HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 09. 23:00

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. dec. 9., péntek - 22:33

Azért az fcpga tervezők és a teljesen tudatlan userek között létezik még néhány szint.

Ennek az ellenkezőjét egy percig sem állítottam, sőt.

Idézet

Az is bizonyítja, hogy ettől tart az összes kereskedő, hogy nem ismerek olyat, aki szó nélkül visszadja a pénzt, ha nem tud az utolsó paraméterre pontosan ugyanolyan alaktrészt prezentálni.

Pedig a garival ügyeskedők - szerintem - számokban már ki sem fejezhető, elenyésző hányadát alkotják a garanciális problémával az üzletbe betérőknek. :think:

Idézet

Ha a mistralban azt írnák ki, hogy csak a szőke nagymellű nőknek van 3év garancia, mindenki másnak 10nanosecundum, akkor is vásárolnának.
Nem szokás elolvasni azt, amit aláírnak, pláne azt, ami ki van függesztve. Fogyasztói tudatosság = 0.

Ez semmiben sem mentesíti a Mistral "törvényszegéseit". Nem érv sem pro, sem kontra.
Sajnos igazad van, nincsen fogyasztói tudatosság. És méginkább sajnos ezt sok üzlet ki is használja. :(

#842 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 01:11

Idézet: gnoll2 - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 14:32

nekem az volt a vicces amikor a chieftech tápom elszált (az okát azóta se tudom) és halk sípoló hangot hallatott. ezekután vissza vittem a misztrálba és odattam a szervizes srácnak mondván hogy nem tudom mi miatt de nem megy és sípol. a srác meg elkezdte tesztelni (ahogy szokták)majd közölte meglepődött arcal hogy a tápom sípol :omg:  hát ott nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek... végülis kicserélték. De az ember megnyilvánulása bemutatta a misztrálosok szakértelmét.

MISTRAL-szervizesek "szakértelme"? Khm!

Jo pár éve RAM-problémám akadt... Elkövették azt a hibát, hogy hátrahivtak a szervizbe.
Nos... RAM-tisztitás á lá MISTRAL  :)
Laza volt a szervizes csoka, mint a Riga-lánc  :D
Végighuzta a kontaktokat jo párszor a cipőtalpán, majd elképedt pofikámat látva közölte. No para, ő ezt MINDIG igy csinálja...  :D

Gdolom, magáért beszél...

Áttértem a Kékhalra. Komoly cumokat ott vásárolok 1 éves csere-garival.
Napi cd/dvdk-re meg jo a MM.
A feketepiaci hamis verbáktol is kimélem magam -- a nyugalmam többet ér a pár Ft. "megtakaritásnál"...  :cool:
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#843 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 09:18

Na azért a kékhalál se semmi. Egyedül az kímélt meg eddig attól, hogy náluk vásároljak, hogy a "szakértelmük", meg a nem túl udvarias modoruk elriasztott. Persze lehet csak nálunk ilyenek.
:boa:

szerk: Mostantól persze - Ariadne esete után - eleve ki van csukva, hogy feléjük néznék  :cool:

szerk2:

Idézet

Áttértem a Kékhalra. Komoly cumokat ott vásárolok 1 éves csere-garival.

Azért komoly cuccoknál érdemes odafigyelni, 1 év gari az elég fika.

Szerkesztette: Joooe 2005. 12. 10. 09:21 -kor

Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#844 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 11:52

Mondjuk, a kéksz*r kicsit sem kisebb rablóbanda, mint a mistal.
A cipőtalpon való ramhúzás pedig: a RAMok érintkezőját, ha nincs WD40, vagy más tisztitóspray a közelben, akkor radirgumival szokták tisztitani, ha az sincs, akkor tényleg megteszi a gumi cipőtalp :D
Mellesleg, birom ezt a stilust, hogy az utóbbi időben mindenki PC szerelő+tesztelő szakértő lett, és a boltos, szervizes csipőből hülye, f*sz és gyökér, főleg ha nem hullik térdre, és szaggatja meg az ingét a betérő kedves vevő előtt.

#845 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 11:52

Mondjuk, a kéksz*r kicsit sem kisebb rablóbanda, mint a mistal.
A cipőtalpon való ramhúzás pedig: a RAMok érintkezőját, ha nincs WD40, vagy más tisztitóspray a közelben, akkor radirgumival szokták tisztitani, ha az sincs, akkor tényleg megteszi a gumi cipőtalp :D
Mellesleg, birom ezt a stilust, hogy az utóbbi időben mindenki PC szerelő+tesztelő szakértő lett, és a boltos, szervizes csipőből hülye, f*sz és gyökér, főleg ha nem hullik térdre, és szaggatja meg az ingét a betérő kedves vevő előtt.

szvsz a többségnél nem így megy. sokan be tudnak rakni egy floppy-t, ramot vagy egy vidkártyát. ez esetek többségében nem vágják le a PCI-E sínt, ha nem megy bele az AGP-be, nem törik ketté a ramokat és nem tuszkolnak 5cd-t az olvasóba. ha pedig nem ilyen gonddal mennek a boltba akkor nem kéne elküldeni az embert a halál f*szába olyas stílusban, mintha ők lennének az istenek. persze a kettétöréssel, elfüstöléssel továbbra is elhajthatják a vevőt, ez jogos.

ebből kiindulva pedig inkább a boltoknak kéne már leállni az ilyen hozzáállással. el kéne fogadni, hogy a sztech cuccok alapvetően más jellegűek, mint a többi műszaki cikk. ha bemész egy boltba a kínálat 95%-a alkatrész. teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem kizárólag szakembereknem készült, átlag júzer megbírkózik vele. ha meg nem, akkor hívjon szakembert vagy ne sírjon a kettétört kártya felett.

viszont hogy emiatt büntessék a többséget, aki normálisan képes használni ezeket, az túlzás.
értem ezt mind hw mind sw oldalról. elég nevetséges, hogy elvileg egy szar gyári hűtőt nem cserélhetnél le a videókártyán. másik oldalról pedig ha visszaviszel egy több tízezer forintos kártyát a gyári szarráment, kattogó és/vagy beragadt hűtőddel, akkor meg elküldenek a p*csába. pedig az is kártya szerves része, mégha árban csak 1-2%-a. az sw oldalról ott vannak a bios, fw frissítések. ezt se lehetne vérgehajtani elvileg. pedig soxor a normális működés feltétele! persze be lehet vinni a szervízbe jó pénzért... ezzel az a gond, hogy mikor bementem megvenni egy hw-t, akkor tudtam mennyi az ára, és azt nem írták egy szóval sem, hogy az alapvető funkciónalitásához még évente 8x kell fizetnem érte. és ez csak a pénz oldala. időben/ráfordításban ugyanígy jogtalanul károsítják az embert. az se volt leírva sehol, hogy fogalakozni kéne vele vásrálás után: hozni/vinni/5 napra otthagyni...

az ilyen szintű hozzálláson kéne váltzotatni. fel kéne fogni, hogy amit gyárilag modulárisra csinálnak, az azért van, mert nem csak a 20 éves gyakorlattal rendelkezők cserélhetik ki, illevte, hogy az otthoni sw csere lehetősége, amihez komoly gyári support tartozik, szintén nem véletlen.

ez egy ilyen eszköz! ott a tv meg a hűtőgép. azt ne szedje szét senki, nincs mit cserélni benne, nincs mit frissíteni rajta.

idáig kéne eljutni a jogi szabályozásnak...

szerintem.

Szerkesztette: vipisrac 2005. 12. 10. 12:26 -kor

#846 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:58

Idézet

az ilyen szintű hozzálláson kéne váltzotatni. fel kéne fogni, hogy amit gyárilag modulárisra csinálnak, az azért van, mert nem csak a 20 éves gyakorlattal rendelkezők cserélhetik ki, illevte, hogy az otthoni sw csere lehetősége, amihez komoly gyári support tartozik, szintén nem véletlen.

ez egy ilyen eszköz! ott a tv meg a hűtőgép. azt ne szedje szét senki, nincs mit cserélni benne, nincs mit frissíteni rajta.

idáig kéne eljutni a jogi szabályozásnak...

Ezzel nagyon egyetértek. Nemrég kérdeztem FVF-et, hogy milyen esetekben köthető ki szakszerviz álatli üzembehelyezés, és hasonló nyalánkságok, hiszen néha ez a vásárló felesleges lenyúlása egy extra összeggel, és indokolatlan kibúvó esetleg a gari alól. Néhány esetben, bizonyos termékeknél, viszont lehet indokolt.
Ő is csak annyit mondott,hogy bíróság dönthetné csak el egy adott esetről :)

Jogszabályban egyetlen kikötés van, csak akkor lehet visszautasítani a garit, ha a kötelezett bizonyítja, hogy a hibát rendeltetésellenes használat okozta. (Nem elegendő a rendeltetésellenes használat bizonyítása, azt is kell hogy ez a hiba oka) Adott esetben akár úgy is dönthet a bíroság, hogy bizonyos cimkék sérülése , vagy szakszerű összeszerelést bizonyító irat nélkül, egyéb körülmények figyelembevételével bizonyítottnak tekinthető ez a tényállás, de számtech cuccok esetében én ezt nem tudom elképzelni...

#847 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 13:28

Az a baj tudjátok, hogy manapság a politikához, a focihoz és a PC szereléshez mindenki ért. Zörög a hűtő, gyenge a teljesitménye? És? Ez éppannyira a bolt, mint a gyártó, és a user hibája. Aki smugger, és veszi kilóra az MSIt meg az Inno3dt, az ne csodálkozzon, ha sz*r, lekvár a hűtése és tönkremegy, valamint napi 3 bios jön ki hozzá. Érdekes módon nem látom, hogy a gyári Intel alaplapokkal, Kingston memóriákkal, Hitachi HDDkkel, Enermax vagy FSP tápokkal kapcsolatba valahol is vernék az asztalt, hogy lángra lobbant, tönkrement, jajjanyám. Igaz, hogy arról a bolt is tehet arról, hogy sz*rt árul, igaz, hogy a gyártó is tehet róla, hogy sz*rt gyárt, de azért ne felejtsük el azt is, hogy az is hibás ám, aki a sz*rt megveszi.
Az pedig, hogy nem kell hozzá szakértelem....Mihez? Egy USB eszköz bedugásához, ahhoz nem kell. Minden más cucc leirásában ott terpeszt mindenütt, hogy gyakorlott szervizes szerelje be, mert a user error az garvesztés. Ez van, aki nem biztos a dolgában, az IGENIS vigye szervizbe, hivja ki egy hozzáértő haverját, akárki, mert a gondok túlnyomó többsége amellett, hogy szereti mindenki az óssó szemetet megvenni, az, hogy a hozzáállás az, hogy "nem olyan nehéz az, bizz magadban, meg tudod csinálni". Aztán amikor nem, ott a nagy pityergés.

#848 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 13:41

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 13:28

Érdekes módon nem látom, hogy a gyári Intel alaplapokkal, Kingston memóriákkal, Hitachi HDDkkel, Enermax vagy FSP tápokkal kapcsolatba valahol is vernék az asztalt, hogy lángra lobbant, tönkrement, jajjanyám.

Sajnos ez sem igaz. Intel, Hitachi, Kingston cuccokkal is volt már nagyon sok gondunk.
És itt nem csak a desktop termékeikre gondolok, mert jópár Intel server board, SCSI HDD és ECC-s RAM került már nálunk beépítésre, de azokkal is megvolt már a bajunk.

#849 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:10

Megesik. Én sem kettőt szereltem össze, be, mind a munkahelyemen, mint a magán bizniszemben, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt olyan, hogy csak úgy ukkmukkfukk tönkrement volna valami, ellenben az, hogy xar táp lefektette, vagy inkompatibilitás miatt nem működött, olyan akadt nemkevés.

#850 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:22

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 14:28

Az a baj tudjátok, hogy manapság a politikához, a focihoz és a PC szereléshez mindenki ért. Zörög a hűtő, gyenge a teljesitménye? És? Ez éppannyira a bolt, mint a gyártó, és a user hibája. Aki smugger, és veszi kilóra az MSIt meg az Inno3dt, az ne csodálkozzon, ha sz*r, lekvár a hűtése és tönkremegy, valamint napi 3 bios jön ki hozzá. Érdekes módon nem látom, hogy a gyári Intel alaplapokkal, Kingston memóriákkal, Hitachi HDDkkel, Enermax vagy FSP tápokkal kapcsolatba valahol is vernék az asztalt, hogy lángra lobbant, tönkrement, jajjanyám. Igaz, hogy arról a bolt is tehet arról, hogy sz*rt árul, igaz, hogy a gyártó is tehet róla, hogy sz*rt gyárt, de azért ne felejtsük el azt is, hogy az is hibás ám, aki a sz*rt megveszi.
Az pedig, hogy nem kell hozzá szakértelem....Mihez? Egy USB eszköz bedugásához, ahhoz nem kell. Minden más cucc leirásában ott terpeszt mindenütt, hogy gyakorlott szervizes szerelje be, mert a user error az garvesztés. Ez van, aki nem biztos a dolgában, az IGENIS vigye szervizbe, hivja ki egy hozzáértő haverját, akárki, mert a gondok túlnyomó többsége amellett, hogy szereti mindenki az óssó szemetet megvenni, az, hogy a hozzáállás az, hogy "nem olyan nehéz az, bizz magadban, meg tudod csinálni". Aztán amikor nem, ott a nagy pityergés.

Ha úgyvesszük mindenhez kell érteni, még a zsíroskenyér megkenéséhez is :D
A megfelelő konfiguráció összeválogatása igényel némi szakértelmet, az összeszerelés már inkább csak egy kis kézügyességet. (Jó én is ismerek olyan embert aki belerkata az amd-s procit az inteles alaplapba, de most ne ebből induljunk ki :D )

Az olcsó/drága összehasonlításban meg nem értem a véleményed, nyilvánvaló, hogy egy olcsóbb termék általában kevesebbet tud, persze rendeltetésszerű használatra alkalmasnak kell lennie.

#851 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:41

Ezzel vitába szállnék. Nézzünk példát: veszel egy asrock vagy msi jókis lowend lapot, ez magában még nem baj, ugye? De fejeld ezt meg egy stock hűtővel, egy rossz szellőzésű házzal, gagyi samu vagy hynix chipse "brand" trágya rammal, vargáné táppal, vékony makival, 52x LG cdrommal, és mid van? Egy folyton fagyó, lassú, akadozós géped. Ugyanis, a ratyibb alkatrészeknél szükségképpen nagyobb az inkompatiblitás is, ebből fakadóan, ha halmozod a sz*rt, az alapvető működés sem garantált.
Kézügyesség: te vennél a kezedbe ácsbaltát, láncfűrészt, flexet, és állnál vele neki a kocsidnak, konyhaszekrényednek, házadnak? Ugye nem. Akkor miért van az, hogy az összes szalámiujjú, tufa gyökér maga akarja szerelni a PCjét, minek köszönhetően ott a sok repedt alaplap, sarkazott CPU/GPU/bridge, és még sorolhatnám?

#852 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 15:41

Ezzel vitába szállnék. Nézzünk példát: veszel egy asrock vagy msi jókis lowend lapot,

Nekem MSI "low-end" lapom van, mégis, teljesen megfelel. Ami olcsó, nem biztos, hogy szar is, persze az ellenkezője gyakrabban fordul elő, de akkor is...

Idézet

vékony makival,

Mit keres a majom a gépben? :D  :D

Idézet

Kézügyesség: te vennél a kezedbe ácsbaltát, láncfűrészt, flexet, és állnál vele neki a kocsidnak, konyhaszekrényednek, házadnak? Ugye nem.

De.

Láncfűrész, flex nem egyszer járt a kezemben, és bizony nem csak megfogtam, hogy milyen nehéz. Pedig nem ez a "szakmám".
Az a baj, hogy a "senki ne szerelje maga, bízza a szakemberre a PC-jét" és a "bármit meg tud otthon csinálni a user" teóriákat valahol össze kéne vegyíteni, és találni egy arany középutat. :think:

#853 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 15:02

Kézügyesség: te vennél a kezedbe ácsbaltát, láncfűrészt, flexet, és állnál vele neki a kocsidnak, konyhaszekrényednek, házadnak? Ugye nem. Akkor miért van az, hogy az összes szalámiujjú, tufa gyökér maga akarja szerelni a PCjét, minek köszönhetően ott a sok repedt alaplap, sarkazott CPU/GPU/bridge, és még sorolhatnám?

Most miért fáj ez neked annyira, ha elbassza a saját cuccát? Ez azért nem számtech sajátosság, ha veszek egy tv-t, és elejtem miközben felfelé cipelem a lépcsőn, az legen már az én gondom  :respect:

Egyébként őszintén kétlem, hogy csak akkor lehetne jól működő gépet összerakni, ha mindenből a normál ár duplájáért veszel bele cuccokat.

Ráadásul pl MSI-t van aki kifejezetten jónak mondja, és árban sem éppen low-end.

Tudtommal a hynix ram is átlagosnak mondható.

Miért háborít fel az téged, ha valaki mondjuk maga szereli össze a gépét, slotba beilleszteni, csavarokat becsavarni azért nem olyan bonyolult dolog.

Felteszem nem vagy autószerelő, tehát akkor automentőt kell hívnod a pótkerék felszereléséhez?  :cool2:

#854 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 15:34

...

Joooe!
Az utolsó mondatod javítása:
Az olcsó/drága összehasonlításban meg nem értem a véleményed, nyilvánvaló, hogy egy olcsóbb termék általában kevesebbet tud, persze rendeltetésszerű használatra alkalmasnak kell(ene) lennie.

Szerkesztette: Cilinder 2005. 12. 10. 15:35 -kor

#855 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 15:48

Nem mondom azt, hogy én nem dolgoztam ilyesmivel, de nem tartottam magam túl okosnak, amikor nekiálltam a láncfűrésszel gépészkedni és kivágni a cseresznyefát.

#856 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 15:52

Az autómentőt nem kell hivni a kerék lecseréléséhez. De az autószerelkőknek minden meló egy öröm, mikor a sok aranykezű "lecserélemotthonazolajat" után kell szendvedni a megszakitott olajleeresztő csavarral.
Amugy, nem kell a normál ár dupláját fizetni, és milyen normál árról beszélünk egyáltalán? Hynix ram, vagy hynix chip, qrvára nem mindegy ez sem.
Engem nem az háborit fel, ha valaki el tudja végezni ugyanazt a gyökér, dedós munkát, ami nekem a szakmám. Hanem az, amikor nagy pofával nekilát, nem tudja megoldani, vagy esetleg elb*ssza, és utána még neki áll feljebb, hogy a gyökér szervizes.
Az MSI jóságáról-nem jóságáról nem akarok vitát nyitni, de mondhatnám akár a gigabyte-ot is, egyszerüen csak annyit mondok, akinek az kell, vegye azt.

#857 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 17:30

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 12:52

Tisztelt 2-more  :)

Nem kellene képzelned magadrol, hogy a nicked mellett találhato SOKCSILLAG feljogosit egy forumon bármire is -- az ien sztájlra meg pláne NEM  :D

Nem mintha magyarázkodnom kellene, de...  :cool:

Az, hogy csak most nemrég lett NET-em -- teljesen más történet, nem ide tartozik, ugy érzem.
94-95 ősz-tele ota van PC-m. 2001 ota OKJ-rendszerprogramozo vok. Stb... A többit szépen hozzágdolod, OK? Nem az oan műmájer vagyok, hogy "a PC-khez ma már mki ért,miért ne értenék én is"... Érted? KÖSZÖNÖM, a bizalmat is...  :respect:

Amugy (hogy érdemileg is reagáljak) pontositanék. Az egyéves CSERE-garancia miatt vásárolok, Náluk... Nézd! Nekem, személy szerint rossz tapasztalatom még nem volt velük. És amig nem is lesz, addig igazábol a fogyasztovédelmi "ereszdelahajam" sem igazán tud érdekelni, utána? Már más kérdés!

Ja,a Kékhalálrol cikkeztem -- PEACE  :respect:

#858 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 17:48

Akkor miért van az, hogy az összes szalámiujjú, tufa gyökér maga akarja szerelni a PCjét, minek köszönhetően ott a sok repedt alaplap, sarkazott CPU/GPU/bridge, és még sorolhatnám?

Nem MISTRAL-os véletlenül -- ez az "ur"??!  :D  :D  :D 

#859 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 10. 18:25

2-more általánosságból beszélt, nem személyeskedik, félreértetted. :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#860 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 18:52

Idézet: didyman - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 19:25

2-more általánosságból beszélt, nem személyeskedik, félreértetted. :)

Akkor sem kéne, ez!  :mad:

Elhiszem, hogy hü de FRUSTRÁL-t szegénykém a munkájában...  :(

Ő az Isten -- mki más, tirpák, láma, hülye? Őstulok? Ismeretlen emberkék is, hm?

A "melohelyén" összeszerzett sebecskéit talán nem Rajtunk kéne megtorolnia.
Álljon már meg a nászmenet, azért  :D  :D  :D 

Szerkesztette: Macikák 2005. 12. 10. 18:55 -kor

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.