Eddig csak olvastam a kritikákat, most már nem birom, hogy ne irjam le én is. (egyébként érdemelene el küldeni ennek a topicnak a linkjét a vezetöségnek, had mosolyogjon)
NE a lényeg: edig kb. 300e hagytam a nepereknél, nem is volt velük különösebb gondom, csak a kezdettöl volt valami furcsa az atitüdjükben. Mint ha hivatalnokok lennének a rendörségen és marha nagy sziveséget tenne azzal, hogy ki szolgál. Akkorriban (áfa elszámolási okok miat muszály volt ott vennem egy komplet gépet) kb 250e jőt ki, el is megyek érte minden rendben is van kivéve, hogy a létező leg gagyibb házba rakták be, aminek a power gobja márttai teszt során folyton be ragadt.
Üdvarias szerviz vezető úr komentje: "Akkor itt lehet hagyni és ha lesz idönk kicseréljük", persze hogy várt a sok új játék othon, ugy hogy elvittem ugy is.
Azután nem nagyon kellet visza járnom a második gépemet nagy rész a mistralban vettem, itt szeretném ki jelenteni hogy teljesen meg vagyok velük elégedve, majd leirom, hogy miért.
szaval ugy fél éve elromlot az ASUS Nf2 allaplapom, mistrál garira vette, de adig is keelet valami már és csak a bluefosnál volt ilyen, nam, mondom anyira nem lehet gár megvettem tölünk. A napokban egycercsak elszált-se kép se hang. Nem is sipol a hangszoro ha nincs rajta AGP kártya. NAgy lelekesen rohanok a bluefosba, szervizen megint ott a körszakálas paraszt. Kiveszi, megnézi, nagyon szeretet volna találni valami sérülést külső rajta, de nem sikerült neki

, elkezd irogatni aszámitogépjükbe (gondolom az átvételi elismervényt), mire megszolal, hogy ugye tudom, hogy ha biosal van gond akkor 5e ft lesz, mondom mi van??? hát ha boist kell frissiteni rajta akkor 5e ft. mivel azt lehet hogy én basztam el frissités közben és azt ök nem tudják kideriteni.
Bisztos hogy nem a biosal volt probléma (anyira azért értek hozzá), de ez akkor is nagyon meg lepet, ha valami garis akkor arra garanciát kell hogy válaljanak, persze, ha bizonyitani tudják hogy egy dolog azért romlot el mert a user elbaszta, akkor ugrik a gari, de ha csak ezért kérnek pénzt mert nem tudják meg álapitani, hogy user vagy magátol szarikbe akkor ráháritani a költséget a usere gusztutalan.
Ja és még naivan (mistrálos tapasztalatokra hagyatkozva) meg kérdem "kb mikora lesz kész"? 15 nap, mondom, tudom, hogy annyi a garancia idő, de gondolom, ha nem vagytok nyakig mukában akkor nem kell ki várni a 15napot, erre a válasz "DE", nem hitem a fülemnek, most azt mondod, hogy addig elő sem veszitek mig nem jár le a 15nap, ha van munkátok ha nincs. meglepö válasz "IGEN" és e közben fel is dobta egy polcra porosodni. Hát ez kész.
elenben a mistrálban min. 6 külömböző dolgot cseréltem (és nem kis értéküek) mind azzonal cserélté, pedig tul voltak a 3 napos feltételnélküli csere idöszakon.
Akármit be vittem a mistrálba, azonal ki probálták ott elötem és ha tényleg rosz volt akkot attak másikat, vagy le vásárolhatam. Sorolom hogy miket, csak hogy érezhető legyen a sulya 2x ismétlem 2x is ATI 9800pro akkor még 118e volt brutto, joystik, dvd-rom, stb.
Egy esetben vették be feltételes garival (és minden joguk meg volt rá) mikor a régi alaplapom szart be és volt vizhütés rajta alözöleg ami egy kicsit rá folyt és volt nyoma is, szoval ezt mondták, hogy ezt nem bisztos, hogy kicserélik, mert valami szét folyt rajta em meg), de legnagyob meglepetésemre mikor telefonáltam, azt mondták, jőhetek le vásárolni az árá (mivel már volt alaplapom, az ominozus blufosos).
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)