Nos, időközben az ominózus Q-tec 550W 12,50V tápomat kiszedtem a gépből, holnap megy vissza garanciába. Valszeg 2 hetes gari-szenvedés lesz megint s ebből adódik az egyik kérdésem:
Ugyanis szeretném a gépemet ez alatt az idő alatt is használni. Van egy Codegen 300Wos tápom, ami anno tökéletesen szolgált egy 1200 Duron, Maxtor 5400rpm, 768Mb DDR333, R9600, DVD-/+RW, DVD-olvasó konfigot. Azonban mikor fejlesztettem már nem mertem rábízni a 2500+ Bartonomat s lett a fenti táp. Arra gondoltam, hogy a gépből kiszedek 2 memóriát, marad 256, lehúzom a DVD-írót (olvasó már nincs meg) és a proci órajelét downgrade-lem nagyjából a felére. A gépet pedig csak honlap-készítésre, letöltésre és böngészésre használnám (ergo nem hajtanám agyon). A gépben van még RAID0 tömb, ami 2db 7200rpm SATA Samsung 120Gb-ból áll. Szerintetek el fog menni ez így, vagy inkább ne kockáztassak?
Másik kérdés: gondolkodtam, hogy ugyan mi is lehetett a táp megroggyanásának az oka. Hirtelen egy dolog jutott eszembe csak: az albérletem összes konnektorából hiányzik a földelés

Mivel nem vagyok el. agytröszt ezért fogalmam sincs, hogy okozhatta-e ez a gondot, de ha igen, akkor van valami mód, hogy a konnektorok b*sztatása nélkül is legyen földelve a gépem?
Tudom kicsit

vagyok ezen a téren (is

), nézzétek el nekem