idézet:
Ezt írta Derlie:
De a YAMADA az YAMADA, 20eFt alatt ő viszi a fámát???[/quote]
Ő viszi (el) a pálmát! Fáma = híresztelés, szóbeszéd
De végül is a DVD-játékosról beszélünk, így erről szól a fáma![]()
YAMADA DVD JÁTÉKOS :D
Elküldve: 2003. 12. 18. 09:56
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet
Elküldve: 2003. 12. 18. 22:18
Elküldve: 2003. 12. 20. 15:05

Elküldve: 2003. 12. 20. 23:39
idézet:
Ezt írta Boba:
Sajnálom a jelenlegi Phillips-et... régen még tudott minősget gyártani (mák, hogy én olyanból szerváltam pölö cd játékost)[/quote]
Elvégre ő is ott volt mikor kitalálták a CD-t...
Aláírás
Elküldve: 2003. 12. 23. 22:56
Boldog Karácsonyt!

---
AMD everywhere
---
Elküldve: 2003. 12. 24. 06:47
idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
Azt hiszem egyébbel nem tudnék kedveskedni eme topik lakóinak, így karácsonykor!
Boldog Karácsonyt!![]()
[/quote]
A játék elektromos felnőtt nélkül..........![]()
![]()
![]()
Mindenfejű vételembernek üzen kedves játszás![]()
Neked is Boldog karácsonyt.
[ 2003. december 24.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 24. 14:27
idézet:
Ezt írta Derlie:
Elvégre ő is ott volt mikor kitalálták a CD-t...[/quote]
o talalta ki, es manapsag is o mondja ki a lenyeget a cd-szabvanyt erinto kerdesekben...
peldaul a masolasvedett audiocd-ket amik mostanaban piacra kerultek megvetozta, es nyilatkozta hogy "azok nem cd-k".
de ez mar offtopik elegge. bocs.
Elküldve: 2003. 12. 24. 15:03
idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
Azt hiszem egyébbel nem tudnék kedveskedni eme topik lakóinak, így karácsonykor!
Boldog Karácsonyt!![]()
![]()
![]()
[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2003. 12. 24. 15:35
idézet:
Ezt írta ChRiS_RS:
Boldog Karácsonyt!![]()
![]()
![]()
[/quote]
Egy nagy KCS-vel egyetemben kívánok nagyon kellemes karácsonyt!![]()
Üdv: Klown
Elküldve: 2003. 12. 26. 16:17
A leírás minősége nagyon szomorú, de ennél is durvább
a készülék magyar menüje.
pl.: Latátolás
Na szerintetek ez mit jelent.
Sieve
Elküldve: 2003. 12. 26. 18:45
idézet:
Ezt írta Sieve+:
pl.: Latátolás
Na szerintetek ez mit jelent.
Sieve[/quote]
Ez igy van, de mindent lejátszik.
![]()
Elküldve: 2003. 12. 26. 19:58
Persze tudom a választ NEM!
Sieve
Elküldve: 2003. 12. 26. 20:43
Pl. a Matisz XP helpje is furán hathat:

At Véindovét TP új tolgáltatátot, továbbfejlettett programot ét ettötöt télet válattétát tartalmatta. Teden ed tóratottató tirándulátt at újdontágot tötött, ét itmertedjen meg atottal a programottal, rendterettel, tellétettel valamint tommunitátiót ét internetet programottal, ameletet a Véindovét TP tartalmat.
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet
Elküldve: 2003. 12. 31. 15:49
Lehet, hogy nem kapcsolódik szervesen a témához, de ma láttam a pesterzsébeti Auchanban Sony DVD-t 24990-ért. Nekem egy régebbi 301-es van (ez asszem 303-as volt) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Képminőség, kezelhetőség, stb... Lehet, hogy mégiscsak ezt kellene venni a yamada helyett?
Elküldve: 2003. 12. 31. 16:08
idézet:
Ezt írta szepi23:
Sony DVD-t 24990-ért. Nekem egy régebbi 301-es van (ez asszem 303-as volt) és nagyon meg vagyok vele elégedve.[/quote]
rakd be a Két Torony bővített verzióját, mindjárt nem leszel olyan elégedett...![]()
Elküldve: 2004. 01. 01. 19:50
2. Én bizony azzal az elhatározással indultam el kompakt Házi-mozi rendszert venni, hogy csakis és kizárólag YAMADA-t veszek. Az eladók le akartak róla beszélni, s egy másik márkát ajánlottak, hogy az többet tud, de kapásból kétszer annyiba került volna. Megjegyzem nem is volt hasonló árkategóriájú termék a palettán. Mind legalább annyiba került, mint amit ajánlottak.
3. Én nem lennék biztos abban, hogy a márkásabb cuccok jobbak is, mert pl. a SONY termékeket, amiket hazánkban forgalmaznak sem Japánban állítják össze, hanem pl. Taiwan-ban, vagy Európa keleti régióiban.
4. Minek kiadni kétszer annyit egy olyan termékért, ami előbb utóbb úgyis elavul (ugye pl. itt vannak a nyakunkon az MPEG-4-es lejátszók) A DVD lejátszók is hasonló kategória, mint a számítógépek, alighogy megveszed máris elavul, s jönnek az újabb formátumokat is lejátszó eszközök.
5. Ha lejár a garancia, akkor a márkás eszközökhöz az alkatrészek legalább annyiba kerülnek, mintha vennél egy olcsóbb lejátszót.
6. Én nagyon megvagyok elégedve a YAMADA házi-mozi rendszeremmel, mert az én igényeimet kielégíti. Ha lenne egy kimondottan erre a funkcióra berendezett külön szobám, egy projektorral, akkor én is a drágább készüléket venném meg, de mindehhez pénz is kell, ami nem sok embernek adatik meg.
7. Hiába a márkás cucc (pl. 150.000 Ft-os), ha pl. láttam már olyat, hogy 51cm-es domború képcsöves TV-re volt kötve, s a 6 db hangfal egymás mellé volt helyezve, mert nem volt hely a szobában. Nevetséges, de igaz.
8. A YAMADA egyáltalán nem akar hasonlítani a YAMAHA márkára, még névben sem, mivel ez a szó ott gyakori a nevekben. Akkor nálunk is ha vmelyik céget Kovács úr alapítja a saját nevével, akkor a Kováts úr már csak másolhatja azt.
9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza
10. Na erre varjatok gombot.
Elküldve: 2004. 01. 02. 01:18
idézet:
Ezt írta Thrush:
...
9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza...[/quote]
Minden ponttal tökéletesen egyetértek, kiemelném ezt a kilencest főként! Így van, nekem is valami Kínai csondám van, gyönyörűen játszik mindent, míg jónéhány kollégám márkás DVD-ket tart otthon. Van akinek az a gondja, hogy nem játszik le írott DVD-t, van akinek csak az egyik fajta szabvány támogatott (+/-), ill. ezen felül további gondot okoz a DVD RW lejátszása (négy márkás DVD tulajdonos kollégám közül egyik asztali sem játszik újraírható DVD-t). Míg ezzel a már egy éves lejátszóval tökéletesen lejátszható mindkét szabvány egyszer és többször írható DVD-je.
Mivel lassan eléggé jó áron lehet majd a DivX-es lejátszókat is kapni, senkinek sem javaslom ismerősi körből márkás DVD lejátszó vásárlását. Kivétel ez a dolog, minden másból szeretem a márkás terméket, de a DVD játékos kivétel ez alól.
Elküldve: 2004. 01. 02. 05:00
idézet:
Ezt írta Thrush:
3. Én nem lennék biztos abban, hogy a márkásabb cuccok jobbak is, mert pl. a SONY termékeket, amiket hazánkban forgalmaznak sem Japánban állítják össze, hanem pl. Taiwan-ban, vagy Európa keleti régióiban.
4. Minek kiadni kétszer annyit egy olyan termékért, ami előbb utóbb úgyis elavul (ugye pl. itt vannak a nyakunkon az MPEG-4-es lejátszók) A DVD lejátszók is hasonló kategória, mint a számítógépek, alighogy megveszed máris elavul, s jönnek az újabb formátumokat is lejátszó eszközök.
5. Ha lejár a garancia, akkor a márkás eszközökhöz az alkatrészek legalább annyiba kerülnek, mintha vennél egy olcsóbb lejátszót.
7. Hiába a márkás cucc (pl. 150.000 Ft-os), ha pl. láttam már olyat, hogy 51cm-es domború képcsöves TV-re volt kötve, s a 6 db hangfal egymás mellé volt helyezve, mert nem volt hely a szobában. Nevetséges, de igaz.
9. A kompatibilitásról: még egyetlen márkás lejátszóval sem találkoztam, ami annyiféle formátumú lemezt lejátszott volna, mint a Yamada. pl. az adat CD-re felírt bármilyen felbontású és bitrátájú film.mpg kiterjesztésű anyagot is vígan lejátsza
10. Na erre varjatok gombot.[/quote]
3. Biztos nem lehetsz benne, de talán valószínűsítheted az árából, amiben több komponens is van, ami nem közvetlenül a termékhez kapcsolódik.
4. Azért ne essünk át a ló túloldalára. Egy jól megálvasztott dvd lejátszó sokkal tovább tarthat, mint egy számítástechnikai alkatrész. Az "mpg4 a nyakunkon van", nem egészen értem, miért szempont egy DVD lejátszónál? DVD-t szeretnék lejátszani vele, nem 456798 féle-fajta divx/xvid/öreganyámalsófele kiterjesztésű dolgokat.
5. Van olyan termék, amire nem 1 év a garancia, hanem több. Abban is bízom, hogy egy jobb készülék nem feltétlen azonos minőségű egy egypálcással, így talán 3-4 év múlva is működni fog.
7. Nyilván értelmesen kell vásárolni és akkor nincs 150ezres player junoszty tévével és 6 darab sokol rádióval összekötve.
9. Akinek arra van igénye, hogy mindent le tudjon játszani, amit a számítógépe is, az vegyen yamadát. Gyakori fw frissítéssel valószínű megoldható a sokféle/sokszínű kodekek kezelése.
Egy dvix vagy xvid gyakran valamilyen illegális tartalomra utal, ami érthetően nem támogatott egy márkásabb lejátszóban. Persze én tudom, hogy mindenki a saját születésnapjáról készült avit szeretné megnézni.
Elküldve: 2004. 01. 02. 11:18
idézet:
Ezt írta Yoisten:
9. Akinek arra van igénye, hogy mindent le tudjon játszani, amit a számítógépe is, az vegyen yamadát. Gyakori fw frissítéssel valószínű megoldható a sokféle/sokszínű kodekek kezelése.
Egy dvix vagy xvid gyakran valamilyen illegális tartalomra utal, ami érthetően nem támogatott egy márkásabb lejátszóban. Persze én tudom, hogy mindenki a saját születésnapjáról készült avit szeretné megnézni.[/quote]
Ugyan már, ez csak mellébeszélés. A tévéből felvett/home felvételek is illegálisak? Mert én azokat mindig Divx/xvid-be mentem el. Merthogy 1: Mpeg2-t sokkal körülményesebb csinálni, 2: Azonos minőség mellett 2-3x akkora helyet foglal. Lehet, hogy rossz érzés, hogy egy olcsó gagyi többet tud mint a márkás dvd-k, de nem kellene megmagyarázni a mechanizmust. Ez eléggé szánalmas érvelés, hogy "aki azt akarja, hogy mindent lejátszon az..."
Elküldve: 2004. 01. 02. 12:28