Idézet: Fym - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 20:50
Személyesen ismerem csucsot, és az egész e-connectes társaságot, hosszú évek óta... Tavaly ilyen tájban, a E-connect egy nagyon jól működő, prosperáló cég volt, amit öröm volt nézni... A teljes kár amíről én tudok (bár asszem nem publikus a mértéke, ezért nem számszerűsítem) hatalmas, tartalmazza 2 év jó működés teljes nyereségét és mér ezen felül is hatalmas az összeg, amivel a nagykerek felé a tartozás... Azt is tudom, hogy a cég bármikor megállt volna az APEH előtt is, és a garanciális ügyintézés is a lehető legkorrektebb volt... Csucs(ék)nak egyszerűen nem volt érdeke a cég csődbevitele... Sajnos ezt valaki náluk nem így gondolta, nem látott az orránál tovább (én magam sem gondoltam volna az illetőről) és csak a saját rövidtávú "boldogulása" lebegett az orra előtt...
Ismerem annyira személyesen csucs-ot, hogy minden lehetőt megtegyen a garaniális dolgok korrekt rendezése miatt... A pert pedig nem azért tanácsolta, hogy elbújjon a magyar igazságszolgáltatás lassan őrölő malmai mögé, hanem hogy törvényes úton lehessen válaszolni a nagykerek (vásárlók felé) nem éppen tisztességes magatartására...
Ha kiloptak x milliót a cégből, akkor a vásárlók szempontjából tök mind1, hogy ki volt az. Az onnan hiányzik és nyilván nem is kerül vissza többet. A nagyker futhat a pénze után, a user a garcseréje után. Ezen kívül egy vállalkozás nem csak abból áll, hogy adok-veszek-korrekten ügyintézek, hanem abból is, hogy olyannal társulok, aki nem basz át.
Egyébként semmi értelme nincs ennek a nem mondom meg hány millió, meg nem mondom meg ki volt. Ennyiben el lehet intézni: "Az egyik társam a Józsi kilopott 15millert a cégből, becsődöltünk, sorry. Gart nem tudunk intézni, mert a nagykernek is tartozunk."

Súgó
A téma zárva.