. Nekem legalábbis tetszik, hogy fekete háttérben fehérek a meghajtók. jól veszi ki magát a kontraszt.
"Tudásban" csak a Xaser III. van, ami ilyen, de az szerintem túl csicsás. Én is azt akartam venni, de nem volt akkoriban az országban. Most már nem bánom.
Más hasonló házról nem tudok.
Elküldve: 2003. 10. 28. 18:52
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Ki az a mi?[/quote]
...
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 28. 19:00
Lehet, inkább megbékélek a jobbra nyíló ajtóval, bár az nálam az elrendezésből eredően nem előnyös.
Szóval végetvetek a keresgélésnek, egy ilyen házikó lesz a nyerő.

Elküldve: 2003. 10. 28. 19:17
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Köszönöm a gyors, segítőcélú válaszokat.
Lehet, inkább megbékélek a jobbra nyíló ajtóval, bár az nálam az elrendezésből eredően nem előnyös.
Szóval végetvetek a keresgélésnek, egy ilyen házikó lesz a nyerő.[/quote]
Jó választás, mert nagyon minőségi ház...![]()
Elküldve: 2003. 10. 28. 20:15
idézet:
Ezt írta Putt Putt:
Köszönöm a gyors, segítőcélú válaszokat.
Szóval végetvetek a keresgélésnek, egy ilyen házikó lesz a nyerő.[/quote]
Tedd azt, nálam is jobb oldalt van a ház, kis odafigyeléssel elkerülhető a letörés. Viszont tényleg figyelni kell rá, mert műanyag pántok tartják, sőt sajnos az egész előlap műanyag alapú.
Az is bosszant, hogy a "bálnapúp"-ban nem lehet hozzáférni a venti helyhez. Kicsit ki kéne vágnom, mert nem talál ki a levegő. ugyanez érvényes az első ventikre, bár ott hozzá lehet férni.
[ 2004. január 13.: Atlantis szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 28. 20:51
idézet:
Ezt írta Atlantis:
Tedd azt, nálam is jobb oldalt van a ház, kis odafigyeléssel elkerülhető a letörés. Viszont tényleg figyelni kell rá, mert műanyag pántok tartják, sőt sajnos az egész előlap műanyag alapú.
Az is bosszant, hogy a "bálnapúp"-ban nem lehet hozzáférni a venti helyhez. Kicsit ki kéne vágnom, mert nem talál ki a levegő. ugyanez érvényes az első ventikre, bár ott hozzá lehet férni.[/quote]
Ez az.
Jobb oldalon van, ezért kerestem volna jobbra nyíló ajtósat, Végül is van, csak nagyon sokért. (pl. Cooler Master)
A ventik engem különösebben nem fognak izgatni, mivel készül a vízhűtésemés a mellé nem kell (remélem) nagy szellőztetés. Azért talán egy HDD ventit, és egy oldalról befújót alkalmazni fogok, a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.
Kap egy jó tápot, és ezzel remélem kész lesz a dolog.
Elküldve: 2003. 10. 28. 21:12
idézet:
Ezt írta csucs:
Mi sem tudjuk, csak adjuk, ha vanAsszem 1 db :confused:[/quote]
Nocsak, akkor elképzelhető, hogy nov.közepén is lesz nálatok egy 1018-A? Mert akkor azt már most lefoglalnám... ;-DD
Elküldve: 2003. 10. 28. 23:37
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Nocsak, akkor elképzelhető, hogy nov.közepén is lesz nálatok egy 1018-A? Mert akkor azt már most lefoglalnám... ;-DD[/quote]
Ugyancsak novemberben közepén érdekelne egy 1018 2B.
Ja és nálatok az nf7-s az v2.0?
Elküldve: 2003. 11. 03. 01:24
Plexis oldallapomat telire cserelnem. - nem rohog, komoly.
Elküldve: 2003. 11. 04. 14:39
idézet:
Ezt írta bearr:
Business:
Plexis oldallapomat telire cserelnem. - nem rohog, komoly.[/quote]
Ez az, ami az 1A-s modellen van?

Elküldve: 2003. 11. 05. 22:25
idézet:
Ezt írta td:
Ez az, ami az 1A-s modellen van?
Üdv: Dan[/quote]
1B
Elküldve: 2003. 11. 06. 08:41
idézet:
Ezt írta bearr:
1B[/quote]
Végülis mind1, mert ezek mind egyforma méretűek. Miért cseréled el? Nem tetszik? Mennyi idős, nem karcos ugye?

Elküldve: 2003. 11. 06. 23:16
idézet:
Ezt írta td:
Végülis mind1, mert ezek mind egyforma méretűek. Miért cseréled el? Nem tetszik? Mennyi idős, nem karcos ugye?
Üdv: Dan[/quote]
~1 hetes. Ilyet hoztak, de nekem nem kell ablak, en a tomor femdobozokhoz vagyok szokva.
Elküldve: 2003. 11. 07. 09:07
idézet:
Ezt írta bearr:
~1 hetes. Ilyet hoztak, de nekem nem kell ablak, en a tomor femdobozokhoz vagyok szokva.[/quote]
Én szívesen cserélnék veled, ha lenne legalább egy olyan érvem, amiért érdemes lenne megfontolnom a dolgot. Ugyanis a gép az asztalom mellett van a jobb oldalon, az asztalnak teli lába van, vagyis a gép oldalát nem látom, ez van. De azért kösz az infót, másnak is fontos lehet!

Elküldve: 2003. 11. 12. 16:06
idézet:
Ezt írta bearr:
~1 hetes. Ilyet hoztak, de nekem nem kell ablak, en a tomor femdobozokhoz vagyok szokva.[/quote]
Nekem tömör az oldallapom.
Mondjuk nekem a gép az asztal bal lábánál van így nem látszik, de ha ez a szíved vágya lehet hogy megszánlakés cserélek.
Viszont vajon a plexi lappal nem szűrődik ki több zaj a házból?
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos