idézet:
Ezt írta Francii:
Ne edd már meg!
Nem azt írta, hogy bezárva, hanem lezárva! Gondolom a saját részéről...[/quote]
Akkor ne követelje, hogy magyarázzanak el neki elemi iskolai konkatenációs feladatokat.....
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:19
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:20
idézet:
Ezt írta [-Lulu-]:
Hányféle mondatvégi írásjelet ismersz?[/quote]
Ez jó.![]()
![]()
![]()
idézet:
Ezt írta Jareth:
Hoppá! Arra célzol, hogy a mondataim végére mindig felkiáltójelet teszek? Szerintem ez még mindig jobb, mint a leellenőrizetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő, érthetetlen hozzászólás, ami szintén megtalálható (sajnos elég nagy számban) itt a fórumon![/quote]
Viszont rosszabb, mint amit az ember elvár értelmes embertársaitól...
idézet:
Ezt írta Taurus:
Egyszer majd talán Te is...![]()
[/quote]
mondod ezt L.Y.-nek...![]()
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:22
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Neked is felteszem a kérdést: mit képzelsz magadról? Milyen alapon tartod magad a többség képviselőjének?[/quote]
Azt még tisztelettel megkérdezném, ebből hogyan szűrted le, hogy bárkit is képviselnék magamon kívül?
Viszont elég sok ember véleményét ismerem az adott témából!
Ha nálad ez azt jelenti, hogy képviselem is őket, akkor lelked rajta...
idézet:
Ezt írta jordan6:
mondod ezt L.Y.-nek...[/quote]
Sztem Jareth-nek mondta...
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:23
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Amennyiben ez itt a többség, akkor csapjatok Rics mellé és követeljétek az én eltávolításomat is - én ugyanis egy más szellemben induló fórumhoz csatlakoztam.[/quote]
A Rics csapatába nem elég bekerülni akarni... azért tenni is kell...
Tudod Laa-Yosh, veled semmi gondom sincs. Eddig nem futottunk össze közvetlenül, ettől függetlenül olvastam jónéhány postodat a szakmai témákban. A mostani vita nem ellened, vagy az új szellemben induló fórum ellen van: egyszerűen csak arról van szó, hogy egyszerűbb lenne az életünk Rics kolléga nélkül. Nekünk is, nektek is.
[ 2004. január 02.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:28
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Sztem Jareth-nek mondta...[/quote]
nem változtat...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:32
idézet:
Ezt írta jordan6:
nem változtat...[/quote]
Sztem is bújj el mögé.
[ 2004. január 02.: *Iguana* szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:38
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Amennyiben ez itt a többség, akkor csapjatok Rics mellé és követeljétek az én eltávolításomat is - én ugyanis egy más szellemben induló fórumhoz csatlakoztam.[/quote]
La-Yosh nagyon kedves tőled, hogy magadnak is felidézed azt a szellemet. Akkor hajrá, talán gondold át mégegyszer, hova is csatlakoztál. Én ugyanis nem láttam, hogy a név nélküli moderációhoz és az értelmetlen és embertelen fennhéjázáshoz.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:40
idézet:
Ezt írta Bujdy:
e-mail: hwsw főnökség
subject: nem kívánok tovább moderátor lenni
text: érdemeim kétségbevonása mellett szeretném, ha a jövőben csak szigorúan a szakmai érveim kifejtésével kellene törődnöm a hwsw fórumon. Tisztelettel: RiCS)[/quote]
"Az vesse rá az első követ, ki bűntelen közületek"
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:40
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Amennyiben ez itt a többség, akkor csapjatok Rics mellé és követeljétek az én eltávolításomat is[/quote]
Ez mindenkeppen hatalmas veszteseg lenne a HWSW szamara, meg viccnek is rossz!
idézet:[/quote]
- én ugyanis egy más szellemben induló fórumhoz csatlakoztam.
A most "tuntetoknek" is ez a problemaja, ugy vettem eszre.
Elküldve: 2004. 01. 02. 00:59
A jó moderátoroknak maradnia kell.Ez a fórum érdeke.Mert nem biztos, hogy aki a helyére kerül, azzal is meg lesz elégedve a tagság, és aki jó mod az pont elég. Nem kell jobb, a jó is megfelel, tökéletes.
Üdv
macska
Ui: Ismerni nem ismerlek, de rosszat sem hallottam rólad.Nekem ez pont elég.
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 01. 02. 01:51
Így sokadszorra végigolvasva az egész témát (meg még pár másikat), szerintem részben van csak mindenkinek igaza.
Az első hibát a Boldog-karácsony és hasonló nevű témák nyitói követték el. Teljesen normális, sőt üdvözölendő, hogy az ilyet törlik/áthelyezik.
Rics részéről ott a hiba, hogy nem írta meg, hogy miért törölte, bár azért egy intelligensebb ember a fórumszabályzatra gondolva, könnyen rájöhetett volna, de ez attól még ugyanolyan hiba.
Idáig semmi extra nem volt, hibázott mindenki.
De utána, amit csináltak egyesek, az már kicsit túlmegy a határokon. Gondolok itt pl. a VGA-témában való topic-nyitásokra, hogy moderátort keresünk, avagy a törölt topic-ok újranyitására, és végül az itteni balhéra... (Attól, hogy valaki hibázott, senkinek nincs joga a "törvény nevében" egyszemélyben mégnagyobb hibával válaszolni rá.)
Szóval először is járna "büntetés" a BUÉK-osoknak, aztán Rics-nek, aztán újra azoknak akik floodoltak, kb. ez lenne az igazságos.
(Büntetés=kitiltás, moderátori poszt elvesztése, irgum-burgum, stb, nem az én tisztem eldönteni.)
Ennyi lenne a véleményem, én így látom, hátha volt értelme leírni.
Elküldve: 2004. 01. 02. 02:14
Tiszteletben tartom a véleményedet, és köszönöm.
A probléma ott kezdődött, hogy név nélkül,indok nélkül topikot töröltek.(Azt már megtanultam, hogy nincsenek "körülmények", tudomásul vettem.)
De azért az be kellene látni, pontosan az azt követő más moderátori reakciókból,pedig igen éles helyzet volt, hogy 10-ből 9 moderátor a körülményekre való tekintet nélkül is más megoldást választott volna. ;)Remélem érted mire gondolok.
Üdv
macska
Elküldve: 2004. 01. 02. 02:31
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv KergeK@csa
Tiszteletben tartom a véleményedet, és köszönöm.
A probléma ott kezdődött, hogy név nélkül,indok nélkül topikot töröltek.(Azt már megtanultam, hogy nincsenek "körülmények", tudomásul vettem.)
De azért az be kellene látni, pontosan az azt követő más moderátori reakciókból,pedig igen éles helyzet volt, hogy 10-ből 9 moderátor a körülményekre való tekintet nélkül is más megoldást választott volna. ;)Remélem érted mire gondolok.![]()
Üdv
macska[/quote]
Bocsi, tudom nem nekem szól, meg minden..., de KergeK@csa azt írta, végigolvasta (ha jól értem nem is egyszer) a hozzászólásokat, s ennek tükrében nyilatkozott. Ennek ellenére te oldalakon keresztül ismétled és ismétled önmagadat. Emlékeim szerint már valaki korábban megkérdezte, miért kell ezt túlragozni. Én nem kérdem meg, de ha Te is végigolvasod elejétől fogva, minimum "gyakori ismételgetésnek" - csúnyábban fogalmazva túllihegésnek - fog tűnni.
Elküldve: 2004. 01. 02. 02:41
[ 2004. január 02.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 02. 08:35
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Ez pedig bizony rád is érvényes.[/quote]
Szerintem nem történt semmi, ha úgy érzed mégis, akkor túlreagáltad. Az eddigiekben lehet kiélezetten fogalmaztam, hogy láccódjon má a csipke alól a xar, de semmiképpen sem vétettem a szabályzat ellen, amire oi sokan hivatkoznak.
A figyelmemet pedig felhívni arra, hogy nélkülem is továbbmegy a bolha, felesleges. Már nem sok minden köt oda.
Csodálatos RICS kollégád szétbaxta a társaságot, az új szellemben.
Veled meg semmi bajom, csak reagáltam a hozzászólásodra.
Elküldve: 2004. 01. 02. 09:13
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Akkor most én is véleménytnyilvánítok, ha már mindenki össze-vissza leordította a másik haját......[/quote]
idézet:
Bírák Testülete:
Az Igazságosztó
Az igazságosztó egy nem teljesen legit módon készült fegyver lett volna, egyetlen, kiemelkedõ paraméterrel, mely segítséget adhatott volna a Bíráknak a szintén nem legit eszközökkel harcolók ellen. Bevetésére nem került sor. [/quote]

Súgó
A téma zárva.