Bluefish Tapasztalatok
Elküldve: 2004. 08. 02. 11:54
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2004. 08. 06. 11:56
2% pénz befizetve!
2.5 óra tesztelgetés (XP-kellett telepíteni!!!!!) kiderült hogy a csatlakozó a rossz!
Oké mondják csere az alaplap!
Ember kihoz egy csere lapot, se doboz se semmi!
Megnézem és látom hogy az használtabb volt mint az enyém.
Kérdem ez a csere lap?
Igen!
Mondom de ez használt!!
Igen, ez egy javított.
Mondom ez nekem nem kell!
30perc várakozás után kaptam egy újjat és mondta hogy a dolgokat ki kell cserélni mert hiányosak!
Mondom oké. (floppy és a takarólemez hiányzott)
Erre kivesz mindent és adja a régit. (behúzva a sata-pata átalakítót -magának).
Mondom nem baj de legalább új a lap!
Itthon bekapcsolnám de semmi!
Régi NF-s elő vesz és nézeget!(roszz)
Mondom kicsrélem a bios-t itthon és megprobálom!
Láss csodát beindul!
Akkor menet közben bios.chip csere és újra flash-elem.
kiírta a progi hogy nem megfelelő rom tartalom!
Tehát most vagy megint átakartak ba...ni vagy tényleg rossz volt az alaplap!
Inkább nem megyek oda többet!
Ja kértem még egy Zalman Op1-et és az csákó 15percig kereste azután hogy a kollégája mondta hogy nincs!
Elküldve: 2004. 08. 06. 21:02
Idézet: Lipy - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 11:56
Nem tudom számít e, de még is melyikbe?
Elküldve: 2004. 08. 07. 08:37
Idézet: Lipy - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 10:56
Mondom ez nekem nem kell!
Ha müködött volna akkor nemmind1??
Igy hazavittél 1 jónak látszó szart
Elküldve: 2004. 08. 11. 23:20
Idézet: Inquisitor - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 22:02
Nyugati!
Elküldve: 2004. 08. 11. 23:24
Idézet: Cikász - Dátum: 2004. aug. 7., szombat - 9:37
Igy hazavittél 1 jónak látszó szart
Csak tudod valakinek nem mindegy hogy egy öregebbet kap mint amit bead vagy egy teljeseb újjat.
Nekem számít az a 20.000 Ft illetve a kettő közötti 10.000Ft. ha másért nem akkor legalább a lelkivilágomnak!
1-et már benyeltem de azt is lefogom náluk gariztatni!
Mást nem az emberre borítom a pultot.
Elküldve: 2004. 08. 13. 14:03
Épp az imént kaptam egy mailt:
"Az alábbi levélben a rendszer vírust talált.
In the following message a virus has been found.
Feladó/From: info@bluefish.hu
Címzett/To: ...
Dátum/Sent on: 04-08-13 14:39:03
document_bakos.zip(application/octet-stream) fertőzött/infected I-Worm.NetSky.q"
No comment.
Elküldve: 2004. 08. 13. 15:34
Idézet: Jack@l - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 13:03
document_bakos.zip(application/octet-stream) fertőzött/infected I-Worm.NetSky.q"
No comment.
Ugye csak viccelsz? Ha én mindenkit feketelistára tettem volna, akinek a címét így viszontláttam...
Elküldve: 2004. 08. 13. 15:39
De az emilen meglepődtem, mert alig kaptam még eddig hasonlót.
Elküldve: 2004. 08. 13. 16:10
Idézet: Jack@l - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 14:39
De az emilen meglepődtem, mert alig kaptam még eddig hasonlót.
Nekem aztán jönnek garmadával és persze kéretlenül...
Elküldve: 2004. 08. 13. 20:17
Idézet: Jack@l - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 14:03
No comment.
Azt ugye tudod, hogy jo esellyel nem a feladotol (info@blue...) jott a fertozott level, hanem valakitol, akinek a cimlistajaban szerepel az elobbi cim?
Elküldve: 2004. 08. 13. 21:45
Én akkor is őket szidom. Igazán vehetnének egy rohadt vírusirtót abból amit a pórnéptől "szereznek".
(amugy nem hiszem, hogy sok embernek lenne meg a környezeteben a két emilcím egyszerre...
Nem vagyok járatos az ilyen vírusterjedős témában, ugyhogy biztos hülyeségeket írogatok most is.
Elküldve: 2004. 08. 13. 22:06
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:37
Látom, eddig nem nagyon volt kérdés felém, ezért nem is nagyon jelentkeztem. (Egymás közt is meg tudjátok oldani a kérdéseket
Egy valamit viszont tényleg kikérek magamnak (magunknak): ez a vírusos levél.
Ahogy "Bazsika32" is írta, nem tőlünk jön, és sajnos nincs az a vírusírtó, ami ezt megakadályozza (e-maileken terjed a bunkó parazita...) Jah, és nem panaszkodásképpen, de naponta én is kapok egy csomó spamot, meg vírusos levelet, mert kint van a címem a honlapon. That's all folks!
Üdv:
Bluefish
Elküldve: 2004. 08. 24. 21:13
Lipy elég rossz boltot választottál. Ne a nyugatiba hanem a Délibe meny és tégy még1 próbát mielött következtetéseket vonsz le.
Azért mert egy alma rohadt még nem kell kivágni a fát.
Elküldve: 2004. 08. 25. 00:32
Szerencsére én kétszer is meggondolom, hogy mit és hol vegyek. Ezidáig a BlueFishben vett dolgaimmal semmi gond nem volt, de egy két apró dolgot amúgy megjegyeznék.
Alapvető gond az árlista! Rendszeresen frissitik, sokszor mégis olyan dolgokat is feltüntetnek rajta, ami egyáltalán nincs. Ez nem fair. Írják be azt ami raktáron van, vagy írják mellé, hogy 1-2 héten belül lesz.
Történet: Kb. 3 hét infógyűjtés után alaposan megfontolva eldöntöttem, hogy Samsung SP1213N vinyót veszek. Árlistákat letöltöttem, bogarászás, kutakodás stb. Bluefish aktuális heti árlista, rajta a keresett cucc. Nosza bemegyek, intelektüel eladósrác, kérdem van-e? Náluk nincs - mondja. Másik boltotokban? Fél órás kutakosdás után kiderül, egyik boltban sincs, raktáron se lesz kb. 3 hétig, de az árlistában benne van! Gratula.
Kiszolgálás a másik gond! Biztos nehéz jó eladót találni, de azért akad. Szóval Nyugatinál már bocs de csonthülye eladó, felzselézett hajjal ül a pult mögött (mondom magamban: na ennél is többet értek a gépekhez!). Odamegyek, és mondom neki, hogy GlacialTech coolert akarok venni, erre úgy néz rám, mint aki ufót lát. Kérdi a kolegát, van-e "Glászeltek" (nem vicc) hűtőjük, /magamban röhögök persze/ Aztán mondják neki, hogy van. Ő babrál a géppel, azt se tudja mit csinál, néz rám, a többiekre, össze-vissza, majd közli nem tud segíteni. Átmentem másik BF boltba, a Délihez. Ott egy már elsőre is szimpatikus, kissé túlsúlyos, sápkóros, "kockafejű" szaki végre normálisan kiszolgált. Mindenhez értett, kedves volt, minden flottul ment. Tíz perc alatt bevásároltam mindent amit kellett. Na ilyen eladót többet! Értsen hozzá, ne akarjon átverni, és mondja meg kerek-perec mi van, mi nincs!
Azóta én már minden boltban a legkövérebb, legszemüvegesebb, legfehérebb muksóhoz megyek, mert ő biztos ért hozzá!
Tehát ezeken kéne változtatni. A garival még nem volt gondom, de hát vagyok olyan megfontolt, hogy nem veszek gagyit, hibásat, stb. Eddig soha semmim nem szállt el! (lekopogom!)
Anyám Sulinetes gépe már többször beadta a kulcsot (Táp, Maxtor vinyó)
"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"
Elküldve: 2004. 08. 25. 15:31
Idézet: Pizsama - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 1:32
Aham, ezek szerint te valamiféle röntgentekintettel belelátsz a hardverek mélyére, és ha kihoznak mondjuk egy bontatban csomagolású vinyót, ami már gyárilag hibás, te szúrós tekintettel rámeredsz, és hosszas megfontolás után nem veszed meg, mert látod, hogy ez nem jó, és inkább kérsz egy másikat?
Szerkesztette: Etele 2004. 08. 25. 15:32 -kor
Elküldve: 2004. 08. 25. 18:46
Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 14:31
Jaja, kb. így! Volt már olyan, hogy csak azért nem vettem meg valamit, mert rossz előérzetem támadt vele kapcsolatban. Aztán pár napra rá egy másik boltban vettem meg, és jééé, azóta is működik.
Szerkesztette: Pizsama 2004. 08. 25. 18:46 -kor
"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"

Súgó
A téma zárva.