idézet:
Ezt írta zippofcy:
[/quote]
Kössz az infót ! Kár, hogy nem sokat ér a pontosság, ha nekem kényelmetlen pl. az összes Szegeden kapható a4tech egér.
Legutóbb pont a wop35-tel szívtam. Lötyögő oldalsó gombok, nagyszerű dizájn, 0 ergonómia(számomra). Örültem, hogy pár ezerért megszabadultam tőle, és lecseréltem egy fekete logitech bj69-re.
[ 2002. november 22.: zeg szerkesztette a hozzászólást ]
Milyen egeret?
Elküldve: 2002. 11. 22. 18:23
Elküldve: 2002. 11. 26. 11:40
Miért rossz egy ilyen optikai egérnek(inkább nekünk használóknak),hogy 400dpi-s a RESOLUTION-ja??
Nem elég ez a "mezei" felhasználókank,akik pl.:UT2k3-at vagy esetleg mád FPS-t játszanak?
O.K. egy CS meccshez jó a gyorsabb egér,de miért is?Ha túl gyorsan tolod a nagyfogút
Viszont markolásra sokkal jobbnak tűnik ez a Typhoon egér,mint a mostani A4TECH WWW-11-em.
Utóbbi nem támasztja eléggé a csuklómat+nem is optikai+nem is rádiós...
Eddig amit huzamosabb ideig is kényelmesen tudtam tologatni az a Genius My-mouse -a volt!!!Kb '95 környékén!
Előre is THX!
carr
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2002. 12. 01. 21:49
Tudom, hogy most hülyeséget fogok kérdezni, de:
A M$ Intellimouse Explorer 3.0 játékban (FPS) is jobb mint az Intellimouse Optical 1.1?
Egyeltalán ajáljátok játékra tartani az IM Explorert? Mely egerek jobbak nála (kb.) ugyanabban az árkategóriában?
[ 2002. december 01.: Jóember szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 04. 16:39
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan bírnám átállítani a PS/2-es porton az egér frekvenciáját. (remélrem jól írom)
Op Rendszer: WinXP
Az XP-n belül a rendszer->eszközkezelő->M$ IM E 3.0->Spec. beállítások-nál sikerült feltornázni 100Hz-re. Igaz ott mintavételezés sűrűségét 200-ra állítottam!
Légyszives segítsen valaki, mert sürgős lenne. Köszi!!!
Elküldve: 2002. 12. 09. 01:05
Az elődje sem volt kényelmetlen fogású, de ez, némi hozzászokás után magasan veri. Pontosság, szolgáltatások ua.
Mondjuk én nem vagyok hcgamer, de az elődjén szerzett tapasztalatok alapján ezzel sem lesz gond, az én szintemen.
Ja és zacsiban az MM-ben, most viszonylag olcsó (16,4)
Szóval csak ajánlani tudom.
Elküldve: 2003. 01. 07. 00:53
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 01. 10. 15:12
[url="http://"http://www.extensiontech.net/articles/howto/moussager.shtml"]
Elküldve: 2003. 01. 18. 00:39
idézet:
Ezt írta Inquisitor:
Szerintetek ez az "ufo" egér mire jó?????
[url="http://"http://www.extensiontech.net/articles/howto/moussager.shtml"][/url][/quote]
Masszázs egér ! Ilyen nincs és mégis van ! De hogy valaki ennyit tököljön ezzel...![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 01. 18. 17:02
idézet:
Ezt írta carr:
Hi!
Miért rossz egy ilyen optikai egérnek(inkább nekünk használóknak),hogy 400dpi-s a RESOLUTION-ja??
Nem elég ez a "mezei" felhasználókank,akik pl.:UT2k3-at vagy esetleg mád FPS-t játszanak?
O.K. egy CS meccshez jó a gyorsabb egér,de miért is?Ha túl gyorsan tolod a nagyfogútalőbb-utóbb azon veszed észre magad,hogy helyben eltévedtél...
(Velem már megtörtént,sajna(3.hely egy "erős" LAN party-n
![]()
))
Viszont markolásra sokkal jobbnak tűnik ez a Typhoon egér,mint a mostani A4TECH WWW-11-em.
Utóbbi nem támasztja eléggé a csuklómat+nem is optikai+nem is rádiós...![]()
Eddig amit huzamosabb ideig is kényelmesen tudtam tologatni az a Genius My-mouse -a volt!!!Kb '95 környékén!
Előre is THX!
carr[/quote]
Nos, most voltam a helyi Tescoban, és láttam a fentebb emlegetett Typhoon egérnek a II. verzióját (ez a neve is: Typhoon Unplugged Mouse II - micsoda fantázia), szintén 8 ezer forintért, de ez már [url="http://"http://www.anubisline.com/english/art_techspecsC.asp?id=40159B"]állítólag[/url] 800 dpi-s, 360 fokban használható, meg ilyenek. Hogy dualoptikás-e az nekem nem derült ki a speckókból.
Valakinek tapasztalat ezzel az egérrel kapcsolatosan ? Mert ilyen felbontással, meg rádiósban szvsz nagyon megérné.
[ 2003. január 18.: weihe szerkesztette a hozzászólást ]
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 01. 18. 19:42
De ez már akkor egy másik topik témája
[ 2003. január 18.: weihe szerkesztette a hozzászólást ]
Reggelre kelve, gatyája telve.
Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.
Elküldve: 2003. 01. 18. 23:41
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 19. 15:20
Egyik ismerosom vett ilyet a baratnoje gepehez, mert a lanynak ez tetszett meg.
Kiprobaltam. Az elso tiz percben igencsak tologatni akartam az asztalon, hiaba, szokas hatalma
Hasznos rajta a drag-lock gomb (gorgo alatti masodik picit nagyobb kerek gomb), azzal lehet fixalni a bal gomb allapotat, hogy egerrel kijeloles kozben ne engedhesd el veletlenul a bal gombot, mikozben ezerrel tekered a golyot.
Kb. fel ora hasznalat utan mar fel sem tunik, hogy nem sima egeret hasznalsz...
Igaz, Quaket nem probaltam rajta, arra valszeg alkalmatlan.
Persze ennek a hanyattegernek az ara huzos, vmi 14+fa, de hat Logitechtol megszokhattuk a magas arat
[ 2003. január 19.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 19. 16:44
A4Tech WOP-35!Egyszerűen tökéletes!Nagyon jó érzékeny otika!Könnyű van a kcsikének farak(ez a rosszv a rádiósban sztem,mivel nagyon hezek az elemek miatt)5 gomb 2 görgő!
FPS-hez sztem nagyon jó!Szép is(egy kis M$ koppintás) és...jó!Szóval csak ajánlani tudom!És az ára is barátságos!4-5e!Sztem nagyon megéri!
Szerintem igényes..
Üdv
Elküldve: 2003. 01. 19. 17:09
idézet:
Ezt írta Xero:
A4Tech WOP-35[/quote]
Nekem is ilyen van és tényleg nagyon jó, viszont 1 év intenzív használat után kezd lekopni róla az ezüst![]()
Elküldve: 2003. 01. 19. 17:19
Azóta lefestettem!Feketére és nagyon pofás..közeljövőben ledcsere is lesz és akkor ez lesz az isten rágcsálója!
Üdv
Elküldve: 2003. 01. 25. 01:16
Egérben nem vagyok otthon, csak azt tudom, mire lenne szükségem.
Vizualizáljunk egy normál, scroll-os egeret.
Oldalirányú scroll-ra lenne szüksgem netezéshez, és van egy elképzelésem, meg szeretném kérdezni, van-e ilyen, és ha igen, akkor...??????
Tehát olyan egér érdekelne, amelyen az oldalirányú scroll az egér bal oldalán van, a hüvelykujjnál és ott lehet vele görgetni oldalra. Tudtok ilyenről? Kézenfekvő megoldás lenne. Köszi előre is a segítséget!
Elküldve: 2003. 01. 25. 14:32
Egy "Microsoft IntelliMouse Explorer" a kiszemelt cincogom...azt szeretnem megkerdezni, hogy ez hany dpi-s? most elvben egy 533dpi-s egerrel nyomom de az mar ugral kicsit, nem eleg pontos es fps melett grafikai dolgokra is hasznalnam.
Valaszokat, javaslatokat varok!
Elore is koszonom!
Elküldve: 2003. 01. 27. 09:11
idézet:
Ezt írta Obi-Wan:
Hi!
Egérben nem vagyok otthon, csak azt tudom, mire lenne szükségem.
Vizualizáljunk egy normál, scroll-os egeret.
Oldalirányú scroll-ra lenne szüksgem netezéshez, és van egy elképzelésem, meg szeretném kérdezni, van-e ilyen, és ha igen, akkor...??????
Tehát olyan egér érdekelne, amelyen az oldalirányú scroll az egér bal oldalán van, a hüvelykujjnál és ott lehet vele görgetni oldalra. Tudtok ilyenről? Kézenfekvő megoldás lenne. Köszi előre is a segítséget![/quote]
Hát sajna már kétgörgős egérből is egyre kevesebb van, és ott is egymás mellett vannak elhelyezve a görgők (régen az A4technek volt egy olyan egere, amin egymásre merőlegesen volt a két görgő, de az is a mutatóujj alatt) Nem értem miért van ilyen kevés kétgörgős egér (pl. a Logitechnek nincs is a jelenlegi választékában)
A most kaphatóaknál (A4Tech) is egymás mellett vannak a gombok, bár szerintem nagyon könnyen megszokható (én pont a két görgő miatt nem akarok váltani, most egy RFW33-as van)
Bár most jelent meg az első rádiós+optikai kétgörgős egere az RP-649-es, csak még kapni nem lehet... A vevőben van egy akksitöltő, és két garnitúra akksit kapsz vele, így az egyik adag állandóan fel van töltve. Kíváncsi leszek az árára, de szerintem 12 körül meg lehet majd kapni.
ZooLee
Elküldve: 2003. 02. 17. 18:53
-max 1 görgőre van szükségem (a 2 v több már zavarna...
-leginkább cad és game
-max 3-4000 pénz legyen
-A golyósokkal teljesen meg vagyok elégedve
Leginkább a márkákra lennék kiváncsi. Eddigi számgép használatom során 3 patkánnyal dolgoztam a 7 év alatt, kettőnek a kapcsolója ment tönkre, egynek a "madzaga".
Hogy van ez manapság? Melyik márkának mi a gyengéje?
Segítséget előre is köszönöm.
Ui.:Én egy A4Tech egeret néztem ki magamnak, de az ismerőseim lebeszélnének a MÁRKÁRÓL...
Üdv Lewis
[ 2003. február 17.: StLewis szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 17. 22:52
Amugy meg passz, nem ismerem a 4-5e-s kinalatot.

Súgó
A téma zárva.