Tegnapi és mai esetem, mely jól végződött:
"Hi!
Nem tudom kivel fordult elő, de vettem ma egy Abit NF7-S lapként árult cuccot. Kinyitva CSAK a hátsó közös USB-Firewire kivezetés volt benne. Kézikönyv sATA disk és leírás, valamint az oldallap matricán és magán a lapon kívül SEMMILYEN kábel!!!
Se :
Seriell
HDD, FDD
sATA kábel!
Holnap viszem vissza, mivel én természetesen NEM NF7-SL-t akartam venni, bár ahhoz is járnának legalább a sima kábelek... A bolt igen kék... Remélem csak vmi véletlen...
"
Ma:
"Adtak hozzá, ami hiányzott, maga az értékesítési vezető...
Az a helyzet, hogy meg szoktam nézni, hogy mit veszek meg, de nagyon siettem... Nem értem hogy hiányozhatott...
Hoppá... ATX hátlap nincs... és még 1 USB kivezetés SINCS... Bár látom, az USB2 és a FW egyen van rajta... Hmm ->
Le tudná írni valaki, akinek van NF7-S 2.0, hogy mi jár az alaplaphoz?
Üdv!
"
Ehhez hozzá kell tennem, hogy a pulttól átküldtek a szervízbe. A szervizes adott 1 FDD és HDD kábelt meg egy sATA-t. Mondom: És hol a Seriell? Hát azt ő nem adhat, mert ennyiük van itt, és menjek vissza a pulthoz és beszéljek az ért. vezetővel. Ő meghallgatott, és elvitte a lapot, majd visszahozta minden kábellel, szó nélkül... Most már csak a ATX hátlapot hagyták ki, amiért még mehetek vissza...
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D