HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2301 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 05. 07:00

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 21:50

A szaloncukorhoz tényleg nem sok köze van  TESCOnak, viszont a sajtos stangli esetét simán el tudom képzelni. Ettől lesz TESCO gazdaságos. :D

Nem hiszem, hogy attól lesz gazdaságos valami, hogy átverik a vásárlóközönség fejét.
2006-2007-ben jön be az ALDI Magyarországra, az még olcsóbb tud majd lenni, mint a TESCO, mi lesz itt, Uramatyám! Topichegyek!!!

Továbbra is várom az ötleteket, hogy a pékeket mi vinné rá (merthogy érdekeltség (mégpedig anyagi) kell legyen) arra, hogy a kimérősen megmaradt/megromlott sajtdarabokból reszeljenek rá a stanglira (ami egyébként nagyon finom és sokszor szoktam venni is).
Gondolkoztál már ma?

#2302 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 08:37

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 22:26

Több helyről is hallottam már ezt a szaros szaloncukrot, pont nem voltam akkoriban net-közelben, nem tudnátok linket adni, mi is volt ez pontosan, honnan az infóitok?

Mellesleg - amennyit a híradóban láttam belőle - ott egyik forgalmazónak sem volt köze a szaloncukorhoz, készre csomagolva kapták a Bombonettitől. Aki viszont papírokkal tudja bizonyítani, hogy az egészésgügyi határértéket meg sem közelítette a szaloncukorban található baktériumok száma. Vagy ez másik sztori?

Mindenesetre a TESCO abból nem is árult, na meg egyébként is csak egy generális fikázáshoz adna erőt, ha üzletláncokat minősítenénk édesipari gyárak hanyagsága miatt. Nem?

A szaros szaloncukor erős túlzás, legalábbis a Tényekben a lassúbeszédű-szájbarágós bemondó teljesen úgy adta elő az esetet.Pedig ahhoz a fertőzéshez elég ha csak simán nem mossa meg a kezét a kedves dolgozó munka előtt. :)
Ez persze mit sem von le az eset elgondolkodtató voltán.
Sokkal súlyosabb volt szerintem az egérszaros fénykép, amit asszem az osanban készítettek.De az már nem tecsó. :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2303 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 08:42

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 8:00

Nem hiszem, hogy attól lesz gazdaságos valami, hogy átverik a vásárlóközönség fejét.
2006-2007-ben jön be az ALDI Magyarországra, az még olcsóbb tud majd lenni, mint a TESCO, mi lesz itt, Uramatyám! Topichegyek!!!

Továbbra is várom az ötleteket, hogy a pékeket mi vinné rá (merthogy érdekeltség (mégpedig anyagi) kell legyen) arra, hogy a kimérősen megmaradt/megromlott sajtdarabokból reszeljenek rá a stanglira (ami egyébként nagyon finom és sokszor szoktam venni is).

Talán az, hogy a megspórolt sajt értékének x%-át megkapják. :) ?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#2304 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 05. 09:10

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 21:50

A szaloncukorhoz tényleg nem sok köze van  TESCOnak, viszont a sajtos stangli esetét simán el tudom képzelni. Ettől lesz TESCO gazdaságos. :D

Nem kell elképzelni. :)

Csak kezdd el dédnagyanyádat is szidni, mert ő még nem csak azt tudta, hogy bort szőlőből is lehet csinálni, hanem azt is, hogy bizonyos élelmiszereket - köztük a sajtot is - hogyan lehet az utolsó darabig gazdaságosan felhasználni.

Mert a keménysajtokból a penészedő darabot kivágva bizony, bizony minden probléma nélkül rá lehet reszelni a sütendő stanglira.

Az ütődött almából ki lehet vágni a barnult részeket és nagyon jó kompótot lehet belőle csinálni.

A pálinkát meg nem csak (fagyott) krumpliból főzték, hanem szilvából vagy cseresznyéből is. Amiből igen sok bizony, bizony férfias volt. Másszóval a kukacot nemigen zavarták ki belőle. :)
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#2305 Felhasználó inaktív   F4f0rg1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:55

Macika!

Nem baj, hogy nem ertesz velem egyet, de ettol meg a velemenyem nem fog megvaltozni. Amit leirtam az teljesen logikus, es nem alaptalan. Vannak kozvetlen tapasztalataim is, amelyek onmagukban ugyan nem elegek egy altalanositsahoz, es ebben igazad van, de vannak mas informacioim is, amelyekkel egyutt, mar igenis elkepzelheto, hogy olyan dolgok tortennek, amelyeket leirtam. Ezek az informaciok nem csak baratoktol, ismerosoktol szarmaznak, hanem TV musorokbol is.
Hidd el, en orulnek a legjobban, ha nem lenne igazam! Tudom jol, hogy altalanositani nagyon veszelyes, es altalaban nem helyes nehany pelda alapjan, de ha te egyetlen beirasom alapjan rosszindulatunak titulaltal, akkor en miert ne vonhatnek le logikus kovetkeztetest tobb eset alapjan?

Hogy mi vinne ra a peket, eme cselekedetre?

Pl az, hogy megtarthassa az allasat? Egyszeruen kiadjak neki a feladatot, es neki meg kell csinalnia azt. Magyarorzsagon meg mindig konnyen teszik utcara a dolgozot, mert  tudjak, hogy ugyis talalnak masikat a helyere. Nagy a munkanelkuliseg, alacsonyak a realberek, igy nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy ellenkezzenek feleteseikkel.
Jelzem, hogy ez is csak egy pelda volt, nem mindenhol mukodnek igy a dolgok, de azert irtam le, mert en mar ilyet is tapasztaltam, sajat boromon is, nem egy esetben.

#2306 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 11:38

Idézet: kisködmön - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 9:10

... hanem szilvából vagy cseresznyéből is. Amiből igen sok bizony, bizony férfias volt. Másszóval a kukacot nemigen zavarták ki belőle. :)

Még nem láttam olyan embert, aki nekiállt volna bogarászni x hordónyi szilvát, hogy van-e benne kukac vagy nincs.

#2307 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 12:16

A szilvának mi kiszedjük a magját, úgy finomabb. Eközben a kukacot is ki lehet hajítani belőle, meg eldobni ami nem jó. Meg cukrot se szabad belerakni, mert felhígítja. Van is belőle olyan pálinka hogy csuhaj :D :D :D

Szerk: nem utólag a hordóból persze, összeszedéskor, mielőtt a hordóba menne.

:evil2: bocsi, OFF

Szerkesztette: Joooe 2006. 01. 05. 12:17 -kor

Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#2308 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 13:19

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 14:38

Nincs ezzel különösebb baj, a csomagolás azért van, hogy megvédje a benne lévő cuccot. Gondlod mire az üzletbe ér párnákon hordozzák? :)

Nem gondolok én semmi ilyet. :) Csak szerintem minden jóérzésű ember megakad az ilyenen.Nem sok kellett hozzá  hogy végig is rugdossák a sorok között.

Bravo

#2309 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 13:38

Egy ismerős mondta (írta) egyszer (hátha magára ismer  ;) ), hogy az ilyen hipermarketekben ha nem lenne ántsz és a sok szabály, legszívesebben markolóval szórnák ki a padlóra a felvágottat.  :bunny: Nagyon találó szerintem...
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#2310 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 14:38

:offtopic: A szilvapálinkából ki szokták szedni a magot, és ha észreveszik a lakót is kizavarják. ;)
A szaros szaloncukor lehet, hogy túlzás, viszont nem elképzelhetetlen.  :offtopic:

Engem nem érint a stangli, mert pékárut nem veszek a TESCOban, mert nem ér semmit, amit ott árulnak. A zsemléjük másnapra a felére szütyörödik össze. stb. Van egy pékség az Árpád úton (Újpest) nagyon finom kenyerük, meg mindenük van, megaztán útba esik. :up:
Ha a Tescot lehet rekizni akkor egy kis pékséget is lehet. :cool:

#2311 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 14:39

:hemuveg:

#2312 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 15:38

nah vegul bementunk a tescoba a szekemmel, mondtuk hogy tortent megint vele valami, es mar tavaly marciusban is csereltek. telfonalgattak hogy jojjon ki valaki a butorosztalyrol de mondtak hogy nincs ott senki. aztan mondta a vevoszolgalatos csajszi hogy menjunk be es nezzuk meg hogy van e ilyen szek(gondoltam magamba hogy nem valoszni hogy lesz mivel tavaly marciusban amikor csereltek akkor is mar a kiallitas darabot hoztuk el, de hat azert nezzuk meg). bementunk es megpillantottunk egyet elegge szethanyt dobozban, megneztuk hogy minden meg van e hozza es eszrevettuk hogy ugyanaz a hibaja mint amit meg legeloszor vittunk vissza rogton a vasarlas utan:nem jo karfa volt hozza , rossz helyen voltak rajta a lyukak igy nem lehetett osszeszerelni. aztan mondtuk hogy ossze lehetne e barkacsolni a 2 nem jobol egy jot. mondtak hogy nincsenek itt a butoros kollegak. mondtuk hogy nem gond megcsinaljuk mi. aztan megcsinaltuk:D ott szereltunk vagy fel orat, de vegulis lett egy jo szekem es nekem ez a lenyeg.a szamlara rakerult meg egy pecset es meg egy datum es ra is irtak mostmar hogy cserelve lett.

mas: mondogattatok a tescot kenyeret hogy milyen rossz: mi ugyan nem kenyeret hanem 6ft os zsemlet vettunk, de az tok szep nagy es finom is. es engem csak ez erdekel :) nem tudom mi van benne de nem is szamit nekem, a lenyeg hogy finom.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2313 Felhasználó inaktív   Joooe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 16:50

Egy kis talpraesettséggel sok mindent meg lehet oldani :D  :up:

Akik a tescos pékárukat finomnak tarják, egyszer kóstolják meg az igazit  :hungry:
Kemény és kitartó munka idővel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal.

#2314 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 21:49

Idézet: Joooe - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 17:50

Egy kis talpraesettséggel sok mindent meg lehet oldani :D  :up:

Akik a tescos pékárukat finomnak tarják, egyszer kóstolják meg az igazit  :hungry:

en mar eleg sokfele zsomit ettem. nem azt mondom hogy a legfinomabb, de semmi kivetnivalo nem volt benne.puha es konnyu volt. ranezesre meg nagy es olcso. szerintem teljesen jo vetel.
amugy az anyunak vettunk tesco gazdasagos etolajat:) kivancsi leszek ra hogy milyen.

meg meg volt valami amin rohogtunk egy jot a tesommal, amikor alltunk a vevoszolgalatnal valaki odajott reklamalni hogy nem tul koser volt az ara a trapistasajtnak. egy szokasos keres trapistat 12000 ft ert vettek:) mondjuk persze visszaadtak a penzt de azert lol volt.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2315 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 22:54

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 21:49

en mar eleg sokfele zsomit ettem. nem azt mondom hogy a legfinomabb, de semmi kivetnivalo nem volt benne.puha es konnyu volt. ranezesre meg nagy es olcso. szerintem teljesen jo vetel.
amugy az anyunak vettunk tesco gazdasagos etolajat:) kivancsi leszek ra hogy milyen.

meg meg volt valami amin rohogtunk egy jot a tesommal, amikor alltunk a vevoszolgalatnal valaki odajott reklamalni hogy nem tul koser volt az ara a trapistasajtnak. egy szokasos keres trapistat 12000 ft ert vettek:) mondjuk persze visszaadtak a penzt de azert lol volt.

Tesco gazdaságos étolaj?

Ugyanaz mint a Venusz.

Mikor önálló háztartásba kerültem párommal akkor kezdtünk el kísérletezni, hogy melyik tescos termék jó és melyik ami használhatatlan. Van használhatatlan is elég szép számmal.

Nagyon jó példa Haas Pudingpor 49 ft. Tesco Pudingpor 19 Ft. Tudjátok ki gyártja? :D Edhaas Kft. Magyarul ugyanaz a kettő. Illetve: Koroncói Konzerüzem meggy = Tesco Meggy. Ugyanaz gyártja mind a kettőt. Tehát nem minden termék szar, nem szabad általánosítani.

Laci

#2316 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 23:31

igen ezt en is hallottam hogy erdemes megnezni hogy ki gyartja az adott tesco termeket mert lehet talalni jo dolgokat, bar mondjuk utana hallottam olyat is hogy mar eleg keves mindent vesz a tesco mert mindent gyart mar szinte. szal nem tudom mennyi igaz ebbol, de kivancsi lennek a tesco termekek statisztikajara hogy melyiket nem o gyartja es ha nem o gyartja akkor ki?

#2317 Felhasználó inaktív   ppeti 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 05. 23:58

A Tesco ISB-n és grillcsirkén (nomeg némi cukrászdolgokon) kívül nem gyárt semmit. A sajátmárkás termékein is csak forgalmazóként tünteti fel magát. Az persze más kérdés, hogy az eredeti gyártót megtalálod-e a termék címkéjén ... :)

Szerkesztette: ppeti 2006. 01. 05. 23:59 -kor

Gigabyte K8NF9 (s939); Athlon 64 X2 4400+ ; Club3D 7800GT 256MB Dual-DVI VIVO ; 2*1024MB Samsung PC3200 ; Seagate Barracuda 200GB (SATA) ; Seagate Barracuda 250GB (SATA) ; Creative Audigy; Feel V; Logitech MX500; Seasonic S12 500W

s^P][ CS : Source klán

#2318 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 01:09

Kecskeméten van egy tésztagyár. Nissin Food. valami japán cég. smacktésztákat csinálnak, poharas és zacskos kivitelben. csak a nyugat európai piacra szállítanak. nem csak saját márkanév alatt.
Legtöbbet kinek csinálnak? naná hogy a Tesconak...

(elég undorító íze van amúgy)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2319 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:22

A tesco gazdaságos háztartási keksz, vaníliás karika, és még pár keksz a Detki Keksz halmajugrai üzemében készül, az üzem többi termékével megegyező minőségben, rendszeresen ellenőrizve. A tesco gazdaságos tejet, ha jól tudom, a Milli gyártja. Nekem még egyikkel sem volt problémám, csak a féltartós-tartós tejjel, de az a legdrágább gyártótól is pocsék. :)

#2320 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:23

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 9:22

A tesco gazdaságos háztartási keksz, vaníliás karika, és még pár keksz a Detki Keksz halmajugrai üzemében készül, az üzem többi termékével megegyező minőségben, rendszeresen ellenőrizve. A tesco gazdaságos tejet, ha jól tudom, a Milli gyártja. Nekem még egyikkel sem volt problémám, csak a féltartós-tartós tejjel, de az a legdrágább gyártótól is pocsék. :)

Ez így van! :up:

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.