HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen egeret? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen egeret? Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 11. 08:19

Sziasztok!

Az utóbbi időben eléggé passzív volt a topic, nyilván ezalatt jelentős tapasztalat halmozódott fel. Én a napokban szándékozom venni egy MX500-as rágcsálót, megkérném az MX500 tulajokat, hogy írják meg véleményüket, jó vásárnak bizonyult-e? Köszönöm.

Üdv:Thrawn

[ 2003. március 11.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#202 Felhasználó inaktív   PreryQtya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 13:01

Hali!
Én karácsonyra leptem meg magam vele (MX500).
Maga a tökély.Nincs vibráció, mindenre megfelelően reagál.
Kézhez áll, és nem érdekli, hogy egérpadon, vagy csak simán az asztallapján használod.XP egyből felismerte, gond nélkül települ.Sok funkciós bill.Szóval csak jót mondhatok róla.
És mivel Logitech billentyűzetem van hozzá, így tuti a párosítás. ;)
AMD DX4x100

#203 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 13:12

idézet:
Ezt írta PreryQtya:

... És mivel Logitech billentyűzetem van hozzá, így tuti a párosítás. ;)
[/quote]

Nincs még 1 hetes a Logitech Internet Navigator-om, úgyhogy nekem is tuti lesz a párosítás. Köszi az infót! :)
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#204 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 11. 13:23

király egy egér, megéri az árát :)
Live fast... Die Never!

#205 Felhasználó inaktív   PreryQtya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 12. 20:20

idézet:
Ezt írta Thrawn:

Nincs még 1 hetes a Logitech Internet Navigator-om, úgyhogy nekem is tuti lesz a párosítás. Köszi az infót! :)
[/quote]

Akkor érdemes körülnézned a honlapon, mert a drivert folyamatosan frissítik hozzá, és javítják a progit! ;)
AMD DX4x100

#206 Felhasználó inaktív   hpx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 12. 21:14

Milyen egeret ? Sima OEM Logitech BJ-69 optikai.... nagyon jo szerintem ahhoz kepest amennyibe kerul. Fekete van nekem.

Nem egeti ki a szemed mind az intellimause (v. elvbol nem tamogatod a "marka" nevet). No es persze olcso.

MX500 valoszinuleg jobb ennel, node sokkal dragabb, raadasul merges vagyok ra, hogy nincs bal kezeseknek.

#207 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 12. 21:25

idézet:
Ezt írta hpx:
Milyen egeret ? Sima OEM Logitech BJ-69 optikai.... nagyon jo szerintem ahhoz kepest amennyibe kerul. Fekete van nekem.

Nem egeti ki a szemed mind az intellimause (v. elvbol nem tamogatod a "marka" nevet). No es persze olcso.

MX500 valoszinuleg jobb ennel, node sokkal dragabb, raadasul merges vagyok ra, hogy nincs bal kezeseknek.
[/quote]

Netcaffeba lett veve 12 olyan egér még kb egy éve, és a 12-böl mára már csak 9 müxik.
Aki sokat nyuzza az egerét annak szvsz nem érdemes megvenni ezt az egeret, mondom ezt ugy, hogy tegnap ment tönkre a Microsoft egerem :)

#208 Felhasználó inaktív   koben 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 13. 11:24

Hol találok erről a Logitech BJ-69 ergerentyűről infót?
Valaki leírná a speckóit? Esetleg egy képet fel tudátok dobni? (a Logitechnél nem találtam semmit)

#209 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 11:29

én kipróbáltam a Logitech Dual Optical egerét és csak szívtam vele. kicsi volt, nem volt középső gombja és néha ugrált.

mivel kell a középső gomb és pontos is legyen, mert munkához kell, így a következő egeret használom:

Kép

[url="http://"http://www.a4tech.com/a4techenglish/www-11.htm"]adatok...[/url]

lehet, hogy nem olyan dögös, nem is néz ki jól, de elég nagy, nagyon jó pontos és van középső gombja. a gombok kifutnak a széléig, a görgő is nagyon pontos, egyszóval tökéletes a munkához... (3D-s tervezés, buszokat tervezünk)

mivel még olcsó is, így igazán nem tudom, hogy mi szólhat ellene... :)

egy ideig reménykedtem én is az MX500-ban, de aztán láttam, hogy nincs középső gombja, így ugrott is. a thumb button ugyanis nem jó nekem, próbáltam megszokni 2 hónapig, de nem ment. tehát én egérben a kinai ipart támogatom :D

üdv!
.
.
.

#210 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 12:07

idézet:
Ezt írta Shifty:
Hol találok erről a Logitech BJ-69 ergerentyűről infót?
Valaki leírná a speckóit? Esetleg egy képet fel tudátok dobni? (a Logitechnél nem találtam semmit)
[/quote]
Latom raszoktatok a hwsw keresojere, igy mas oldalon sem hasznaljatok, "ugyse mukodik" cimen. Logitech oldalan "veletlenul" mukodik, beirod neki, hogy BJ69, akkor ezt adja vissza:

Kép

[url="http://"http://www.logitech.com/index.cfm?page=partners/details&CRID=1372&parentCRID=924&SCRID=959&contentid=5663&detail=1&countryid=19&languageid=1"]Specifikacioi[/url]

Sajnos a hulye forummotor nem szandekozott lehetove tenni, hogy a kep egyben link is legyen, allandoan beszurt egy szokozt az URL-be :(

[ 2003. március 13.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#211 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 12:21

idézet:
Ezt írta donphobos:
egy ideig reménykedtem én is az MX500-ban, de aztán láttam, hogy nincs középső gombja, így ugrott is. a thumb button ugyanis nem jó nekem, próbáltam megszokni 2 hónapig, de nem ment. tehát én egérben a kinai ipart támogatom :D [/quote]
Logitech is "Made in China", legalabbis az eddig nalam jart 7 Logitech eger mind az volt.

#212 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 12:45

idézet:
Ezt írta PreryQtya:

Akkor érdemes körülnézned a honlapon, mert a drivert folyamatosan frissítik hozzá, és javítják a progit! ;)
[/quote]

Köszi, az XP-s drivereket már letöltöttem egérhez is (még nincs is meg :D ), billentyűzethez is, mert kíváncsi voltam, milyen az XP támogatás. Most még 98SE-t használok, de átállást tervezek.

#213 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 12:48

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Logitech is "Made in China", legalabbis az eddig nalam jart 7 Logitech eger mind az volt.
[/quote]

Majdnem minden "Made in China". Na, az Internet Navigator azt hiszem "Made in Thailand". Viszont a Klipsch 4.1 szintén "Made in China". :eek: Pedig azt nem tucatárunak szánták. Egy csomó cég most akar Kínában erősíteni, többek között tőlünk kivonulva. Mi lesz itt még?! :confused:

[ 2003. március 13.: Thrawn szerkesztette a hozzászólást ]

#214 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 14:43

idézet:
Ezt írta hpx:
[/quote]
Csatlakozom, BJ-69 fekete. Előtte volt 3 féle MS, ez mindegyiket veri, ennek van a legpuhább gombja például..
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#215 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 13. 15:47

idézet:
Ezt írta Thrawn:
Majdnem minden "Made in China". Na, az Internet Navigator azt hiszem "Made in Thailand". [/quote]
Hmm, az en Cordless Desktop Comfortom viszont kinai, mint az MX700, MX500, iFeel MouseMan, MouseMan+, Wheel Mouse, meg ugyanez OEM-ben...

Ezek alapjan mertem altalanositani.

#216 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 10:21

idézet:
Ezt írta hpx:

[/quote]

Egyet értek veled, szintén bal kezes vagyok
;) és így nekem is be kell érnem egy MX300-al :)
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#217 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 15. 02:13

5-6e magasságában kellene vmi jó optikai. Netscroll+ Eye vagy valami jobb?

#218 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 15. 02:17

idézet:
Ezt írta KaLeun:
5-6e magasságában kellene vmi jó optikai. Netscroll+ Eye vagy valami jobb?[/quote]

MIcrosoft Intellimouse Optical pont kijön ennyiért, játékra ennél talán csak a Logitech MX300, meg talán az 500 jobb

#219 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 15. 18:47

idézet:
Ezt írta [L]:

MIcrosoft Intellimouse Optical pont kijön ennyiért, játékra ennél talán csak a Logitech MX300, meg talán az 500 jobb
[/quote]

Valami "occsó" helyet tudnál?

#220 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 15. 18:51

idézet:
Ezt írta KaLeun:

Valami "occsó" helyet tudnál?
[/quote]

[url="http://"http://www.e-connect.hu/"]e-connect[/url]