HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco

#41 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 08. 25. 21:59

ma láttam a Ker*vilban:

celeron 1000mhz
integrált vidi
256mb sdram(lehet, hogy 128volt. nem emléxem pontosan, ezért inkább jobbik rosszat írtam :D )

ennyi volt megadva, a többit ki lehet találni
és az ár: /dobpergés/ 180ezer HUF :eek: :eek: :eek:

no comment :(

#42 Felhasználó inaktív   danielh örökre itthagyta a fórumot 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 08. 26. 00:17

[ 2002. december 25.: danielh szerkesztette a hozzászólást ]

#43 Felhasználó inaktív   Manta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 01:51

Némileg off, de: Tescoban TDK d-wiev 80 perces 169 Ft.
Abit KR7A-RAID; Athlon XP 1700+; 512 MB Samsung DDR; Globalwin TAK68; Sapphire Radeon 8500 LE 64 MB TV-Out + Matrox Millennium II 4MB; 2 db Philips 107S; SB Live 5.1; Seagate Barracuda IV 80 GB + 2 db 40 GB IBM (RAID 1); LG 16x/10x/40x CD-RW; Creative 16x/48x DVD; Canopus EZDV; Acorp torony - Chieftec 340W; A4 Tech Optikai; Samsung bill.; Windows XP Prof. Hun.

#44 Felhasználó inaktív   KJames 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 06:41

idézet:
Ezt írta perzecutor:
Hálistennek, fogalmuk sincs néha, hogy merre hány méter. Tévednek ök retteneteseket negativ irányba (az ö szempontjukból) is. Néhány hete vettem egy frissen kirakott , nem ujságban reklámozott hp nyomtatót náluk ,12500ért, ami másnap!! már 19900-ért volt kitéve. Mondjuk ehhez mindennap meg kell öket látogatni, de én könnyü helyzetben vagyok, mert 200 méteren belül itt versenyzik (néha eszetlenül, növessze hosszuraa az ö szakállukat Allah!) a Tesco és az Auchan. Ja, mellettük nyilik az ElctroW. állitólag dec-ben! Beh jó lesz![/quote]

A budaörsi áruházban láttam a múlt héten ugyanezt (vagy legalábbis HP-t) 12900-ért. Apropó melyik tipus volt, nem emlékszel?

#45 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 09:36

idézet:
Ezt írta danielh:

Ughhh... :(

És legalább volt rajta egy Compaq matrica hogy lehessen kábítani a júzert h "Ez bizony csúcsminőségű alkatrészekből összeállított szupergép" ??

Vagy mondok jobbat: Nem egy eredeti IBM APTIVA volt véletlenül, intelligens gombbal? :D :D :D :D
D.
[/quote]

arra nem emléxem, de ezeket a gépeket mindig megnézem, annyira tetszenek :D

mindok mégegyet, nem annyira a témához, de ez is jó volt.
TDK 24x-esen írható CD:
5ös csomagban: 999Ft
egyesével: 160körül(erre sem emléxem pontosan, de az tuti, hogy így jobban megéri :) )

mindez, kábé 10centire egymástól+2 marha nagy táblára az árral :eek:

#46 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 10:40

No, hogy én is meséljek valami a Tesco védelmében, vettem az ujságjukban 1990Ft/10db áron hirdetett 90 perces cd-t, 1890ft-ért adták, lehámozom a Tesco zacsit, előbukkan az áru: Primedisc 24x, 90-es lemez :cool:

#47 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 10:43

Ja, ha valakinek kell, szept. 3-ig még tart az akció :D

#48 Felhasználó inaktív   wamzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 11:44

Brokkoli, hogy milyen igazad van! Nyomom is a kcs-t :)...jah hogy letiltottad.
Nekem ugyanez a meglátásom.
Mumia! A tv reklámoknak nem dől be senki??? :eek:
1x láttam egy dokfilmet: közérthálózat vezetőjével interjú-Ha vmelyik fogyasztási cikk reklámkampánya elindul az érintett árucikkek MÁR MÁSNAP SZEMMEL LÁTHATÓAN JOBBAN FOGYNAK! Pl, ha delma elereszti magát már tuggya a csávó, hogy másnap többet kell rendelnie. Ez a nemsemmi. Gondolom a marketing más területén is hasonloképpen működnek a dolgok.

Sose magadból és környezetedből indulj ki (de ki ne mozdulj közülük :D)
Felvilágosult felhasználók 1% sztem.

[ 2002. augusztus 26.: wamzer szerkesztette a hozzászólást ]

#49 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 11:49

idézet:
Ezt írta wamzer:
Mumia! A tv reklámoknak nem dől be senki??? :eek:
[/quote]

Én kizárólag a környezetemről beszéltem, azt tudom, hogy mi a helyzet valójában, vagy hogy mit mondanak a valós helyzetről, csak :confused: hogy akkor miért pont én nem ismerek 1 "reklámembert" sem.

#50 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 13:51

idézet:
Ezt írta Jahno:

Nekem megvan .mpg-ben, két nap múlva írjál egy mailt, aztán előkotrom, és visszaírom, hogy honnan bírod leszedni. Meg akit még érdekel :-)
[/quote]

az a két nap sajna lesz vagy tíz, mert most elűnök egy időre...
De, ha feltennéd valami publikus helyre, és raknál ide egy linket az jó volna...
Ezt szerintem mindenkinek látnia kéne.

#51 Felhasználó inaktív   wamzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 13:57

idézet:
Ezt írta Mumia:

Én kizárólag a környezetemről beszéltem, azt tudom, hogy mi a helyzet valójában, vagy hogy mit mondanak a valós helyzetről, csak :confused: hogy akkor miért pont én nem ismerek 1 "reklámembert" sem.
[/quote]

mert mákos vagy :D Nekem volt már részem ebben, hogy nyomattam a vakert a jó pc cuccosokról, cserébe meg fogyatékosnak néztek... :(
akihüjehaljonmeg (najóne) :)

#52 Felhasználó inaktív   Alibulin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 14:39

Hi mindenki!
A helyzet a következő: Az alacsonyabb fizetésű emberek, akik nem tudják megvenni rendszeresen a Cp-t, Chip-et, Pcworld-ot, és nincsen Internet elérésük, a potenciális vásárlóik. A tájékozatlan emberre rá lehet lőcsölni akár a 3 éve elavult gépeket, elég húzós áron. A Pentium-486 korszakban volt jellemző hasonló dolog, amikor használt alkatrészeket pakoltak új gépházba, és árulták új áron. A lényeg az, hogy a szemének tetszen. Ez persze később kiderült, és az illetőnél nem vásároltak. Az ilyen ipsék szépen megszedték magukat, és most a bevásárló központokban árulják (árultatják) gépeiket. Az ipsének jó bolt, a bevásárló központnak pedig van kínálata. Még az sem fontos, hogy eladja, hiszen itt a nagyfokú áruhalmozással csalogatják a vevőt. (Itt minden van a-z-ig) Az eladás már nem a jó kiszolgálástól, kedves eladóktól függ, hanem a jó reklámtól. Aki ilyen helyen vásárol általában valahogyan szívni fog. A reklám hatásairól pedig csak annyit, meg kell nézni a Vodát. Elég elhinteni, hogy nincsen percdíj, a sok hiszékeny ember meggondolatlanul belevág. Pedig ott sem talpig jóságos emberek vannak, (Jelszavuk: Krisztus sírját sem őrizték ingyen!) csak kellenek az előfizetők, a kiesést, majd fél év múlva pótoljuk, sőt! Bírom, ahogyan szidják sokan a matávot, és éltetik a vodát. Majd a magasabb előfizetői díj és a jövőre bevezetendő percdíj meghozza eredményét. Furcsa egyébként, hogy magyarországon mindenki, aki a pénzünkre pályázik, ugyan akkora ajánlatot kínál, mint a másik, csak fillérekkel ajánl alá. Hol itt a verseny helyzet, ami a kapitalizmust jellemzi? Sajnos sehol. Mi pótoljuk azt a pénzt, amit európa országaiban veszítenek, hogy a jobb életszínvonalat tartani tudják. A poén az, hogy keletebbre már nem mehetnek, mert ott már nincsen pénz. Marad tehát, hogy a Schumacher a magyar előfizetők pénzét tölti a piros kisautójába.
A reklámnak mindenki bedől, csak nem mindegy, hogy ki reklámoz. :(
Ali

#53 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2002. 08. 26. 14:53

idézet:
Ezt írta closed:

az a két nap sajna lesz vagy tíz, mert most elűnök egy időre...
De, ha feltennéd valami publikus helyre, és raknál ide egy linket az jó volna...
Ezt szerintem mindenkinek látnia kéne.
[/quote]

Vazzz, azért írtam, mert össze-vissza olvasok topicot, most szerencse, hogy ismét idetaláltam.
[url="http://"http://www.rettesoft.hu/jahnoftp/test/y2k.mpg"]www.rettesoft.hu/jahnoftp/test/y2k.mpg[/url]

113 mega, pár napra kinthagyom. Lesz az vagy 15 is :-)
Make love not Wor.

#54 Felhasználó inaktív   Vales 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 20:31

Valahol nekem is megvan egy régi CD-n. Valami Atlantiszi Gyógyítók Társasága küldte ezt a f@szingert. A CsigaKettes
idézet:
Jó Estét Magyarország [/quote] műsorában volt ez az attrakció :eek:
Aztán több haverral is megnéztük, sikítottunk a röhögéstől! ;)
Az emberi faj a legnagyobb állat a Földön:-(

#55 Felhasználó inaktív   Vales 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 20:32

Bocs az előbbi idézetet idézőjelnek szántam :confused:
Az emberi faj a legnagyobb állat a Földön:-(

#56 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 20:54

idézet:
Ezt írta Jahno:

Vazzz, azért írtam, mert össze-vissza olvasok topicot, most szerencse, hogy ismét idetaláltam.
[url="http://"http://www.rettesoft.hu/jahnoftp/test/y2k.mpg"]www.rettesoft.hu/jahnoftp/test/y2k.mpg[/url]

[/quote]
Köszi, már kúszik is lefelé. (a csillagocskáid száma meg felfelé... bár látom, nélkülem is jól elvoltak :))

Közben meg is néztem újra. Még mindig nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek... Úristen...
Nem térek magamhoz.
Nem tudom, mi a szomorúbb: az, hogy egy országos tévéadó ilyen blőséget mutat be, vagy az, hogy egy ilyen töketlen szakértőt raknak csak be, aki udvariaskodik, és nem meri kerek-perec kijelenteni, hogy 'szabó úr, aki még azt sem tudja, hogy hol vannak a klaviatúrán a számok, az ne próbáljon szakérteni'.
Ha ronggyá alázta volna a fickót, akkor még pozitív kicsengése is lehetett volna a dolognak: a néző látta volna, hogy ez egy komoly probléma, nem fogja tudni megoldani egy jöttment.
Tuti, hogy sokan azt szűrték le belőle, hogy a számítástechnikus ködösít, az atlantiszi gyógyító viszont tudja az igazságot.

A média nagy hatalom. vigyázni kéne vele.

(a riport végén megemlíti a riporter, hogy visszajönnek a kormánybiztossal is csevegni, mi volt a folytatásban?)

[ 2002. augusztus 26.: closed szerkesztette a hozzászólást ]

#57 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2002. 08. 26. 22:24

idézet:
Ezt írta closed:

Köszi, már kúszik is lefelé. (a csillagocskáid száma meg felfelé... bár látom, nélkülem is jól elvoltak :))
[/quote]

Szívesen! A csillagok meg jól jönnek, mert azért fikázok rendesen, aztán biztos jönnek majd a rosszakarók :-)
Make love not Wor.

#58 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 26. 22:32

egyébként itt van a "szöveges verzió", ha valakinek a 110mega kedvét szegi.
[url="http://"http://www.supergames.hu/cikk.php?id=203&datum=945894631"]A csodaszer az Y2K problémára[/url]
de ez jobb: (benne van az összes baki,pl:"hol van a tabulátor ezen?"
[url="http://"http://delfin.klte.hu/~nagysz/y2k/y2k.txt"]szabó mihály remekel a tvben[/url]

[ 2002. augusztus 27.: closed szerkesztette a hozzászólást ]

#59 Felhasználó inaktív   GeeKay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 27. 00:28

idézet:
Ezt írta Jahno:

[/quote]

letöltöttem, és hangosan röhögtem :D :D :D

mi az alap probléma? meg nagy trükk
ilyen nincs! hassunk a biosra a bezárral :D
de mi is a bios? khm...ööö...nos a bios...khm...az egy...erre kell hatni.
de hol vannak a számok és tabulátor????
most akkor az északi vagy déli kapun menjünk ki?
odaragadtunk az egérhez!

ennyi marhaságot :)

haláli! kcs ment

#60 Felhasználó inaktív   Bookshie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 27. 03:52

Ez nem semmi! Nyilvános égés :-) És szerintem ő szentül hitte, hogy megoldotta az Y2k - t. Ez a másik billentyűm van szöveg :D Az emberi hülyeségnek nincs határa.
Abit AB9, Core 2 Duo E6300,  2x1 GB DDR2 Samsung, EVGA Geforce 8800 GTS 320 MB PCIE, SB Audigy Player, Chieftech 450W, HP Laserjet 1000, Logitech Internet Explorer bill., Logitech MX 518, Steelpad S&S egérpad,Thermaltake Tsunami ház, Viewsonic VP 930,  Pioneer DVR-108, egyenáramú lóvakaró és színes ágytakaró skandináv mintákkal skót beütéssel

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.