Hölgyeim és Uraim!
Talán most jött el a pillanat arra, hogy tájékoztatni tudlak Titeket. Először is ne haragudjatok meg rám azért, mert ilyen szótlen voltam, láttam amit írtatok, olvastam is (amire időm futotta), de sajnos nem igazán volt lehetőségem válaszra. Talán most sincs, de mégis úgy érzem, hogy valamit mondanom kéne.
A lényeg (ami a legfontosabb), hogy az e-connect nincs többé. Ha tetszik, ha nem, ez a nagy büdös helyzet. Ha valakit érdekel a háttér, akkor nyugodtan olvasson tovább, talán érdemes
Nos.
A céget magam és megmaradt társam indítottuk felszámolásra. Nem azért történt ez, mert a cég béna, veszteséges, nem megérős (blabla) volt, hanem azért mivel valaki módszeresen kinyűlta a cég vagyonát (sőt többet). A kinyúlásról nincs kedvem beszélni, nem is lenne érdemes, nekem nincs egyértelmű bizonyítékom arra, hogy ki volt. Sejtésem van, de ez nem elég. Feljelentés ment, és a felszámolás napirenden van. Több pénzt sikkasztottak el tőlem (a társammal együtt, tőlünk), mint amit saját zsebből állni tudtunk, vagy akarni tudtunk volna. Nekünk ez ilyen "egyszerű" helyzetet teremtett. Nem akartuk ezt, ez a legbiztosabb, a cégben legalább 4 ember csak Nektek élt és pont ez a szar, most kénytelenek vagyunk hátat fordítani Nektek. A cégből sokunknak ez a csőddel egyenlő, de ebben egyenlőre mindenki állja a sarat..
Magam és megmaradt társam nevében remélem, hogy olyan elbírálást kapunk Tőletek, mint Ti kaptatok tőlünk működésünk során. Most az egyszer mi kérünk szívességet Tőletek, próbálunk mindent megtenni azért, hogy a nagykereskedők valamiképp elfogadják a garanciális dolgokat.
Engedjétek meg, hogy néhány szót toljak még a konkurecia felé is. Mistral kollegának kívánok hosszú életet, remélem ott tölti el a java részét, ahol én elképzelem. Sok cégenk nagy öröm, hogy távozunk, de javaslom szedjék össze magukat, mivel bármikor jöhet egy olyan cég, aki mindent királyul csinál és az emberek imádni fogják. Vigyázzanak, mivel nem fogják tudni, hogy mikor jelennek olynok, akik nem csak pénztárcát látnak a vevőkben. Talán olcsóbak is lesznek, mint a hazai "PIAC". Addig éljetek és örüljetek, mert most ez a dolgotok.
Tudom, hogy sok embernek garanciális gondja van felénk. Egyelőre nem tudom a megoldást, de próbáljuk a helyzetet megoldani.
Remélem, hogy egy hiányszektort hagyunk magunk után, sőt, valahol tudom, hogy így van. Nem akartam, nem akartuk, hogy így legyen, de ez történt.
Talán egy dolgom maradt: siratni, "Rest in Peace e-connect", létrehoztalak, nehéz szülőnek gyermeket temetni...
csucs