Elküldve: 2006. 01. 05. 10:55
Macika!
Nem baj, hogy nem ertesz velem egyet, de ettol meg a velemenyem nem fog megvaltozni. Amit leirtam az teljesen logikus, es nem alaptalan. Vannak kozvetlen tapasztalataim is, amelyek onmagukban ugyan nem elegek egy altalanositsahoz, es ebben igazad van, de vannak mas informacioim is, amelyekkel egyutt, mar igenis elkepzelheto, hogy olyan dolgok tortennek, amelyeket leirtam. Ezek az informaciok nem csak baratoktol, ismerosoktol szarmaznak, hanem TV musorokbol is.
Hidd el, en orulnek a legjobban, ha nem lenne igazam! Tudom jol, hogy altalanositani nagyon veszelyes, es altalaban nem helyes nehany pelda alapjan, de ha te egyetlen beirasom alapjan rosszindulatunak titulaltal, akkor en miert ne vonhatnek le logikus kovetkeztetest tobb eset alapjan?
Hogy mi vinne ra a peket, eme cselekedetre?
Pl az, hogy megtarthassa az allasat? Egyszeruen kiadjak neki a feladatot, es neki meg kell csinalnia azt. Magyarorzsagon meg mindig konnyen teszik utcara a dolgozot, mert tudjak, hogy ugyis talalnak masikat a helyere. Nagy a munkanelkuliseg, alacsonyak a realberek, igy nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy ellenkezzenek feleteseikkel.
Jelzem, hogy ez is csak egy pelda volt, nem mindenhol mukodnek igy a dolgok, de azert irtam le, mert en mar ilyet is tapasztaltam, sajat boromon is, nem egy esetben.