HWSW Informatikai Kerekasztal: Nem is olyan rossz az a KékHal !!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nem is olyan rossz az a KékHal !!!

#61 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 29. 17:10

Tök jó, hogy most Pesten "lakom", voltam végre a híres/hírhedt boltokban, és hozzá tudok szólni az ilyen topicokhoz. Voltam Bluefishben, velem rendesek voltak, nem b*sztak át, és a számlát is saját nevemre kaptam(a Mindegy Bt. azért elég durva). Voltam egy Mistralban is, el kell mesélnem, hogy mi zajlott le egy vevő és két eladó között.
-Jó napot, ilyen hűtőt szeretnék venni(mutatja).
-Milyen gépe van?
-AMDs, xy alaplap.
-De ez Inteles hűtő!
-Ja, akkor mondjuk ez jó rá?(másikra mutat)
-Persze, jó.
-OK, köszönöm.(elmegy fizetni)
Egyik eladó a másiknak: - Szépen le fogja sarkazni a procit, nem is fér rá ez a hűtő arra az alaplapra.(röhögnek)

Ezután sorra kerültem, de az eladó csak nézett maga elé, és (?)netezett, én meg ott álltam. Kb 1 perc múlva "észrevett". Szóval vicces hely az a Mistral, legalábbis az eladók jól szórakozhatnak az átb*szott embereken.

FIGYELEM! Ezzel nem azt mondtam, hogy a Bluefish jó, a Mistral szar! Velem ez történt, ez tény. Ettől függetlenül lehetnek a Mistralban is jó eladók, és fordítva. Szóval légyszi ne kezdjetek el vitatkozni velem, hogy de igenis ez jó bolt, ez meg nem. Kösz :)
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#62 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 29. 17:23

Hat en ezt nem is tudom elhinni :D

morrisseymusic            morrissey-solo       

#63 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 06. 11:36

Hát azért ez elég durva!Mekkora egy szemét emberek vannak?Most az a szerencsétlen megvette azt a coolert,és akkor nem is jó a procijára.Az eladó pedig még élvezte is,hogy átverhette. Én elhiszem,hogy az az érdeke,hogy minél több dolgot eladjon,de azért szvsz ez nem egy humánus megoldás e cél elérésének érdekében. :mad:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#64 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 11. 23:27

Próbáltatok már Kékhalnál plasztikkal fizetni? Mert nekem nem ment. Indoklás: a bank díjat számít fel a tranzakció után, és akkor nem ők lesznek a legolcsóbbak.
Billentyűzetéknél a Bartók B. úton erre kétárlista van, az egyik azoknak, akiknél éppen nincs suska.

Mellesleg van 1 angol mondás: We're not rich enough to buy the cheapest.
... a trip back in time is all I need ...

#65 Felhasználó inaktív   Biborkékhóvirág 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 10:18

idézet:
Ezt írta Telcontar:
Próbáltatok már Kékhalnál plasztikkal fizetni? Mert nekem nem ment. Indoklás: a bank díjat számít fel a tranzakció után, és akkor nem ők lesznek a legolcsóbbak.
Billentyűzetéknél a Bartók B. úton erre kétárlista van, az egyik azoknak, akiknél éppen nincs suska.

Mellesleg van 1 angol mondás: We're not rich enough to buy the cheapest.
[/quote]

Szia!

Így sem ők a legolcsóbbak.

Biborkékhóvirág

Ui.: Nem vagyunk elég gazdagok, hogy a legolcsóbbat vegyük meg. (fordítás) :cool:

#66 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 17:27

idézet:
Ezt írta HaZeX:

Igaz, nem ismerem az adózás rejtelmeit, de ha kapnak egy adóellenőrzést, akkor az APEH nem fog a Mindegy Bt. után érdeklődni? És ha kiderül, hogy ilyen nincs, nem lesz gond a fiktív számlával?
[/quote]

Fiktív számlázás akkor áll fenn egy cégnél, hogyha a BEJÖVŐ számlái mögött nincs telejsítés. Az, hogy ő elad egy CD-t és azt írja rá a készpénzfizetési számlára, hogy Készpénzes Vásárló a vevő neve, abból sincs semmi gond. Viszont, ha ő kapott egy számlát a Mindegy Bt-től, és az APEH megkeresi a Mindegy Bt.-t, akkor a Mindegy Bt.-nek a számlamásolatot és egy igazolást kell adni az APEH részére, hogy valóban kiállította a számlát...

SF

UI: Ettől függetlenül gusztustalan a dolog, mert ha garis probléma akad, nem tud fogyasztóvédelemhez menni, mondván, hogy céges a számla...
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#67 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 12. 21:48

idézet:
Ezt írta Sasfióka:

...
UI: Ettől függetlenül gusztustalan a dolog, mert ha garis probléma akad, nem tud fogyasztóvédelemhez menni, mondván, hogy céges a számla...
[/quote]

Egészen pontosan erről van szó...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#68 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 10:19

hELLO NEKEM EGY HAVERPOM VETT OTT GÉPET ÉS a Szervízes arc mert vissza kellett vinni mert szar voot a TV - OUT 3 hét !!! után aszongya szar a vga válassz másoikat OK ugyanilyet erre bocs de nincs OK átmegyünk és VOLT OK 3.4 ns es RAMOSAT ( RADEON 9500 128 BITES ) aszonyga az Arc hát minek úgyse lehet egy MHz et sem húzni ekkor erősen leoltottük a csávót de köztötte az igazát aztán visszajöttük mondtuk szeretnénk megnézni a gépet OK és NEM AZ A KÁRTYA VOLT BENNE AMIT MI KIVÁLASZTOTTUNK HANEM EGY SZARABB MÁSIK RADEON !!! Szóval elééégggééé átb@sznak ott ha nem vigyázol az én gépemet is ANNO ott szerelték össze még egy előzőt és a balf@szok nem szedték le a Proci hűtőről a gumit úgyhogy fasza volt
EGYSZÓVAL A BLUEFISH ELÉGGÉ SZAR FASZOK AZ ELADÓK ÉS ÁLLANDÓAN ÁT AKARNAK B@SZNI !!! :mad:

[ 2003. október 15.: Asdam szerkesztette a hozzászólást ]
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#69 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 10:52

Asadam lehet hogy te nem vagy megelégedve az üzlettel, én pl a helyesírásoddal nem vagyok :) Te ebben vagy rossz, ők meg abban :)

#70 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 10:58

Hmm... Asdam!! Ha már szerkesztetted a hozzászólást, akkor a helyesírási hibákat, és az elütéseket is ki lehetett volna javítani... Akkor talán a mondandód is komolyabbnak tűnne, és jobban átéreznénk a dolgot... Így sajnos eléggé trehány fikázásnak tűnik... (no offense pls)

#71 Felhasználó inaktív   jordan6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 11:29

idézet:
Ezt írta Casoli:
Asadam lehet hogy te nem vagy megelégedve az üzlettel, én pl a helyesírásoddal nem vagyok :) Te ebben vagy rossz, ők meg abban :)[/quote]

a modor se az igazi... ;)
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"

#72 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 11:44

idézet:
Ezt írta jordan6:

[/quote]

Naja, meg azért elég veszélyes általánosításokba bocsátkozni... :rolleyes:

#73 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 11:55

idézet:
Ezt írta jordan6:

[/quote]

Mert nincs is: modortalan. :)

#74 Felhasználó inaktív   Jack@l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 12:15

Hali!

Lehet hogy modortalan, de azért mond valamit.
Én anno egy IWILL XP333-r es alaplapot kaptam a halas boltban feltehőten használtan.
Mivel az eredeti gyári 2.0 ás lapon 2.1 es bios volt rajta, és még észrevettem egy két nyalánkságot mikor hazavittem... Szegedre.

Gondoltam ha megy, akkor kit érdekel. Ment is egészen az első ramcseréig, ahol a slotból kihullott egy kis réz pöcök.
Na nem is kellett több, fel pestre mondom mi van, erre azt mondják valamivel kiégettem a slotot, vagy fordítva raktam bele meg hasonló finomságok.
Ezen nagyot kuncogtam magamba, a lényeg hogy bevették FELTÉTELES GARANCIÁBA amit egy undorító dolognak tartok.
Ültek 4 hónapon keresztül a lapomon, és miután már a fogyasztóvédelemmel hadonásztam, közölték egy hétre rá hogy megjött. De nem cserélte ki a gyártó mert fizikailag sérült...

Innentől kezdve csak annak tudom ajánlani a boltot, aki pesti, és szereti az efféle izgalmakat. Valószínű én oda többet nem megyek még cd-ért se!
(Kivéve ha egyszer valami fogy. védelmis ellenőr leszek)

#75 Felhasználó inaktív   ledpapa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 13:46

Kép

Bocs Asdam :)

#76 Felhasználó inaktív   Damien 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 15:34

idézet:
Ezt írta ledpapa:
Kép

Bocs Asdam :)
[/quote]

És akkor még a "HAVERPOM" -ot alá sem húztad! :D :D :D
Ha a kereszted állandóan magaddal cipeled, előbb-utóbb felfeszítenek rá...

#77 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 16:16

idézet:
Ezt írta Damien:

És akkor még a "HAVERPOM" -ot alá sem húztad! :D :D :D
[/quote]

A word helyesírásellenőrzője húzza alá.
Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#78 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 18:02

idézet:
Ezt írta Jack@l:
Hali!

Lehet hogy modortalan, de azért mond valamit.
...
[/quote]

Nem a tartalommal van baj, hanem az előadással... :rolleyes:

#79 Felhasználó inaktív   BOOT 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 15. 20:06

idézet:
Ezt írta Asdam:
hELLO NEKEM EGY HAVERPOM VETT OTT GÉPET ÉS a Szervízes arc mert vissza kellett vinni mert szar voot a TV - OUT 3 hét !!! után aszongya szar a vga válassz másoikat OK ugyanilyet erre bocs de nincs OK átmegyünk és VOLT OK 3.4 ns es RAMOSAT ( RADEON 9500 128 BITES ) aszonyga az Arc hát minek úgyse lehet egy MHz et sem húzni ekkor erősen leoltottük a csávót de köztötte az igazát aztán visszajöttük mondtuk szeretnénk megnézni a gépet OK és NEM AZ A KÁRTYA VOLT BENNE AMIT MI KIVÁLASZTOTTUNK HANEM EGY SZARABB MÁSIK RADEON !!! Szóval elééégggééé átb@sznak ott ha nem vigyázol az én gépemet is ANNO ott szerelték össze még egy előzőt és a balf@szok nem szedték le a Proci hűtőről a gumit úgyhogy fasza volt
EGYSZÓVAL A BLUEFISH ELÉGGÉ SZAR FASZOK AZ ELADÓK ÉS ÁLLANDÓAN ÁT AKARNAK B@SZNI !!! :mad:

[/quote]

Atyám! :eek:
Téged még tutira nem szolgálnak ki. :D
Inkább készülj a pótvizsgára!

#80 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 15. 20:16

idézet:
Ezt írta Asdam:

[/quote]

Elég gáz a hangnemed ember!

Az egy dolog hogy, "állítólag" átverték, ami nem szép tőlük, ha így volt.

Tanulság! Építsd a géped magad, vagy valami !!!hozzáértő!!! ismerőssel. Abból talán nem lesz gond.

Ilyen esetekben én is megvonnám a bizalmam az adott cégtől.
Viszont nekem eddig nem volt gondom a kékhallal.

Főleg a multkor lepődtem meg.
Adott egy xar ATI 9000LE 64MB, amit anno az aproneten istentuggyakitől vettem. :)
2 év gari volt rá amiből egy már majdnem a múlté. Viszont a csávi anno csak a garjegyet adta ide, a számlát nem. (a garjegyen fel van tüntetve hogy, csak a számlával együtt érvényes)

Bevittem a hivatalos szervizébe "Pulsar". Segítőkész srác fogadott. A számla hiányában, bamba tekintettel kérdeztem hogy, gond-e hogy nincs itt? Megnyugtatott hogy, No Problemo! Ez oké, bár a szervíz kialakítása hagy kívánnivalót maga mögött (Nehezen észrevehető a szerencsétlen, várakozó ügyfél - Tanács!)! Otthagytam a kártyát, bevizsgálták, egy hét múlva visszamentem és beigazolódott az állításom, hogy xar. De mielött odautaztam volna vidékről felhívtam a szervízt hogy, rendben van-e minden. Zárás előtt nem sokkal érkeztem volna, így azt mondták hogy, majd hétfőn mivel ilyen kari egyébként sincs most nekik. Rákérdeztem hogy, megoldható lenne-e ha mégis bemennék és adnának egy cserére jogosító papirt?
A Válasz: - Persze, megoldjuk!

Go a szervízbe, aztán a papirossal a Kékhal-Nyugatiba.
Elregéltem a problémám és itt is csak azt mondták, hogy ilyen kártya nincs már, - de nagy baj lenne-e ha kb 1300Ft kiegészítéssel egy 128MB-os 9200-es tulaja lennék?

- na mit mondjak erre? :confused:

Persze hogy, ok!

Így lett egy jobb kártyám, igaz némi plussz zsetonnal, viszont újra 2 év garival + számlával! :D

Lehet hogy az esetem egyedi...

Én már sokmindent vásároltam itt és nem volt gondom.
Másfelöl bizonyos esetekben meg tudom érteni a kiskereket...
Hisz anno én is szervízben dolgoztam és tudom hogy, mi miért van, mi miből következik.

A számlás dologgal kapcsolatban. A Srácot aki a számlát csinálta szépen kipottyantanám a cégtől! :cool:
Ne piszkitsa már be egy ilyen kis féreg "a cégem" nevét!
Hisz nem a Petőfi rádió - KabaréCsütörtök műsorában ül, hanem egy számtech boltban olyan céllal hogy, a kedves vevőt szolgálja ki! :mad: ;)

Bocs a terjedelemért! ;)

[ 2003. október 18.: XC-biker szerkesztette a hozzászólást ]
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.