HWSW Informatikai Kerekasztal: Codegen 300W 10 nap??!?!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Codegen 300W 10 nap??!?!!

#161 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 10. 11:57

idézet:
Ezt írta NEUROFiRE:

Nemreg lattam valahol (nem emlexem pontosan, valami forum volt, vagy hwsw, vagy vmi kulfoldi) ezust (ezust alapon fekete betuk) cimkes codegent.
Akkor az mi volt? :)
[/quote]

Szaboné &TSA :D
üdv
tus

#162 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 13:52

idézet:
Ezt írta BaluCe:

...inkább egy 360-as Cheaftech... :D
[/quote]

Azmiaz? Talán egy Chieftec tápegységre gondoltál? :D

Rhino666
Rhino666

#163 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 20:04

Ezüstmárkás Codegen =
de mostmár inkább egy 360-as Cheaftech...
:D :D
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#164 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 23:20

idézet:
Ezt írta Rhino666, az médium:

Azmiaz? Talán egy Chieftec tápegységre gondoltál? :D

Rhino666
[/quote]

Azaz csak írni nem tudok... :o
Főleg ha éppen mást kéne csinálnom és nem figyelek oda, hogy mit gépelek. :D

BaluC :cool:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#165 Felhasználó inaktív   dopping 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 15. 02:41

most állítok össze gépet.én naív codegen házat vettem,ráadásul 300-as táp van benne.Van már 1 2GHz-es celeron Procim, 128Mb geforce videokártya, itt ajánlottak most hozzá egy MSI 865 NEO-L alaplapot.Ha minden összeáll merjem elindítani a gépet,vagy sürgősen cseréljem ki a tápot, mielőtt magával visz mindent.Magával visz mindent?vagy várjam+ amíg ledöglik?

[ 2004. február 14.: dopping szerkesztette a hozzászólást ]

#166 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 16. 14:45

idézet:
Ezt írta dopping:
most állítok össze gépet.én naív codegen házat vettem,ráadásul 300-as táp van benne.Van már 1 2gb-os celeron Procim, 128Mb geforce videokártya, itt ajánlottak most hozzá egy MSI 865 NEO-L alaplapot.Ha minden összeáll merjem elindítani a gépet,vagy sürgősen cseréljem ki a tápot, mielőtt magával visz mindent.Magával visz mindent?vagy várjam+ amíg ledöglik?[/quote]

Szerintem ha tusz egy, két imát akkor nem árthat, ha elmormolod...

Ártani nem árthat ha egy másikat (Pl: Chieftec), de akár szerencséd is lehet...

-----------------------------------
Jubilálok :D :D :D ez a 100.-ik :cool:
-----------------------------------
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Twisting Nether (PvP)

#167 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 16. 15:23

idézet:
most állítok össze gépet.én naív codegen házat vettem,ráadásul 300-as táp van benne.Van már 1 2gb-os celeron Procim, 128Mb geforce videokártya, itt ajánlottak most hozzá egy MSI 865 NEO-L alaplapot.Ha minden összeáll merjem elindítani a gépet,vagy sürgősen cseréljem ki a tápot, mielőtt magával visz mindent.Magával visz mindent?vagy várjam+ amíg ledöglik [/quote]
Kissé azért túl lett reagálva ez a Codegenfikázás, egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet, eddig mindig Codegent, és abból is 300W-osat használtam, és ami újan elindult (mert hát nem mindegyik :D ) az tökéletesen műköüdött utána is, tehát nyugodtan használhatod, de nem ártana későbbiekben lecserélni egy jobb, és erősebb példányra.Nekem is ha mindenigaz hétfőn jön a Chieftec-em... :cool:

#168 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 19. 00:01

Újabb jelölt jött nekem. Sárga "400W" os kódgány.
Tök jó, hogy a terhelés 130W + 9.6W.

Azt remélem csak, hogy az első bekapcskor nem száll el és akkor talán van esély hogy valameddig vigye az adott konfigot (1800+, 256 ram, cdrw, 40gb maxtor, r9000).
Sajnos megvették, hiába mondtuk, hogy ne... :(

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#169 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 19. 08:36

idézet:
Ezt írta Digitel_RSE:

Kissé azért túl lett reagálva ez a Codegenfikázás, egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet, eddig mindig Codegent, és abból is 300W-osat használtam, és ami újan elindult (mert hát nem mindegyik :D ) az tökéletesen műköüdött utána is, tehát nyugodtan használhatod, de nem ártana későbbiekben lecserélni egy jobb, és erősebb példányra.Nekem is ha mindenigaz hétfőn jön a Chieftec-em... :cool:
[/quote]

Nem "Keresztes hadjárat" indult a Codegen -ék ellen...
Fentebb már leírtam, hogy Volt / Van Codegen tápom és szerettem is őket, de az utóbbi időben a minőségük "kicsit" lejjebb csúszott... :( (gondolom a nagyobb profit miatt)

Én sem azt mondom, hogy amire Codegen van írva az jó nem lehet (Pl.: a régebbi típusok tűrhetően mennek), csak a negatív példák az utóbbi időben megszaporodtak ÉS éppen ezért nem ajánlom senkinek... :(

Twisting Nether (PvP)

#170 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 13. 23:32

Megvan a Zalman 400W-os cseretáp, a codegányt pedig már eladtam 4k-ért. :) Az egyetlen gond, hogy a ház is codegány és ez a Zalman iszonyat nehéz, attól félek új házat kell hozzá vennem.. vélemény?

#171 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 02. 20. 12:46

idézet:
Ezt írta Freddy001:
Megvan a Zalman 400W-os cseretáp, a codegányt pedig már eladtam 4k-ért. :) Az egyetlen gond, hogy a ház is codegány és ez a Zalman iszonyat nehéz, attól félek új házat kell hozzá vennem.. vélemény?[/quote]

:D :D Félsz, hogy összecsuklik alatta? No para, az alaplap majd kimerevíti :D :D

Könyvelőiroda, szgép. Én raktam össze, nem fikázni, hogy csak 300-as kék kodi van benne! :D
1.3-as tunderbird(kiskazán), 2x 5400-es maxtor(kurva hangos, de hűs), Pio DVD és teac 48X...író. Ezt viszi másfél ééve! Most volt generálon nálam. Epox 8khal kondijai púposak(durván!!és majd mind!!), táp szinte portalan, lapos mindenhol és nem kályha menet közben sem. Kapott az evercool helyett egy coolink-et, az legalább nem a kondikra nyalja a meleget. Ja, előtte a kondik forrók voltak!!Meg a proci is(nem csoda, a venti alatt porpárnák voltak a bordán :)).
Most tesztüzem, jól viselkedik..Proci hűs, új kondik enyhén melegek(a lap tápja valami iszonyat sokat disszipál, forrók a FET-ek..)
Kíváncsi avgyok, kodegen meddig fogja húzni az igát..
Persze a túlfeszpatron ott figyel benne :).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#172 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 13:20

idézet:
Ezt írta didyman:

:D :D Félsz, hogy összecsuklik alatta? No para, az alaplap majd kimerevíti :D :D
[/quote]

P4P800-Deluxe-al nem akarom merevíteni..

Pécsen M*s*r*lon kívül kapok valahol Casetek házat? Eddig nem volt pénzem megvenni, most meg nincs az a típus amit kinéztem, de rendelni sem tudnak mert a központban sincs.

#173 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 16:30

Na kérem ez nekem is ismerős!!! Hál' istennek nem nekem van ilyen tápom! DE! Lan partyn már találkoztam ilyen huncut jószággal! Na most a probléma a következő volt: alapeset, a táp Codegen 300w (kék cetlis) sajna partyn nincs túl jó áramellátás, ezért 24 embert nem nagyon visel el. A márkásabb tápok az áramingadozást jól viselik. Max 1-2* újraindulnak. De ezt is untuk. Ezért rendszergazdi haverjaim beszereztek 1-2 UPS-t. Tökéletesen ment minden, de haverom codegen tápja az UPS alatt is újraindult!! Már csak egy degauss-tól is. Nos jó. Ezt még meg lehet érteni. Táp a közösbe ment haver újatt vett. Egy ugyanolyan Codegen 300 wattosat (csak sárga címkével). Azóta ment neki 2 hónapot, de most a tünetek ugyanazok! Az én gagyi 300-as mercurym egyszer se indult újra, SZÓVAL MÁRKA IDE-ODA NEM A NÉV A LÉNYEG!!! Bár szerintem a név nem a reklámtól, hanem a tapasztalattól lesz dicső!
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#174 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 18:55

idézet:
Ezt írta rocker69:
Na kérem ez nekem is ismerős!!! Hál' istennek nem nekem van ilyen tápom! DE! Lan partyn már találkoztam ilyen huncut jószággal! Na most a probléma a következő volt: alapeset, a táp Codegen 300w (kék cetlis) sajna partyn nincs túl jó áramellátás, ezért 24 embert nem nagyon visel el. A márkásabb tápok az áramingadozást jól viselik. Max 1-2* újraindulnak. De ezt is untuk. Ezért rendszergazdi haverjaim beszereztek 1-2 UPS-t. Tökéletesen ment minden, de haverom codegen tápja az UPS alatt is újraindult!! Már csak egy degauss-tól is. Nos jó. Ezt még meg lehet érteni. Táp a közösbe ment haver újatt vett. Egy ugyanolyan Codegen 300 wattosat (csak sárga címkével). Azóta ment neki 2 hónapot, de most a tünetek ugyanazok! Az én gagyi 300-as mercurym egyszer se indult újra, SZÓVAL MÁRKA IDE-ODA NEM A NÉV A LÉNYEG!!! Bár szerintem a név nem a reklámtól, hanem a tapasztalattól lesz dicső![/quote]

Igazad van, az a jó vas ami működik! Ettől függetlenül Mercury tápot nem mernék gépbe rakni, ez a saját véleményem. :) A Codegen az utóbbi időben sokat romlott, irodai gépekbe is Azona-t szoktam javasolni minimum.

#175 Felhasználó inaktív   zola- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 21:06

idézet:
Ezt írta Freddy001:

Igazad van, az a jó vas ami működik! Ettől függetlenül Mercury tápot nem mernék gépbe rakni, ez a saját véleményem. :) A Codegen az utóbbi időben sokat romlott, irodai gépekbe is Azona-t szoktam javasolni minimum.
[/quote]Nekem 400w-os mercury tápom van.Eddig jó!

#176 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 22:30

idézet:
Ezt írta zola-:
Nekem 400w-os mercury tápom van.Eddig jó!

[/quote]

Egészségetekre. :) Nekem itt hever a Zalman 400W-os egy hete a polcon origi csomagolásban, hétfőn meglesz az új házam és akkor hadd szóljon. A Codegen két napot már csak kibír. :)

#177 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 08:35

idézet:
Ezt írta Freddy001:

Egészségetekre. :) Nekem itt hever a Zalman 400W-os egy hete a polcon origi csomagolásban, hétfőn meglesz az új házam és akkor hadd szóljon. A Codegen két napot már csak kibír. :)
[/quote]

Mormolj el egy-két imát :D

rocker69: Az UPS semmit nem ér az áramingadozás ellen(minden kis feszesésre nem szokta rákapcsolni az akksikat), ha nem line-interaktív, tehát nem húz rá a hálózati feszre, ha az lecsökken. De ezt állítani is lehet sok esetben. Ami azt illeti, a 230VAC bemeneti fesz az adott tűréssel kéne garantált legyen, ami a szolgáltató felől több-kevesebb sikerrel menni szokott. De ha a kodegen csak 230V +-x% tűréssel működik, akkor az nem hiba-ha valami nagyfogyasztó megrántja a a hálózati feszt.. Más tápok plö. 165..240V-ig szavatolt tartományban működnek, így azokat nyilván nem fogja zavarni az ilyen hullám.
Kábelezés felülvizsgálata csodákra képes és a tünetekből ítélve tanácsos is!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#178 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 15:15

Kábelezés rendben volt, viszont (mostmár van norm. helyünk) a régi házban nem 1x lebaszta a biztosítékot, és így azért megérte beszerezni :) . De nemértem! A szünetmentes előtt szinte mindenkinek restart (nekem men, de máig nem érti senki hogy miért) ups után viszont senkinek! (kivéve a codegenes manust. Ez mitől lehet? Valamit azért csak jelent nem? :confused:

#179 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 16:34

idézet:
Ezt írta rocker69:
Kábelezés rendben volt, viszont (mostmár van norm. helyünk) a régi házban nem 1x lebaszta a biztosítékot, és így azért megérte beszerezni :) . De nemértem! A szünetmentes előtt szinte mindenkinek restart (nekem men, de máig nem érti senki hogy miért) ups után viszont senkinek! (kivéve a codegenes manust. Ez mitől lehet? Valamit azért csak jelent nem? :confused:[/quote]

Tűimpulzus is lehet(csak negatív irányban, vagy a táp a durváknál közbeavatkozott(hallottátok csipogni, kattanni?). Szóval sok oka lehet, mindenesetre én is a codegen mellett tippelek, mint ok :D

#180 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 17:41

Ja! Az nem kifejezés! A discoban nincs annyi csipogás, mint ami ott volt! Sőt, annyira nagy volt az ingadozás, hogy átkapcsoltak aksira! Pedig akkor még nem is volt levágva a biztosíték!

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.