HWSW Informatikai Kerekasztal: Bluefish Tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bluefish Tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 02. 20:10

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:21

ehhez annyit tennék hozzá, hogy a honlapjukon ezt írják a 2%-os cseregaranciáról (szó szerint idézek):

A Bluefish Computers +2% szolgáltatásának igénybevételével sok kényelmetlenségtõl kímélheti meg magát. Amennyiben volt már része garanciális ügyintézésekben, tudhatja, hogy ez - a számítástechnikai eszközök jellegébõl adódóan - néha nem kevés idõt vesz igénybe.

Ezt a problémát igyekszünk megoldani szolgáltatásunk bevezetésével, melynek keretében Önnek lehetõsége van garanciális probléma esetén azonnali csereigénnyel élni. Ehhez csupán a vásárolt termék árának mindössze 2%-át kell felárként kifizetnie. Amennyiben az adott termék a garanciális idõn belül meghibásodna, úgy azt Önnek helyben kicseréljük, ezáltal megspórolhatja azt az egy-két hetes idõtartamot, amíg - normál esetben - a szakszerviz a hibás terméket bevizsgálja, s ennek eredményét közzé teszi. Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán.

Idézet

meghibásodna

Ezt csak bevizsgálás után lehet megállapítani.

#682 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 20:20

Idézet: vatom - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 21:10

Idézet

Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán.

what the fuck is WTF?

#683 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 11:29

Ezzel kapcsolatban pedig már kifejtettem az álláspontomat - jogos elvárás.

#684 Felhasználó inaktív   acsehi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 05. 21:03

KekHal, szervernek eladott vas, a kliensnek kivansagara ratettunk egy software-raid-es linux-ot... Nezem a raid statisztikat, es azt latom, hogy szinkronizalas sebessege kb. 1 MByte/sec korul mozog. Garancia ide-oda, kliens felhiv, kinyithatjuk-e? Valasz igen, csak mukodjon... Kinyitjuk, es mint kiderult, a 80-eres IDE kabel 3-szor volt megTORVE, nem hajlitva. Kicsereltuk csokabelre, egybol felment a szinkronsebesseg 20 MByte-ra... Tok jo. Oprencer felrak, gep mukodik, de kb. 2-3 hetente valami lehal benne.

Megnezzuk, majd egyszer kimegyunk, RAM-teszt lefuttat. A 35%-anal gep kikapcs... Hm... Ujraindit, megint RAM teszt, 28% lekapcsol... Mennyi a proci hofoka? Ujrainditas utan 65 fok... Hm? Kliens interjuvol, valodi szerver gep megvesz, beallit... A regi BF-est szetkapjuk, es mikor a hardveres megmozgatta a procihutot, hogy levegye a procirol, egy halk kattanas, majd helyere csuszik. Ezutan a proci max. terhelesen is csak 42-43 fokig hajlando felmenni...

Es ez egy szervernek eladott (allitolag) tesztelt gep volt...

No comment...

#685 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:25

Idézet

Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán

Vsz. arra gondoltak, hogy csak néhány mp, amíg megfizeted a 2%-nyi felárat.  :D :nevet2:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#686 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 18. 10:30

Idézet: vatom - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 21:10

De gondolom a nagy maszlag marketing duma, aminek az a célja, hogy a vevő jól járjon - és valójában az, hogy az üzlet még jobban járnon az extra profittal - arra vonatkozna, hogy ha 2%-al veszed, és elromlik (szerinted), akkor percek alatt ott neked bevizsgálják, és utána, ha tényleg rossz, percek alatt kapsz egy újat...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#687 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 12:01

Miskolci blúfisben siralmas a kiszolgálás, és a vevcőkkel szembeni hozzáállás.. nem akarok részleteset mesélni, csak mondom h tudjátok
A szatyor nem táska.

#688 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 12:32

Idézet: Charles - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 11:30

De gondolom a nagy maszlag marketing duma, aminek az a célja, hogy a vevő jól járjon - és valójában az, hogy az üzlet még jobban járnon az extra profittal - arra vonatkozna, hogy ha 2%-al veszed, és elromlik (szerinted), akkor percek alatt ott neked bevizsgálják, és utána, ha tényleg rossz, percek alatt kapsz egy újat...

Üdv!

Igen, ez így lenne oké, csak ne álljon még előtted másik három 2% garcserére várva!

#689 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 13:16

Én sok dolgot vettem a bluefishnél, eddig semmivel sem volt probléma. Pl: zalman passziv hűtőborda, CF kártya  :D

#690 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 03:47

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 14:16

Én sok dolgot vettem a bluefishnél, eddig semmivel sem volt probléma. Pl: zalman passziv hűtőborda, CF kártya  :D

Igen, igen! Én is vettem tőlük egy Nero CD-t, és elsőre csont nélkül beolvasta!  :D Jó kis bolt az!  :D
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#691 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 04:25

Egy kis adalék a kékhal "professzionizmusáról"!  :D

http://index.hu/tech...r/szervizteszt/

(És akkor még jóindulattal minősítsük csak hozzá nem értésnek, hanyagságnak az esetet, ne másnak!  :(  )
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#692 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 06:19

ez kemény volt :-)

#693 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 23:10

Huh hát ez nagyon  :lol:  Annak idején bnőméket is átvágták a szervízben rendesen igaz az nem a BF volt :)

#694 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 10. 20:26

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 0:10

Huh hát ez nagyon  :lol:  Annak idején bnőméket is átvágták a szervízben rendesen igaz az nem a BF volt :)

Akkor miért ide írod? :Đ  :confused:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#695 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 07:46

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 5:25

Egy kis adalék a kékhal "professzionizmusáról"!  :D

http://index.hu/tech...r/szervizteszt/

(És akkor még jóindulattal minősítsük csak hozzá nem értésnek, hanyagságnak az esetet, ne másnak!  :(  )

Ez mekkora LOL, remélem a BF főnökei is olvasták és tesznek ellene valamit...

#696 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:07

Idézet: Lala9 - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 8:46

Ez mekkora LOL, remélem a BF főnökei is olvasták és tesznek ellene valamit...

Van egy jó magyar közmondás: "Fejétől bűzlik a hal..."  :(

#697 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 16:18

Hali!

Zenecuccot se vegyetek a kékhalálban...

Cds mp3 lejátszó, egy Rio  :respect:  megvesz 2003. forró nyarán a délinél lévő üzletben. Két hónap múlva szervíz a nagykernél, gombok funkciói összecserélődnek, nem lehet lehalkítani, csak 40-es hangerőn műxik. :eek:  Megjavít, majd 2004-ben ugyanez a hiba, újra megjavít. Persze kedves nagyker mindig ad új garijegyet, feketén-fehéren 12 hó jótállással. 2005-ben már csak bluefosék szervíze javít(ana), ezúttal sikertelenül. Könnyes szemmel megválok kis lejátszómtól, kapok papírt, hogy levásárolhatom. Később kiderül, hogy mégsem. Aztán jönnek a különböző verziók, nincs is jótállás, menj a nagykerhez, na jó levásárolhatod, de arra nem, amit akarsz :nag: , megbeszéljük a nagykerrel előbb, és még sorolhatnám.

Most épp másfél hónapja sz*rakodnak velem, még a vásárlók könyvébe skrájbolt esetleírásomra is csak a nem éppen finom hangú felszólító levelem után reagáltak, de abban legalább sikerült mindent elismerniük :jump:   Most éppen "fogyasztóvédelem van", idézve az ál-üzletvezetőt, bár érdekes módon a fogyasztóvédelemnél nem tudnak semmilyen bejelentésről tőlük... :bunny:

Szóval még egy kis ideig úgy döntöttem, együttműködöm, hátha megjön a józan eszük  :hinta:. Aztán bíróságra viszem az ügyet, hálistennek nem gond.  :pitbull:    :Đ Főleg ha mindenki olyan sekélyes jogi ismeretekkel rendelkezik náluk, mint akikkel eddig beszéltem...

Le a kékhallal, éljen a halászlé!

Bocs, ha hosszú voltam, az indulat teszi.  ;)

Szerkesztette: Ariadne 2005. 10. 17. 16:21 -kor

Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#698 Felhasználó inaktív   Xao 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 23:06

Idézet: Ariadne - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 16:18

Hali!

Zenecuccot se vegyetek a kékhalálban...

Cds mp3 lejátszó, egy Rio  :respect:  megvesz 2003. forró nyarán a délinél lévő üzletben. Két hónap múlva szervíz a nagykernél, gombok funkciói összecserélődnek, nem lehet lehalkítani, csak 40-es hangerőn műxik. :eek:  Megjavít, majd 2004-ben ugyanez a hiba, újra megjavít. Persze kedves nagyker mindig ad új garijegyet, feketén-fehéren 12 hó jótállással. 2005-ben már csak bluefosék szervíze javít(ana), ezúttal sikertelenül. Könnyes szemmel megválok kis lejátszómtól, kapok papírt, hogy levásárolhatom. Később kiderül, hogy mégsem. Aztán jönnek a különböző verziók, nincs is jótállás, menj a nagykerhez, na jó levásárolhatod, de arra nem, amit akarsz :nag: , megbeszéljük a nagykerrel előbb, és még sorolhatnám.

Most épp másfél hónapja sz*rakodnak velem, még a vásárlók könyvébe skrájbolt esetleírásomra is csak a nem éppen finom hangú felszólító levelem után reagáltak, de abban legalább sikerült mindent elismerniük :jump:   Most éppen "fogyasztóvédelem van", idézve az ál-üzletvezetőt, bár érdekes módon a fogyasztóvédelemnél nem tudnak semmilyen bejelentésről tőlük... :bunny:

Szóval még egy kis ideig úgy döntöttem, együttműködöm, hátha megjön a józan eszük  :hinta:. Aztán bíróságra viszem az ügyet, hálistennek nem gond.  :pitbull:    :Đ Főleg ha mindenki olyan sekélyes jogi ismeretekkel rendelkezik náluk, mint akikkel eddig beszéltem...

Le a kékhallal, éljen a halászlé!

Bocs, ha hosszú voltam, az indulat teszi.  ;)

Bírom azokat a felhasználókat, akik csak egy ilyen szövegért regisztrálják magukat...
--== WEF WEF ==--

WoW:  Xaó lvl 80 Nightelf Hunter (Bloodscalp) stb :D

#699 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 30. 07:10

Idézet: Xao - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 0:06

Bírom azokat a felhasználókat, akik csak egy ilyen szövegért regisztrálják magukat...

Erre most nagy szükség volt?  :rolleyes:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#700 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 17:31

Kösz...

Tegyem fel inkább a fizetési meghagyást, amit beadok majd ellenük? Vagy küldjem el őket melegebb éghajlatra nyilvánosan, az jobb? Esetleg írjam le a pontos tényállást?

Bocs, amiért - bár nagyon dühös vagyok rájuk -, de igyekeztem nem túl durván előadni a sztorit. Hidd el, ment volna smiley-mentes durvulásként is...

(és nem ez volt az egyetlen hozzászólásom, nézz körül kicsit. Sőt, átpillanthatnál akár ide is, a nevem ugyanaz.)

Szerkesztette: Ariadne 2005. 11. 02. 17:33 -kor

Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.