Codegen 300W 10 nap??!?!!
Elküldve: 2003. 12. 29. 15:45
Full extras KT4 Ultra, tb-b 1700+@2200+, 512 ddr, 1x 40 GB PATA Maxtor es 2x 120 GB SATA Seagate, DVD-ROM, DVD-iro, R9600Pro, hangkari...
Le kellene cserelni, de egyelore nincs love ra.
Krinyo
Elküldve: 2003. 12. 29. 22:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nalam is egy 300-as Codegen megy durvan 6-8 honapja folyamatosan...[/quote]
A gond a ki-bekapcsolgatásnál kezdődik...![]()
Rhino666
Elküldve: 2003. 12. 29. 23:20
idézet:
Ezt írta Rhino666:
Ez inkább szomorú, nem vicces!Szerinted volt azóta rá pénzem??
![]()
Rhino666[/quote]
Karácsonyra kérhettél volna esetleg egy DTK-t.De igaz, ilyenkor évvégetájt majdnem mindenki kifut a pénzből.
Elküldve: 2003. 12. 30. 10:16
idézet:
Ezt írta Telcontar:
Karácsonyra kérhettél volna esetleg egy DTK-t.De igaz, ilyenkor évvégetájt majdnem mindenki kifut a pénzből.[/quote]
Aha... Tápot Karácsonyra. Jó ötletnek tűnik, de azért gondolj bele: hiába mondom bárkinek, hogy mi kell, vagy nem azt veszi, vagy még a végén rábeszélik egy Codegenre, "mert az olcsó és jó", aztán lesz kettő...![]()
Rhino666
Elküldve: 2003. 12. 30. 21:35
idézet:
Ezt írta Rhino666:
Aha... Tápot Karácsonyra. Jó ötletnek tűnik, de azért gondolj bele: hiába mondom bárkinek, hogy mi kell, vagy nem azt veszi, vagy még a végén rábeszélik egy Codegenre, "mert az olcsó és jó", aztán lesz kettő...![]()
Rhino666[/quote]
Azért azt el lehet magyarázni szerintem valakinek, hogyha bemegy a boltba csak pontosan ezt a tipust vegye, nem kell sem jobb, sem rosszabb...
Elküldve: 2004. 01. 07. 15:15
idézet:
Ezt írta Rhino666:
Rhino666[/quote]
![]()
![]()
![]()
Rég röhögtem ilyen jot, kaptá KCST
[ 2004. január 07.: tus szerkesztette a hozzászólást ]
tus
Elküldve: 2004. 01. 07. 15:52
szerencsére kétr év garral vettem még anno és igy sztem jó vásárt csináltam összehasonlítottam egy ugyanolyan Codegennel ami most jött le a szallagro' hát ég és föld
súlybeli különbség látványos vagyis ha rádobom a mérlegre akkor vagy húszdekával kisebb az önsúlya
másik feltünő dolog a terhelhetősége, a maximális volt, és amper értékek jócskán alattamaradnak a régihez képest
ugyhogy amig megy megy aztán majd kitalálok vlaamit ha megfüstöl
addig meg használjuk a gépet....
Balooo
Ha minden álmod teljesül amire vágytál, akkor az álmaid örökre meghalnak....
Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... – ( W. Shakespeare)
Elküldve: 2004. 01. 08. 10:23
idézet:
Ezt írta Balooo:
én is CODEGEN-t használok narancsmatricás 400Watt
szerencsére kétr év garral vettem még anno és igy sztem jó vásárt csináltam összehasonlítottam egy ugyanolyan Codegennel ami most jött le a szallagro' hát ég és föld
súlybeli különbség látványos vagyis ha rádobom a mérlegre akkor vagy húszdekával kisebb az önsúlya
másik feltünő dolog a terhelhetősége, a maximális volt, és amper értékek jócskán alattamaradnak a régihez képest
ugyhogy amig megy megy aztán majd kitalálok vlaamit ha megfüstöl
addig meg használjuk a gépet....
Balooo[/quote]
Üdv
1 honapja ruháztam be egy CT tápra.Nekem is kódgány figyelt a gépben. Megvettem a CT-t hát nem 20 deka, de vagy 1.5 kiloval nehezebb,.Az , hogy milyen értékek vannak ráirva, tök mindegy, Codegen ugysem hozza azokat.mCsak nézd meg mit ir max kimenö teljesítménynek.A 300 w-sra azt irták max 160 watt![]()
A 360 Ct-re meg max 340![]()
tus
Elküldve: 2004. 01. 08. 14:37
idézet:
Ezt írta Hypno:
Valoban akadnak szar Codegen tapok dogivel(sok a hamisitott!).
Bar azert a vargane-vel es a hasonlo noname-ekkel meg nem hasonlitanam ossze, mivel azok altalaban viszik a gep nagy reszet a sirba, a Codegen meg csak siman bedoglik.
Hypno[/quote]
Hali mindenkinek...
Még csak most kedtem el végigolvasni, hogy mik a fejlemények, de egy aprócska de szerintem fontos dolgot leírok ide:
Nyugottan lehet a vargáné és Tsa-hoz (is) hasonlítani DE (!!!) Figyelni kell: Mert a KÉK cimkés az EREDETI Codegan gyártmány (!)
Míg a Narancssárga, Pirosas az Vargáné féle, itthon szerelt, nevezzük terméknek...
Azt hiszem pont a fent említett Vargánéék a felelősek (ismét) ezért. Ez nem bizonyítot (csak erős gyanú)...
BaluC![]()
Zsebibaba (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya (lvl 68) - Human Femail Mage
Elküldve: 2004. 01. 08. 18:42
idézet:
Ezt írta BaluCe:
...a KÉK cimkés az EREDETI Codegan gyártmány...
[/quote]
Teljesen felesleges a cimkékre fogni. Környezetemben kék cimkés táp ment tönkre, egy integrált lappal, Cel800-zal, 1 hdd-vel sem bírt.
Elküldve: 2004. 01. 08. 19:43
Enterprise Forever!
Elküldve: 2004. 01. 08. 19:47
idézet:
Ezt írta Zoz:
Az én tapasztalatom szerint a narancssárga cimkés Codegenekkel rengeteg gond van, sokszor gyárilag szarok, késöbb is több pusztul meg ezekből, gyakran nevetséges terhelést se bírnak el. A régebbi kék cimkésekkel alig volt baj új korukban, viszont most, 1-2 éves korukban típushibának tekinthető módon durran el egy IC bennük. [url="http://"http://www.freeweb.hu/zoz/codegen300w-5.jpg"]illusztráció[/url][/quote]
Osztom a véleményed. A narancs címkés erősebb (pl. áramleadás szempontjából), viszont hibásabb típus, mint a kék. Ha a kék "elég", akkor működik. DE! A narancs még akkor sem működik mindig, ha (elvileg) "elég"...![]()
![]()
//OFF: rég láttalak!//
Rhino666
Elküldve: 2004. 01. 09. 00:25
Elküldve: 2004. 01. 09. 08:36
idézet:
Ezt írta BaluCe:
Hali mindenkinek...
Még csak most kedtem el végigolvasni, hogy mik a fejlemények, de egy aprócska de szerintem fontos dolgot leírok ide:
Nyugottan lehet a vargáné és Tsa-hoz (is) hasonlítani DE (!!!) Figyelni kell: Mert a KÉK cimkés az EREDETI Codegan gyártmány (!)
Míg a Narancssárga, Pirosas az Vargáné féle, itthon szerelt, nevezzük terméknek...
Azt hiszem pont a fent említett Vargánéék a felelősek (ismét) ezért. Ez nem bizonyítot (csak erős gyanú)...
BaluC[/quote]
Ezt én is furcsállom, ugyanis nekem szintén a KÉK címkés ment tönkre 2 hónapon belül, úgy hogy majdnem vitte magával az egész gépet. Kicserélték, már narancssárga címkéset kaptam, ez 7 hónapja megy (kopp-kopp). Havernál 9 hónapos szintén KÉK címkés táp balf*****kodik (folyamatos resetek, fagyások), jövő héten cseréli.
Szóval, egyébként nem tudom honnan ez az info?? :confused:
Elküldve: 2004. 01. 09. 13:38
idézet:
Ezt írta Kory:
Ezt én is furcsállom, ugyanis nekem szintén a KÉK címkés ment tönkre 2 hónapon belül, úgy hogy majdnem vitte magával az egész gépet. Kicserélték, már narancssárga címkéset kaptam, ez 7 hónapja megy (kopp-kopp). Havernál 9 hónapos szintén KÉK címkés táp balf*****kodik (folyamatos resetek, fagyások), jövő héten cseréli.
Szóval, egyébként nem tudom honnan ez az info?? :confused:[/quote]
Kék matricás Chieftec az nem megy tönkre![]()
tus
Elküldve: 2004. 01. 09. 13:47
Elküldve: 2004. 01. 09. 13:53
idézet:
Ezt írta padawan:
Azert, hogy ne csak fikazzak a codegent, nekem mar lassan 2,5 eve megy egy kekcimkes 300W-os tokeletesen. (de persze azis igaz ha lenne penzem lecserelnem szivesen, mar csak a biztonsag kedveert is.)[/quote]
Gratulálok, bár sztem ez inkább csak szerencse
1 honapja vettem a CT-t, nekem is ez a Codegen volt. Amint megláttam ezt a topikot, elattam![]()
tus
Elküldve: 2004. 01. 09. 13:54
Elküldve: 2004. 01. 09. 14:38
idézet:
Ezt írta Kory:
Szóval, egyébként nem tudom honnan ez az info?? :confused:[/quote]
Szervízben dolgozok és egy kisker boltban a kollégával tapasztalat csere volt...
Aznap 4 eladott Codegen házból 3 jött vissza "elhalálozva"...
Azon a héten (és előtte is) volt már 5 (Csütörtök volt)...
Hirtelen felindulásból felhívta a forgalmazót és ott kotyogta ki az egyik alkalmazott...
Mellesleg hozzáteszem, hogy 2 kék és 2 narancs cimkés táp volt eddig a tulajdonomban:
Az egyik kéket 1,5 ÉV után eladtam a másikat az a Drága ELMŰ kűldte haza egy szolíd túlfesszel ami vitt egy TV-t és egy videót is...![]()
Az egyik narancs 10 MÁSODPERCIG bírta füstmentesen-> vissza a boltba csere. Még üzemel (egy P2-t szolgál ki)... Ekkor jött ez az ominózus tapasztalat csere...
Hát innen van az infó
Sokáig nagyon szerettem a Codegent, de mostmár inkább egy 360-as Cheaftech...![]()
BaluC![]()
Zsebibaba (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya (lvl 68) - Human Femail Mage
Elküldve: 2004. 01. 10. 01:54
idézet:
Ezt írta BaluCe:
[/quote]
Nemreg lattam valahol (nem emlexem pontosan, valami forum volt, vagy hwsw, vagy vmi kulfoldi) ezust (ezust alapon fekete betuk) cimkes codegent.
Akkor az mi volt?![]()

Súgó
A téma zárva.