szorakoztam most driver ujrarakassal meg ijesmi, es mikor ujrarakta a drivert, valamiert nem tudtam kikapcsolni a mouse accelerationt (ujrainditas megoldotta a problemat amugy), es hogy errol az accelerationrol meggyozodjek teszteltem. Huzogattam bizonyos tavon lassan majd gyorsan az egeret hogy mekkorat mozdul el. Ekkor ugy akartam megbizonyosodni tenylegesen (kozbe persze mar verben forogtak a szemeim), fogtam az egeret, odatettem a gephaz melle kozvetlenul, ledoftem az ujjam tole picivel, es rangatni keztem. Ekkor vmi erdekeset vettem eszre. amikor a gephez koccol az eger, elindul lefele a francba. Megforditottam az egeret, es forditva rangattam ugyanigy, es mikor a hazhoz ert, a balfelso sarokba sorolt magatol az eger. Az hogy a pointer ijenkor hol van gyakorlatilag is mindegynek tunt. kicsit megkocogtattam az egeret (meg kicsit erosebben is de nem brutalisan nyugi) es nem tortent semmi ijesmi. Valami felfoghato magyarazat esetleg lenne?
a mouse egyebkent sose hagyta el az asztal felszint, szal sztm ez nem lehet az optikai fej hibaja. (a lencse egyebkent csontra tiszta)
Udv:
dmx
[ 2002. október 05.: damox szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.