HWSW Informatikai Kerekasztal: MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   maci75 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2004. 01. 04. 20:42

idézet:
Ezt írta szabinar:

A moderator feladata 99%-ban az anyazos vitak lezarasa [qb]kell
, hogy legyen, mert ha belefolyik egy olyan szakmai vitaba aminek ketes a kimenetele akkor elveszitheti konnyen a tekintelyet. [/QB][/quote]

Én is csak hangosan gondolkozok. Ugye, ugye, mint ahogy írtad, LY-vel senki sem szállna vitába. Nem csak vele. Illetve itt már rég nem a szakmai hozzárértésről vitázunk, nemde?

:confused:

#382 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 04. 20:48

idézet:
Ezt írta maci75:

Én is csak hangosan gondolkozok. Ugye, ugye, mint ahogy írtad, LY-vel senki sem szállna vitába. Nem csak vele. Illetve itt már rég nem a szakmai hozzárértésről vitázunk, nemde?

[/quote]

Ne vedd baszogatasnak, mert tenyleg semmi bajom veled, de kisertetiesen emlekeztet a stilusod valakire. Raadasul 13 hozzaszolas utan Laa-Yosh-t LY-nek hivod...
Ugye tudod, hogy a tobb nicken mukodo forumozok bajba kerulhetnek? :D

#383 Felhasználó inaktív   maci75 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 20:49

idézet:
Ezt írta szabinar:

Ne vedd baszogatasnak, mert tenyleg semmi bajom veled, de kisertetiesen emlekeztet a stilusod valakire. Raadasul 13 hozzaszolas utan Laa-Yosh-t LY-nek hivod...
Ugye tudod, hogy a tobb nicken mukodo forumozok bajba kerulhetnek? :D
[/quote]

Remélem erre is igaz, amit a másikba írtál: B+ a harag-szmajlijaidat, csak vicc volt, ember.

#384 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 20:51

idézet:
Ezt írta maci75:

Remélem erre is igaz, amit a másikba írtál: B+ a harag-szmajlijaidat, csak vicc volt, ember.
[/quote]

Talan. Talan nem... ;)

#385 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:02

idézet:
Ezt írta szabinar:

Mit jelent az, hogy szakmai moderacio :confused:
[/quote]

Amikor valaki oltári tévedésben van, de magabiztosan hirdeti, esetleg szándékos félrevezetés érdekében részinformációkat, vagy valótlan dolgokat közöl. Ezeknek a kiszűrése szvsz a szakmai moderáció.

#386 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:05

idézet:
Ezt írta szabinar:
pl. Laa-Yosh, vele nem hiszem, hogy sokan vitaba szallnanak szakmai alapon a videokartya szekcioban.[/quote]

Volt már rá példa, nem akarok neveket említeni :D

#387 Felhasználó inaktív   maci75 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:07

idézet:
Ezt írta Mumia:

Amikor valaki oltári tévedésben van, de magabiztosan hirdeti, esetleg szándékos félrevezetés érdekében részinformációkat, vagy valótlan dolgokat közöl. Ezeknek a kiszűrése szvsz a szakmai moderáció.
[/quote]

Aláírás II.
Komolyan, ilyenből lehetne topicot indítani.
Vagy szabályzatot csinálni?

Részemről: :cool: :rolleyes: :cool:

#388 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:28

idézet:
Ezt írta maci75:

Nem RÓLAD, hanem kijelentésed TARTALMÁRÓL szólt a válasz.
;) SZVSZ ;)

Megint felötlik bennem a kérdés, illetve idézet, illetve ... á hagyjuk, szóval, akinek nem inge ne vegye magára, ennek fényében érdekes a megnyilvánulásod. Főleg, hogy szerintem pont Téged nem "cikizett" senki ;)
[/quote]

Tudom, hogy nem rólam van szó, nem vettem semmit magamra, egyszerűen csak szemléltetni akartam a mondandóm lényegét. Ennyi, nem több. Azért köszi. :)

#389 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:40

Nem is lehet szempont a moderátori munkánál a kiemelkedő szakmai felkészültség, viszont az alapvető ismeretek megléte fontos.
Ezt PPeter tökéletesen leírta, nincs mit hozzátenni. Képzeljétek el hova vezetne, ha a mod döntene a példaként felhozott Intel-Amd vitában?!
Viszont én egyértelműen sokkal szigorúbbra tenném a mércét a fentebb már említett hangnem/stílus ügyében. Ennek is változnia kell az új fórum indulásakor, és ehhez a moderátorok munkája alapvetően fontos!
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#390 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:41

idézet:
Ezt írta Mumia:
Volt már rá példa, nem akarok neveket említeni :D[/quote]

Ezzel így általában még nincs is semmi gond, nyilvánvaló okokból (pl. mert én se vagyok az a hű de marha nagy szagértő). Viszont azzal se értenék igazán egyet, hogy ha valaki már komoly marhaságokat irkál, akkor egyszerűen csak ki lehessen zúzni a hozzászólását...
LY

#391 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:49

idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:

Viszont azzal se értenék igazán egyet, hogy ha valaki már komoly marhaságokat irkál, akkor egyszerűen csak ki lehessen zúzni a hozzászólását...
[/quote]

Moderáció nem feltétlenül törlést jelent. Elég leírni, hogy nem igaz amit ír, és kéretik nem oly magabiztosan hirdetni.

#392 Felhasználó inaktív   maci75 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:55

idézet:
Ezt írta Rapidus:
Nem is lehet szempont a moderátori munkánál a kiemelkedő szakmai felkészültség, viszont az alapvető ismeretek megléte fontos.
Ezt PPeter tökéletesen leírta, nincs mit hozzátenni. Képzeljétek el hova vezetne, ha a mod döntene a példaként felhozott Intel-Amd vitában?!
Viszont én egyértelműen sokkal szigorúbbra tenném a mércét a fentebb már említett hangnem/stílus ügyében. Ennek is változnia kell az új fórum indulásakor, és ehhez a moderátorok munkája alapvetően fontos!
[/quote]

Első mondatod:
:confused: Szeretlek is meg nem is? :confused:

Második mondatod ( Viszont ... ) : Személyeskedés, akárhonnan is futok neki, mindenféle összeesküvés elmélet nélkül!

#393 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:58

Idézet: Ez írta Mumia:

Moderáció nem feltétlenül törlést jelent. Elég leírni, hogy nem igaz amit ír, és kéretik nem oly magabiztosan hirdetni.

Ehhez viszont nem kell feltétlenül házigazda. Szakmai alapon max. a bannolásnak lenne értelme, de ilyenhez mégcsak közel álló esetre sem emlékszem.

Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 00:28 -kor

#394 Felhasználó inaktív   maci75 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 22:02

idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:

Ezzel így általában még nincs is semmi gond, nyilvánvaló okokból (pl. mert én se vagyok az a hű de marha nagy szagértő). Viszont azzal se értenék igazán egyet, hogy ha valaki már komoly marhaságokat irkál, akkor egyszerűen csak ki lehessen zúzni a hozzászólását...
[/quote]

A franc se képes követni Titeket. Most akkor mit is akartok?

[ 2004. január 04.: maci75 szerkesztette a hozzászólást ]

#395 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 22:02

maci75, Te neked voltaképpen van valami értelmes mondanivalód ebben a topikban? Nehezen fedezedek fel bárminemű logikát abban, ahogy és amiket kommentálsz, kérdezel, visszakérdezel meg válaszolsz. Nem támadásképp írom, csak érdekelne, mit gondolsz. Vagy pusztán csak a topik felszínen tartásáért küzdesz? Amikor válaszoltam neked feljebb, nem igazán írtál rá vissza.

#396 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 22:06

idézet:
Ezt írta Hasse:

Ehhez viszont nem kell feltétlenül házigazda. Szakmai alapon max. a bannolásnak lenne értelme, de ilyenhez mégcsak közel álló esetre sem emlékszem.
[/quote]

De ha házigazda írja, akkor talán nagyobb a súlya, mert egyébként hajlamosak flémbe kezdeni az ilyen szószólók. Legalábbis szvsz. Bár az új motorban talán majd egy senior is megteszi.

#397 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 22:22

idézet:
Ezt írta maci75:

Első mondatod:
:confused: Szeretlek is meg nem is? :confused:

Második mondatod ( Viszont ... ) : Személyeskedés, akárhonnan is futok neki, mindenféle összeesküvés elmélet nélkül!
[/quote]

Szerintem pedig egyértelmű voltam. Nem feltétel a kiemelkedő, de elvárható az alapvető szakmai ismeretek megléte. Ennyi.

Második mondatom PPeter hozzászólásáról szólt, éspedig: "Ezt PPeter tökéletesen leírta, nincs mit hozzátenni."
Hagyd meg neki azt a jogot, hogy kifogásolja, ha akarja. Azt hiszem nem szorul a védelmedre.

Az pedig, hogy kultúrált hangnemben írjunk hozzászólásokat, nem személyeskedés, hanem teljesen normális elvárás.

idézet:
Ezt írta PPeter:
maci75, Te neked voltaképpen van valami értelmes mondanivalód ebben a topikban?... [/quote]
Helyénvaló a kérdés.

[ 2004. január 04.: Rapidus szerkesztette a hozzászólást ]
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#398 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 23:01

idézet:
Ezt írta Hasse:

Ehhez viszont nem kell feltétlenül házigazda.
[/quote]

Hát már hogy a manóba ne kellene ? Ha mint fórumozó szólsz rá a tudatosan dezinformáló fórumtársra, akkor jellemzően jön a nagymellényű "te nem vagy mod, mit szólsz bele !?!" stílusú szöveg. Vagy egyszerűen az illetőt marhára nem érdekli, hogy fórumtársai mit mondtak neki.
Hány példa volt erre már !
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#399 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 06:33

idézet:
Ezt írta Mumia:

Volt már rá példa, nem akarok neveket említeni :D
[/quote]

idézet:
--------------------------------------------------------------------------------
Ezt írta szabinar:
pl. Laa-Yosh, vele nem hiszem, hogy sokan vitaba szallnanak szakmai alapon a videokartya szekcioban.

Nem kell burkoltan fogalmazni! Mondd ki bátran, hogy többek között a Bepe. :) Előfordult párszor ha jól vágom az FX5900 topicban is, meg máshol is. De ez nem azt jelenti, hogy nem ismerem el pl. Laa-Yosh szakmai felkészültségét, vagy nem adok arra, amit mond, vagy hogy ne érdekelne. Sőt! Én úgy vettem észre, hogy vidi kareszok terén szakmailag a Lajos azé' nagyon ott van. (a topon)

Üdv: Bepe

#400 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 09:19

Remelem nem arulok el titkot azzal kapcsolatban, hogy Laa-Yosh nem Lajos... csak azert, mert mar tobb helyen szolitottak manapsag igy...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »