HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Xao 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:53

Idézet: wferry - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 1:07

udv mki
kerj valamit a kek csodaba es azt mondjak , h majd megrendeljuk
vagy probalj meg sulinetes valamit kerni
hat arra is mondanak par hetet.pedig az arlistan rajta van.
rendelni meg mindenki tud barhonnan..........
menj be inkabb egy elect** wor*** be es azonnal megkapod amit szeretnel
meg a sulinetes dolgokat is

TAlán mert az ilyen nagy multik (EW) megtehetik azt, hogy kismillió cuccot tároljanak és vegyenek...
Az azért egy kissé erős kijelentés, hogy kérj bármit, és nincs....

Szerkesztette: Xao 2004. 09. 12. 16:54 -kor

--== WEF WEF ==--

WoW:  Xaó lvl 80 Nightelf Hunter (Bloodscalp) stb :D

#282 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 16:59

Idézet

Szerinted arról a BF tehet, hogy te egy CG által gyártott (összerakott, szitázott stb) ház-táp párost vettél? Amilyen házat veszek a komplett géphez, abból tudod a tápot is. Ha nem tetszik, veszel más házat és tápot vagy kicserélteted vételkor.

Üdv!

Nem olvastad végig a hozzászólásomat. Én azt mondtam, hogy valami jobb 400W-os táp kéne bele. Az, hogy codegen-t raktak bele..... hát mindegy. De az is csak 300W-os volt.

#283 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 19:11

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 16:59

Nem olvastad végig a hozzászólásomat. Én azt mondtam, hogy valami jobb 400W-os táp kéne bele. Az, hogy codegen-t raktak bele..... hát mindegy. De az is csak 300W-os volt.

De a házat tudtad, hogy Codegen? HA így fogalmazol, hogy vmi 400W-os tápot, jó tényleg 400-as, de simán CG-t rakhatnak. A 400W CG viszont egy 300W-os minőségi tápnak is alig felelnek meg, legalábbis ezek a mostani szarok.

Én amúgy szeretem megvenni és magam összerakni, akkor tudom miből áll, csak én vagyok a felelős, és nincs rajta semmi matrica. Utolsó komplett gépem 96-ban volt boltból.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#284 Felhasználó inaktív   wferry 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 23:16

Xao
akkor barki nyithatna boltot es szepen tele irna az arlistat mindennel , es ha jon egy vevo akkor azt mondjuk neki , h jojjon vissza 2 het mulva mert meg rendeljuk.
:omg:
floppy - t meg barhol lehet venni  ;)
...volt amikor memoria kellet volna es talaltam egy uzletet az ujsagba ahova el mentem mert szep volt a valasztek ( ez epp nem a kek csoda volt )  tel : ok mondjak van amit szeretnek. 10 perc mulva ott vok es azt mondjak , h csak ez az egy fele memoriank van
hat inkabb nem vettem ott semmit
:D
ha valamit hirdetunk akkor aruljuk is  :bolond:  :bolond:

#285 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 09. 12. 23:28

Idézet: wferry - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 0:16

Ez kicsit bonyásabb. Hirdetést 1 héttel előtte le kell adni, árakat garantálni, és saccolni hogy miből mennyi fogy a következő rendelésig, árváltozásig, mibe rkasz pénzt, miből jön vissza. Aztán egy nagyker meg szétteszi a  kezét, a rendelés után hogy "bocs, nincs" Utána a szokásos. Már vámon, nem tudjuk, holnapra érkezik, estébé... Én 4 hónapig vadásztam 74-es Raptorra, disztribútornál van árlistán, kiküldi kiskernek, kisker kirakja az árat, vevő megrendelni, disztribútor szétteszi a kezét, hogy uff, mégsincs. Játszották velem egy ideig. Más választás van? Nincs.
Make love not Wor.

#286 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 08:00

Azert egy normalis, naprakesz on-line arlistat nem tul nagy faradsag megcsinalni. Foleg nem egy Bluefish meretu cegnek. Ugyhogy: :down:
Errol volt is szo egy masik topicban.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#287 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 08:49

Vegigolvasvan ezt a forumot, Blueifshes mentegetozesek ide-oda, csodalkozom h meg valaki vasarol ott.... DE azert "oruljetek, hogy legalabb az a lehetoseg adott, hogy le tudjatok az eredetileg kifizetett osszeg TOREDEKET vasarolni, mert a jovoben ez meg igy sem fog mukodni ... "

:lol:  :pokeas2: :lol:
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#288 Felhasználó inaktív   - Jim74 - 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 09:52

Idézet: wferry - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 0:16

Xao
akkor barki nyithatna boltot es szepen tele irna az arlistat mindennel , es ha jon egy vevo akkor azt mondjuk neki , h jojjon vissza 2 het mulva mert meg rendeljuk.
:omg:
floppy - t meg barhol lehet venni  ;)
...volt amikor memoria kellet volna es talaltam egy uzletet az ujsagba ahova el mentem mert szep volt a valasztek ( ez epp nem a kek csoda volt )  tel : ok mondjak van amit szeretnek. 10 perc mulva ott vok es azt mondjak , h csak ez az egy fele memoriank van
hat inkabb nem vettem ott semmit
:D

Idézet: Jahno - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 0:28

Ez kicsit bonyásabb. Hirdetést 1 héttel előtte le kell adni, árakat garantálni, és saccolni hogy miből mennyi fogy a következő rendelésig, árváltozásig, mibe rkasz pénzt, miből jön vissza. Aztán egy nagyker meg szétteszi a  kezét, a rendelés után hogy "bocs, nincs" Utána a szokásos. Már vámon, nem tudjuk, holnapra érkezik, estébé... Én 4 hónapig vadásztam 74-es Raptorra, disztribútornál van árlistán, kiküldi kiskernek, kisker kirakja az árat, vevő megrendelni, disztribútor szétteszi a kezét, hogy uff, mégsincs. Játszották velem egy ideig. Más választás van? Nincs.

Ha jól értem akkor Wferry felhívta őket előtte, és azt mondták a telefonban, hogy van amit szeretne. Mire odaért 10 perc múlva elfogyott???  :confused:  :confused:  :confused:
Ez azért mégsincs rendben szerintem sem.... :(
Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog ;-)

#289 Felhasználó inaktív   Pizsama 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 11:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 22:28

Mondjuk gratula nekik, biztos jó nyilvántartásuk lehet! TEhát papíron volt nekik mondjuk 15db MSI alaplap, de eladtak már 14-et! Elméletileg van 1, én bemegyek, szeretném megvenni, ők meg szétteszik a kezük, hogy nem találják! A munkahelyi lopás csúnya dolog, de ilyen szar rendszer esetén kivitelezhető!!! Plusz még idejönnek a "bevállalt" garis esetek, tehát, hogy hol merre mi van cserélve, szervízbe, arról fogalmuk sincs! Ház ennyit erről!

Választás? VAN! Felhívom a 3T-t, kérdem van-e, mondják holnap délutánra lesz, mondom tegyék el a nevemre. Másnap bemegyek, és jéé, ott van, a nevemre, és megveszem és örülök, mert egy utazásba és telefonba belefért az egész! Próbáld ugyanezt BF-nél!!!
http://elfwood.lysator.liu.se/art/p/i/pizsama/pizsama.html

"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"

#290 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 20:18

Idézet: Pizsama - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 12:12

Mondjuk gratula nekik, biztos jó nyilvántartásuk lehet! TEhát papíron volt nekik mondjuk 15db MSI alaplap, de eladtak már 14-et! Elméletileg van 1, én bemegyek, szeretném megvenni, ők meg szétteszik a kezük, hogy nem találják! A munkahelyi lopás csúnya dolog, de ilyen szar rendszer esetén kivitelezhető!!! Plusz még idejönnek a "bevállalt" garis esetek, tehát, hogy hol merre mi van cserélve, szervízbe, arról fogalmuk sincs! Ház ennyit erről!

Választás? VAN! Felhívom a 3T-t, kérdem van-e, mondják holnap délutánra lesz, mondom tegyék el a nevemre. Másnap bemegyek, és jéé, ott van, a nevemre, és megveszem és örülök, mert egy utazásba és telefonba belefért az egész! Próbáld ugyanezt BF-nél!!!

Igen, nekem is bevált, nagyon jó a lefoglalási zökkenőmentes menete. :)  :up:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#291 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 15. 09:29

Idézet

volt amikor memoria kellet volna es talaltam egy uzletet az ujsagba ahova el mentem mert szep volt a valasztek ( ez epp nem a kek csoda volt )

Idézet

Ha jól értem akkor Wferry felhívta őket előtte, és azt mondták a telefonban, hogy van amit szeretne. Mire odaért 10 perc múlva elfogyott???   
Ez azért mégsincs rendben szerintem sem....

Jó csak ez a bolt, ahogy írta wferry nem a BF volt.

Egyébként Xao csak egy alkalmazott, nem tudom, miért rajta kéne számonkérni egy cég tulajainak és menedzsmentjének hibáit vagy mulasztásait.

Nézzétek meg a Mistrált, hány üzletük van? Hiába pártolnak el az emberek "itt". Kit érdekel? Nekik az nem oszt nem szoroz, mert több lábon állnak. A BF is kezd több lábon állni, és talán túl gyorsan akar növekedni. De én úgy vélem, hogy szerencsére még nem érte el (sőt messze van) a M-féle "vevőtámogatástól".

A 3T-ben sosincs semmi raktáron. A nagyobb boltokban meg van. Ez is gáz viszont sztem. A just in time néha nem jó, amikor 1 napot szánsz a vásárlásra és akkor nincs.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#292 Felhasználó inaktív   Pizsama 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 10:01

Idézet: Charles - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 8:29

Jó csak ez a bolt, ahogy írta wferry nem a BF volt.

Egyébként Xao csak egy alkalmazott, nem tudom, miért rajta kéne számonkérni egy cég tulajainak és menedzsmentjének hibáit vagy mulasztásait.

Nézzétek meg a Mistrált, hány üzletük van? Hiába pártolnak el az emberek "itt". Kit érdekel? Nekik az nem oszt nem szoroz, mert több lábon állnak. A BF is kezd több lábon állni, és talán túl gyorsan akar növekedni. De én úgy vélem, hogy szerencsére még nem érte el (sőt messze van) a M-féle "vevőtámogatástól".

A 3T-ben sosincs semmi raktáron. A nagyobb boltokban meg van. Ez is gáz viszont sztem. A just in time néha nem jó, amikor 1 napot szánsz a vásárlásra és akkor nincs.

Üdv!

De ők legalábbb nem mondják azt, hogy van, közben meg nincs! És másnapra általában tudnak hozni dolgot! A BF-ben meg egy hétbe telt egy olyan cooler beszerzése, ami elvileg volt raktáron! Ha a BF-be mindenféle előzetes kérés/kutatás nélkül bemész, és megkapod, amit keresel, akkor az mázli, mert épp van neki, vagy olyan gyakori termék, hogy rengeteget tartanak, vagy olyan gagyi, hogy a nyakukon maradt, és csak örülnek, ha elviszed!
http://elfwood.lysator.liu.se/art/p/i/pizsama/pizsama.html

"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"

#293 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 09:52

Honnan tudod, hogy van raktáron? Ki mondta ezt neked? Nem online az árlista, ezt le is írják. Még a webshop-ban sem.

Ha rendelsz, akkor lehet, hogy jobb a 3T. Meg talán még emberibb, mert "A kicsi szép".

Üdv!

#294 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 17:15

Szerintem meg a DIgitalMind a jóhely
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#295 Felhasználó inaktív   x.x. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 23. 10:14

Egyetértek :)

Szerkesztette: x.x. 2004. 09. 23. 10:27 -kor

#296 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 12:43

Kékhal(ál)? Röviden: akit csak lehet, megpróbálnak átb...ni. (MM üzletpolitika)
Az eladóik vagy nagyon minimális tudással rendelkeznek, vagy jól titkolják azt, hogy
eszeveszettül nagy guruk minden témában, nehogy túlképzettnek tűnjenek a főnökség
szemében... Én inkább az elsőre tippelek... A szervizük? No Comment...

#297 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 07:26

Eddig csak olvastam a kritikákat, most már nem birom, hogy ne irjam le én is. (egyébként érdemelene el küldeni ennek a topicnak a linkjét a vezetöségnek, had mosolyogjon)

NE a lényeg: edig kb. 300e hagytam a nepereknél, nem is volt velük különösebb gondom, csak a kezdettöl volt valami furcsa az atitüdjükben. Mint ha hivatalnokok lennének a rendörségen és marha nagy sziveséget tenne azzal, hogy ki szolgál. Akkorriban (áfa elszámolási okok miat muszály volt ott vennem egy komplet gépet) kb 250e jőt ki, el is megyek érte minden rendben is van kivéve, hogy a létező leg gagyibb házba rakták be, aminek a power gobja márttai teszt során folyton be ragadt.
Üdvarias szerviz vezető úr komentje: "Akkor itt lehet hagyni és ha lesz idönk kicseréljük", persze hogy várt a sok új játék othon, ugy hogy elvittem ugy is.
Azután nem nagyon kellet visza járnom a második gépemet nagy rész a mistralban vettem, itt szeretném ki jelenteni hogy teljesen meg vagyok velük elégedve, majd leirom, hogy miért.

szaval ugy fél éve elromlot az ASUS Nf2 allaplapom, mistrál garira vette, de adig is keelet valami már és csak a bluefosnál volt ilyen, nam, mondom anyira nem lehet gár megvettem tölünk. A napokban egycercsak elszált-se kép se hang. Nem is sipol a hangszoro ha nincs rajta AGP kártya. NAgy lelekesen rohanok a bluefosba, szervizen megint ott a körszakálas paraszt. Kiveszi, megnézi, nagyon szeretet volna találni valami sérülést külső rajta, de nem sikerült neki :) , elkezd irogatni aszámitogépjükbe (gondolom az átvételi elismervényt), mire megszolal, hogy ugye tudom, hogy ha biosal van gond akkor 5e ft lesz, mondom mi van??? hát ha boist kell frissiteni rajta akkor 5e ft. mivel azt lehet hogy én basztam el frissités közben és azt ök nem tudják kideriteni.
Bisztos hogy nem a biosal volt probléma (anyira azért értek hozzá), de ez akkor is nagyon meg lepet, ha valami garis akkor arra garanciát kell hogy válaljanak, persze, ha bizonyitani tudják hogy egy dolog azért romlot el mert a user elbaszta, akkor ugrik a gari, de ha csak ezért kérnek pénzt mert nem tudják meg álapitani, hogy user vagy magátol szarikbe akkor ráháritani a költséget a usere gusztutalan.
Ja és még naivan (mistrálos tapasztalatokra hagyatkozva) meg kérdem "kb mikora lesz kész"? 15 nap, mondom, tudom, hogy annyi a garancia idő, de gondolom, ha nem vagytok nyakig mukában akkor nem kell ki várni a 15napot, erre a válasz "DE", nem hitem a fülemnek, most azt mondod, hogy addig elő sem veszitek mig nem jár le a 15nap, ha van munkátok ha nincs. meglepö válasz "IGEN" és e közben fel is dobta egy polcra porosodni. Hát ez kész.

elenben a mistrálban min. 6 külömböző dolgot cseréltem (és nem kis értéküek) mind azzonal cserélté, pedig tul voltak a 3 napos feltételnélküli csere idöszakon.

Akármit be vittem a mistrálba, azonal ki probálták ott elötem és ha tényleg rosz volt akkot attak másikat, vagy le vásárolhatam. Sorolom hogy miket, csak hogy érezhető legyen a sulya 2x ismétlem 2x is ATI 9800pro akkor még 118e volt brutto, joystik, dvd-rom, stb.
Egy esetben vették be feltételes garival (és minden joguk meg volt rá) mikor a régi alaplapom szart be és volt vizhütés rajta alözöleg ami egy kicsit rá folyt és volt nyoma is, szoval ezt mondták, hogy ezt nem bisztos, hogy kicserélik, mert valami szét folyt rajta em meg), de legnagyob meglepetésemre mikor telefonáltam, azt mondták, jőhetek le vásárolni az árá (mivel már volt alaplapom, az ominozus blufosos).
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#298 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 07:41

Hányas voltál helyesírásból? :D

#299 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 10:07

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 8:41

...

ld. aláírás

#300 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 10:08

előrebocsátom, hogy a mistral garanciaügyintézésével nem volt sok dolgom (pontosabban csak egyszer, de az meglehetősen szubjektív volt, úgyhogy ebből nem vonnék le következtetést), de nekem úgy tűnik, hogy sok bolt garis ügyintézése erősen függ attól, hogy a kedves vevő mennyi pénzt hagy ott. amivel szvsz csak az a baj, hogy a boltnak kutya kötelessége volna ugyanúgy bánni azzal, aki egy darab bánatos flopi szalagkábelt vesz, mint azzal, aki félmilliót hagy ott a gépért, és még felet a monitorért... vagy csak nekem vannak téves elképzeléseim az ilyen dolgokról? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »