HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#401 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 10. 13:00

idézet:
Ezt írta vkee:
Apropó, mik a vélemények, tapasztalatok a következő tápokkal? Melyiket szabad megvenni (ha meg szabad egyáltalán venni valamelyiket)?

Codegen
Azona
Mercury

Tudniilik, felénk csak ezek kaphatók...
Vagy inkább Pestről hozassak egy normálisat?
[/quote]

Személyesen a Codegen és a Mercury típusok halálát láttam, illetve ismerősöktől hallottam, Azonáét nem, de a tápos topic-ok alapján szvsz inkább rendelj egy normálisat.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#402 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 10. 13:33

Az Azona 400 W-os tápegysége nem keverendő az acorp/mercuri/jnc/vargáné és hasonló kétdekás tápokkal. Ezt az ára is mutatja.
Személyes tapasztalatom pozitív, több is volt belőle, 1 hónapja cseréltem le (huntkeyre), de nem vittem messze, a fiam gépében működik kifogástalanul azóta is.
Vargánét, JNC-t viszont láttam már többet is rombolni.
Mercuri (szoros ellenőrzés mellett) működik ismerős gépében, de attól Ő is meg akar válni. (Csakhát pénzkérdés.) Egy chieftec-el persze jobban járnál. :rolleyes: ;)
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#403 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 10. 14:21

Friss codegen 300 tapasztalat: biztit kivágva pusztult el másfél évesen. A gépet nem vitte magával, mint az acorp és a jnc.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#404 Felhasználó inaktív   Laslie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 10. 15:40

Én is csak jót tudok mondani az Azona tápokról. :cool:
Nekem egy 300W van mely a vargáné és tsa :mad: tápot váltotta fel. Mióta ez van a gépemben (4 hónapja) nyugodtan alszom.
ASRock K7S8X R3.01 | AMD Duron 1600 MHz | Spire WhisperRock III | 512 MB DDR SDRAM | Abit 9550 CDT 128MB 128bit | Seagate Barracuda 7002.7 80 GB | WD WD200EB 20 GB | Samsung 52/32/52 CR-RW | LG GSA-4040B | UltraPower AT-T460 460W | Codegen 6012-1 ház

#405 Felhasználó inaktív   cone 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 10. 18:19

Nekem is 400W Azona van és nagyon jó kis táp. 300W AZONA-t váltotta (még megy).Több helyen olvastam, hogy AZONA=DTK. Ezt én nem tudom, de súlyra meggyőző, nem hangos és nem melegszik. Kb. 4-5 ismerősömnek AZONA táp van a gépében és mindenki nagyon dicséri, senkinek semmi problémája nem volt még vele. Remélem nem is lesz! :)

Üdv,

#406 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 10. 20:29

Jaja, Azona 400W rulez, házzal együtt bruttó 16000-ért azé legyen már az.
Hogy mennyire stabil, aztnem tudom, mert komolyabb viszonyítási alapom nincsen (szerencsére :)), mindenesetre feltűnően csendes.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#407 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 11. 05:30

Én a Vargányámat cseréltem Azona 400-as tápra, igaz géppel meg mindennel együtt, de higgyétek el ég és föld. :D
1ébként télleg full DTK szvsz. :cool:
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#408 Felhasználó inaktív   InfiniteReality 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 12. 13:53

Hi!

Tápok kb. minőségi sorrendje

Enermax->Chieftec->DTK->Azona PFC->Azona NA->Codegen->Huntkey->Azona WP->Mercury
Az összes többi csak ezután jön. Láttam még valami AnderTech által gyártott Enermax kinézetű tápot, az is jóminőségű, valamint Antec táp! Nehéz (tehát van benne anyag) és a ráírt értékek sem rosszak!

Bye!

[ 2003. április 12.: InfiniteReality szerkesztette a hozzászólást ]

#409 Felhasználó inaktív   Verem 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 12. 17:06

Egyszer a közelben lecsapott egy villám, a szünetmentes szerint 255 Volt jött be a drótokon. Az APC SmartUPS simán lereagálta a dolgot, de egy másik, szünetmentes nélküli gépben egy 1800-as XP alatt viszont elpukkant a 300 wattos Acorp táp. Semmit nem vitt magával. A gép új volt, gariba cserélték. Egy másik Acorp 300 wattosra. SZVSZ ez egy jó táp.

Megint itt egy LC235ATX jelzésű Acorp szállt el itt egy Abit BH6-II alatt, a hidak, és jó pár chip az alaplapon felhólyagosodott, elszállt a proci, a RAM, a CD, a vinyó, abban a gépben csak a ventilátorok maradtak épek, + a ház elején a ledek. SZVSZ ez egy szar táp...

[ 2003. április 12.: Verem szerkesztette a hozzászólást ]

#410 Felhasználó inaktív   Turboboszi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 12. 20:58

idézet:
Ezt írta Verem:
...[/quote]
Sajnos, tapasztalataim szerint, az acorp, vargánya, jnc, skihawk és társai időzített bombák. 1 évesen még sok helyen kifogástalanul működnek, míg a régebbi darabok kedvük szerint pukkannak, amikor akarnak.
Amit én láttam a kondiból az meggyőzött, másik gépeknél a nyák volt elszíneződve kisebb-nagyobb mértékben.
Nagyon szerencsés az, akinek megmaradnak a cuccai.
Én 5 esetből 1 szer láttam 1 db. üzemképes memóriát. Az összes többi alkatrész kuka lett, vagy nagyon jó esetben (ha nem volt rajta külsérelmi nyom) gari, de ez volt a ritkább (cd, vinyó). Egy procit vagy alaplapot sem láttam, ami ne roncsolódott volna.
Ezt a rossz minőségű kondik kiszáradásával magyarázzák.
A lényeg az, akár mennyire drága, egy 100k-s géphez meg kell venni a 10k-s tápot. Megéri.
„Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga a másikra felülről lenézni, amikor annak talpra állni nyújt segítő kezet.'' Gabriel García Márquez

#411 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 12. 23:51

sulinkban az egyik azmtech terem egy idozitett bomba.. 19 db 900-as celeron, Vargenya haz+250-es -||- tappal... Meg nincsenek egy evesek, de nemsokara tuzijatek.. ;) Addigra szerencsere mar nem jarok oda... :p

#412 Felhasználó inaktív   bicska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 16. 18:03

Hello !
Nekem is a Vargáné féle csoda tápom van./ még új, de cserére szorul :) / Tegnap misztikus dolog történt: este hallom, hogy vmi zúg a gépben/elég hangosan/ Eléggé idegesített, ezért egy kis idő után kitéptem a konnektorból az egyész kócerájt.-de semmi változás, belenyugodtam. Ma hazaértem a suliból és meglepődve tapasztaltam, hogy 12 órája nincs áram alatt, mégis 12 órája folyamatosan zúg.
Persze vannak tipjeim ennek az elektronikai hátterére, de gondoltam ELMESÉLEM.
-Bicska-

#413 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 16. 19:26

idézet:
Ezt írta bicska:
Hello !
Nekem is a Vargáné féle csoda tápom van./ még új, de cserére szorul :) / Tegnap misztikus dolog történt: este hallom, hogy vmi zúg a gépben/elég hangosan/ Eléggé idegesített, ezért egy kis idő után kitéptem a konnektorból az egyész kócerájt.-de semmi változás, belenyugodtam. Ma hazaértem a suliból és meglepődve tapasztaltam, hogy 12 órája nincs áram alatt, mégis 12 órája folyamatosan zúg.
Persze vannak tipjeim ennek az elektronikai hátterére, de gondoltam ELMESÉLEM.
-Bicska-
[/quote]

:confused:
Akkor Vargáné vagy feltalálta a Perpeetum Mobile-t, vagy csak beköltöztek a tápba a méhek.

#414 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 16. 20:03

idézet:
Ezt írta bicska:
Hello !
Nekem is a Vargáné féle csoda tápom van...
-Bicska-
[/quote]

Vazz, ez elég durva, biztos a táp zúg..?

A kondikban maradhat NÉHÁNY PERCRE elég kapacitás egy kis zúgáshoz, de 12 órára...? Vagy vargáné, a nagy mágus, a fizika törvényeit is fölülírja...? :eek: :eek: :eek:
Multimédiás számítógép

#415 Felhasználó inaktív   cone 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 16. 23:38

Én is hallottam már Vargánés tápot írtózatosan sipolni amikor a gép kikapcsolt állapotban volt, de a megfelelő vezeték kihúzása után kussolt. :)

#416 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 17. 08:14

FSP->
Enermax->Chieftec->DTK->Azona PFC->Azona NA->Codegen->Huntkey->Azona WP->Mercury

:cool:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#417 Felhasználó inaktív   bicska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 17. 08:32

Csá,
Na, akkor nálam megtörtént a csoda, áram nélkül is tud zajt kelteni a gépem, HÁT NEM FANTASZTIKUS?
:cool:

#418 Felhasználó inaktív   vkee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 04. 18. 14:19

No maradtam az Azona-nál, bár abból csak 400-as volt, és egy "kicsit" túl van biztosítva a k6/2-höz, de legalább később egy esetleges bővítésnél legalább már tápot nem kell cserélniük...(persze minden egyebet igen) ;) )
Konfig:
Microkey gyártmány, Z80 processzor, monokróm képernyő (Junoszty 402BC típus) 48kb RAM, érintőgombos billentyűzet, BRG MK 29 kazettásmagnó, BASIC interpreter, TV out, beépített hangszóró, külső tápegység (Primo A48)

#419 Felhasználó inaktív   vkee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 04. 18. 14:27

a "zajkeltős" géphez semmi tippem sincs, az elkókban levő anyag sem forrhat ennyi ideig :D No meg az előbb utóbb durranáshoz és sűrű füsthöz vezet :D

esetleg lehet, hogy tényleg méhek? ;)
Nem lepődnék meg, a vinyós pók után (ld. vmelyik másik topic, nincs kedvem linkelni) :D Mondjuk offtopic, de már én is találkoztam egy Videoton TV tápjában áramütés következtében elhunyt egérrel...Ja a tv ettől nem ment tönkre, csak kissé égetthússzag jött :D
Konfig:
Microkey gyártmány, Z80 processzor, monokróm képernyő (Junoszty 402BC típus) 48kb RAM, érintőgombos billentyűzet, BRG MK 29 kazettásmagnó, BASIC interpreter, TV out, beépített hangszóró, külső tápegység (Primo A48)

#420 Felhasználó inaktív   kovacss 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 04. 24. 22:35

idézet:
Ezt írta Csoszi:

:confused:
Akkor Vargáné vagy feltalálta a Perpeetum Mobile-t, vagy csak beköltöztek a tápba a méhek.
[/quote]

Vagy a Vargáné csücsül benne és tekeri a dinamós biciklit :)

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.