HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS P4C800 i875 chipset - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS P4C800 i875 chipset Értékeld a témát: -----

#971 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 02. 12:27

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 10:51

Lenne ismételten 1 kérdésem :)
Ezt a bordát szeretném lecserélni valami brutálisabbra. Az sem baj ha ventit is tudnék rárakni. Finoman szólva eszméletlenül melexik.  :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mit ajánlatok?
Most ráraktam 1 mobile rack ventit, de még így is forró  :D
(tuning nélkül is, pláne tuningal :) )

Elvárásom annyi lenne hogy könnyen fel lehessen szerelni, és ne kerüljön 10e-kbe :D
De ha valaki tud olyan helyet ahol kapok rá normális ventit, az is jó.  :)

http://www.thermalta...ipset/a1899.htm

ill a TT tiger is jó.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#972 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 18:59

Hi!

Kétségtelen, hogy X-Biker megoldása is király de nekem az a tapasztalatom, hogy minnél kisebb egy ventillátor annál gyorsabban kell forogjon és annál zajosabb is - sivít. Ezt nem szeretem - viszont a csipszetret én is hűhöm. Mimódon? Naszól, tudom, hogy neked is 6600 -át van azért jön ez de mert minden 6600 sorozatos kari sarkán van egy lyuk - ez fontos - nekem a procin frezzer 7 van- de freezer 4-nél ugyanez a helyzet, hogy 2 karon lóg a venti - namost a 6600 kari sarka és a freezer karja közt ~ 8cm a távolság - én erre két pontra rögzítettem e fel kábelközözővel egy Silent Eagle 1000 -et - ez 1000-en forgó görgőcsakágyas golflabdabordás venti ami nagyon halk és pont annyi levegőt fúj hangtalanúl a csipszettre amennyit kell és még a 6600gt hátuljára is jut belőle - király!

Kép

agyasboltban 2,5 alat van a cucc...
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#973 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 19:04

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 17:59

Hi!

Kétségtelen, hogy X-Biker megoldása is király de nekem az a tapasztalatom, hogy minnél kisebb egy ventillátor annál gyorsabban kell forogjon és annál zajosabb is - sivít. Ezt nem szeretem - viszont a csipszetret én is hűhöm. Mimódon? Naszól, tudom, hogy neked is 6600 -át van azért jön ez de mert minden 6600 sorozatos kari sarkán van egy lyuk - ez fontos - nekem a procin frezzer 7 van- de freezer 4-nél ugyanez a helyzet, hogy 2 karon lóg a venti - namost a 6600 kari sarka és a freezer karja közt ~ 8cm a távolság - én erre két pontra rögzítettem e fel kábelközözővel egy Silent Eagle 1000 -et - ez 1000-en forgó görgőcsakágyas golflabdabordás venti ami nagyon halk és pont annyi levegőt fúj hangtalanúl a csipszettre amennyit kell és még a 6600gt hátuljára is jut belőle - király!

Kép

agyasboltban 2,5 alat van a cucc...

ez kétségtelen, én ezért cseréltem le a tigert, maradt a passzív.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#974 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 07:31

köszi mind2töknek  :cool:  :respect:

#975 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 11:04

valahogy így néz ki az én bandázsom is...

Kép
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#976 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 16:39

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Nekem ASUS P4C800E-Deluxe alaplapom van. Régen észrevettem már, hogy néha elkezd sisteregni, cirippelni vagy sipolni. ( nem tudom mi a legjobb kifejezés rá, de olyan mintha sipolna valami benne). És az utóbbi pár hétben ezt néha már nagyon hangosan csinálja. Nos ez mi lehet? Nem tudjátok? Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

Előre is köszi a segítséget

Üdv, Bajszi

#977 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 20:32

Idézet: bajsz - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 15:39

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Nekem ASUS P4C800E-Deluxe alaplapom van. Régen észrevettem már, hogy néha elkezd sisteregni, cirippelni vagy sipolni. ( nem tudom mi a legjobb kifejezés rá, de olyan mintha sipolna valami benne). És az utóbbi pár hétben ezt néha már nagyon hangosan csinálja. Nos ez mi lehet? Nem tudjátok? Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

Előre is köszi a segítséget

Üdv, Bajszi

A terheléstől. Némely lapnál csak tuningnál jön elő. Valszeg northbridge + cpu és a köré épített elektromos alkarészek okozzák. Tekercseknél merülhet föl ilyen jelenség.

Szerkesztette: XC-biker 2005. 11. 10. 20:33 -kor

#978 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 09:21

Idézet: XC-biker - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 19:32

A terheléstől. Némely lapnál csak tuningnál jön elő. Valszeg northbridge + cpu és a köré épített elektromos alkarészek okozzák. Tekercseknél merülhet föl ilyen jelenség.

Szia!

Köszi a választ. Igen szerintem kb onnan jön a hang, a northbridgetől... Volt tunningolva a gépem, de mostanában alapon megy a 2.6-os Northwood proci. És valszinű tényleg ez a probléma mert akkor adja ezeket a hangokat, ha dolgozik a gép, de mivel a windows sokszor "dolgozik" ezért eléggé gyakori ez a jelenség. :( És ilyenkor mi a teendőm? nincs valami ötletetek? És ezektől a viselkedésektől csökkenhet az alaplapom élettartama? Remélem nem... :)

Üdv, Bajszi

#979 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 11:48

Idézet: bajsz - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 8:21

Szia!

Köszi a választ. Igen szerintem kb onnan jön a hang, a northbridgetől... Volt tunningolva a gépem, de mostanában alapon megy a 2.6-os Northwood proci. És valszinű tényleg ez a probléma mert akkor adja ezeket a hangokat, ha dolgozik a gép, de mivel a windows sokszor "dolgozik" ezért eléggé gyakori ez a jelenség. :( És ilyenkor mi a teendőm? nincs valami ötletetek? És ezektől a viselkedésektől csökkenhet az alaplapom élettartama? Remélem nem... :)

Üdv, Bajszi

nincs értelme foglalkozni vele.
Enyém is csinálja. Sőt az eddig nálam megfordult 4féle, ugyanilyen chipsetű lap mindegyike csinálta.

#980 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 15:01

Idézet: XC-biker - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 10:48

nincs értelme foglalkozni vele.
Enyém is csinálja. Sőt az eddig nálam megfordult 4féle, ugyanilyen chipsetű lap mindegyike csinálta.

Köszi szépen, akkor megnyugodtam. A hangot meg már úgyis megszoktam...  :D

Üdv, Bajszi

#981 Felhasználó inaktív   lepmah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 27. 13:45

A P4C800 Deluxe alaplapon van 2 IEEE-1394 csatlakozó. Az egyik ki van vezetve a hátlapra, a másik nincs, csak egy 9 tűs csatlakozó van az alaplapon. Hol lehet szerezni megfelelő kábelt hozzá? Az Asus honlapján nem találtam.

Szerkesztette: lepmah 2005. 11. 27. 13:46 -kor

#982 Felhasználó inaktív   Hacsek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 28. 17:55

Hello!

A 1024-es beta BIOSról van valakinek valami véleménye ? Avagy maradjak a 1023-asnál?

Es megtudja valaki mondani h a chipset driver melyik verziónál tart, esetleg honnan lehet leszedni?

Nagyon kösszi mindenkinek!

#983 Felhasználó inaktív   Hacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 30. 13:59

:rolleyes:  :up:  :rolleyes:

#984 Felhasználó inaktív   Hacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:11

:rolleyes:  nobody?  :rolleyes:

#985 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:01

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 11:51

Lenne ismételten 1 kérdésem :)
Ezt a bordát szeretném lecserélni valami brutálisabbra. Az sem baj ha ventit is tudnék rárakni. Finoman szólva eszméletlenül melexik.  :)

Mitől melegszik neked ennyire? :D :think:
Nekem 233-on is csak olyan meleg, hogy kellemesen meg tudom fogni kézzel több órás 100% CPU után.

#986 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 02. 11:03

Ja, nekem egy éves bios van fent.
Az újabbakban lehet chipset feszt, vagy Memory driving strength-et állítani? Fontos lenne..  :rolleyes:

#987 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 26. 15:20

ASUS TUSL2-C laphoz adtak egy ilyen kivezetést, kábel is van hozzá:

Kép

Még soha nem használtam. P4C800-hoz ugye nem adtak semmi ilyesmit. A 4 db USB pedig kezd kevés lenni. A kérdés az, hogy ezt beszerelhetem-e a P4C800-ba és fog-e működni jól?  :think:
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#988 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 16:39

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 14:20

ASUS TUSL2-C laphoz adtak egy ilyen kivezetést, kábel is van hozzá:

Kép

Még soha nem használtam. P4C800-hoz ugye nem adtak semmi ilyesmit. A 4 db USB pedig kezd kevés lenni. A kérdés az, hogy ezt beszerelhetem-e a P4C800-ba és fog-e működni jól?  :think:

jó lesz szerintem.

#989 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:38

Idézet: XC-biker - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 17:39

jó lesz szerintem.

Az nem lehet probléma, hogy a TUSL2-C nem támogatta még az USB 2.0-át? i815 chipset van rajta, fogalmam sincs, hogy milyen verziójú az USB vezérlője. Megnéztem a dobozát a users manualt, de erre vonatkozó információt nem találtam.  :think:
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#990 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:47

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:38

Az nem lehet probléma, hogy a TUSL2-C nem támogatta még az USB 2.0-át? i815 chipset van rajta, fogalmam sincs, hogy milyen verziójú az USB vezérlője. Megnéztem a dobozát a users manualt, de erre vonatkozó információt nem találtam.  :think:

Gondolod az USB 1.1 csatlakozója más?

-Nem, nem más csak több benne a delej.  :Đ

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.