idézet:
Cheap PC, and I mean REAL CHEAP!
@ 7:35 PM - [Comments]
This is pretty amazing, but there are a few options not included. Walmart is offering a PC for $199! What's included? The tower includes 128MB Ram, 10GB ultra-ata harddrive, VIA C3 800MHz processor (oh, wow), 133MHz front side bus, Trident 3D, 52x CD Rom, integrated ethernet, and 3d sound! Also included are speakers, keyboard, mouse, and LindowsOS. Not that it's a powerhouse or nothing, but it would make a fine internet browser. Oh ya, the floppy drive is sold separate.[/quote]
Tesco
Elküldve: 2002. 09. 01. 00:06
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 02. 21:00
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
[QB][/QB][/quote]
látom ez akkor nem csak kishazánkban dívik![]()
Elküldve: 2002. 09. 06. 16:53
Elküldve: 2002. 09. 06. 21:14
Tesco 2 tisztara és olyan árakal hogy helyben nyugodtan jogáznál egyet asus gef2 mx400 28e+afa!
ÉS ne is beszéljünk a többi árurol mert eldobnám az agyam!
Valaki nem tömötitené le nekem az a video!
Jahno ez nem tv2 felvétel???Mart akkor ezt láttam anno nálad járt az egyik cd!
OKos ember+tab billentyüzet!Meggyi marha él ebben az országban!
Elküldve: 2002. 09. 07. 08:17
"Iskola összeállítás"
Alaplap: FastFame 8VTAA /2 év garancia
Processzor: AMD Duron 1,2Ghz + Coolink 142 cooler
Memória: 256Mb PC-133 SD
HDD: 20Gb Maxtor
CD író / újraíró: LG 32x/10x/40x
VGA kártya: GeForce2 MX-400 /32Mb /2 év garancia
Bill., egér: Acer billentyűzet + Acer optikai, görgetős egér
nettó 79 700 Ft
+ akciósan lehet monitort venni hozzá, kint van hogy a kép csak illusztráció, minden infó van, csak hogy elkerüljék a vásárló esetleges csalódottságát a termék kézhezvételekor.
Szerintem ez korrekt.
Szedem az mpeget!
powa: XP 2.4+, 512 DDR, GeForce FX5.6, 15+40+120G, SBLive
kool: K7c 650, 128+64+32+32 SD, Voodoo 3, 1.2+4.3G, SB16V
vaio: P3M 1.2, 512 SD, MRadeon 16M DDR, 60G, iSmax
pda: HTC Wizard
Elküldve: 2002. 09. 07. 08:43
idézet:
Ezt írta JulWCZar:
Itt viszont egy reálisabb konfig (n**r*2000, pesti):
"Iskola összeállítás"
Alaplap: FastFame 8VTAA /2 év garancia
Processzor: AMD Duron 1,2Ghz + Coolink 142 cooler
Memória: 256Mb PC-133 SD
HDD: 20Gb Maxtor
CD író / újraíró: LG 32x/10x/40x
VGA kártya: GeForce2 MX-400 /32Mb /2 év garancia
Bill., egér: Acer billentyűzet + Acer optikai, görgetős egér
nettó 79 700 Ft
+ akciósan lehet monitort venni hozzá, kint van hogy a kép csak illusztráció, minden infó van, csak hogy elkerüljék a vásárló esetleges csalódottságát a termék kézhezvételekor.
Szerintem ez korrekt.
Szedem az mpeget![/quote]
Ez korekt konfig ennyi pénzért mit akar az ember!
Fasfame:igaz nem valami márkás lapo meg nem olyan gyors mint egy abit de egy ddr lap brutto 18e!
Elküldve: 2002. 09. 07. 09:35
idézet:
Ezt írta deadcode:
Ez korekt konfig ennyi pénzért mit akar az ember!
Fasfame:igaz nem valami márkás lapo meg nem olyan gyors mint egy abit de egy ddr lap brutto 18e![/quote]
Naja, ráadásul pont ezek az "óccsó oszt jó" alaplapokm hiányoztak eddig az AMD procik mellé. Sokan azér' vettek anno cerkát duron helyett, mert a duronhoz a legolcsóbb alaplap bruttó 35-nél kezdődött.
Tényleg, az új IKEA katalógusban a számítógépházakon nem egy AMD inside (/hasonló) matrica van?
powa: XP 2.4+, 512 DDR, GeForce FX5.6, 15+40+120G, SBLive
kool: K7c 650, 128+64+32+32 SD, Voodoo 3, 1.2+4.3G, SB16V
vaio: P3M 1.2, 512 SD, MRadeon 16M DDR, 60G, iSmax
pda: HTC Wizard
Elküldve: 2002. 09. 07. 10:59
Egy a légyeg ilyen helyeken nem szabad vásárolni!
Elküldve: 2002. 09. 07. 15:23
Elküldve: 2002. 09. 22. 04:12
Had meséljek el egy Tescos storyt.
Miután kinőttem a 15" monitoromat, úgy döntöttem, hogy ideje befektetni egy 17"-ba.Épp akció volt a fent említett üzletben, és úgy gondoltam megéri megnézni.
Mivel nem vagyok teljesen láma egy kislemezen vittem egy Nokia monitortesztet.Bemegyek az üzletbe(előtte biztonsági mukinak lemez megmutatva), majd a számtech osztályon megkérdeztem az eladót, hogy letesztelhetem e a monitorokat a progival. Rendes volt mondta, hogy minden ok, csináljam csak. Berakom a lemezt, elindítom a tesztprogit, erre kb 30 secen belül megjelenik egy kék polós arc(kék poló a köcsögök szine a tescóban) és kitépí a lemezt a gépből, majd nekemugrik...
Mondom neki mi a pálya, meg, hogy előtte engedélyt kértem.
Mire, hogy őt ez nem érdekli, ő az osztályvezető és ő nem adott engedélyt stb.Különben is mi az a progi...kérdi.
Elmondom neki erre kioktat,hogy ilyen árú monitornál(LG 775 FT) ne tesztelgessek már meg ha rendes monitort akarok venni az úgy is jóval drágább....stb.
Hmmmm...kicsit kiakadtam,kb 10 másodperig gondolkoztam azután írtam egy 3 oldalas panaszkönyvet.Mondjuk a fickó szerintem kitörölte vele kb. annyira érdekelhette a dolog, de egy tipikus őstuloknak tünt.Szóval nem csak az árújuk minőségtelen de az embereik is. Ha nincs pénzed senki nem vagy...hihetetlen.
Elküldve: 2002. 09. 22. 17:28
A heten veszneke gyete a Tecsoban. De sajnalom hogy nem fogok raertni ott szopni az installokkal...
Elküldve: 2002. 09. 22. 17:46
2. néha szokásuk komplett gépeket jogtiszta számlával fedezett szoftverrel együtt árulni, na ott -ha észnél vagy - van egy ingyen géped(szétszereled, alkatrészenként eladod), és otthon nyugodt az álmod.
Elküldve: 2002. 09. 22. 17:50
Tehát semmi office meg sallang, csak az op a driverekkel.
Elküldve: 2002. 09. 22. 17:53
idézet:
Ezt írta Brokkoli:
Ha már itt tartunk, akkor véleményetek szerint mennyibe kerül (mennyiért csinálnátok) számlásan egy op installt egy multi gépre?
Tehát semmi office meg sallang, csak az op a driverekkel.[/quote]
Attol fugg mennyire jo ismeros
Ugy hogy mukodjon is az OP?
Elküldve: 2002. 09. 22. 17:55
idézet:
Ezt írta perzecutor:
1..Döntö többségében valóban vasvillával összedobált komplett gépeket árulnak, de érdemes figyelni öket, mert néha az árazó kislányok igen komoly hibákat birnak véteni.
2. néha szokásuk komplett gépeket jogtiszta számlával fedezett szoftverrel együtt árulni, na ott -ha észnél vagy - van egy ingyen géped(szétszereled, alkatrészenként eladod), és otthon nyugodt az álmod.[/quote]
Tok jo akkor lesz egy jogtiszta OP meg mondjuk egy Office. A tobbi ugyis warez. SZVSZ ha nem jogtiszta minden SW akkor ugyis mindegy.
Elküldve: 2002. 09. 23. 20:59
idézet:
Ezt írta tnelis:
A heten veszneke gyete a Tecsoban. De sajnalom hogy nem fogok raertni ott szopni az installokkal...[/quote]
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezé a mondatodé rajta leszel a karácsonyi ajándékozási listámon.
Tőlem is kértek már páran tanácsot gépösszeállitáshoz. Miután megvették a vasat, rá 1-2 hétre mind hozta a TESCORAUCHAN os papirt hogy mennyivel olcsobb lett volna ott.
Erre mit mondjak. Vedd meg de te sz*psz majd vele mert én be nem teszem hozzád a lábam.
Bezzeg unokatesóm aki nem kérdezett meg másnap jött hozzám, hogy nem megy a gép. Hmmm hat vett egy halom ipari hulladékot. Sajna nagyon átkúrták a kiscsajt. Visszamentem vele az üzletbe (ez helyi számtechbolt volt) Kicseréltettem a ramot mega vinyót. Ez volt a max amit el tudtam érni (meg hogy nem kellett felárat fizetni a vinyo cseréért)
Azóta közölte hogy 1-2 hónapon belül upgrade és számit rám.
Lehet mindenkinek csak másodszor kellene segiteni, akkor nem lobogtatnák a katalógusokat a hiperolcsó számitógépekkel?![]()
Elküldve: 2002. 09. 23. 23:06
nem sok jót olvastam itt erről a cégről, viszont az a nagy helyzet, hogy 23.án nyílik nálunk egy ilyen (Esztergom). Ha jól tudom ilyen alkalmakkor elég nagy kedvezmények szoktak lenni, szerintetek megéri lemenni? Éppen vinyóvásárlás előtt állok, aztán hátha jóval olcsóbb lesz... esetleg ha volt más is így leírhatná, hogy mégis mekkora árkedvezmények vannak ilyenkor. Mert 3 ezer forintért nem fogok több órát sorba állni több ezer ember között, ordibálni meg lökdösődni, különben se tudom, hogy ezek az árkedvezmények csak bizonyos cikkekre vonatkoznak-e vagy mindenre szinte...thx

Súgó
A téma zárva.