HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#2841 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 23:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:04

Az az általad említett tej is kicsit ellódult a földtől, hónapokig 99 Ft-ért árulták, legutóbb meg már 139 Ft-ért.
El nem hiszem, hogy a tehenek szakszervezete bekeményített volna. Mint ahogy az sem lehetséges, hogy a TESCO ne úgy harcolt volna ki valami alacsony árat, hogy legalább 1 évig azonos áron kapja ezt a fajta tejet. Az €-árfolyam sem változott. Akkor mi lehet az oka nevezett tej 40%-os drágulásának???

Pedig de.

Par honapja madaras Tescoban ki volt plakatolva hogy a tehen szakszervezet nyomasara nem adhatjak 99Ft-ert a meghirdetett szlovak tejet, hanem mostantol 129 az ara.

#2842 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 00:09

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 22:09

Hát én Svédországban élek egy ideje, de itt mindenhol darabra megy a tojás. Csak méret szerint van válogatva, illetve van külön barna tojás, mert a sima az fehér. Minden darabra nyomtatnak egy kódot, aminek a magyarázata a csomagoláson van (méret, meddig jó, stb).

nemtudom ,én a 90es évek elején voltam kint fél évet,és mindig súlyra vettük a piacon
azért is maradt meg bennem ,mert ez elég furcsa volt számomra
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2843 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 02:59

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 22:22

Írtad Te is, hogy éltél külföldön, tudhatnád, hogy mindenhol okoskodnak ahol tudnak.

Csak egy adalék.

Az 1.0-s chipes matáv telefonkártya Franciaországból jött be.
Ott kint (meg Németországban is) évek óta használták ugyanezt a rendszert, na gondolták, ami jó volt oda, az jó lesz nekünk is.
Így is van. Ami kint majd fél évtizede kiválóan dolgozott, az nálunk működött vagy 2-3 hónapig, annyi idő kellett, hogy meglegyen a korlátlan telefonkártya húszereré', a 'visszatőtős' kártya harmincöté'...

A németeknek (de más, jól menő ország polgárainak is) egyszerűen nem jut eszükbe, hogy becstelenek legyenek. Mert az egész társadalmi beállítottság, a neveltetésük azt tanítja nekik, hogy "Igen, megkapod a pénzedet, de ahogy a Te munkádnak, úgy a másokénak is van ára, amit meg kell fizess!"
És élnek is, elég szépen.
Gondolkoztál már ma?

#2844 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 04:06

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 0:09

nemtudom ,én a 90es évek elején voltam kint fél évet,és mindig súlyra vettük a piacon
azért is maradt meg bennem ,mert ez elég furcsa volt számomra

Mi csak sima boltba járunk, lehet, hogy a piacokon még most is súlyra adják.

#2845 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 10:18

debaj,
Voltam tegnap a gyöngyösi tescoban.Bár kisebb mint az egri, de szerintem jobb.Igaz a sportosztályra az illetékes kolléga nem jött oda amikor hívtuk.
Viszont tisztább.Meg a pénztáros csaj se volt olyan mint a raklap, sőt határozottan jókedélyű volt..Bár a vevőszolgálatnál volt egy olyan iszonyat gyökér nő, hogy azt elmondani nem lehet, látni kell. :) (többet nem fikázom mert még személyiségi jogokat fogok sérteni, meg még figyelmeztetnek is).
Szóval jobb mint az egri.
Tisztára irigyellek. :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2846 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 17:32

Idézet: carcass - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 10:18

...Voltam tegnap a gyöngyösi tescoban.Bár kisebb mint az egri, de szerintem jobb...

... ééééés beindult a TESCO-turizmus ;)
Gondolkoztál már ma?

#2847 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 17:47

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 2:59

Csak egy adalék.

Az 1.0-s chipes matáv telefonkártya Franciaországból jött be.
Ott kint (meg Németországban is) évek óta használták ugyanezt a rendszert, na gondolták, ami jó volt oda, az jó lesz nekünk is.
Így is van. Ami kint majd fél évtizede kiválóan dolgozott, az nálunk működött vagy 2-3 hónapig, annyi idő kellett, hogy meglegyen a korlátlan telefonkártya húszereré', a 'visszatőtős' kártya harmincöté'...

A németeknek (de más, jól menő ország polgárainak is) egyszerűen nem jut eszükbe, hogy becstelenek legyenek. Mert az egész társadalmi beállítottság, a neveltetésük azt tanítja nekik, hogy "Igen, megkapod a pénzedet, de ahogy a Te munkádnak, úgy a másokénak is van ára, amit meg kell fizess!"
És élnek is, elég szépen.

Hidd el, hogy ha lett volna lehetőségük, akkor ugyanúgy csaltak volna, emberek ők is.

Az meg a másik, hogy a nyugatiak csak otthon viselkednek, külföldön azt hiszik, hogy ők a királyok. Horvátországban szoktunk nyaralni, tele van ki szaros részeg német gyerekkel akik kiabálnak, rongálnak amit csak érnek.

#2848 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 18:52

OFF: a németeket nem kell félteni : a felnőtt marhák is király kiszolgálást akarnak záróra után... höhöhö mondom én, amíg a  kölykeik ordibálnak meg minden jó---összehánynak mindent!

ON:

akkor Siófok: vétel : assistance      elektromos készülékhez ....a gyereknek fingja sem volt egyetlen kérdésről sem,
rádásul az elemet 2x is fordított polaritással akarta belerakni a készülékbe (én segítettem neki), akkor már ok:
[digit kamera] ---mondom én megveszem ha winxphez hozzákötve látok valami erdményt számítógépen is

ő : nem lehet nincsen ilyen gép.... (eszem megáll! ott van a halom gép telepítve és nem lehet)
még jó hogy alapból kipróbálni engedték! mert megvettem célnak megfelel de nagyon alap --- tényleg nekem a full kezdőnek jó! a magyar leírás fénymásolt sz@r, az angolon jobban elmegyek ... és m2 be van a felbontással kapcsolatban egy óriási hiba!

Ja és kb. 10 percig tartott míg a mellék kijáraton kiengedtek ,mert bizt. őrünk 5x leellenőriztette, hogy nem e loptam még ki valamit, ok, csak sokáig tartott!!

#2849 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 19:11

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 17:47

Horvátországban szoktunk nyaralni, tele van ki szaros részeg német gyerekkel akik kiabálnak, rongálnak amit csak érnek.

Nem kell ahhoz Horvatorszagba menni... minden balatoni nyaralasunkat ezek a nepek keseritettek meg.

Honnet lehet megtudni hogy hol epul uj tesco mostanaban? Kis varosunkba ert az M0-as, es azt rebesgetik hogy ide is epul majd egy...

Mas: Durvul a harc az áruházláncok között - az lesz majd szep, ha a Wal-Mart ideer...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2850 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 19:47

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 19:11

Nem kell ahhoz Horvatorszagba menni... minden balatoni nyaralasunkat ezek a nepek keseritettek meg.

Honnet lehet megtudni hogy hol epul uj tesco mostanaban? Kis varosunkba ert az M0-as, es azt rebesgetik hogy ide is epul majd egy...

Mas: Durvul a harc az áruházláncok között - az lesz majd szep, ha a Wal-Mart ideer...

Samott

Ezt észrevetted az oldalon?  TESCO gazdaságos kábelszolgáltató
Ez sem semmi. Ingyen reklám a Tesconak.  :)
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#2851 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 03:41

1. Hidd el, hogy ha lett volna lehetőségük, akkor ugyanúgy csaltak volna, emberek ők is.

2. Az meg a másik, hogy a nyugatiak csak otthon viselkednek, külföldön azt hiszik, hogy ők a királyok. Horvátországban szoktunk nyaralni, tele van ki szaros részeg német gyerekkel akik kiabálnak, rongálnak amit csak érnek.

1. És szerinted miért nem volt lehetőségük? Ez nagyon érdekelne...

2. Nekem az is elég lenne ahhoz, hogy 4-5 évvel tovább élhessek, ha itthon viselkednének normálisan. Menjenek nyaralni a Holdra, csináljanak, amit akarnak.
Egyébként - 1982 és 85 között 4 nyarat - egy vidéki fürdőfalu szállodájában dolgoztam nyári munkán, tapasztaltam, amit leírtál, már akkor is.

Szerkesztette: *Macika* 2006. 02. 12. 03:43 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2852 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 04:25

tecsó. nézem cd/dvd kínálatot, gyűjteménybővítésileg.

TDK 8X -R dvd. polcon lévő akciós téma 199, alsó "kosárban" lévő vonalkódja átcimkézve, 329. más beszállító/előző készlet, vagy csak lehuzáspróba?

Szerkesztette: DGabor_ 2006. 02. 12. 04:25 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#2853 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 16:48

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 4:25

tecsó. nézem cd/dvd kínálatot, gyűjteménybővítésileg.

TDK 8X -R dvd. polcon lévő akciós téma 199, alsó "kosárban" lévő vonalkódja átcimkézve, 329. más beszállító/előző készlet, vagy csak lehuzáspróba?

Múlt hét végén a PE TESCO-ban tréfált meg ugyanez a dolog, egészen egyszerűen az RW ára lett az 'alsó kosárra' kirakva. A vonalkód más volt (az én esetemben).
Gondolkoztál már ma?

#2854 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 19:27

Az meg a másik, hogy a nyugatiak csak otthon viselkednek, külföldön azt hiszik, hogy ők a királyok. Horvátországban szoktunk nyaralni, tele van ki szaros részeg német gyerekkel akik kiabálnak, rongálnak amit csak érnek.

"Jól szituáltabb" németek nem Horvátországba, Magyarországra járnak nyaralni. A Balaton a német alkalmi munkások, meg a "társadalmi ranglétlán" úgy tíz-húszcentis körzetük tengerpartja. Horvátországban már kicsit magasabb a mérce, de oda se a német "nagy átlag" megy. Inkább a francia tengerpart, meg Argentina a "menő", de hát az utcaseprők és társaik csak Horvátországot tudják megfizetni. Szóval ne innen akard megítélni a népet ;)

Idézet

Múlt hét végén a PE TESCO-ban tréfált meg ugyanez a dolog, egészen egyszerűen az RW ára lett az 'alsó kosárra' kirakva. A vonalkód más volt (az én esetemben).
Én már jártam úgy is, hogy kazlakban ált a DVD-RW a polcon, az árcédulákon meg a sima DVD rom ára volt kirakva. De két polccal arrébb volt az árleolvasó (és működött is, hóóóó!:)), úgyhogy nem kellett kihívni a Fókuszt. :nevet:

Szerkesztette: debaj 2006. 02. 12. 19:29 -kor

#2855 Felhasználó inaktív   F. A. Bian 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 12. 20:31

És itt csak szidni lehet - vagy dicsérni is?
Tegnap vettem Hama USB 2.0 1:4-es hubot 1.489,- HUF-ért. Bedugás után (két nyomtatóval és egy webkamerával egyetemben) zokszó nélkül feltelepedett, és azóta is megy.
Hab a tortán: A PhotoHall-ban ugyanezt, szintén tegnap 2.990,- HUF-ért láttam...

#2856 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 20:44

De jó, hogy említetted ezt a Hama USB hubot, pont azt akarok venni, csak még szét akartam kérdezősködni, hogy mik a vélemények róla :)

#2857 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 21:15

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 3:41

1. És szerinted miért nem volt lehetőségük? Ez nagyon érdekelne...

Komolyan azt hiszed, hogy nyugaton nem csalnak az emberek?
Fogalmam sincs, hogy volt e lehetőségük, megcsinálták e a hamis kártyákat, de ha igen, akkor hidd el, hogy el tudták adni.

Idézet

"Jól szituáltabb" németek nem Horvátországba, Magyarországra járnak nyaralni. A Balaton a német alkalmi munkások, meg a "társadalmi ranglétlán" úgy tíz-húszcentis körzetük tengerpartja. Horvátországban már kicsit magasabb a mérce, de oda se a német "nagy átlag" megy. Inkább a francia tengerpart, meg Argentina a "menő", de hát az utcaseprők és társaik csak Horvátországot tudják megfizetni. Szóval ne innen akard megítélni a népet ;)

Nem a megiítélésről volt szó, hanem arról, hogy ők is ugyanilyan emberek, nem szentek, nem becsültesebbek, ha lehetőségük van okoskodni, akkor ők sem hagyják ki.

#2858 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 22:36

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 21:15

Komolyan azt hiszed, hogy nyugaton nem csalnak az emberek?
Fogalmam sincs, hogy volt e lehetőségük, megcsinálták e a hamis kártyákat, de ha igen, akkor hidd el, hogy el tudták adni.

Komolyan azt hiszed, hogy az emberek szórakozásból, alapból becstelenek?
Elkeserítő...
Gondolkoztál már ma?

#2859 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 01:54

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 22:36

Komolyan azt hiszed, hogy az emberek szórakozásból, alapból becstelenek?
Elkeserítő...

Mellébeszélsz és álszenteskedsz. ;) Igen az ember alapból ilyen természetű, nem a saját maga ellensége, ha valami jót kínálnak, akkor hajlamos elfogadni. Ha azt hiszed, hogy külföldön mindenhol becsületes emberek vannak, akik nem használják ki a jó lehetőségeket, még ha az nem is teljesen legális, akkor tévedsz.
Én is vettem pl itt a bolhán pár cuccot olcsóbban mint a bolti ár, és bizony nem kaptam számlát. Akkor most becstelen vagyok?

#2860 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 06:44

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 1:54

Én is vettem pl itt a bolhán pár cuccot olcsóbban mint a bolti ár, és bizony nem kaptam számlát. Akkor most becstelen vagyok?

Igen, az vagy!!  :D

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.