MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 01. 01. 17:50
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Egyébként ki mondta, hogy a szabályzattal van a gond, és nem azokkal a valamikkel, amelyek a papír lobogtatásával pótolják a látást, a gondolkodást és még egynéhány funkciót?[/quote]
Ehh! Azt bárki láthatja, hogy mondjuk egy főzésről szóló topicnak semmi keresnivalója a 'Bolhapiac'-on! Rengeteg féle téma létezik, aminek máshol van a helye, mint azt sokan gondolnák! Innentől kezdve túl sok mindent nem lehet csinálni, minthogy a topicokat áthelyezni a megfelelő helyre, esetlegesen törölni, ha már létezik hasonló! Ezzel mi a probléma? A szabályzatot pedig azért kell lobogtatni és idézgetni, mert ahogy látom, sokan nem ismerik...
Elküldve: 2004. 01. 01. 17:55
idézet:
Ezt írta Jareth:
A szabályzatot pedig azért kell lobogtatni és idézgetni, mert ahogy látom, sokan nem ismerik...[/quote]
Öhöm. Az az érzésem, te pedig semmi mást nem ismersz... a félrebeszélésen kívül.
De kísértetiesen ismerős vagy:![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:09
Jareth privi ment
Üdv
macska
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:09
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:12
idézet:
Ezt írta RiCS:
Tartalom függvénye, hogy törlődik-e avagy átkerül a szigetbe.[/quote]
Más lehetőség tehát nincs. Okos megoldás, legalább nem keveri össze túlságosan az ember(t).
Anélkül, hogy össze szeretnélek zavarni, egy rövidke idézet, aztán megyek virslit zabálni:
idézet:
Visszabeszélő
A HWSW-vel kapcsolatos megjegyzések, kérdések és javaslatok.[/quote]
Csendben javaslom, hogy a Sziget helyett ide is kukázzál néha, ha nem esik túl nehezedre egy harmadik opció bevezetése a repertoárodba. Ugyanis tartalom függvénye, hogy amit átszeretkezel a Szigetbe, az ott jó helyen van-é, avagy nem.
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:14
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Egyébként ki mondta, hogy a szabályzattal van a gond, és nem azokkal a valamikkel, amelyek a papír lobogtatásával pótolják a látást, a gondolkodást és még egynéhány funkciót?[/quote]
Szívemből szóltál Lamex!
Az ominózus, "moderátori jogokkal" rendelkező fórumtársunktól (mert moderátornak én nem fogom soha nevezni) még önálló, saját gondolatot, indoklást egyszer sem hallottam/olvastam, hogy mit miért tett!
Egyszerűen hiányzik belőle az a "valami" amit empátiának, ésszerű gondolkodásnak, beleérző képességnek hívunk. Amitől EMBER lesz az ember! Ehelyett van óriási száj, amelyik reggeltől estig egyetlen szót szajkóz: "Szabályzat"
A szabályok szerintem egy keretet adnak a dolgok lefolyásához, úgy mint egy fal, amelyik gumiból van: ha nekimegyünk, rugalmasan visszaterel a helyes útra. De ha ez a fal betonból van, akkor vagy mi törjük össze a pofánkat, vagy ha elég erősek vagyunk kidöntjük a falat.
(itt idézném a közmondást: "Sok lúd disznót győz")
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:18
idézet:
Ezt írta Francii:
(itt idézném a közmondást: "Sok lúd disznót győz")[/quote]
N*/A erre nem fogja aztmondani gyimeltsjits, hogy szívemből szóltál
![]()
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:21
idézet:
Ezt írta jordan6:
többesszám a cÍmben...[/quote]
Üdv Jordan6
A cím adott helyzetben született, amennyiben zavaró kijavítom.Meg is teszem.Nekem is változott a véleményem a késöbbi tapasztalatok alapján, melynek hangot is adtam. [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000542"]https://www.hwsw.hu/...c&f=13&t=000542[/url]
(lsd. macska hozzászólása december 31 13:41)
AZONBAN AZ ADOTT ESETRŐL A VÉLEMÉNYEM TOVÁBBRA IS FENTARTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Név nélkül,indok nélkül topikot törölni nem helyes moderátori magatartás.A MÓD a probléma, nem az ok legfőképp.
Ez a topik már nem a moderátorokról szól, többes számban,amint látom.
Üdv
macska
[ 2004. január 01.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:24
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv Jordan6
A cím adott helyzetben született, amennyiben zavaró kijavítom.Meg is teszem.Nekem is változott a véleményem a késöbbi tapasztalatok alapján, melynek hangot is adtam.
Ez a topik már nem a moderátorokról szól, többes számban,amint látom.
Üdv
macska[/quote]
csak megjegyeztem...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:34
idézet:
Ezt írta jordan6:
csak megjegyeztem...[/quote]
Üdv Jordan6
Semmi probléma.Nekem is eszembe jutott már, de mivel több helyen hivatkoztam rá, így nem változtattam a címen.Mivel nekem is változott a többesszám tekintetében, így megteszem szívesen,de a véleményen az adott dologról nem változott,véleményem továbbra is fentartom.![]()
![]()
Üdv
macska![]()
Elküldve: 2004. 01. 01. 18:51
idézet:
Ezt írta Jareth:
Pedig regisztrációkor mindenki elfogadta a szabályzatot! Ja, hogy azt be is kellene tartani?[/quote]
Üdv Jareth
Mindkét félnek, ezt ne felejtsük el.Remélem arra a szabályzatra gondolsz, amiből te idéztél, és én is 2x.
A félreértések elkerülése végett.![]()
Privi ment korábban, biztos megérkezett.![]()
Vannak szabályok, jó lenne a Visszabeszélőbe betenni egy oldalra, és lezárni a témát, ezáltal csak olvasni lehet.Mert én úgy látom 2 van. Egy a regisztrációs oldalon, egy pedig az, amire hivatkoztak nekem a topikban, amelyből te is idéztél, és én is.Ezt is tisztázni kellene, mert akkor hivatkozhatunk szabályokra.Mert a 2 nem teljesen ugyanaz.
Én a másodikra szavazok, mert az sokkal egyértelműbb mindenki számára, az amiből idéztünk mindketten.
Üdv
macska
Elküldve: 2004. 01. 01. 19:02
idézet:
Ezt írta RiCS:
Végülis ha elolvasod az elejétől ezt a topikot szépen kikerekedik az egész, de röviden:
Töröltem pár off topikot a bolhán.[/quote]
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem olvastam végig?
És ugye azt sem, hogy ez válasz?!![]()
Akkor mégegyszer:
- Milyen következtetéseket vont le ebből az esetből?
(Segítek, ha semmilyet:
e-mail: hwsw főnökség
subject: nem kívánok tovább moderátor lenni
text: érdemeim kétségbevonása mellett szeretném, ha a jövőben csak szigorúan a szakmai érveim kifejtésével kellene törődnöm a hwsw fórumon. Tisztelettel: RiCS)
Ha valamilyet:
Oszd meg velünk és hidd el mindenkinek van tabula rasa!
Attól nagy a nagy ember, hogy tudja mikor téved...
Elküldve: 2004. 01. 01. 19:08
[ 2004. január 01.: Francii szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 01. 22:21
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Öhöm. Az az érzésem, te pedig semmi mást nem ismersz... a félrebeszélésen kívül.[/IMG][/quote]
Én pedig szívesen hallanék tőled véleményt az idézgetéseken, topic/website linkeléseken és rébuszokban való beszélgetésen kívül is!
Elküldve: 2004. 01. 01. 22:43
idézet:
Ezt írta Jareth:
Én pedig szívesen hallanék tőled véleményt az idézgetéseken, topic/website linkeléseken és rébuszokban való beszélgetésen kívül is![/quote]
A vélemény ott van. Megfogalmazva.
Sajnálom, hogy számodra már csak a fentről jövő farbarugás a felfogható, minden egyébre csak egy papírosra való hivatkozással tudsz reagálni![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 01. 22:50
idézet:
Ezt írta lameXpert:
A vélemény ott van. Megfogalmazva.
Sajnálom, hogy számodra már csak a fentről jövő farbarugás a felfogható, minden egyébre csak egy papírosra való hivatkozással tudsz reagálni[/quote]
Nos, akkor magyarázd el nekem légyszíves, hogy miért volt az probléma (hagyjuk a szabályzatot), hogy több, nem megfelelő rovatba nyitott topicot töröltek? Én is azt tettem volna, ha valaki a 'GAMEWARE' rovatban nyit egy 'B.Ú.É.K.' topicot! Felhívtam volna a figyelmét arra, hogy ez a téma a "SZIGET'-re való és abban a pillanatban bezárom!
Megj.: mellesleg úgy tudom, hogy az első néhány esetben megvolt a figyelmeztetés a topic zárására!
[ 2004. január 01.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 01. 23:22
idézet:
Ezt írta Jareth:
Nos, akkor magyarázd el nekem légyszíves, hogy miért volt az probléma (hagyjuk a szabályzatot), hogy több, nem megfelelő rovatba nyitott topicot töröltek? Én is azt tettem volna, ha valaki a 'GAMEWARE' rovatban nyit egy 'B.Ú.É.K.' topicot! Felhívtam volna a figyelmét arra, hogy ez a téma a "SZIGET'-re való és abban a pillanatban bezárom!
Megj.: mellesleg úgy tudom, hogy az első néhány esetben megvolt a figyelmeztetés a topic zárására!
[/quote]
Na akkor ülj le szépen Móricka.
Tudod, itt ez egy olvasókönyv lesz. Most talán kezdjük az "a" betűnél. Aztán amikor elérsz a "z" betüig, akkor talán felfogod, hogy mire valók ezek a furcsa ákombákomok.
Ha megvan, akkor utána mesélek még neked, de szépen kérlek, addig ne követelőzz, mert nem kapsz cumit.
idézet:
RiCS
Törzsvendég
Azonosító: 64
Minősítés:
2003. december 30. 20:29
--------------------------------------------------------------------------------
Nos, elég sokan olvasták és fogják olvasni míg elsüllyed, mehet a szigetre.
--------------------
RiCS
"A hardware a számítógép azon része, amelybe bele lehet rúgni" [/quote]
Majd, ha ismered a nagybetűket is, olvasd el.Ezt is. Ha megvan, jelentkezhetsz. Csak udvariasan, tudod az hozzátartozik.

Súgó
A téma zárva.