Elküldve: 2005. 07. 09. 13:22
Sziaztok!
Fym felhívott, hogy lassan kezd parasztlázadás kitörni ebben a topikban. Hál'Isten nem tapasztaltam ilyet!
Tudnotok kell, hogy én és egyelőre megmaradt társam a legnagyobb vesztese az egész dolognak. Nektek 10-20, esetleg 100 ezres nagyságrendű követelésetek van ez e-connect felé, nekünk ez egy nagyságrenddel feljebb helyezkedik el.
Ennek ellenére ne higgyétek azt, hogy elfelejtkeztünk rólatok, az enm így van. Tárgyalásba kezdtük nagykereinkkel és töbségben elfogadták azt, hogy a garanciák lebobyolításával megbízzunk 1, azaz egy céget. Persze volt olyan nagyker is, aki arra az álláspontra állt, hogy ha mi kifizetjük a termék eredeti vétel árát, akkor kicserélik. Nos, ez azt hiszem, nem járható út. Minket ugyanúgy átpaliztak, mint ezeket a cégeket. Nagyon ráfizettünk, talán sokkal jobban, mint ezek a cégek.
Szeretnénk, ha general átadhatnánk a garanciális dolgainkat bizonyos cégeknek, így egyszerűbb lenne az egész ügyintézés mindenki számára.
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, valójában nem ez történt. Elmentem pár hétre külföldre, nyaralni, kikapcsolódni és feltöltődni, de nem felejtettem el, hogy mi a kötelezettségem felétek. Még így sem, hogy számomra több milliós buktával fog befejeződni a történet.
Tudom, hogy ez nem vigasztal senkit, legyen 10,20, 50 ezer forint, de megmaradt tulajdonosokként több millió forint követelésünk lenne. Persze mi vagyunk azok az emberek, akik utolsóként jutnak a pénzünkhöz, így mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy tegye meg a feljelentést és kártérítési követetését a cég felé.
Remélhetőleg a felelőst meg fogja találni a bűnüldöző szerv és érvényesíteni tudja felé az igényeket.
Ezzel párhuzamosan megpróbálunk olyan garanciális eljárást kialkudni, amely a vevőinknek megfelel. Reméljük, hogy ez sikerül teljes mértékben és senki nem fog hátrányt szenvedni!
Tudnotok kell, hogy számtalan olyn cég van, aki úgy viszonyul a garancia teljesítéséhez, hogy az e-connect előbb fizessen, utána jöhet a garancia, azaz az e-connect fizesse meg a garanciális termék árát. Érdekes lenne ezt jogialg végigvinni, azaz egy kifizetett termékre a nagykereskedő nem ad garanciát.
Ezek azok a dolgok, mivel mi küzdünk. Nem kell másként elképzelni, mithogy egy égtől elloptak valami hatalmas értéket képviselő tárat (példul autóhegyeket).
Szeretném, ha nevem (akár virtuális nevem is) garancia maradna számotokra, de úgy érzem, hogy lehetőségeim, forrásaim és az igények egyre kevésbé találkoznak. Magam oldaláról pedig azt mondhatom, hogy nem vagyok hajlandó más faxságáért fizetni, fizettem érte épp eleget...
Reményeim szerint sikerülni fog olyan megállapodást kötni, melyben 90%-ban lefedjük garanciális igényeiteket, a megmaradó x százalékban pedig küzdeni fogunk annak érdekében, hogy a forgalmazók (a törvényi követelmények ellenében), nyerészkedni tudjanak.
Összefoglalva tehát:
- próbálunk átlalános megoldást találni a garanciális dolgoknak.
- bolondság lenne azt képzelni, hogy a tulajdonosi réteg érdeke volt, hogy a cég becsődöljön.
Amint bővebb információhoz jutok, tájékoztatni foglak benneteket, addig pedig azt tudom javasolni, hogy aki nem fér a gatyájába illetve tudomása van arról, hogy e betűvel kezdődő nagykertől származó garanciális termék van a kezében, az kezdeményezzen pert. Lényegtelen, hogy az e-connect, vagy az e kezdőbetűs "nagyker" (ALIAS lopódszki hungaricki) felé, de kezdjetek, kezdjünk valamit, amit eddig senki sem mert elkezdeni.
Mindenkit üdvözöl: csucs (ebben a minőségben és névben utoljára)
Sajnálom ami történt, nem kellett volna. Egy utolsó utáni láncszemen dőlt meg az egész. Tanúltunk ebből, soha tööbé nem lesz iylen. A konkurencia pedig jobb ha retteg tőlünk! Fel! Támadunk!