Bluefish Tapasztalatok
Elküldve: 2004. 05. 20. 15:37
Akinek ez nem tetszik, az menjen a kisboltokba, ott lehet jópofizni, röhögcsélni, haveri alapon barterezni, mikrózgatni, meg 11 havonta újrainduló garcserélni.
Elküldve: 2004. 05. 20. 15:44
Idézet: Lipko - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 14:00
Most csak annyit, hogy én személy szerint nem vagyok régóta a cégnél. Az összes olyan vád, amit olvasok, szinte új, és sok tapasztalatot szűrök le most belőle. Ha most azt kérdezitek, hogy akkor mi a frászért vagyok itt, már mondtam: próbálok egy kis személyes kontaktot belevinni a sok-sok probléma közé, ami tudom, hogy nem könnyű, és ezentúl is fogadom a kritikákat. De inkább kérdéseket tegyetek fel, minthogy a tavalyi problémátokat írjátok le, illetve az én személyes megjelenésem ellen uszítotok, mert azokat ezentúl is fogadni fogom, de választ nem adok rájuk.
De! Azt már írtam, hogy az eladó stílusáért nem én felelek, nem tudom befolyásolni, hogy milyen szervízes kollégát vegyünk fel. Amit írtatok személyügyi panaszokat, már el is juttattam a megfelelő személynek, az ő kérésére.
Minden jót
Bluefish
Elküldve: 2004. 05. 20. 16:20
Idézet: Lipko - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 14:00
Én már kétszer vásároltam nálatok, és kétszer "póruljártam". Nem a kiszolgálással volt gondom, mert az teljesen hibátlan volt. Sajnos mindkét alkalommal hibás volt az áru.
Első eset:
Örs Vezér tér, három napon belül vittem vissza egy CDRW-DVD combót. Odaadom a szervizesenek, egy! perc múlva hozza, hogy ez jó és örüljek, hogy nem fizetteti ki a bevizsgálás díját. Mondom neki, hogy otthon a CD-k 90%-át nem olvassa, DVD-t meg egyáltalán nem. Jön a válasz: gyenge a gépem ehhez a gyors CD-hez (52/24/52). A gépem nem egy mai darab (1.3 Tualatin, 256 mega RAM). OK hazamentem, kipróbál, hátha a szállítástól helyreugrott. Nem jó.
Másnap vissza, mondom ez még mindig nem jó. OK türelmemet kéri, mert áru jött és azt pakolják meg veszik át. Megkérdem mennyit kell várnom: hááát 1-1.5 óra múlva tud velem foglalkozni!!! Kivártam. Aztán persze azonnal kicserélte, megoldhatta volna áruátvétel előtt. KB. 5 perc alatt kiderült, hogy hibás.
Második eset:
Déli PU, videokártya vissza, fut a kép bootoláskor. Szervizes gyerek néz rám, mint a véres rongyra, hogy mi a f***ért van nekem "+2%"-om, most neki azonnal dolgoznia kell.
Ha te marketinges vagy, miért nem törődsz azzal, hogy a szervizeitekbe normális embereket vegyetek föl, ne ilyen ősbunkókat, bocsánat a kivételnek. Azt hiszem ez is hozzátartozik a marketinghez, nem csak a bazi nagy reklám a Deák téren a metróban. Gondolom a franchise üzleteket is nektek kéne ellenőrizni beépített próbavásárlókkal.
Szóval amíg vevő vagy addig minden OK, ha már ügyfél akkor duplán dühös. Szerinted ez így jó? Én többet nem vásárolok nálatok.
Az első esetben legalább vihettél volna magaddal pár cd-t, hogy azokat próbálja meg beolvasni, vagy legalább vegyen elő pár saját írt lemezt. A szervizes ezek szerint szeret minimum energiaszinten dolgozni. Normális hangnemben kérve lehet megnézni, vagy ha ez nem megy, lehet érdeklődni egy másik szervizesről, főnökről. A déliben amúgy nagyjából rálátni a munkafelületre (monitorra persze nem), így ott látható, ha nem tesz bele lemezt, vagy ki sem próbálja.
A második alkalommal sajnos a 2% csak az azonnal garcserére vonatkozik, udvariasságra már nem. Szomorú, mivel ez utóbbi nem kerül pénzbe. Egészen biztosan jól értelmezted a szervizes metakommunikációját?
Elküldve: 2004. 05. 20. 16:40
Május 3-án vettem a Teréz körúton egy Samsung 765MB-t, és csak egy A4-es, általatok kiállított - igaz pecsétes - lapot adtatok garanciajegy gyanánt. A monitor dobozának oldalán volt felragasztva egy üres nejlonzacskó... ebben ugye a hivatalos, lepecsételt garanciakönyvecskének kellett volna lennie a szervízek címével, stb. A helyszínen azt mondta az árukiadó hölgy, h majd postán kiküldik mert most nem találják (!), még a címemet is felírta, én meg ráhagytam... na azóta se kaptam semmit. Későbbi - esetleges - gari ügyintézéshez (bár remélem sose kerül rá sor) szükségem lesz erre a könyvecskére, ezért kérlek kerítsétek elő, és jelezzétek, hogy mikor mehetek érte.
Számlaszám: TC2004006101
Vevőkódom: 28070
Köszönettel:
DIY
Elküldve: 2004. 05. 20. 17:03
Idézet: Do-It-Yourself - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 17:40
Május 3-án vettem a Teréz körúton egy Samsung 765MB-t, és csak egy A4-es, általatok kiállított - igaz pecsétes - lapot adtatok garanciajegy gyanánt. A monitor dobozának oldalán volt felragasztva egy üres nejlonzacskó... ebben ugye a hivatalos, lepecsételt garanciakönyvecskének kellett volna lennie a szervízek címével, stb. A helyszínen azt mondta az árukiadó hölgy, h majd postán kiküldik mert most nem találják (!), még a címemet is felírta, én meg ráhagytam... na azóta se kaptam semmit. Későbbi - esetleges - gari ügyintézéshez (bár remélem sose kerül rá sor) szükségem lesz erre a könyvecskére, ezért kérlek kerítsétek elő, és jelezzétek, hogy mikor mehetek érte.
Számlaszám: TC2004006101
Vevőkódom: 28070
Köszönettel:
DIY
Na, erre pontosan tudom a választ: tényleg elfogyott, és még tényleg nem jött meg, de a rendelés le van adva, mind a samsungnak, mind a belineának. A címlista is megvan, utánanéztem! Ahogy megérkezik, postázva lesz!
Bluefish
Elküldve: 2004. 05. 20. 18:09
Idézet
In the following message a virus has been found.
Feladó/From: szerviz@bluefish.hu
Címzett/To: blue-mod@freemail.hu
Dátum/Sent on: 04-05-20 17:14:18
attach_blue-mod.zip(application/octet-stream) fertozött/infected I-Worm.NetSky.q
Szerkesztette: Blue-MOD 2004. 05. 20. 18:11 -kor
Elküldve: 2004. 05. 20. 18:52
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 19:50
Semmi paranoia .... tényleg érkezett ... (másrsészt munkahelyi cimre van átirányitva)
Elküldve: 2004. 05. 20. 21:38
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 19:09
csak halkan: a mai vírusoknál a levélben szereplő feladónak semmi köze a tényleges küldőhöz...
a fejlécben meg tudod nézni, merről is jött
Elküldve: 2004. 05. 21. 07:55
Idézet: Bluefish üzlet - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 18:03
Bluefish
Ok, rendben.
Elküldve: 2004. 05. 21. 09:29
Bluefishről nekem is mondott már pár haver "csúnya" dolgokat, de azért nem gondoltam volnam, hogy orrba-szájba szivatják a jónépet...
Ha online rendelésről van szó nálam abszolút no.1 a pcland. Többször rendeltem már tőlük alkatrészeket ( vinyó vidkari hálókártya stb... ) és eddig semmi nem volt hibás/a kiszolgálás is teljesen korrekt volt ( kiszolgálás alatt a válaszemileket, telefonhívást és a futár viselkedését értem
Mivel vidéken élek ezért fontos volt, hogy lehessen futárszolgálatot igénybe venni, nem volt olcsó de azt hiszem megérte, ráadásul Bpesten ingyen viszik házhoz a megrendelt cumót... + a konfigokat ingyen összerakják kérésre.
Szóval aki nem akarja, hogy mexivassák az nyugodtan menjen a pclandbe/keresse fel a weblapot ( http://www.pcland.hu)
Jah és semmi közöm a PClandhez még mielőtt valaki meggyanúsítana ezzel szimplán elégedett vásárló vagyok.
ui.: Épp most várom tőlük az új konfigomat
Elküldve: 2004. 05. 21. 10:07
Bluefish nél meg azt érzem, hogy a Mistral levegője átszállt az üzletükbe a Délinél
Régen az egyik leg tisztességeseb bolt volt. Aztán valahogy ő is rájöhetett, hogy kicsit több profitot is lehet szerezni, illetve nem számított az az egy-két vevő, hisz nem kis boltocska volt már.
Elküldve: 2004. 05. 23. 22:18
WoW: Xaó lvl 80 Nightelf Hunter (Bloodscalp) stb :D
Elküldve: 2004. 05. 23. 22:19
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 11:07
Az Aquánál és a Mistralnál is kérnek összeszerelési díjat konfignál....
Elküldve: 2004. 05. 23. 22:44
Idézet: Xao - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 21:19
Miklandban viszont nem.
Elküldve: 2004. 05. 24. 00:12
De módosítok: jobb helyeken és úgy álltalában ingyenes...
Elküldve: 2004. 05. 25. 10:27
Elküldve: 2004. 05. 25. 16:07
elromlott a Nagyenyed úti üzletben vásárolt vinyóm és gariban cseréltetni akartam. Ma telt le a 15 nap így elmentem a szervízbe. Ott minden ok volt, mondták, h menjek az üzletbe a cserevinyóért. Átmegyek, mondom a srácnak, h egy 120 gigás, 8mb cache-es Samsung vinyót szeretnék cserébe. A válasz: Nincs.
Aztán elkérte a számomat és ígérte, h fölhív még ma.
Itt tartok most.
Elküldve: 2004. 05. 26. 20:17
Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 17:07
elromlott a Nagyenyed úti üzletben vásárolt vinyóm és gariban cseréltetni akartam. Ma telt le a 15 nap így elmentem a szervízbe. Ott minden ok volt, mondták, h menjek az üzletbe a cserevinyóért. Átmegyek, mondom a srácnak, h egy 120 gigás, 8mb cache-es Samsung vinyót szeretnék cserébe. A válasz: Nincs.
Aztán elkérte a számomat és ígérte, h fölhív még ma.
Itt tartok most.
Az Nagyenyed utca
És most hol tartasz?
Elküldve: 2004. 05. 27. 08:30
Természetesen esze ágában sem volt fölhívni.
Tegnap betelefonáltam, vinyó persze nincs, sztem a héten már nem is lesz. Amúgy durva, h amikor kérdeztem, h van-e ilyen vinyó a srác fölsorolta, h mi van. Hosszú volt a lista: Samsung 160gb, Maxtor 80gb SATA, Seagate 80 és 120gb Pont. Az egész üzletben 4db hdd volt.

Súgó
A téma zárva.