HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1601 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 11:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 22:32

urak, olvassátok már el, ezcsak EMC mérés volt. azt nem vizsgálták, hogy amúgy a tápok az ATX/ATX12V/EPS12V/stb szabványnak megfelelnek-e.

Attól még megcsinálhatták volna aztat is.
Make love not Wor.

#1602 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 14:48

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 9:01

szóval elég egy nyilatkozat a gyártótól, mint ahogy ráírják a 400w-ot  codegenre.

Biztos?
Tolunk penztargep vizsgahoz minden nagyobb darabra kertek a jegyzokonyveket (egybegep, tapja, vevokijelzo, speci billzet, ilyen konyhai, amolyan barnyomtato...), talan csak a tapkabelre nem.
Szoval tehettunk le az asztalra ~300 oldal dokumentaciot, mielott egyaltalan szobaalltak velunk.
Ha valamire nem lett volna, akkor bemerik, kemeny loveert.

Amikor meg a sokadik vizsgan voltunk, eppen abban a teremben berregett 8 hutogep, kerdezem az urget, ezmiez, mondja, hogy uj modelleket hozott az importor, aminek meg semmilyen vizsgaja nem volt, aztan a MEEIt kertek meg a szukseges meresek elvegzesere/dokumentalasara/jegyzokonyvezesere, hogy egyaltalan forgalomba lehessen hozni hivatalosan.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 09. 25. 14:53 -kor

#1603 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 09. 25. 18:03

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 15:48

Biztos?
Tolunk penztargep vizsgahoz minden nagyobb darabra kertek a jegyzokonyveket (egybegep, tapja, vevokijelzo, speci billzet, ilyen konyhai, amolyan barnyomtato...), talan csak a tapkabelre nem.
Szoval tehettunk le az asztalra ~300 oldal dokumentaciot, mielott egyaltalan szobaalltak velunk.
Ha valamire nem lett volna, akkor bemerik, kemeny loveert.

Amikor meg a sokadik vizsgan voltunk, eppen abban a teremben berregett 8 hutogep, kerdezem az urget, ezmiez, mondja, hogy uj modelleket hozott az importor, aminek meg semmilyen vizsgaja nem volt, aztan a MEEIt kertek meg a szukseges meresek elvegzesere/dokumentalasara/jegyzokonyvezesere, hogy egyaltalan forgalomba lehessen hozni hivatalosan.

de nálatok hitelesített mérőműszerről volt szó (asszem a pénztárgép valami ilyesmi besorolás, vagy bizonylatos, szóval vmi nagyszigorság, sztem nem is igazán biztonságtechnikai okokból),  bár a CE jelet kiegészítve láttam már ilyesmi jelet, de nálunk jóval szigorúbbak a jogszabályok ezügyben talán.
a hűtőgépnél meg asszem környezetvédelmi okokból szigorkodnak, mert mintha a klímáknál is lenne ilyesmi.
francsetuggya, engem csak az EK nyilatkozat megléte szokott érdekelni, de legutóbb egy jungheinrich targoncához volt szerencsém munkavédelmi szempontú gépvizsgálat ügyileg, úgy, h mellékletként küldtek a magyarországi kp-ból egy, láthatóan vmi faxgéppel lehúzott pdf-et, amin egy rakat nyelven csak annyi szerepelt, h megfelel a zajkibocsátásos direktívának, se száma, se semmi, ráírtam szépen a jkv-re, megfelelőségi nyilatkozat CE2006 jungh. blablabla AG. oszt üzembehelyezte az alapján a megbízó...
eu-ban gyártják, asszem a litvánok??. de forgalombahozták, majd  minden országban van képviselet, de ezzel láthatólag a kutya sem foglalkozik kint és így itthon sem.
elvileg azért büntette őket a felügyelőség, mert nem helyezték üzembe, adtak nekik határidőt, gondolom vissza is mentek, azóta se szólt senki sehonnan, h nemmó.

Szerkesztette: avman 2007. 09. 25. 18:07 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1604 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 20:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 12:27

Attól még megcsinálhatták volna aztat is.

ez magyarország és magyar állami hivatal. m ég egy gyufaszálat se tesznek arrébb ha nem kapják parancsba.  :(

a tápegyesület szempontjából az EMC-nél lényegesen fontosabb paraméter egyébként a feszülések stabilitása, szabványos terhelhetősége, a tápegység termikus dizájnja. . az EMC hatására esetleg szarabbul jön a kossuth a középhullémon de egy elektronikusan silány táp lakástüzet is okozott már a precedens szerint...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1605 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 20:15

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 19:03

de nálatok hitelesített mérőműszerről volt szó (asszem a pénztárgép valami ilyesmi besorolás, vagy bizonylatos, szóval vmi nagyszigorság, sztem nem is igazán biztonságtechnikai okokból),  bár a CE jelet kiegészítve láttam már ilyesmi jelet, de nálunk jóval szigorúbbak a jogszabályok ezügyben talán.
a hűtőgépnél meg asszem környezetvédelmi okokból szigorkodnak, mert mintha a klímáknál is lenne ilyesmi.
francsetuggya, engem csak az EK nyilatkozat megléte szokott érdekelni, de legutóbb egy jungheinrich targoncához volt szerencsém munkavédelmi szempontú gépvizsgálat ügyileg, úgy, h mellékletként küldtek a magyarországi kp-ból egy, láthatóan vmi faxgéppel lehúzott pdf-et, amin egy rakat nyelven csak annyi szerepelt, h megfelel a zajkibocsátásos direktívának, se száma, se semmi, ráírtam szépen a jkv-re, megfelelőségi nyilatkozat CE2006 jungh. blablabla AG. oszt üzembehelyezte az alapján a megbízó...
eu-ban gyártják, asszem a litvánok??. de forgalombahozták, majd  minden országban van képviselet, de ezzel láthatólag a kutya sem foglalkozik kint és így itthon sem.
elvileg azért büntette őket a felügyelőség, mert nem helyezték üzembe, adtak nekik határidőt, gondolom vissza is mentek, azóta se szólt senki sehonnan, h nemmó.

hát nemtom avman én a tápegységek 7000Ft alatti kategóriáját egyszerűen kitiltanám a piacról. ilyen kevés pénzből megbízható 400-500W-os tépegység nem készíthető az összes ilyen olcsó szar egyszerűen gánymunka és balasetveszélyes - pláne akkor, hqa a kedves júzer még tuningolni is fog...

#1606 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 21:40

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 21:12

de egy elektronikusan silány táp lakástüzet is okozott már a precedens szerint...

Jelentem volt már komplett iroda is tokvonóval.
Make love not Wor.

#1607 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 09. 26. 00:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 21:15

hát nemtom avman én a tápegységek 7000Ft alatti kategóriáját egyszerűen kitiltanám a piacról. ilyen kevés pénzből megbízható 400-500W-os tépegység nem készíthető az összes ilyen olcsó szar egyszerűen gánymunka és balasetveszélyes - pláne akkor, hqa a kedves júzer még tuningolni is fog...

nem a tápok mellett álltam ki, csak a bürokrácia és a helyzet fonákságára akartam rámutatni, miszerint jelen esetben elég a nyilatkozat (elolvastam, azt is kértek tőlük), holott... arra sztem vigyáznak, h érintésvédelmi illetve alapvető biztonságtechnikai szempontból a tápok ne legyenek veszélyesek, az, h az adott szabványt papíron ismerik, mint látod a kutyát sem foglalkoztatja. ha tűz üt ki, hát tűzvizsgáló és villanyászati szagember legyen aki utólag megmondja, h a számítógép vagy táp, esetleg a hálózat milyen hibája okozta. ezek az esetek max a biztosítóig jutnak el, mert tudtommal a tűzoltóság hivatalból nem vizsgálja ilyen esetben a szabványnak történő megfelelést, illetve sehova sem továbbítja  a főleg lakossági elektronikai meghibásodásokat. okozott már tüzet video, erősítő, dvd játékos is. ezek jóval gyakoribbak, mint a szg-es tűz, mert a pár megyei készenlétis, akit ismerek személyesen, még soha nem vonult ilyen tűzhöz, ellenben évente 2-3 elektronikai kütyühöz kimennek (sony is volt közte, azt megjegyeztem, nem csak kínai bóvli). és a tűzvizsgálók sem vizsgáltak még tápos tüzet a megyében. szóval nagyobb para, h a készenlétben nyugvó dvd játékos, tv, stb leégeti a lakást.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1608 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 08:37

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 1:24

szóval nagyobb para, h a készenlétben nyugvó dvd játékos, tv, stb leégeti a lakást.  

meglepő módon mi van azokban is - hát kapcsi táp :D

#1609 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 18:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. Sep. 25., Tuesday - 21:15

hát nemtom avman én a tápegységek 7000Ft alatti kategóriáját egyszerűen kitiltanám a piacról. ilyen kevés pénzből megbízható 400-500W-os tépegység nem készíthető az összes ilyen olcsó szar egyszerűen gánymunka és balasetveszélyes [...]

Naiv kerdes: Deer? :)

#1610 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:11

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 19:36

Naiv kerdes: Deer? :)

azmiaz?  :think:

#1611 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 18:23

Valami tapokat (is) gyartanak. Ranezesre, sulyra eleg ratyi, meg keves a csatlakozo, de occso, es allitolag benne van minden, amit az olcsobb tapokbol ki szokas sporolni:) Anno guga pl. minden gepebe ilyet rakott, hacsak nem volt mas keres, es kurvasok kozul eggyel sem volt gond.
Weboldalt hirtelen nem talaltam, az osszes helyen a deer.com-ot linkeltek, aminek ugye kurva sok koze van a tap temahoz:)

#1612 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:14

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 19:23

Valami tapokat (is) gyartanak. Ranezesre, sulyra eleg ratyi, meg keves a csatlakozo, de occso, es allitolag benne van minden, amit az olcsobb tapokbol ki szokas sporolni:) Anno guga pl. minden gepebe ilyet rakott, hacsak nem volt mas keres, es kurvasok kozul eggyel sem volt gond.
Weboldalt hirtelen nem talaltam, az osszes helyen a deer.com-ot linkeltek, aminek ugye kurva sok koze van a tap temahoz:)

nyesze http://www.deer-group.com/index2.htm :D

#1613 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 21:27

Az:) Pedig meg gugliztam is, ugy latszik nem vagyok formaban:)
Amugy velemeny? :>

#1614 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 21:33

Neurotikuss, nyugodtan vehetsz olyat, neked teljesen jo lesz. :D
Egyebkent mostanaban brand gepekbe teszik oket, egesz turhetoek.
Legalabbis szerintem, aztan majd didkos jol megcafol mindjart. :)
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#1615 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 23:10

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 22:27

attól függ mit akarsz. a mai modern gépek a 12V-os körben igénylik a legalább 27-30A-t és az 5VSB-től is elváratik 3A. ezeknek a kritériumoknak ezek a tápok nem felelnek meg, még az 500W-os modellek se - szóval nem ajánlom vételre, max irodai gépekhez.

#1616 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 12:06

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 19:23

Anno guga pl. minden gepebe ilyet rakott, hacsak nem volt mas keres, es kurvasok kozul eggyel sem volt gond.

Ja, rendeltem tőle Chieftecet, oszt ezt nyomta a kezembe, mert húdejó, meg úgysincs más, meg Neked is jó lesz hidd már el. Meg is döglöttek, ahogy illik.
Make love not Wor.

#1617 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 12:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 0:10

attól függ mit akarsz. a mai modern gépek a 12V-os körben igénylik a legalább 27-30A-t és az 5VSB-től is elváratik 3A. ezeknek a kritériumoknak ezek a tápok nem felelnek meg, még az 500W-os modellek se - szóval nem ajánlom vételre, max irodai gépekhez.

Uram, uram, uram! :D Ne túlozzunk. Amiről beszél, azok az elvetemült játékgépek (core2quad+sli/CF két csúcskályha). Egy mai irodai konfig 10A-t sem akaszt meg 12V-ról és egy klasszikus, egy erős proci+egy erős VGA kombó is 15-20A-rel vígan beéri, és ez is csak csúcsokban..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1618 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 12:24

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 22:27

Kondik ezekben is szarok, dehát tudjuk jól, még a chieftec-ben is az :-). Normál tápok, könnyűek, de nem hullámzik a minőségük. Amolyan első megvehető táp.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1619 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 15:56

Idézet: didyman - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 13:24

Kondik ezekben is szarok, dehát tudjuk jól, még a chieftec-ben is az :-). Normál tápok, könnyűek, de nem hullámzik a minőségük. Amolyan első megvehető táp.

Írtam neked privit pár napja ezzel kapcsolatban.

#1620 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 10:29

Idézet: Omega - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 16:56

Írtam neked privit pár napja ezzel kapcsolatban.

Őőőő... :think: :)
Megjavítsam? :Đ

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.